Kız ne lekesi abuuay ne bilim yaa şaşırdım kaldım
Yaaaa ne bilim hormonlu diye bazı doktorlar yemeyin diyomuş ondan ben sormadım bile daha :))) Yiyorum sürekli
İlaç kullanıyorum canım dramamine diye bulantı hapı ama hiç bi işe yaradığı yok uyku yapmaktan baska böyle giderse zaten serumluk olcam inşallah o raddeye gelmem atlatırımsadece bunun için doktor değiştirilmez ben kuzumsen ona güveniyorsun, güvenebileceğin bir doktor bulabilmen o kadar kolay değil biliyorsun. Bence biraz daha gözlemle doktorunu, yine de şüphe duyarsan o zaman değiştir tabi
Bu arada oralarda havalar nasıl, ısındı mı yoksa hala çok mu soğuk:18::18::18::18:
yok sürekli aklımda değil zaten bu düşünceler, ama tedbirli hareket ediyorum elimde olmadan canım
soğuk süt biraz fayda ediyor ama o da midemi bulandırıyor sonradan sanki. çubuk kraker yedim, neyseki iyiyim şuanda
hadi ya, üzüldüm cnmilaç fln kullanmıyor musun? bir doktoruna danışsan, belki serum takar, biraz rahatlarsın:26:
Kalkıp bi deniyim canım inşallah işe yarar onu dene bunu dne ne yapıcaz hiç bilmiyorum walla..Soda değil ama canım doğal maden suyu olsun... Bi iki dilim limon at bi dene beni iki üç gün rahatlatmıştı sonra o da fayda etmemeye başladı bünye alışıyor demekki
ölmüş canım ölmüş...Günaydın kızlar..
Benim de iştahsızlığım arttı. Canım hiç bir şey yemek istemiyor.Bulantım yok ancak çok sevdiğim yiyecekleri yemek istemiyorum...
Bu arada tatlıyı sevmem ancakk arada yerdim şimdi bilidiğinz ekşileri çok yiyorum...annem sağolsun olmasa yemek aramıyorum...açlık hissediyorum ama kalkıp kendime hazırlamak zor geliyor..bu arada evde dinleniyorum..iş yerindeki bayan amirim rapor aldığım için ağzına ne geliyorsa saydı....insanlık ölmüş mü ;///
poff yaa işte gül koklama leke olur çilek yiyip zeytin yiyip bi yerini kaşıma leke olur zart zurt hurafemidir nedir bilmiyorum ama kızımda çilek lekesi var kalçasında ama sebebini bilmiyorum :26::26:
İlaç kullanıyorum canım dramamine diye bulantı hapı ama hiç bi işe yaradığı yok uyku yapmaktan baska böyle giderse zaten serumluk olcam inşallah o raddeye gelmem atlatırım
Kalkıp bi deniyim canım inşallah işe yarar onu dene bunu dne ne yapıcaz hiç bilmiyorum walla..
poff yaa işte gül koklama leke olur çilek yiyip zeytin yiyip bi yerini kaşıma leke olur zart zurt hurafemidir nedir bilmiyorum ama kızımda çilek lekesi var kalçasında ama sebebini bilmiyorum :26::26:
Günaydın benden de herkese
bugün sabah işe gitmeden önce giyinirken farkettim de karnım hafiften belli olmaya başlamış bugün itibariyle:)
Yakında kıyafetler sıkıntı olmaya başlar.
Benim de çekmecem manav gibi oldu:)
Bu arada
Cumartesi doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür Allahıma, 6+1 dedi doktor 0,40cm miş :)
Herkese hayırlı haberler diliyorum.
oo baya ısınmış havalar perimHaklısın.. Canım valla kışın yağmayan kar baharda yağdı ama şu an düzeldi havalar iyi yani artık 10-12 dereceyi görebiliyoruz gündüzleri :)
ne güzel canım hayırlı olsunPlanlıydı canım, zaten evlenmeden önce de hemen yapalım falan diye konuşmuştuk. Sonra bir kaç ay erteleyelim dedik doğum kontrol hapı kullandım. 29 Ocak doğum günümdü o gece karar verdik artık istiyoruz dedik, 7 şubatta adet oldum dk hapını bıraktım ve ilk aydan hamile kaldımAçıkçası herkes dk hapı kullandığın için hemen hamile kalamazsın falan demişti ama, bebişimizde bizim gibi aceleci çıktı hemencik geldi
günaydın cnm, evet maalesef insanlık ölmüş, özellikle bayanlar bu konuda daha kaprisli oluyor sankiGünaydın kızlar..
Benim de iştahsızlığım arttı. Canım hiç bir şey yemek istemiyor.Bulantım yok ancak çok sevdiğim yiyecekleri yemek istemiyorum...
Bu arada tatlıyı sevmem ancakk arada yerdim şimdi bilidiğinz ekşileri çok yiyorum...annem sağolsun olmasa yemek aramıyorum...açlık hissediyorum ama kalkıp kendime hazırlamak zor geliyor..bu arada evde dinleniyorum..iş yerindeki bayan amirim rapor aldığım için ağzına ne geliyorsa saydı....insanlık ölmüş mü ;///
merhaba hemşerimbenıde lısteye ekler mısınız ? bdt 16 kasım 2014 bu arada BURSA lı arkadaslar hangı dr lara gıdıyorsunuz ?
işe yaramıyorsa kullanma madem canım, boşuna kimyasal alıyorsun vücudunaİlaç kullanıyorum canım dramamine diye bulantı hapı ama hiç bi işe yaradığı yok uyku yapmaktan baska böyle giderse zaten serumluk olcam inşallah o raddeye gelmem atlatırım
Kalkıp bi deniyim canım inşallah işe yarar onu dene bunu dne ne yapıcaz hiç bilmiyorum walla..
Günaydın kızlar..
Napalım canım canımız burnumuzda her şeyi deniyoruz Rabbim kolay atlatmamızı nasip etsin bu günleri
Valla ben de duydum canım teyzemin kızının tam alnında da sinirlenince gül şeklinde kırmızı leke çıkıyor ne bilim ilişkisi var mıdır acaba
ne güzel canım hayırlı olsunben de d.k hapını bırakınca çabuk hamile kalmıştım ilk hamileliğimde. Gerçi ben bırakınca 2-3 ay fln başka yöntemle korunmuştum. onu da bırakınca hemen olmuştu
Hapın öyle etkisi olduğu yalan tabiki. Sadece bazılarında adet düzensizliği fln yapabiliyor ya, o yüzden öyle bir inanş var.
Bu arada yaşın kaç
oo baya ısınmış havalar perimburda haftasonu 26-27 dereceydi , öğle saatlerinde 30ları bile gördük
ne güzel canım hayırlı olsunben de d.k hapını bırakınca çabuk hamile kalmıştım ilk hamileliğimde. Gerçi ben bırakınca 2-3 ay fln başka yöntemle korunmuştum. onu da bırakınca hemen olmuştu
Hapın öyle etkisi olduğu yalan tabiki. Sadece bazılarında adet düzensizliği fln yapabiliyor ya, o yüzden öyle bir inanş var.
Bu arada yaşın kaç?
günaydın cnm, evet maalesef insanlık ölmüş, özellikle bayanlar bu konuda daha kaprisli oluyor sanki
merhaba hemşerimnasılsın? Ben Doç.Dr.Murat Arslan'a gidiyorum, senin doktorun kim ?
işe yaramıyorsa kullanma madem canım, boşuna kimyasal alıyorsun vücuduna
İnşallah serumluk olmadan atlatırsın canım, ama çok kötüysen fazla direnme, doktoruna söyle
oo baya ısınmış havalar perimburda haftasonu 26-27 dereceydi , öğle saatlerinde 30ları bile gördük
Amin canım içtim maden suyunu biraz rahatladı sanki midem bahar temizliğine başlamıştım Ama çok fena ağırlık çöktü kaldı benim işler yarıda
Merhaba hanımlar
Allah kısmet ederse bende kasım annesi olacağım
ilk bebeğim heyecanlıyım çook da mutluyum
ama 2 gündür koyu sarı lekelenmelerim var
doktor mantar enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi
bebeğimin kalp atışları normalmiş çok şükür ama yinede tedirginim
bu arada ben sadece folbiol kullanıyorum
Merhaba hoş geldin, güzel bir Kasım annesi dahaNe kadarlık şu an? Tahmini doğum tarihini biliyor musunuz? Tedirginlik bence hepimizde var. Benim kontrolüm 1 hafta önceydi şimdi cumartesi gidicem tekrar, inşallah bir aksilik yoktur diye dua ediyorum sadece. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah.
Sizin ısınmanız yanında bizim ki ne ki balım :))
Bahar temizliğimi ben onları düşünemiyorum bile şu an da ayyy ev deyince midem kalkıyor... Sanırım birini çağırırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?