- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
hehe benim eşim oğlan diyo ama kız olsa da sevinir bebek yaaa sevilmezmi ki...
bana da oğlan gibi geliyo ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan..
kızlar bende çok heves ediyorum bebek kıyafetleri gördükçe alayım diye ama sonra bi aklsilik olursa allah korusun çok koyuyo o aldıkları insana7 aydan önce kıyafet alışverişi yapılmaz aslında sabredebilirsek :)
Ay kız zaten siz aldıkça ben de gördükçe duramam sanırım... Rabbim'e emanet ettik o korusun bizleri meleklerimizi.. Kuzum acaba prens mi prenses mi
hehe benim annemde cinsiyeti bekliyor sanırım face den bana sürekli yolluyor bebek kıyafetleri
aynen öylee
kız mı hissediyosun oğlan mı??
Ya canım öyle bir şey ki ağzımdan sürekli severken bile farketmeden oğluşum oğlum vs diye seviyorum sonradan diyorum bu ne acelecilik :) Eşim de diyo ki bu kadar mız mız bir şeyse kızdır o kızdır diyo ne bileyim
evet canım çok gaza getircezz birbirimizi burada...
ayy evett ya acaba cinsiyetleri ne olaccakkkk
haha bu babalar hep aynı....eşimde bana öle diyor...bu kada kusuosann böle nazlı hiçbirşeyi beğenmiyorsa bu kesin kız diyorrr
görcezz bakalımm şekerimmmmm....4 ayında belli olur inşallahhhhhhhh
Bakalım belki de doğru diyorlar
görcezz bakalımm şekerimmmmm....kızmı erkekmii aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil benimmm içinnnn
Kızlarrrr günaydınnnnnbizimde sanki erkek olacakmış gibi doğuyor içimize ama kız istiyoruz sankiiii Allah ım sağlıklı kılsın
Aynen tabi ki Rabbim sağlıkla versin...
Eşim "yok yok bunun p.p.si yok" diyo
sanırım herkez içten içe kız istiyorrrr
eşimde bana öle diyorrrrr...yaa diyorum ya oğlansaaa...daha çok sevinirimm diyorr uyuzzzz
sanırım herkez içten içe kız istiyorrrr
eşimde bana öle diyorrrrr...yaa diyorum ya oğlansaaa...daha çok sevinirimm diyorr uyuzzzz
günaydın perim, iyilik sen nasılsın?İnşallah herkes her şey iyidir...
Ben yine dün akşam yediğimi çıkardım...
Artık akşam yemek yememeye karar verdim.. Yemek dediğim de bi kase çorba...
Dört gözle bulantılarımın hafifleyeceği günleri bekliyorummm
benim de kaynıyor çokkkkkkbenimde canım dün birşey çekti...onu gittim aldım güzelce yedimm 1 saat durmadı midemde...şimdide midem kaynıyorr...hiçbirşey ağzıma alamıyoummmm
ben kıyafet fln bakmıyorum hiç, hamilelik takvimi de yapmıyorum, ay ay hamilelik belirtilerini de okumuyorum... Hatta annem babam bile daha cumartesi günü öğrendiler, kimselere söylemiyoruz. İlk hamileliğimdeki kaybımdan sonra... Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş misali. Ben son aylarıma kadar birşey almayı planlamıyorum canım. Sonra insan çok üzülüyorbende inatlaştımm 1 saat durdurdummm...ağzıma havlu dayadım yattım ayaklarımı diktimm tepeye 1 saat durabildimm...sonrrasıı aynennn hobaaaaa
kimse yok burada yaaa...
kızlar hiç bebek kıyafetleri falan bakıyormusunuzz öleeee :44::44:
canım cidden sen daha yeni evliymişsin, çocuk sahibi olmak için biraz acele etmişsin gibiAyy ne bileyim, ben daha yeni evliyim düğün öncesi uzattım saçlarımı hani topuzda falan güzel olsun diye. Düğünden sonra balayı falan , aile yemekleri derken ertelendi durdu, sonrada hamile olduğumu öğrendim işte kaldı saçlarım püskül püskül. Biraz ilerlesin öyle kestir dedi, ne yapayım benim de içime şüphe düşürdü, bu kadar sabrettim az daha bekliyim yapacak birşey yok
teknolojik anneymiş seninkisihehe benim annemde cinsiyeti bekliyor sanırım face den bana sürekli yolluyor bebek kıyafetleri
Ben de benimkini erkek hissediyorum ya, hayırlısı olsun tabiki, sağlıklı olsun dahehe benim eşim oğlan diyo ama kız olsa da sevinir bebek yaaa sevilmezmi ki...
bana da oğlan gibi geliyo ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan..
günaydın canımKızlarrrr günaydınnnnnbizimde sanki erkek olacakmış gibi doğuyor içimize ama kız istiyoruz sankiiii Allah ım sağlıklı kılsın
Ne konularla uğraştık Allah'ım insan gece 4 te intihar eder mi yaw :)
günaydın perim, iyilik sen nasılsın?
Geçecek inşallah bu günler deilaç kullanmıyor musun bulantı için
gece 4 de 2 kutu ilaç içecek de sabah kalkıp kk ya yazabilecek.komik ötesi
kim intihar etmiş hani nerde nerdeeeeegece 4 de 2 kutu ilaç içecek de sabah kalkıp kk ya yazabilecek.komik ötesi
o zaman sen akşam yemeğini 4te ye, eve gelince de hemen uyuCanım ben gündüz biraz daha iyi oluyorum ama akşam 4 oldum mu uyuyana kadar ki kabusum başlıyor... Hele ki eşim zorla yediriyo akşam sonra bir daha 10 dk sonra hobaaa banyoyaa :) Sen nasılsın kuzummmmm?
kim intihar etmiş hani nerde nerdeeeee
o zaman sen akşam yemeğini 4te ye, eve gelince de hemen uyunasıl fikir ammaaa
ben de iyiyim, midem bulandı azıcık, gittim çubuk kraker aldım da geldim şimdi kuzummidemin yanmasına da bulanmasına da iyi geliyor senin de aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?