solda yukarıda mı bende yedinci haftamdayım
ya canım çok sağol. bende okudum tekrarlayan bi durum olmadığını ama ilkinde 5+3 ken bu seferde5+2 iken lekelenmem başladı. nerdeyse aynı gün yani.o korkutuyo daha çok. progestan kullanıyorum şimdi
canım bende de lekelenme oldu pruluton die bir iğne yapıldı kanama kesildi...olabiliyor yani kanama kafaya takma inan ben neler yaşadım şu gebelikle ilgili 4. hamileliğim ama hiçbirini kucaağıma almak nasip olmadı inşallah bu sefer olur kaderden öte yol yok ama ters bir durum olacağını zannetmiyorummm
ağzından bal damlıyo valla canım. sana da çok geçmiş olsun. inşallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur :)
eğer yanlışım yoksa 13cm yazıyor benimkinde inşAllah sizin bebişlerinizde sağlıklı bişekilde orada duruyordur
eğer yanlışım yoksa 13cm yazıyor benimkinde inşAllah sizin bebişlerinizde sağlıklı bişekilde orada duruyordur
inşallah cnmm...ben boş gebelikte kendim diye diye boş gebelik die boş ettim psikoloji çok önemli bence iyi düşün iyi olsunnn...kese boyuna falanda çok takılma geç döllenmedir benim mesela şuan 11 gün geriden gidiyor regliye göre ama doktor bi sorun görmediğini söyledi geç yumurtlamışsındır dedi..bu felaket tellalı tipli doktorları anlamıyorum en son söylenecek şeyleri en başta söylemelerine gıcık oluyorum
o imkansız canım :) neyse çok teşekkür ederim. amin.
Merhaba hepinize, uzun suredir takip ettiğim bu siteye fikirlerinize ihtiyacim olduğu için yaziyorum. SAT 22 Subat , 28 mart tarihinde yaptirdigim kan tahlilinde beta HCG 1026 cikti 3 nisan tarihindeki ultrason sonucunda ise kese boyutum 6.1 mm olarak göründü. Doktor isebelirttigin tarihlere gore ufak dedi. İki alternatif olabilirmiş biri rahme geç yerleşme digeride kesenin gelismeyecek olmasi. Doktorun bu yakladimi beni çok tedirgin etti. Sizlerin deneyimlerinize ihtiyaç hissettim. Yardimci olursaniz tedirginligim biraz azalacak. 2 hafta sonra cagirdi doktor o zamana kadar bu şekilde endişeli olmak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm anladım canım. Allah bu sefer size bağışlasın bebişinizi. bizimkini de bize inşallah. kaç haftalık oldun sen?
inşallah canım Rabbim kimseye evalt acısı göstermesin ben aralık ayında 22 haftalık bebeğimi kaybettim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...şimdi 10+1 oldukinşallah kucağımıza almayıda nasip etsin mevlam cümlemize
çok gecmıs olsun rabbım bu sefer sıze bagıslasın bende 21 haftalık kaybettım ıkızlerımı sen neden kaybettm ray dan dolayımı
evet canım hem pıhtılaşma hem ray var...pıhtılaşma için iğne kullanıyorum nisan sonuda serklaj yapılaşacak inşallah...şimdi varmı canım bebeğinn
hayır malesef öbür ay tup bebek deneyecem tekrar
Allah ım bir an evvel nasip etsin inşallah....sen ne zaman kaybettin bebeklerini
mayıs da 1 ay sonra 1 sene olacak canmmm
baya ara vermişsin doktorunmu önerdi yoksa sezeryan mı oldun ondan mı bekledinnn
yok normal dogurdum ama ondan 3 ay sonra tekrar denedm 5. haftada düştü ondan sonra ara verdım ıste maalesef maadı manevı yıkıldıgım ıcın bnmm 5. kaybımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?