sağol canım allah razı olsun sizlerin ki devam etsin o yeter. nasip kasım değilmiş ne diyeyim sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. inşallah zamanı gelince size yazarım burdan.
bebeğe gelince bilemiyorum canım bu ilk değil biliyorsun 3. bu artık anlıyorum doktorların bakışlarından hareketlerinden ve dediklerinden ben kağıdı doktora göstermeden anladım.ne diyeyim allah büyük hakkımızda hayırlısı.
Canım tekrar çok geçmiş olsun, yine de inşallah sonuçlar olumludur. Buradan ahkam kesmek kolay da senin için ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak tahmin edebilirim. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Bugün ırgandı sofrasını işleten bir abla var uzun zamandır görmüyordum, oraya uğradım. Ablayı neredeyse tanıyamayacaktım, on yıl yaşlanmış resmen, şaşırdım haline. Meğer aralık ayında 19 yaşındaki oğlunu motor kazasında kaybetmiş. Hala kendime gelemedim. Bizim için daha hamilelğin başında evlat bu kadar değerliyken, Allah evlat acısı yaşayan herkese sabır versin hiçbir anneye bunları yaşatmasın. Senin için de canım kardeşim gerçekten yaşın çok genç, senin de yazdığın gibi biraz ara ver kendini toparla, ama ne olur olmayacak hissiyatına kapılma. Eğer evladının bu dünyada alacak nefesi varsa ne şartlarda olursa olsun Rabbim onu sana bağışlayacak. Kendin için ve bizim için dualarını esirgeme, habersiz de bırakma. Sevgiyle...