- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
ne desem bilemedim öncelikle hakkınızda hayırlısı buymuş. demekki sağlıklı bir bebek değilmiş diye avutmak en doğrusu. rabbim neylerse güzel eyler eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır. korkunun ecele faydası yok malesef ben hiç dinlemedim kalp atışlarını ama rabbim ne derse o olucak 27 martta kısmetse bizimde dinlenecek kalp atışları. ama kalp atışlarının dinlenmesi gebeliğin sağlıklı olucağı anlamına gelmiyor demekki.
allah inşallah daha fazla burada bu gibi yazılar yazdırmaz kimseye. çok acı bir durum seni en iyi anlayanlardan biride benimdir. yolun ve bahtın açık olsun. en kısa sürede tekrar sağlıklı bir hamilelik ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.