- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kaçıncı haftada başladı bulantılarınız.bende de hiç yok anormal mi diye korkuyorum
Canım benim 5+4 ken felan başlamıştı ama hafifti yani çekilecek nitelikteydi.. Ama 6+2 den sonra felan sürekli artarak devam etti şu an elma olmasaymış bu hayatta hiçbişi yemeyecekmişim... O kadar kötü 24 saat.. Pıtpıt larını duydusan endişelenme.. Herkeste farklı oluyor.. Ben ilk bebeğimi kaybettim hiç kalp atışı yoktu gerçekten mide bulantım da hiç yoktu zaten kalbi 5+4 gibi felan yeni yeni atmaya başlıyormuş.. Ama maşallah bulantısız 9 ayını geçiren anneler var ne şanslılarmış diyorum ben de
benimde ilki boş gebelikti. o zamanda çok çekilmeyecek bulantım yoktu. ondan korkuyorum zaten. kalbini duymadım daha. haftaya salı gidicem ama günler de geçmiyo.
Biliyorum o günler öyle zor geçiyor ki ama iyi düşün.. Okurken rahatladığın bir duayı oku sürekli.. "Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr" bu dua beni çok rahatlatıyordu hala daha okurum dilimdedir sürekli.. Gönlünü ferah tut duyarsın elbet.. 6+4den sonra rahatlıkla görülür canım o kadar stres yapıyorsan git bi doktora erken görürsün..
yerim ben onların doğum zamanlarını maşallah
inşallah alabiliriz aynı günlerde kucağımıza sağlıkla
benim mide bulantım geçen hafta başladı...dün ve önceki gün kötüydüm..
ama zorda olsa bişeyler atmaya çalışıyorum ağzıma..
ekmek muz yoğurt falan..bastırıcak şeyler..
aç kalınca çok daha kötü oluyorum..
benimde ilki boş gebelikti. o zamanda çok çekilmeyecek bulantım yoktu. ondan korkuyorum zaten. kalbini duymadım daha. haftaya salı gidicem ama günler de geçmiyo.
ne biliyim erken gidipte görmezsem daha kötü olurum gibib geliyo. dua sürekli okuyorum. gece gündüz aklımda. kaç kez uyanıyorum geceleri dua edip tekrar yatıyorum.Allah hayırlısını versin inşallah
kızlar günaydın..mide bulantısı ben gibi çekenlere Allah yardım etsin...
benimde mide bulantıma iyi gelen şeyler elma ve karpuz kızlar hemde vücuttaki suyuda karşılıyorlar deneyin isterseniz..
en rahat onları yiyebiliyorumm
aynen benimde geçen hafta pazartesi başladı geceleri karnım acıkıyor bugün 4,30 da uyandım hem bulantı hem açlık çubuk kraker filan yedim sonra zar zor uyudum sabahda malum olay çok kötü yamuz filan evet iyi geliyor bakalım hayırlısı inşallah geçer bu günlerde
Hoşgeldin canım... Rabbim o güzel pıt pıtları da duymanı nasip etsin zaten görmüş doktor.. Mide bulantına gelince ben ölüp ölüp diriliyorum iki haftadır.. Hayattan koptum evimin kokusu bile beni mahvediyor ki mutfağa girmiyorum.. Hiçbişi yemiyorum :S Rabbim yardım etsin hepimize...
Hoşbulduk canım saolaynen bende öyleyim mutfaktan içeri giremiyorum buzdolabıyı bile açamıyorum midem kalkıyo resmen yediğim şeyler tuzlu salatalık ,ekşi elma ,haşlanmış tuzlu patates ve kraker ama yavaştan bunlardanda tiksiniyorum doktorum ilaç vermiş bulantı için dramamine ama hiç bi işe yaradığı uyku yapmaktan başka rabbim yardımcımız olsun çok zor
Allah yardımcımız olsun gerçekten öyle oluyorum ki oturup ağlıyorum artık hırsımdan
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla canım kaç defa bulantı yüzünden oturup ağladım eşimde beni öyle görünce oturup oda benle agladı o kadar kötü bişey şu bulantı umarım uzun sürmez biran önce atlatırız
Merhaba . .. Kasım annelerine eklenmek istiyorum 19 kasımda anne olmayı bekliyorum:)
Eşim de diyo ki kesin kız olacak erkek olsa bu kadar mız mız olmazdı diyo
Çok zorluyor Rabbim yardım etsin inşallah söylendiği gibi 12. haftadan sonra azalır o zaman herşeyi tıka basa yicem
Sen duanı et bekle herşey iyi olacak bebeğini düşün onla geçireceğin güzel günleri düşün... Hayırlısıyla duyacaksın inşallah..
Ah canım ben de öyleyim 24 saatt ya hiç mi geçmez.. Gece uyanıyorum kalkıp kusacağım nerdeyse afedersin.. Artık 3-4 gündür çıkarıyorum daBen de bi tek elme yiyorum o kadar.. Karpuzu denemedim denemediğim bişi kalmadı ya Ne zaman azalacak bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?