2014 Kasım Anneleri

kaçıncı haftada başladı bulantılarınız.bende de hiç yok anormal mi diye korkuyorum

Canım benim 5+4 ken felan başlamıştı ama hafifti yani çekilecek nitelikteydi.. Ama 6+2 den sonra felan sürekli artarak devam etti şu an elma olmasaymış bu hayatta hiçbişi yemeyecekmişim... O kadar kötü 24 saat.. Pıtpıt larını duydusan endişelenme.. Herkeste farklı oluyor.. Ben ilk bebeğimi kaybettim hiç kalp atışı yoktu gerçekten mide bulantım da hiç yoktu zaten kalbi 5+4 gibi felan yeni yeni atmaya başlıyormuş.. Ama maşallah bulantısız 9 ayını geçiren anneler var ne şanslılarmış diyorum ben de

benimde ilki boş gebelikti. o zamanda çok çekilmeyecek bulantım yoktu. ondan korkuyorum zaten. kalbini duymadım daha. haftaya salı gidicem ama günler de geçmiyo.

benimde ilki boş gebelikti. o zamanda çok çekilmeyecek bulantım yoktu. ondan korkuyorum zaten. kalbini duymadım daha. haftaya salı gidicem ama günler de geçmiyo.

Biliyorum o günler öyle zor geçiyor ki ama iyi düşün.. Okurken rahatladığın bir duayı oku sürekli.. "Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr" bu dua beni çok rahatlatıyordu hala daha okurum dilimdedir sürekli.. Gönlünü ferah tut duyarsın elbet.. 6+4den sonra rahatlıkla görülür canım o kadar stres yapıyorsan git bi doktora erken görürsün..

Günaydın hanımlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
bizde cuma günü eşimle birlikte kalp atıslarini duyduk bebişimizin ikimizde çok duygulandık allah isteyen herkese nasip etsin. doğumu 17 kasım olarak belirledi biz 17 kasimda evlendik :)) doktor 7+4 günlük dedi son adet günüm 14 şubatti sanirim erken döllenme olmuş
ara ara mide bulantisi ve yemeklere karşı tiksinti var sadece kuru şeyler yiyebiliyorum bir gün cok aciliyo iştahım ertesi gün hic bir şey yiyemiyorum
ve sürekli bir yorgunluk var üzerimde kolumu kaldirasim gelmiyor

ne biliyim erken gidipte görmezsem daha kötü olurum gibib geliyo. dua sürekli okuyorum. gece gündüz aklımda. kaç kez uyanıyorum geceleri dua edip tekrar yatıyorum.Allah hayırlısını versin inşallah

kızlar günaydın..mide bulantısı ben gibi çekenlere Allah yardım etsin...
benimde mide bulantıma iyi gelen şeyler elma ve karpuz kızlar hemde vücuttaki suyuda karşılıyorlar deneyin isterseniz..
en rahat onları yiyebiliyorumm

aynen benimde geçen hafta pazartesi başladı geceleri karnım acıkıyor bugün 4,30 da uyandım hem bulantı hem açlık çubuk kraker filan yedim sonra zar zor uyudum sabahda malum olay çok kötü ya muz filan evet iyi geliyor bakalım hayırlısı inşallah geçer bu günlerde

canım inşallah bebişini görürsün hepimiz de görürüz bol bol dua edelim ilk haftalarda insan suresi 1-5 ayetlerini okursan tüm azaları tam oluyormuş inşallah

banada geçen hafta çarşamba 6+3 gunlüktü boş gebelik olabilir dedi inşallah olmaz bu çarşamba tekrar gel dedi sen kaç haftalıkken kürtaj oldun canım.
arkadaşlarımda sakın aldırma 9 haftada kalp atışı duyan var dedi kararsız kaldım hayırlısı olsun inşallah

ne biliyim erken gidipte görmezsem daha kötü olurum gibib geliyo. dua sürekli okuyorum. gece gündüz aklımda. kaç kez uyanıyorum geceleri dua edip tekrar yatıyorum.Allah hayırlısını versin inşallah

Sen duanı et bekle herşey iyi olacak bebeğini düşün onla geçireceğin güzel günleri düşün... Hayırlısıyla duyacaksın inşallah..

Ah canım ben de öyleyim 24 saatt ya hiç mi geçmez.. Gece uyanıyorum kalkıp kusacağım nerdeyse afedersin.. Artık 3-4 gündür çıkarıyorum da Ben de bi tek elme yiyorum o kadar.. Karpuzu denemedim denemediğim bişi kalmadı ya Ne zaman azalacak bulantılar

sorma yaaaa yatıcak ayak midem kazınıyor ekmek peynir atıyorum ağzıma yoksa uyuyamıyorum

Hoşbulduk canım saol aynen bende öyleyim mutfaktan içeri giremiyorum buzdolabıyı bile açamıyorum midem kalkıyo resmen yediğim şeyler tuzlu salatalık ,ekşi elma ,haşlanmış tuzlu patates ve kraker ama yavaştan bunlardanda tiksiniyorum doktorum ilaç vermiş bulantı için dramamine ama hiç bi işe yaradığı uyku yapmaktan başka rabbim yardımcımız olsun çok zor

Allah yardımcımız olsun gerçekten öyle oluyorum ki oturup ağlıyorum artık hırsımdan

Allah yardımcımız olsun gerçekten öyle oluyorum ki oturup ağlıyorum artık hırsımdan

Aynı şeyleri yaşıyoruz valla canım kaç defa bulantı yüzünden oturup ağladım eşimde beni öyle görünce oturup oda benle agladı o kadar kötü bişey şu bulantı umarım uzun sürmez biran önce atlatırız

Eşim de diyo ki kesin kız olacak erkek olsa bu kadar mız mız olmazdı diyo
Çok zorluyor Rabbim yardım etsin inşallah söylendiği gibi 12. haftadan sonra azalır o zaman herşeyi tıka basa yicem

Eşim de diyo ki kesin kız olacak erkek olsa bu kadar mız mız olmazdı diyo
Çok zorluyor Rabbim yardım etsin inşallah söylendiği gibi 12. haftadan sonra azalır o zaman herşeyi tıka basa yicem

Genelde çok bulantısı olanların kız oluyomuş ama ne kadar dogru bilemem tabi saglıklı hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil
12. Haftamı ahh keşke inşallah kısa sürer bazıların 4,5 ay sürüyomuş işte o korkutuyo beni :18: bende tıka basa yemeyi özledim walla inşallah gelecek o günler

hiç bilmiyorummm canımm yaa...bende elma yiyordum dün canım çok karpuz çekti ve soğuk soğuk içimi serinletti iyi geldi.. bastırdı sanki..birde muzu deneyeceğim..
benim başımda dönüyor sizde varmı peki baş dönmesi..
salak gibi saf gibiyimmm...
12. haftadan sonra geçer diyorlar ama offf 12. hafta nasıl gelecekkk

Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun. Takvimi yaptım ama sabırsızlanıyorum. perşembe günü tam iki ay olacak. Senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…