- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
sağol cnaım benim . ben ilk gebeliğimde bulantıyla beyaz leblebi yiyerek başettim. denedinmi beyaz leblebi. soyalı moyalı çıtır falan değil normal anam babam usuülü beyaz leblebi.
Canım şimdi eşime bişi söylüyorum önüme gelince yiyemiyorum haklısın suyu zorla da olsa içmem lazım ona üzülüyorum su bari içeyim..
Metpamid o kadar sabıkalı mı :S Doktor da neyin kafasındaymış anlamadım Senin nasıl gidiyor bakalım iyi mi herşey yolunda mı?
canım kimyasal gebelik falanda normal gebelikten farklı belirtileri yok o yüzden söyledim canını sıkmak için demedim yanlış anlama...
5+4 olmuş tabiki görürsün kesesini inşallah..
ben 5+6 da gördüm...
çok şükür iyiyim canımbu hafta arttı benimde bulantılarım Allah'tan evdeydim..çok halsizlik ve baş dönmem var onun dışında..
bugün iş başı yaptım bakalım inşallah iyi gider..
metpamidden hastanelik olan çok kişi gördüm çevremde yan etkilerini okursan o yan etkiler çok yaşanıyor hapında...serum olarak kullanılan metpamidde o kadar yan etki olmuyor...
yok tatlım sıkmadım canımı.kalp atışını ne zaman gördünüz siz? faceden neden çıktın?
Ben evde olunca daha kötü oluyorum onu farkettim o ev mutfak kokusu yedi beni.. İnşallah herşey daha iyiye gidecek canım.. Güzel yavrularımız için fedakarlıklarımız başladı bile..
O ilaçtan uzak duracağımmmm
kalp atışını 7+0 da gördük ve dinledik çok şükür..
facede her yazdığıma laf soktular ne biliyim ya canım sıkıldı...3 kere olunca çıktım artık bende..
elektriğimiz tutmadı sanırım
dur canım bencede..
evet koku duyumuz baya açıldı her şeyin kokusunu alıyorum bende çok rahatsız ediyor...
ama az kaldı 12. haftalardan sonra baya azalır inşallah...
Nasıl güzel bir ses di mi o ya... Benim ilk bebeğim düştüğü için doktor ilk baktı dedim Allah'ım yine kalp atışı yok galiba dedim sonra doktor bişilerle uğraştı bi ara böyle güm güm güm güm diye ses duydum o kadar korktum ki "bu ses onun mu" diyebilmişim.. O zaman dedim ki Allah'ım dünyanın en güzel sesini içimde taşıyormuşum... 6+4 de dinledim ben de.. Öyle güzeldi ki
evet çok güze bir duygu ben ağlıycaktım...
eşim gelemedi kalp atışını dinlemeye..ses kaydediciden kaydettim..
evde dinlettim..o da ağlıycaktı neredeyse inanmıyorum bu ses ondan mı çıkıyo dedi
maşallah...Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
evet çok güze bir duygu ben ağlıycaktım...
eşim gelemedi kalp atışını dinlemeye..ses kaydediciden kaydettim..
evde dinlettim..o da ağlıycaktı neredeyse inanmıyorum bu ses ondan mı çıkıyo dedi
maşallah...Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder..
İnanamıyorsun di mi o zaman benim bebeğim 0,56 cm di o kadarcık bişiyin sesinin o kadar gür çıkması ne güzel..
Ya canım ses kaydedici derken kendin mi kaydettin ben de bu gitmeme doktora sorucam eğer imkanım varsa ben de kaydetmek istiyorum
kalp atışını 7+0 da gördük ve dinledik çok şükür..
facede her yazdığıma laf soktular ne biliyim ya canım sıkıldı...3 kere olunca çıktım artık bende..
elektriğimiz tutmadı sanırım
Günaydın kızlar...
Ben bu mide bulantılarına dayanamıyorum artık.. 24 saat bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum.. Bir tek zorla elma.. Su bile içemiyorum.. İlaçlar da olmasa su içmicem... Ağlıyorum artık çaresizlikten.. Doktorun verdiği ilaç da fayda etmiyor içmiyorum.. Metpamid vermiş o da zaten çok masum bir ilaç değil.. Napcam bilmiyorummmmmmmmmm
günaydın bende 1 hafta sonra gidicem kalp atışlarını dinlemeye inşallah hayırlı haberler alırız. bu arada mide bulantıların ne durumda benim son bir haftadır kötü 2 defa istifra ettim mutfağa filan giremiyorum çok kötü yabu arada doğum zamanlarımız aynı gün :)
senin neydi tatlım isminngünaydınnnn bu aradaa
valla benim telefon elimdeydi..
odaya girer girmez ses kaydediciyi açtım..
söylediklerini unutuyorum doktorun birde eşim gelemiyeceği için o da dinlesin istedim..
doktora sormadım :26:
ama sadece kalp atışını dinlerken açıcaksan sor tabi sesini kaydedebilir miyim diye..
videoya çekenlerde var..
özelde izin verirler..
günaydınnnn bi arkadaşıma bulantı bilekliği çok iyi geldi denedin mi sen onu??bakarsın çare olurrrr
Bu sefer ki gidişimde sorayım gerçi taaa 24 nisan ama olsun... O gün eşimi de götürcem o da görsün dinlesinn istiyorum...
Bulantı bilekliğimi.. Hiç duymamıştım canım bi araştırayım
o bilekliği bende duydum ama işe yarayacağını sanmıyorum..
yani ya da nörolojik yoldan kesiyorsa bulantıyı o da bebeğe sakıncalı olabilir mi acaba :26:
canım 5 dakikam dolsun sana özelden bi mesaj atıcam video linki izle mutlaka
Ya canım doktor yazarken dediki kullanırken için çok rahat olsun dedi günde 3 tane al demiş bi de.. Ama ben okudum içini hiç de masum görünmüyor.. Bi akşam denedim fayda etmedi daha da içmedim.. Haşlanmış patates bi kere denedim canım muz hiç aklıma gelmedi ama mutfak yemek deyince bile midem kalkıyor.. Daha da kötüye gidiyor ya ben biraz iyiye gider gün geçtikçe diyorum ama tersi oluyor bu gidişle vücutta ne su ne vitamin kalmayacak serum yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?