• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

o nasıl şey ya doktor olmuş tahlil sonucunu mı değerlendiremiyor hayret bişey bunlar ya
Aynen öyle canım valla sinirden çatladım nasıl doktor olmuş anlamadım utanmadan bide ben nerden biliym diyo ya

Canım maşallah kuzuna.. Ay bana doktor hiç öyle bişi demiyor ya ekim sonu ya da kasım başı doğurursun gibi hiçbişiden bahsetmiyor sadece gelişimi iyi güzel vs. o kadar.. elennil arkadaşımızın da sancısı nst de 100 ün üzerinde çıkıyormuş canım yatışı yapılmış doktoru bekliyordu en son ama daha haber vermedi...
çok saol canım :KK48: ben sordum doğum ne zaman diye öyle söledi yoksa söylemezdi sezeryan ya sonuçta tahih belli olmalı:KK52: ayyy rabbim elennil arkadaşında yardımcısı olsun haklarında hayırlısı olsun

cnm sekerın duşmuş senın oncelıkle bırseyler ye :)

aclık kan sekerı 90 altı, tokluk 140 altı olması lazım (1saat tokluk), hatta dun muayene oldum endokrın uzmanına

senın sekerın baya dusmus, bırseyler ye, sorun yok gıbı gorunyor
Sağol canım ya gebelik şekeri çıkınca tokluğumun bu kadar çok düşebilceğini hiö düşünmemiştim şaşırdım kaldım ozaman tatlıya hücum edeyim diyeti bıraksammı ki:-)

Ay çok tatlisiniz bacımmaşallah:) bayılıyorum böyle sadece göbeği çıkan kadınlara . Ben 15 kilo aldım . Kalça basen yani yarım dünya dolanıyorum.
:KK53: Yok canım ya öyle deme seninde güzeldir göbüşün de baseninde anne olcaz biz kime ne demi hiç takma:KK53: bende kendime top gibi geliyorummesele:KK71: teşekkür ederiz ayrıca:KK73:

Sağol canım ya gebelik şekeri çıkınca tokluğumun bu kadar çok düşebilceğini hiö düşünmemiştim şaşırdım kaldım ozaman tatlıya hücum edeyim diyeti bıraksammı ki:-)
cnm benımde degerlerım ıyı cıkıyor dun sordum dıet yapmasam olur mu dıye, bırden tepkı verdı, :eek:

dıet yaptıgım ıcın ıyıymıste bılmem ne, halbukı ben kendı kendıme bırakmıstım zaten dıetı falanda korkudan dıyemedım. sabahları tereyag bal falan yıyorum dedım :KK23: onu dıetıyesene soracaksın ne yıcegını dedıı

bırakmak ıstıyorsanda olc degerlerını ona gore hareket et dedı ama bellı olmaz gunler gectıkte gebelık sekerı artabılır dedı

korkuttu benı :KK57:

bende dıkkat edıcem ama az edıcem :KK24:

Kızlaaaaaaarr lütfen şimdi sorcagım sorunun cevabını bilenler yorum yapsın. Az önce sağlık ocağına gittim geçen gün tokluk şekeri için kan vermiştim ama kahvaltıdan tam 2 saat sonra alındı kan sonuç ne çıktı 76 ki bende gebelik şekeri var yaa böyle bişey mümkünmü açlık olsa neyse diycem tokluk bu ya ben bişey anlamadım siz bi yorum yapın lütfen. Doktora soryrum ben nerden bilym kadın doğumcuna sor diyo ya sen niye varsın ozaman orda aptal ya bunlar valla sinir oldum 3 gündür uğraşıyorum bide bilsem hastaneye giderdim:-(

canım sağlık ocaklarında kanlar sabahtan alınıyor öğlene doğru gönderiliyor labaratuarlara.fazladan bekletiliyor.
o da kanın içindeki glukozun azalmasına yol açıyor,yani bu sonucun bence sağlıklı değildir.
hastanede yaptırsan kafan daha rahat olur.

Teşekkürler. Yani o zaman doktorum haklı 31+7 ctesi günü almam gerekiyor. Değil mi?
Evet aynen öyle hocam 32. nin tamamlandığı gün oluyor rapor alabilirsiniz o günde.Yalnız hafta sonu olduğu için çalısabilir raporu veriliyor mu arayıp sorun derim veriliyorsa da belli bir saate kadar olabilir sormakta fayda var.

Kızlaar an itibariyle doğuma hazırın:KK53: hastane çantamı hazırladım yazayım koyduklarımıda eksik görürseniz ekleyin lütfen. Bebişimin çantasına ilk giyceği şeyleri bir bohçaya koydum içinde alt üst takım zıbın eldiven şapka önlük bez çorap var, onun dışında 1 tane 5 li takım 1 tanede tulum ve zıbın koydum, 1 tane peluş battaniye bi tane penye battaniye koydum, 15 tane bez, ıslak mendil, biberon, emzik, pişik kremi, 4 tane ağız silme bezi, 2 tane havlu bez sırtına koymak için, kendim için; 1 gecelik 2 pijama, hastaneden çıkRken gymek için eşofman takımı, gögüs pedi, gögüs kremi, emzirme atleti, alt çamaşır, ped, havlu, kolonya, tuvalet kağıdı ve havlu kağıt, makyaj çantam terlik tarak taç foto makinesi, tüm tahlillerim, sanırım bu kadar eksik varmı sizce?

Kızlaar an itibariyle doğuma hazırın:KK53: hastane çantamı hazırladım yazayım koyduklarımıda eksik görürseniz ekleyin lütfen. Bebişimin çantasına ilk giyceği şeyleri bir bohçaya koydum içinde alt üst takım zıbın eldiven şapka önlük bez çorap var, onun dışında 1 tane 5 li takım 1 tanede tulum ve zıbın koydum, 1 tane peluş battaniye bi tane penye battaniye koydum, 15 tane bez, ıslak mendil, biberon, emzik, pişik kremi, 4 tane ağız silme bezi, 2 tane havlu bez sırtına koymak için, kendim için; 1 gecelik 2 pijama, hastaneden çıkRken gymek için eşofman takımı, gögüs pedi, gögüs kremi, emzirme atleti, alt çamaşır, ped, havlu, kolonya, tuvalet kağıdı ve havlu kağıt, makyaj çantam terlik tarak taç foto makinesi, tüm tahlillerim, sanırım bu kadar eksik varmı sizce?
ben daha hazırlamadım canım ama eksik yok gibi

cnm benımde degerlerım ıyı cıkıyor dun sordum dıet yapmasam olur mu dıye, bırden tepkı verdı, :eek:

dıet yaptıgım ıcın ıyıymıste bılmem ne, halbukı ben kendı kendıme bırakmıstım zaten dıetı falanda korkudan dıyemedım. sabahları tereyag bal falan yıyorum dedım :KK23: onu dıetıyesene soracaksın ne yıcegını dedıı

bırakmak ıstıyorsanda olc degerlerını ona gore hareket et dedı ama bellı olmaz gunler gectıkte gebelık sekerı artabılır dedı

korkuttu benı :KK57:

bende dıkkat edıcem ama az edıcem :KK24:
:KK53:Sende bendenmişsin aslında 1-2 haftadır bende bırakmştım diyetio_O neyse yarında bi hastaneye gideyim yine düşük çıkaraa kimse tutamaz beni 9 ay almadgm kiloları 9. Ayda alırım artık:KK53:

canım sağlık ocaklarında kanlar sabahtan alınıyor öğlene doğru gönderiliyor labaratuarlara.fazladan bekletiliyor.
o da kanın içindeki glukozun azalmasına yol açıyor,yani bu sonucun bence sağlıklı değildir.
hastanede yaptırsan kafan daha rahat olur.
Sağol canım öyle yapcam zateb yarın gtcem inş boşu boşuna uğraştm ya :-(

Efferim sana ne eksik ne fazla tam ayarında :KK19:

İyi demi ya çok fazla bişey götürmek istemedim inş normal doğurcam ya:KK53::KK53: Bebişe 1 takım daha koyup koymama konusunda kararsızım sadece sence?
Bence gayet güzel hazırlamıssın canım .Ben doğum yapacağım hastaneye sormustum neler lazım getireyim diye kendin ve bebek için 2 takım getirmen yeterli dediler kıyafet olarak.Diğerleri de senin koydukların zaten biberon,terlik vs... yani.Abartıp fazla yük etmeye gerek yok haftalarca kalmıcaz sonuçta.

Back
X