çok zor günler malesef benimde üç kaybım var karnımdaki dördüncü 2 yıl hamile kalamadım sonrada üstüste travmalar umutla bakmak zor geliyor bazen ama ne yazıkki başka seçenek yok pıhtılaşmada var mı cnm erken dönem kayıplarda o oluyo genelde
evet ılk 3den sonra testler yapıldı pıhtılaşmada var ee ben gebe kalıp ıgne vurulunca bıde kanama problemım var o kanamada ya kalıyo ya dusuyo genel olarakda dusuyo hep rısklı yanı benmkı
canım hiç aklına getirme böyle şeyler benimde oldu kanamam bunda pruluton başladık haftada tam doz hamile kalır kalmaz işin ehli bir doktor bul hemen rayla ilgili bir grup var baktınmı hiç oraya
baktım canmm saol senn de hepsındemı oldu kanaman canmm bnm5ile 7 hafta arasında baslıyor ıkızlerde 4. aya kadar devam ettı ve kesıldı tam rahatladım dedm öyle oldu ıste bende progestan amp vuruluyodm gunluk bnm doktor bana hıc o ıgneyı vermedıı
canım 22 haftalıktada oldu kanamam ama okadar sürmedi yani ara ara lekelendim bu sonuncuda kanamam oldu iğneyi yaptık ogün bugündür gelmiyo çok şükür...ama tedbir olsun die her hafta oluyorum şimdi iğneyi ray grubunda herkes bu iğneyi kullanıyor doktorunla görüş iğne konusunu mutlaka
canim keseyle alakasi yok..sola yatinca kan dolasimk daha iyi oluomus bebekte boylelikle daha iyi beslenebiliyor.. istesekte iszemesekte yan yatmak zorundayiz bi kac hafta sonra.. alistirmaya calisiyorum bende kendimi.. sirt üstü yatinca karin gerildigi ivin bebegin alani daraliyormus hic tavsiye etmio lar
Mrb hanımlar herkese iyi geceler bende rabbim nasip ederse kasım annesi olucam benide alın aranıza 23 yaşındayım benim sat 9 şubat ama 6+6 yız şuan geç döllenme olmuş zamanla aranın kapanabilceğini söyledi doktorom 5+4 de gördük kesemizi kalp atışlarını duymadık ama doktorum kalbi atıyo canlı görebiliyorum dedi çok şükür haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah duyarız pıt pıtlarıbu arada aşırı derecede mide bulantım ve koku hassasiyetim var umarım en yakın zamanda geçer
Rabbim hepimize saglıklı hayırlı bebişler nasip eder inşallah
Günaydın kızlar...
Ben bu mide bulantılarına dayanamıyorum artık.. 24 saat bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum.. Bir tek zorla elma.. Su bile içemiyorum.. İlaçlar da olmasa su içmicem... Ağlıyorum artık çaresizlikten.. Doktorun verdiği ilaç da fayda etmiyor içmiyorum.. Metpamid vermiş o da zaten çok masum bir ilaç değil.. Napcam bilmiyorummmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrr
ben face grubundan çıktım burada devam edicem yine...
canım metpamit kullanma sakın..haşlanmış patates veya muz yemeyi denedin mi???
günde 1 muz bile yiyebilsen bebeğin ve senin ihtiyaçlarının çoğunu karşılar..
Ya canım doktor yazarken dediki kullanırken için çok rahat olsun dedi günde 3 tane al demiş bi de.. Ama ben okudum içini hiç de masum görünmüyor.. Bi akşam denedim fayda etmedi daha da içmedim.. Haşlanmış patates bi kere denedim canım muz hiç aklıma gelmedi ama mutfak yemek deyince bile midem kalkıyor.. Daha da kötüye gidiyor ya ben biraz iyiye gider gün geçtikçe diyorum ama tersi oluyor bu gidişle vücutta ne su ne vitamin kalmayacak serum yicem
günaydın arkadaşlarrr
günümüz güzel olsun. 5+4 .olduk bugun. keseyi görmeye bugun gidicem ama dün gece itibariyle bulantılarım başladıııı. demekki kese var diye rahatladım:)
günaydın arkadaşlarrr
günümüz güzel olsun. 5+4 .olduk bugun. keseyi görmeye bugun gidicem ama dün gece itibariyle bulantılarım başladıııı. demekki kese var diye rahatladım:)
Maşallah.. Hadi bakalım.. Benim de 5+4 gibi mide bulantılarım bi başladı gitgide çoğaldı demekki bebeğin canlanıyor içinde ne güzelKeseni de gör gel için rahat etsin
günaydın canım
hayırlı olsun tabiki keseyi görürsün bence kaç haftalık olmuş artık annesi...
ama mide bulantın kesenin oluşup oluşmamasıyla ilgili değil..
canım böyle düşünme moralini bozma güzel düşün...
muz ye hem doyuruyo hem tıkıyo...
bi sabah bir akşam yesen bütün vitaminlerini almış olursun zaten diğer yediklerinde kendi bünyene gider...
bir de ne olursa olsun su iç...
hemen kusar kusmaz değilde..çıkardıktan yarım saate kadar içme su..ama ondan sonra iç mutlaka..
metpamid gerçekten sabıkalı bir ilaç ve 5-6 tane içmeden kesmez mide bulantını..
ayrıca içsende kesmeyebilir...
neden olmasın kese olmasaydı boş kimyasal gebelik olsaydı yine de bulanacakmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?