2014 Kasım Anneleri

hehe benim eşim oğlan diyo ama kız olsa da sevinir bebek yaaa sevilmezmi ki...
bana da oğlan gibi geliyo ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan..

Rabbim canını içinde versin öyle kucağımıza versin de ister prens olsun ister prenses...

7 ay mı hayatta bekleyemem o kadar, muhtemelen 7 aylık olduğumda bebeğin 1 senelik kıyafeti alınmış olur.

Ay kız zaten siz aldıkça ben de gördükçe duramam sanırım... Rabbim'e emanet ettik o korusun bizleri meleklerimizi.. Kuzum acaba prens mi prenses mi

evet canım çok gaza getircezz birbirimizi burada...
ayy evett ya acaba cinsiyetleri ne olaccakkkk

hehe benim annemde cinsiyeti bekliyor sanırım face den bana sürekli yolluyor bebek kıyafetleri

benimki beklemiyot ama öğrendiği anda patlama yapacak eminimmm
aynen öylee
kız mı hissediyosun oğlan mı??

ayy ben en başlta hep oğlan diyordum öle hissediyordum son zamanlarda kız gibi hissetmeye başladımmmm...sizler ne hissediyorsunuzzz :44::44:

haha bu babalar hep aynı....eşimde bana öle diyor...bu kada kusuosann böle nazlı hiçbirşeyi beğenmiyorsa bu kesin kız diyorrr

Kızlarrrr günaydınnnnn bizimde sanki erkek olacakmış gibi doğuyor içimize ama kız istiyoruz sankiiii Allah ım sağlıklı kılsın

Kızlarrrr günaydınnnnn bizimde sanki erkek olacakmış gibi doğuyor içimize ama kız istiyoruz sankiiii Allah ım sağlıklı kılsın

sanırım herkez içten içe kız istiyorrrr

Aynen tabi ki Rabbim sağlıkla versin...
Eşim "yok yok bunun p.p.si yok" diyo

eşimde bana öle diyorrrrr...yaa diyorum ya oğlansaaa...daha çok sevinirimm diyorr uyuzzzz

eşimde bana öle diyorrrrr...yaa diyorum ya oğlansaaa...daha çok sevinirimm diyorr uyuzzzz

Ya insan kız kıyafetlerine eşyalarına baktıkça kendinden geçiyor Rabbim ne kadar şık güzel şeyler yapıyorlar yaa... Bu cinsiyet günü gelene kadar meraktan öleceğim

İsyan sen gatada mı çalışıyorsun geçen resminede yolladım gata gibi geldi fotoğrafından

günaydın perim, iyilik sen nasılsın?
Geçecek inşallah bu günler de ilaç kullanmıyor musun bulantı için

benimde canım dün birşey çekti...onu gittim aldım güzelce yedimm 1 saat durmadı midemde...şimdide midem kaynıyorr...hiçbirşey ağzıma alamıyoummmm
benim de kaynıyor çokkkkkk artık ne yiyeceğimi bilemiyorum

ben kıyafet fln bakmıyorum hiç, hamilelik takvimi de yapmıyorum, ay ay hamilelik belirtilerini de okumuyorum... Hatta annem babam bile daha cumartesi günü öğrendiler, kimselere söylemiyoruz. İlk hamileliğimdeki kaybımdan sonra... Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş misali. Ben son aylarıma kadar birşey almayı planlamıyorum canım. Sonra insan çok üzülüyor

canım cidden sen daha yeni evliymişsin, çocuk sahibi olmak için biraz acele etmişsin gibi Planlı mı oldu? Bu arada ben de kestirmiyorum saçlarımı, bir kaç ay önce kısa kestirdim, onunla idare ediyorum

hehe benim annemde cinsiyeti bekliyor sanırım face den bana sürekli yolluyor bebek kıyafetleri
teknolojik anneymiş seninkisi

hehe benim eşim oğlan diyo ama kız olsa da sevinir bebek yaaa sevilmezmi ki...
bana da oğlan gibi geliyo ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan..
Ben de benimkini erkek hissediyorum ya, hayırlısı olsun tabiki, sağlıklı olsun da

günaydın canım benim de içime erkek doğuyor, bakalım tahminleri yazalım da, belli olduğunda kimler tahminlerini doğru yapmış görürüz

günaydın perim, iyilik sen nasılsın?
Geçecek inşallah bu günler de ilaç kullanmıyor musun bulantı için

Canım ben gündüz biraz daha iyi oluyorum ama akşam 4 oldum mu uyuyana kadar ki kabusum başlıyor... Hele ki eşim zorla yediriyo akşam sonra bir daha 10 dk sonra hobaaa banyoyaa :) Sen nasılsın kuzummmmm?

gece 4 de 2 kutu ilaç içecek de sabah kalkıp kk ya yazabilecek.komik ötesi
kim intihar etmiş hani nerde nerdeeeee

Canım ben gündüz biraz daha iyi oluyorum ama akşam 4 oldum mu uyuyana kadar ki kabusum başlıyor... Hele ki eşim zorla yediriyo akşam sonra bir daha 10 dk sonra hobaaa banyoyaa :) Sen nasılsın kuzummmmm?
o zaman sen akşam yemeğini 4te ye, eve gelince de hemen uyu nasıl fikir ammaaa
ben de iyiyim, midem bulandı azıcık, gittim çubuk kraker aldım da geldim şimdi kuzum midemin yanmasına da bulanmasına da iyi geliyor senin de aklında bulunsun

Fikir güzel de eşim çok diretiyor ye ye ye diye.. Yemeyince de kızıyor.. Mide bulantısı için hap verdi ama masum bi hap değil sanırım bi kere içtim bıraktım metpamid canım.. Böyle kendim idare ediyorum...
.
Sabah sabah bir "yüksek lisans" öğrencisi 4 te 2 kutu + 5 tane hap içmiş de sabah 8 de gelmiş bizlere soruyor ölecek miyim yardım edin diye...

Günaydın güzel anneler nasılsınız
Benim yine midem çok kötü bulantı habını içtim o dahada kötü etti sanki offf karnımda aç bişeyde yiyemiyorum ne olucak böyle günler geçmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…