- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Genelde çok bulantısı olanların kız oluyomuş ama ne kadar dogru bilemem tabi saglıklı hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil
12. Haftamı ahh keşke inşallah kısa sürer bazıların 4,5 ay sürüyomuş işte o korkutuyo beni :18: bende tıka basa yemeyi özledim walla inşallah gelecek o günler
hiç bilmiyorummm canımm yaa...bende elma yiyordum dün canım çok karpuz çekti ve soğuk soğuk içimi serinletti iyi geldi.. bastırdı sanki..birde muzu deneyeceğim..
benim başımda dönüyor sizde varmı peki baş dönmesi..
salak gibi saf gibiyimmm...
12. haftadan sonra geçer diyorlar ama offf 12. hafta nasıl gelecekkk
Ben de ne kadar doğru bilmiyorum gerçekten eli ayağı düzgün bi kucağıma alayım da gerisini düşünmüyorum.. 9 ay süren bile varmış ama biz onlardan olmayalımmm aman aman
Ayyy 9 aymı düşünmek bile istemiyorum inşallah en yakın zamanda atlatırız da hamişliğin tadını çıkarırız böyle hayattan soğudum resmen...
Evet ya ikinci 3 ayı için balayı diyorlar inşallah öyle geçiririz.. Benim bi akrabam 9 ay çekiyo ama öyle böyle değil hastanede yatıyor sürekli suyu bile kamışla içiyor.. Doğuma giderken bile afedersin kusarak gitmiş.. Rabbim korusun ya çok zor olur..
Biz iyi düşünelim inşallah iyi olsun yatıp kalkıp dua ediyorum walla inşallah hepimiz sağlıklı keyifli bi gebelik geçiririz
Bu arada ben yatınca midem daha çok bulanıyo o yüzden kalkıp ev işleriyle falan ilgileniyorum iyi geliyoo unutuyorum bi süre bulantımı
Selam bayanlar, şöyle bir göz gezdirdim de yazılanlara; benim hiç mide bulantım yok. Sadece ağzımda hep acı bir tat var. Birden karnım acayip acıkıyor ağzıma 2 lokma atıyorum bu seferde sanki tepeleme yemek yemişim gibi hissediyorum. Sık sık az az birşeyler atıştırmaya çalışıyorum bende. Hamilelik deyince insanın aklına ilk bulantı geldiği için bende kendimi tuhaf hissediyorumİlerleyen günlerde bizleri neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebişlerimizi sağlıkcakla kucaklarımıza alırız.
Bende bu haftasonu farkettim evde kalınca daha kötü oluyorum iş yerinde en azından farklı bir koku farklı bir ortam.. Yatınca evet çok bulanıyor benim de.. Öyle böyle geçecek inşallah ya.. Rabbim dermansız dert vermesin
Selam bayanlar, şöyle bir göz gezdirdim de yazılanlara; benim hiç mide bulantım yok. Sadece ağzımda hep acı bir tat var. Birden karnım acayip acıkıyor ağzıma 2 lokma atıyorum bu seferde sanki tepeleme yemek yemişim gibi hissediyorum. Sık sık az az birşeyler atıştırmaya çalışıyorum bende. Hamilelik deyince insanın aklına ilk bulantı geldiği için bende kendimi tuhaf hissediyorumİlerleyen günlerde bizleri neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebişlerimizi sağlıkcakla kucaklarımıza alırız.
Genelde çok bulantısı olanların kız oluyomuş ama ne kadar dogru bilemem tabi saglıklı hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil
12. Haftamı ahh keşke inşallah kısa sürer bazıların 4,5 ay sürüyomuş işte o korkutuyo beni :18: bende tıka basa yemeyi özledim walla inşallah gelecek o günler
Çalışıyosan çok daha iyi canım bende evde bunalıyorum o çok daha kötü ediyo beni her güzel şeyin bi zorluğu vardır herşey bebişlerimiz için
maşallah canım
her hamile de bulantı olmaz zaten...
rahat geçirirsin inşallah...
Canım çok şanslısın ne güzel tadını çıkar inan çok kötü şu bulantı denen şey umarım hiç yaşamazsın
Annem bana hamileyken 9 ay boyunca bulantı çekmiş, doğuma giderken bile evde bir istifra etmiş öyle gitmiş hastaneye. Bana benzediysen yandın falan demişti, çekmemişim demek ki anneme.Bulantı yok ama, inanın bu ağız acılığı da pek hoş değil. Hep birşeyler yiyeyim istiyorum, bu da bu acayip.
benim annemde aynen öyleymiş bende çok şükür o kadar olmadı herkesin bünyesi farklı...
evet benimde sürekli midem kazınıyor...
karnın acıktığı için oluyodur o ağız acılığı..
çok aç kalmamaya çalış...
Aynen canım aynı bende senin gibiyim hiç mide bulantım yok iştahım çok açıkaksine sadece et , sucuk , tavuktan tiksiniyorum 45 kiloyla hamile kaldım şuan 47 kiloyum bünyeye göre değişiyor..
benim annemde aynen öyleymiş bende çok şükür o kadar olmadı herkesin bünyesi farklı...
evet benimde sürekli midem kazınıyor...
karnın acıktığı için oluyodur o ağız acılığı..
çok aç kalmamaya çalış...
Bende pek inandığımı söyleyemem bünyeden bünyeye değişiyo tabi şu an senin yerinde olmak çok isterdim ne güzel sorunsuz bi gebelik geçiriyosun inşallah hep böyle giderValla ben ona pek inanmıyorum. Benim arkadaşım tam 3 ay boyunca mide bulantısından kusmaktan helak olmuştu ama bebişi erkek :)) yani ben artık hiçbir hamilelikle ilgili rivayete inanmıyorum.
Hele ben acı eşiğim çok düşüktü Dişim ağrısa kivranirdim acıdan ama şimdi ne mide bulantım var ne de ağrı ki şuan iki Dişimde iltihap var yüzüm şişti ama ağrım yok bi de hamilelikte daha canın tatlı olur derler. Bebişim beni üzmüyor
Benim annemde tam tersi bana hamileyken hiç bulantı çekmemiş çok rahat geçmiş hamileliği sanırım ters tepiyo bende mide bulantısından hergün oturup bi saat ağlıyorum resmen , agız acılığı bendede oluyo arada hemen ağzıma canım ne çekiyosa onu atıyorum geçiyo çok şükürAnnem bana hamileyken 9 ay boyunca bulantı çekmiş, doğuma giderken bile evde bir istifra etmiş öyle gitmiş hastaneye. Bana benzediysen yandın falan demişti, çekmemişim demek ki anneme.Bulantı yok ama, inanın bu ağız acılığı da pek hoş değil. Hep birşeyler yiyeyim istiyorum, bu da bu acayip.
Ayy ne aç kalması resmen evde ki buzdolabını iş yerindeki çekmeceme taşıdım. Taze meyve, kuru meyve, bisküvi, tuzlu çıbuk artık Allah ne verdiyseAğzıma lokmayı atıyorum, yutuyorum anında acılık geri geliyor. Neyse geçecek inşallah, bebişimiz için çekilen çile kutsaldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?