2014 Kasım Anneleri

kızlar mesajların bi kısmını okuduğum kadarıyla facebook grubu varmıs sanırım grubun adı ne bende gelsem facebooktan takip etmek daha kolay olur

Bende iyiyim tatlım.
Evet bana da tuhaf gelmişti ama vardır bi bildiği demiştim, el mahkum teslim ediyoruz kendimizi işte
İnşallah canım, hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza...

Merhaba arkadaslar bende eski uyelerdenim 2.bebegime hamileyim 28 kasim dogum tarihi .saglicakla kucagimiza aliriz insallah

kızkar lınk vermeyın faceden bahsetmeyın lutfen gelmek ısteyen ozelden sorun veya gecmıse bakın konumuz kapatılmasın burada
dıkkatlı olalım kızlar lutfen.

Kızlar nerdesiniz, gecmişi biraz okuyayım dedim sadece merhabalaşmalar var paylaşımlar yok maalesef.

Sanırım büyük bir kısmımız face'deki grupda dvm ediyor paylaşımlarını.

Benim gibi iki üc hamişde merhaba kızlar diye başlıyor derdini anlatıyor veya yaşadıklarını ama neticesiz kimseler kalmamış

Başlarda ne kadar cıvıl cıvıldı.... Ne oldu hakkatten anlamadım gitti :44:

canım herkez face grununda takılıyor...akşamları bakıyorum hekez artık orada...dediğin gibi burada 3-5 kişi devam ediyoruz işte....
mide bulantılarım benim devam ediyor...
9+5 olduk bugünnn inşşş

İnşallah herkes her şey iyidir...
Ben yine dün akşam yediğimi çıkardım...
Artık akşam yemek yememeye karar verdim.. Yemek dediğim de bi kase çorba...
Dört gözle bulantılarımın hafifleyeceği günleri bekliyorummm

benimde canım dün birşey çekti...onu gittim aldım güzelce yedimm 1 saat durmadı midemde...şimdide midem kaynıyorr...hiçbirşey ağzıma alamıyoummmm

benimde canım dün birşey çekti...onu gittim aldım güzelce yedimm 1 saat durmadı midemde...şimdide midem kaynıyorr...hiçbirşey ağzıma alamıyoummmm

Sen yine 1 saat dayandın mı ben midemle inatlaştım dedim bu sefer çıkarmicammm o çorba orda duracaakkkkkk dedimmmm ama olmadı... 10-15 dk dayanabildim... Sonra hobaaaaaaaaaaa :)))

Sen yine 1 saat dayandın mı ben midemle inatlaştım dedim bu sefer çıkarmicammm o çorba orda duracaakkkkkk dedimmmm ama olmadı... 10-15 dk dayanabildim... Sonra hobaaaaaaaaaaa :)))

bende inatlaştımm 1 saat durdurdummm...ağzıma havlu dayadım yattım ayaklarımı diktimm tepeye 1 saat durabildimm...sonrrasıı aynennn hobaaaaa
kimse yok burada yaaa...
kızlar hiç bebek kıyafetleri falan bakıyormusunuzz öleeee :44::44:

Allah yardımcımız olsun..
bende akşam yemeğinde zorlanıyorum baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…