2014 Kasım Anneleri

benıde lısteye ekler mısınız ? bdt 16 kasım 2014 bu arada BURSA lı arkadaslar hangı dr lara gıdıyorsunuz ?

Kız ne lekesi abuu ay ne bilim yaa şaşırdım kaldım

Yaaaa ne bilim hormonlu diye bazı doktorlar yemeyin diyomuş ondan ben sormadım bile daha :))) Yiyorum sürekli

poff yaa işte gül koklama leke olur çilek yiyip zeytin yiyip bi yerini kaşıma leke olur zart zurt hurafemidir nedir bilmiyorum ama kızımda çilek lekesi var kalçasında ama sebebini bilmiyorum :26::26:

İlaç kullanıyorum canım dramamine diye bulantı hapı ama hiç bi işe yaradığı yok uyku yapmaktan baska böyle giderse zaten serumluk olcam inşallah o raddeye gelmem atlatırım

Soda değil ama canım doğal maden suyu olsun... Bi iki dilim limon at bi dene beni iki üç gün rahatlatmıştı sonra o da fayda etmemeye başladı bünye alışıyor demekki
Kalkıp bi deniyim canım inşallah işe yarar onu dene bunu dne ne yapıcaz hiç bilmiyorum walla..

ölmüş canım ölmüş...
bu kız kötü o yüzden apor almış demezler...nazlanıyor birtek omu hamile sanki diye konuşurlar..
özelin kötü yanı bu ne yazıkki...
bende hiçbirşey yemek istemiyorumm yaa

poff yaa işte gül koklama leke olur çilek yiyip zeytin yiyip bi yerini kaşıma leke olur zart zurt hurafemidir nedir bilmiyorum ama kızımda çilek lekesi var kalçasında ama sebebini bilmiyorum :26::26:

Benimde bacagimin arkasinda dogun lekesi var :) annem coj kansizmis bana hamileyken. Dalak pisirmisler zorla yemis sinra bacagini kasimis güya :) kahverengi lekem var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Napalım canım canımız burnumuzda her şeyi deniyoruz Rabbim kolay atlatmamızı nasip etsin bu günleri

Valla ben de duydum canım teyzemin kızının tam alnında da sinirlenince gül şeklinde kırmızı leke çıkıyor ne bilim ilişkisi var mıdır acaba

Ay minicik daha benim o zaman kese görülmüştü sadece. son gittigimde 12.6 mmdi büyüyüp kicaman olcaklar insaallah. Benim Karnımda çıktı zaten kiloluydum ama baya baya belli oluyor bebis olduğu :)

Selam kizlar uzuuuuunnn bi zamandir yoktum internetle ilgili sikintilar vardi haftalar sonra anca girebildim. Gerci geldim ama millet kacmis gitmis baska mecralara. Kismet artik. Az olsun oz olsun diyip kalan saglarla yola devam ederiz insallah.
Soyle bi okudumda bulantilari devam eden arkadaslar var Allah yardimcimiz olsun kizlar. Benim neredeyse yok denecek kadar az bulantim oldu simdiye kadar. Ama feci uykum var utanmasam buldugum her yerde uyucam Bu aralar bende cilege fena sardim habire cilek yiyip duruyorum
Kizlar ikili test icin ne dusunuyosunuz ayin 20 sinden sonra gidicem doktora ama anlamsiz vesveseler yaratmaktan kendimi alamiyorum. Sanirim kotu bisey cikicak diye odum patliyor

Son düzenleme:
Haklısın.. Canım valla kışın yağmayan kar baharda yağdı ama şu an düzeldi havalar iyi yani artık 10-12 dereceyi görebiliyoruz gündüzleri :)
oo baya ısınmış havalar perim burda haftasonu 26-27 dereceydi , öğle saatlerinde 30ları bile gördük

ne güzel canım hayırlı olsun ben de d.k hapını bırakınca çabuk hamile kalmıştım ilk hamileliğimde. Gerçi ben bırakınca 2-3 ay fln başka yöntemle korunmuştum. onu da bırakınca hemen olmuştu
Hapın öyle etkisi olduğu yalan tabiki. Sadece bazılarında adet düzensizliği fln yapabiliyor ya, o yüzden öyle bir inanş var.
Bu arada yaşın kaç?

günaydın cnm, evet maalesef insanlık ölmüş, özellikle bayanlar bu konuda daha kaprisli oluyor sanki

benıde lısteye ekler mısınız ? bdt 16 kasım 2014 bu arada BURSA lı arkadaslar hangı dr lara gıdıyorsunuz ?
merhaba hemşerim nasılsın? Ben Doç.Dr.Murat Arslan'a gidiyorum, senin doktorun kim ?

işe yaramıyorsa kullanma madem canım, boşuna kimyasal alıyorsun vücuduna
İnşallah serumluk olmadan atlatırsın canım, ama çok kötüysen fazla direnme, doktoruna söyle

Günaydın canım takma sen o amiri. Benim geçen yılki mudurum hamile bir arkadaşın canına okumustu. Devlette de oluyor böyle şeyler inan ki. Benimde annem geldide mutfağa girmiyorum. Bulantilarim azaldı.

Amin canım içtim maden suyunu biraz rahatladı sanki midem bahar temizliğine başlamıştım Ama çok fena ağırlık çöktü kaldı benim işler yarıda

28 Yaşındayım canım...

Eşim zorla içiriyo canım beni o halde görünce doktor vermiş bulantı için içmen lazım diyo bi işe yaradığı yok diyorum anlamıyo ama bugünden sonra içmem artık iyice fena etti beni böyle giderse zaten doktora gidicem büyük ihtimal yatırıp serum taktırır:18:

Merhaba hanımlar
Allah kısmet ederse bende kasım annesi olacağım
ilk bebeğim heyecanlıyım çook da mutluyum
ama 2 gündür koyu sarı lekelenmelerim var
doktor mantar enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi
bebeğimin kalp atışları normalmiş çok şükür ama yinede tedirginim
bu arada ben sadece folbiol kullanıyorum

oo baya ısınmış havalar perim burda haftasonu 26-27 dereceydi , öğle saatlerinde 30ları bile gördük

Sizin ısınmanız yanında bizim ki ne ki balım :))

Amin canım içtim maden suyunu biraz rahatladı sanki midem bahar temizliğine başlamıştım Ama çok fena ağırlık çöktü kaldı benim işler yarıda

Bahar temizliğimi ben onları düşünemiyorum bile şu an da ayyy ev deyince midem kalkıyor... Sanırım birini çağırırım :44:

Merhaba hoş geldin, güzel bir Kasım annesi daha Ne kadarlık şu an? Tahmini doğum tarihini biliyor musunuz? Tedirginlik bence hepimizde var. Benim kontrolüm 1 hafta önceydi şimdi cumartesi gidicem tekrar, inşallah bir aksilik yoktur diye dua ediyorum sadece. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah.

merhaba hemşerim nasılsın? Ben Doç.Dr.Murat Arslan'a gidiyorum, senin doktorun kim ?

merhaba canım suan rewntıp dr selım beye gıdıorum oncesınde soranus ayse hanım gıdıyordum , Murat bey ıcın de cok guzel seyler duydum ama rentıp evıme cok yakın oldugu ıcın Selım beyden yna kullandım sımdılık :))

isyan123

Kaldıki tedaviyle oldu bunu da biliyor köp@k gibi..
allah kötü düşünceli insanlar korusun bizleri o kadar üzüldümki sinirden ağladım resmen...
ama aldım mı aldım )

Son düzenleme:

17 kasımda doğum olacak inşallah
8 hafta 6 günlük olduk
Allah herkese nasip etsin inşallah
ben konyada yaşıyorum burada hangi doktora gideceğimi bilemiyorum

Sizin ısınmanız yanında bizim ki ne ki balım :))

Bahar temizliğimi ben onları düşünemiyorum bile şu an da ayyy ev deyince midem kalkıyor... Sanırım birini çağırırım :44:

Ayyy bakma bende yapmazdımda kayınvalidem gelicek bi süre bana bakmaya o yüzden el atmam gerekti mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…