• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Hani biz bu kadar heyecanlıyız her şeyleri tamam olsun istiyoruz ya onlarda hiç mi heyecan yok onu anlamıyorum... Benim eşim zaten ailesi konusunda tuhaftır... Bişi olur "e almışken onu da alsalarmış" der ailem için şaka da olsa o zaman sinirleniyorum halaları da şunu alsın dediğimde ben onlardan bişi beklemem almaz onlar diyor.. Neyse... Şükür kimseye muhtaç değiliz ama sen beni anlamışsındır.. Azcık da olsa o heyecanı onlarda da görmek istiyor insan...

cnm hııııc bunları dusunme hıccc...

bebegın saglıklı olsunda gerı kalan hıkayee, bosveerrr. hıc kımse hıc bırsey onemlı degıl. ALlah saglıkla kolay dogumlar nasıp etsın bıze bırde saglıkla buyutmek.... neler neler var. Allah korusun.

canım setlerin içindekilerle birlikte 3 tane oluyor acaba kalın battaniye koysam mı peluşlardan :KK51: birde normal doğum yaparsak çoğunu kullanmadan eve geliriz

cnm o kadar gerek kalmayabılır bence, varsa 3 tane yeter :) oyy mınıcık kuzular battanıye sarılı cok heyecanlandımm cokkk

Metbel aynısı bende de oluyor son bir kaç gündür, şaşkınlıkla kendimi izliyorum ve çok endişeliyim.:KK51:

Aylar geçti, gebelikte ağzıma meyve dışında tatlı bir şey koymadım, hiiiiiç canım istemedi, son günlerde aşırı, dayanmakta çok zorlandığım bir biçimde canım -şimdi burda tek tek saymiyim- çılgın derecede tatlı bişeyler çekiyor. Ki gebelik öncesi de yılda bir-iki ancak tatlı bişey yerdim. Bu aya kadar sağlıklı beslenmeye uğraştım, gereksiz kalori almiyim dedim. Ona rağmen 9-10 kilo aldım. Şimdi son 6 haftada sapıtırsam üzülürüm.. Niye böyle olduk ya :KK43:

canım ben çok dikkat etmedim ama şu 2 haftdaır o tatlı isteği bende de var..yiyorum ama kendimi tutuyorum..
acaba diyorum şeker şimdimi çıktı bende..devam ederse bu aşırı istek bir tokluk şekeri baktırcam

Hayırlısı ile bebişlerinizi kucaklarınıza alıp gelinde neler gerekliymiş bir de o zaman yazın. Ben daha erken diye hazırlamadım ama bu yazdıklarınızla da gözüm korktu :rolleyes: kaç gün kalacağız orda o_O Gerçi tedbirli olmak gerek. Benim annem hazırlarsa çantayı herşeyden 1 er takım koyar tmm bitti der kesin :KK48: Biz eşimle hazırlayalım iyisi mi :KK48:

Milupa aptamil çok meşhur biliyorsunuz ama gdo tespit edilmiş. Allah korusun ama sütüm olmazsa ne vereceğim bebişe şimdiden kara kara düşünüyorum. Sen sma ile ilgili araştırma yaptın her halde değil mi ?
cnm o gdo tespıt edılen buyuyunce verılen tahıllı maması, sut olanlar degıl

Hayırlısı ile bebişlerinizi kucaklarınıza alıp gelinde neler gerekliymiş bir de o zaman yazın. Ben daha erken diye hazırlamadım ama bu yazdıklarınızla da gözüm korktu :rolleyes: kaç gün kalacağız orda o_O Gerçi tedbirli olmak gerek. Benim annem hazırlarsa çantayı herşeyden 1 er takım koyar tmm bitti der kesin :KK48: Biz eşimle hazırlayalım iyisi mi :KK48:

Milupa aptamil çok meşhur biliyorsunuz ama gdo tespit edilmiş. Allah korusun ama sütüm olmazsa ne vereceğim bebişe şimdiden kara kara düşünüyorum. Sen sma ile ilgili araştırma yaptın her halde değil mi ?
evet canım arastırdım ama istersen sana şu linki atıyım detaylı oku
http://organikanne.net/2012/05/18/dr-ender-sarac-ile-0-2-yas-bebek-beslenmesi-ve-sma-bebek-mamalari/

canım ben çok dikkat etmedim ama şu 2 haftdaır o tatlı isteği bende de var..yiyorum ama kendimi tutuyorum..
acaba diyorum şeker şimdimi çıktı bende..devam ederse bu aşırı istek bir tokluk şekeri baktırcam
cnm ya ben ekım eylul agustos annelerı heryerı okuyrm

anladıgım şu, son zamanlarda dayanılmaz bı tatlı ıstegı doguyormus

arkadastan sey duydum, bı arkadası bı suru sekersız kuru meyvelerle kompostolar yapmıs, sımdıden ıcıyrmus onları, hem seker ıhtıyacı gıdıyrmus hemde sute hazırlık :KK24:

Allah kolaylık versin hepimize sonrasında girdik çıktık nasıl oldu anlamadık deriz insallah
Amin inş Allah.
cnm o kadar gerek kalmayabılır bence, varsa 3 tane yeter :) oyy mınıcık kuzular battanıye sarılı cok heyecanlandımm cokkk
Siz çanta hazırlıyorsunuz ben burda hayal ederken heycanlandım sizi düşünemiyorum :KK48::KK48:
cnm o gdo tespıt edılen buyuyunce verılen tahıllı maması, sut olanlar degıl
Ya evet biliyorum aslında ama büyüğüne koyan küçüğüne de koyar mantığı oluştu bende. Markaya olan güvenim sarsıldı.

arkadastan sey duydum, bı arkadası bı suru sekersız kuru meyvelerle kompostolar yapmıs, sımdıden ıcıyrmus onları, hem seker ıhtıyacı gıdıyrmus hemde sute hazırlık :KK24:
anammm doğurucaz mı napıcaz bende de bugün aşırı tatlı isteği var gözümün önünden geçiyor baklavalar ki hiç tatlı canım istememişti bu zamana kadar

cnm hııııc bunları dusunme hıccc...

bebegın saglıklı olsunda gerı kalan hıkayee, bosveerrr. hıc kımse hıc bırsey onemlı degıl. ALlah saglıkla kolay dogumlar nasıp etsın bıze bırde saglıkla buyutmek.... neler neler var. Allah korusun.

Çok haklısın bunları da tabi ki düşünüyorum da işte böyle moralim yerlerde gezince her şeyi takıp zırlayasım geliyor... O kadar zor günler atlattık hala daha atlatıyoruz... BEnim ailem dışında kimse el atmıyor ne maddi ne manevi... Düşüncesizler mi öyle mi büyümüşler bilmiyorum... Bizim aile de tam tersidir çok hassasdır her konuda... Ben de öyle alışmışım o yüzden tuhafıma gidiyor..
Uzatmayayım artık dediğin gibi en önemlisi bebeğimin ve benim sağlığım en başta... İnşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız... Hiçbiri o zaman umrumda olmaz...

canım bebeğin kakası başta çok cıvık oluyormuş o yüzden yanlara taşma olayı fazla oluyormuş..
zıbın çok koyun dediler bana..battaniyede öle..
malum hastane ortamı sürekli birşeyler olabilir..

ayyyy nasılda bebek kokucak evimiz duygulanıyorum hemen böyle düşününce gözlerim doluyo çok sulugöz oldum çokkk :KK68:
bende dısarıda mınık bır bebek gorunce aglamamak ıcın zor tutuyorum, benımde mınnacık yvrum karnımda sımdı dıye duygulanıyrm. kucagımıza alıcaz, emzırıcez, gozlerımıze bakacak miss gibi kokacak, kalbım carpıyor heyecanla hayal ettıgım zaman

esıme asık oldugum zamanlar hıssettıgımı hıssedıyrm

galıba ogluma asık oldum :KK23:

Hani biz bu kadar heyecanlıyız her şeyleri tamam olsun istiyoruz ya onlarda hiç mi heyecan yok onu anlamıyorum... Benim eşim zaten ailesi konusunda tuhaftır... Bişi olur "e almışken onu da alsalarmış" der ailem için şaka da olsa o zaman sinirleniyorum halaları da şunu alsın dediğimde ben onlardan bişi beklemem almaz onlar diyor.. Neyse... Şükür kimseye muhtaç değiliz ama sen beni anlamışsındır.. Azcık da olsa o heyecanı onlarda da görmek istiyor insan...
Ya ne heyecanı canım millet masrafa girmemek için kç kaçırma derdinde bunları düsünürsek hayat çekilmez olur.Önce bunları,beklentileri çıkar aklından.Biz kimseyi heyecana getirmek için çocuk yapmıyoruz sevdiğimiz insanla ortak bir parçamız olsun su dünyada gerisi bos.

ee o zamann doğumumuz yakınlaşıyormu..
zaten içimde hep 37-38 de doğurcam diye his var..
malum benim bebe 20 günde ilerden gidince böle içime doğuyor amenennnn

kızlar cok sukur bugun ağrım yok:KK51: oğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artıko_O bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızdao_O

bende dısarıda mınık bır bebek gorunce aglamamak ıcın zor tutuyorum, benımde mınnacık yvrum karnımda sımdı dıye duygulanıyrm. kucagımıza alıcaz, emzırıcez, gozlerımıze bakacak miss gibi kokacak, kalbım carpıyor heyecanla hayal ettıgım zaman

esıme asık oldugum zamanlar hıssettıgımı hıssedıyrm

galıba ogluma asık oldum :KK23:
Canım benimkiside erkek bide hep erkek çocukları anneye çok aşık büyüyolarmış daha bi hoşuma gidiyor ayyyy gelsin artık tosuncuklarda o buruşuk totolarını ısırsakk

Çok haklısın bunları da tabi ki düşünüyorum da işte böyle moralim yerlerde gezince her şeyi takıp zırlayasım geliyor... O kadar zor günler atlattık hala daha atlatıyoruz... BEnim ailem dışında kimse el atmıyor ne maddi ne manevi... Düşüncesizler mi öyle mi büyümüşler bilmiyorum... Bizim aile de tam tersidir çok hassasdır her konuda... Ben de öyle alışmışım o yüzden tuhafıma gidiyor..
Uzatmayayım artık dediğin gibi en önemlisi bebeğimin ve benim sağlığım en başta... İnşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız... Hiçbiri o zaman umrumda olmaz...

aman canım boşver..
bizimde iki aile arasında dağ gibi fark var..
gelene hay hay gidene vay vay..
hiç umurumda değil

kızlar cok sukur bugun ağrım yok:KK51: oğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artıko_O bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızdao_O

ben canım Allah izin verirse..

Back
X