• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar cok sukur bugun ağrım yok:KK51: oğlum 3 gun agrı cektırdı bana sonra rahatladık genısletıyo sanırım karnımı afacan ama hareketleri öncesine göre az sıgamıyomu acaba artıko_O bir de benim gibi epidural normal doğum yapacak var mı aranızdao_O
ben epidural normal doğum istiyorum canım ona doğum anındada karar verebiliyormuşsun eğer dayanamazsam vurun epidurali diye bağırırım :-)

Çok haklısın bunları da tabi ki düşünüyorum da işte böyle moralim yerlerde gezince her şeyi takıp zırlayasım geliyor... O kadar zor günler atlattık hala daha atlatıyoruz... BEnim ailem dışında kimse el atmıyor ne maddi ne manevi... Düşüncesizler mi öyle mi büyümüşler bilmiyorum... Bizim aile de tam tersidir çok hassasdır her konuda... Ben de öyle alışmışım o yüzden tuhafıma gidiyor..
Uzatmayayım artık dediğin gibi en önemlisi bebeğimin ve benim sağlığım en başta... İnşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız... Hiçbiri o zaman umrumda olmaz...

cnm ınan herkesın hayatında zorluklar var, Allah saglıkla, evlatlarımızla sınamasın... hep bu acıdan bak ve guclu ol, takma kafana, bnm gorumcem 26 haftalık dogum yaptı, tup bebektı, kafayı yıycek duruma geldı. bebeklerı kuvezde aylarca yenı dogan unıtesının kapısında bekledı, cocuklar yasayacak mı bellı degıl, sakat mı kalacak bellı degıl... hayatında hersey var. evı arabası parası.. ama o an dunya umrunda degıl kı ıntıhar etmeyı bıle dusunmus. sımdı oda bebeklerde cok saglıklı...

dıyor kı ya bız nelere takılıyoruz hayatta, ne buyuk dertler varmısta bız kendımıze dert arıyrz. hayata bakıs acım degıstı dıyor..

gercekten oyle... bu yuzden hayata boyle bakmak mutlu olmak lazım. evlat sahıbıyız bu bıle ınanılmaz bır değerr..

doktora gıttıgımde tup bebek ıcın gelenlere oyle uzuluyrm kı.. bız sanslıyız yavrumuz ıcımızde kıpır kıpır.. sukurler olsun....

esınde senı sevıyorsa mutlu huzurlu yuva işte, gerı kalana aaaaaaamaaaaaaaaaaaaan...

:KK19:

Amin inş Allah.

Siz çanta hazırlıyorsunuz ben burda hayal ederken heycanlandım sizi düşünemiyorum :KK48::KK48:

Ya evet biliyorum aslında ama büyüğüne koyan küçüğüne de koyar mantığı oluştu bende. Markaya olan güvenim sarsıldı.
Kuzlar ben hipp almayı düşünyrm yurt dılında bi çok akrabam var hatta ablamda orda. Hep çocuklarına hipp kullandılar doktorlarda bunu öneriyormuş orda ve kesinlikle organikmiş tek organik mama diye biliyorum ben zaten inş gerek kalmazda kalırsa hipp alcam

Ya ne heyecanı canım millet masrafa girmemek için kç kaçırma derdinde bunları düsünürsek hayat çekilmez olur.Önce bunları,beklentileri çıkar aklından.Biz kimseyi heyecana getirmek için çocuk yapmıyoruz sevdiğimiz insanla ortak bir parçamız olsun su dünyada gerisi bos.
Bende öyle diyorum hep ben kimseden birşey beklemiyorum diye zatende annemden baska kimsenin bana faydası yok :KK51:

Anladım canım bizde 33+o da gittik salı günü 2217 grm dedi boyunu ölçemedi ama kaç hafta önden gittiğini söylemedi hemen hemen aynıya doğumlarımız soruyum dedim

Anladım canım bizde 33+o da gittik salı günü 2217 grm dedi boyunu ölçemedi ama kaç hafta önden gittiğini söylemedi hemen hemen aynıya doğumlarımız soruyum dedim

işte benimki seninkinden azıcık daha büyük canım..
artık Allaha kalmış..
o ne zaman hadi çocuk dışarı annenin yanına deyip nefes üflücek o zaman gelecekk...

Ya ne heyecanı canım millet masrafa girmemek için kç kaçırma derdinde bunları düsünürsek hayat çekilmez olur.Önce bunları,beklentileri çıkar aklından.Biz kimseyi heyecana getirmek için çocuk yapmıyoruz sevdiğimiz insanla ortak bir parçamız olsun su dünyada gerisi bos.

Öyle tabi ki haklısın... Eşim de tam anlamıyla bi düzelse...

aman canım boşver..
bizimde iki aile arasında dağ gibi fark var..
gelene hay hay gidene vay vay..
hiç umurumda değil

Gerçekten "ele karışmak" derler ya ne zormuş..

cnm ınan herkesın hayatında zorluklar var, Allah saglıkla, evlatlarımızla sınamasın... hep bu acıdan bak ve guclu ol, takma kafana, bnm gorumcem 26 haftalık dogum yaptı, tup bebektı, kafayı yıycek duruma geldı. bebeklerı kuvezde aylarca yenı dogan unıtesının kapısında bekledı, cocuklar yasayacak mı bellı degıl, sakat mı kalacak bellı degıl... hayatında hersey var. evı arabası parası.. ama o an dunya umrunda degıl kı ıntıhar etmeyı bıle dusunmus. sımdı oda bebeklerde cok saglıklı...

dıyor kı ya bız nelere takılıyoruz hayatta, ne buyuk dertler varmısta bız kendımıze dert arıyrz. hayata bakıs acım degıstı dıyor..

gercekten oyle... bu yuzden hayata boyle bakmak mutlu olmak lazım. evlat sahıbıyız bu bıle ınanılmaz bır değerr..

doktora gıttıgımde tup bebek ıcın gelenlere oyle uzuluyrm kı.. bız sanslıyız yavrumuz ıcımızde kıpır kıpır.. sukurler olsun....

esınde senı sevıyorsa mutlu huzurlu yuva işte, gerı kalana aaaaaaamaaaaaaaaaaaaan...

Canım benim düşüncelerim de öyle elbette... Eşim de tam normale dönemedi.. Zaten burda yalnız kaldım iyice o beni çok zorluyor... Eskisi gibi olamadık henüz.. Bir türlü o katı kabuğunu kıramıyor.. Bu yüzden sadece tek başıma oğlumla ben çabalıyormuşuz gibi hissediyorum... Rabbim sağlığımızı bizden almasın gerisi mühim değil gerçekten.. Ben bunun bilincindeyim (ufak sitemler dışında) bir de eşimin iç huzuru yerine gelse.. Başka bişi istemem..

işte benimki seninkinden azıcık daha büyük canım..
artık Allaha kalmış..
o ne zaman hadi çocuk dışarı annenin yanına deyip nefes üflücek o zaman gelecekk...
Birde epidural normal doğumu konustun mu canım doktorunla bizimki herhangi birşey demedi de doğumla ilgili

Birde epidural normal doğumu konustun mu canım doktorunla bizimki herhangi birşey demedi de doğumla ilgili

canım ben daha önce kendi çalıştığım hastanede üniv hastanesinde riskli gebelik uzmanı olan doktora gidiodum..düşük riskim falan oldu..o doktorum o kadar yoğunki anne karnında bebek ameliyatı yapan bir adam..öle olunca adamın normal doğuma zamanı olmuyor..
bana 1 ay önce normal düşünüyorsan başka doktora gidebilirsin dedi..
bende şimdi başka bir doktora daha başladım..o da henüz erken bunu konuşmak için 36. haftada konuşcaz dedi..
eğer sezeryanlık durum olursa eski doktoruma gideceğim zaten hala kontollerime 2 tarafada gidiyorum

Zeyy sana cvp yazamadım ya dün moralin bozuktu hiç bozma moralini inş bidahaki kontrolde bebişlerin gör nasıl kilo alıyolar sana tavsiyem incir, hurma bol bol ye cidden kilo yapıyo bunlar bebişe tecrübeyle sabit :-) hem çokta faydalı birde tabiki ceviz aksatmadan yersen işe yarar inş:KK66:

canım ben daha önce kendi çalıştığım hastanede üniv hastanesinde riskli gebelik uzmanı olan doktora gidiodum..düşük riskim falan oldu..o doktorum o kadar yoğunki anne karnında bebek ameliyatı yapan bir adam..öle olunca adamın normal doğuma zamanı olmuyor..
bana 1 ay önce normal düşünüyorsan başka doktora gidebilirsin dedi..
bende şimdi başka bir doktora daha başladım..o da henüz erken bunu konuşmak için 36. haftada konuşcaz dedi..
eğer sezeryanlık durum olursa eski doktoruma gideceğim zaten hala kontollerime 2 tarafada gidiyorum
Anladım canım hakkımızda hepimizin hayırlısı neyse o olsun benim doktorumda konuşmadı sanırım bizde bi dahaki kontrolde konuşuruz

Öyle tabi ki haklısın... Eşim de tam anlamıyla bi düzelse...

Gerçekten "ele karışmak" derler ya ne zormuş..

Canım benim düşüncelerim de öyle elbette... Eşim de tam normale dönemedi.. Zaten burda yalnız kaldım iyice o beni çok zorluyor... Eskisi gibi olamadık henüz.. Bir türlü o katı kabuğunu kıramıyor.. Bu yüzden sadece tek başıma oğlumla ben çabalıyormuşuz gibi hissediyorum... Rabbim sağlığımızı bizden almasın gerisi mühim değil gerçekten.. Ben bunun bilincindeyim (ufak sitemler dışında) bir de eşimin iç huzuru yerine gelse.. Başka bişi istemem..

evlilik sabır işi canım..
herşey güzel olsada iki aile iki kişi bir araya geliyor..
sabır ve sevgi işi..
Allah hepimizi yuvamızda mutlu etsin inşş

canım ben çok dikkat etmedim ama şu 2 haftdaır o tatlı isteği bende de var..yiyorum ama kendimi tutuyorum..
acaba diyorum şeker şimdimi çıktı bende..devam ederse bu aşırı istek bir tokluk şekeri baktırcam

Aynısını ben de düşündüm isyancım. Şekere mi baktırsam ki dedim. Böyle sonradan da çıkabilir belki gebelik şekeri di mi? Hay Allah ya...

anammm doğurucaz mı napıcaz bende de bugün aşırı tatlı isteği var gözümün önünden geçiyor baklavalar ki hiç tatlı canım istememişti bu zamana kadar
Okudum yolladığın linki. Çok sağol. Bakalım sütüm olmazsa düşüneceğim bir mam oldu sma. Çok sağol.
canım bebeğin kakası başta çok cıvık oluyormuş o yüzden yanlara taşma olayı fazla oluyormuş..
zıbın çok koyun dediler bana..battaniyede öle..
malum hastane ortamı sürekli birşeyler olabilir..
Kesinlikle tedbirli olmak lazım ama gözüm korktu birden :KK48: Kullanmazsan geri gelir ne olacak ama ya lazım olurda yanında olmazsa ne yaparsın :rolleyes:

Kesinlikle sana katılıyorum. Hiç kafaya takılmayacak şeyleri şu anki hormonlarda sağolsun kafaya takıp üzülüyoruz. Kendimizi ve bazen eşimizi yıpratıyoruz. Kötü olayları gördükçe aklımız başımıza geliyor.
Kuzlar ben hipp almayı düşünyrm yurt dılında bi çok akrabam var hatta ablamda orda. Hep çocuklarına hipp kullandılar doktorlarda bunu öneriyormuş orda ve kesinlikle organikmiş tek organik mama diye biliyorum ben zaten inş gerek kalmazda kalırsa hipp alcam
O markayı hiç duymadım canım. Türkiye de satışı var mı ?

akşam türk kahvesi içicem kızlar sayenizde bugün burnumdan kokusu inmedi yahuuu :KK70::KK70:

Back
X