2014 Kasım Anneleri

sağol cnaım benim . ben ilk gebeliğimde bulantıyla beyaz leblebi yiyerek başettim. denedinmi beyaz leblebi. soyalı moyalı çıtır falan değil normal anam babam usuülü beyaz leblebi.

Beyaz leblebi böyle biraz ufak çıtır olanını biliyorum canım başka nasıl bişi ki olmazsa onu da deneyeyim inan herşeyi deniyorum ya

çok şükür iyiyim canım bu hafta arttı benimde bulantılarım Allah'tan evdeydim..çok halsizlik ve baş dönmem var onun dışında..
bugün iş başı yaptım bakalım inşallah iyi gider..
metpamidden hastanelik olan çok kişi gördüm çevremde yan etkilerini okursan o yan etkiler çok yaşanıyor hapında...serum olarak kullanılan metpamidde o kadar yan etki olmuyor...

yok tatlım sıkmadım canımı.kalp atışını ne zaman gördünüz siz? faceden neden çıktın?

Ben evde olunca daha kötü oluyorum onu farkettim o ev mutfak kokusu yedi beni.. İnşallah herşey daha iyiye gidecek canım.. Güzel yavrularımız için fedakarlıklarımız başladı bile..
O ilaçtan uzak duracağımmmm

yok tatlım sıkmadım canımı.kalp atışını ne zaman gördünüz siz? faceden neden çıktın?

kalp atışını 7+0 da gördük ve dinledik çok şükür..
facede her yazdığıma laf soktular ne biliyim ya canım sıkıldı...3 kere olunca çıktım artık bende..
elektriğimiz tutmadı sanırım

dur canım bencede..
evet koku duyumuz baya açıldı her şeyin kokusunu alıyorum bende çok rahatsız ediyor...
ama az kaldı 12. haftalardan sonra baya azalır inşallah...

Nasıl güzel bir ses di mi o ya... Benim ilk bebeğim düştüğü için doktor ilk baktı dedim Allah'ım yine kalp atışı yok galiba dedim sonra doktor bişilerle uğraştı bi ara böyle güm güm güm güm diye ses duydum o kadar korktum ki "bu ses onun mu" diyebilmişim.. O zaman dedim ki Allah'ım dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşum... 6+4 de dinledim ben de.. Öyle güzeldi ki

dur canım bencede..
evet koku duyumuz baya açıldı her şeyin kokusunu alıyorum bende çok rahatsız ediyor...
ama az kaldı 12. haftalardan sonra baya azalır inşallah...

Dört gözle bekliyorum canım ben de o günleri inşallah o haftadan sonra geçer rahatlarız biraz

evet çok güze bir duygu ben ağlıycaktım...
eşim gelemedi kalp atışını dinlemeye..ses kaydediciden kaydettim..
evde dinlettim..o da ağlıycaktı neredeyse inanmıyorum bu ses ondan mı çıkıyo dedi
maşallah...Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..

İnanamıyorsun di mi o zaman benim bebeğim 0,56 cm di o kadarcık bişiyin sesinin o kadar gür çıkması ne güzel..
Ya canım ses kaydedici derken kendin mi kaydettin ben de bu gitmeme doktora sorucam eğer imkanım varsa ben de kaydetmek istiyorum

günaydın bende 1 hafta sonra gidicem kalp atışlarını dinlemeye inşallah hayırlı haberler alırız. bu arada mide bulantıların ne durumda benim son bir haftadır kötü 2 defa istifra ettim mutfağa filan giremiyorum çok kötü ya bu arada doğum zamanlarımız aynı gün :)

valla benim telefon elimdeydi..
odaya girer girmez ses kaydediciyi açtım..
söylediklerini unutuyorum doktorun birde eşim gelemiyeceği için o da dinlesin istedim..
doktora sormadım :26:
ama sadece kalp atışını dinlerken açıcaksan sor tabi sesini kaydedebilir miyim diye..
videoya çekenlerde var..
özelde izin verirler..

günaydınnnn bi arkadaşıma bulantı bilekliği çok iyi geldi denedin mi sen onu??bakarsın çare olurrrr

yerim ben onların doğum zamanlarını maşallah
inşallah alabiliriz aynı günlerde kucağımıza sağlıkla
benim mide bulantım geçen hafta başladı...dün ve önceki gün kötüydüm..
ama zorda olsa bişeyler atmaya çalışıyorum ağzıma..
ekmek muz yoğurt falan..bastırıcak şeyler..
aç kalınca çok daha kötü oluyorum..

Bu sefer ki gidişimde sorayım gerçi taaa 24 nisan ama olsun... O gün eşimi de götürcem o da görsün dinlesinn istiyorum...

günaydınnnn bi arkadaşıma bulantı bilekliği çok iyi geldi denedin mi sen onu??bakarsın çare olurrrr

Bulantı bilekliğimi.. Hiç duymamıştım canım bi araştırayım

Bu sefer ki gidişimde sorayım gerçi taaa 24 nisan ama olsun... O gün eşimi de götürcem o da görsün dinlesinn istiyorum...

Bulantı bilekliğimi.. Hiç duymamıştım canım bi araştırayım

o bilekliği bende duydum ama işe yarayacağını sanmıyorum..
yani ya da nörolojik yoldan kesiyorsa bulantıyı o da bebeğe sakıncalı olabilir mi acaba :26:
canım 5 dakikam dolsun sana özelden bi mesaj atıcam video linki izle mutlaka

Doğru söylüyorsun neler denedim ya bi ara maden suyuna dilim limon attım bi ara o iyi geliyodu ondan da tiksindim.. Ay ne bilim.. Çare arayan bir çaresiz modundayım :)
Tamam bekliyorummmmmmmmmm

kaçıncı haftada başladı bulantılarınız.bende de hiç yok anormal mi diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…