2014 Kasım Anneleri

diretmesin ama boşuna, sen zaten yiyebilecek olsan yersin. Metpamidi içme canım, premesis diye bir hap var, o hamileler için, daha doğal, bir de onu dene istersen, ama metpamid çok da masum değil dediğin gibi.
yüksek lisans öğrencisi bunu bilemiyorsa zaten denecek bir şey yok, komikmiş cidden

Günaydın güzel anneler nasılsınız
Benim yine midem çok kötü bulantı habını içtim o dahada kötü etti sanki offf karnımda aç bişeyde yiyemiyorum ne olucak böyle günler geçmiyoo
günaydın, iyilik sen nasılsın?
çubuk kraker, beyaz nohut, soda fln denedin mi hiç canım?

Ben de okuyunca korktum canım zaten o ilaçtan.. Doktoruma güvenim sarsıldı yazarken de güvenle kullanabilirsin dedi şimdi doktor mu değiştirsem diyorum abartıyor muyum :)

Ya insan kız kıyafetlerine eşyalarına baktıkça kendinden geçiyor Rabbim ne kadar şık güzel şeyler yapıyorlar yaa... Bu cinsiyet günü gelene kadar meraktan öleceğim

bende bendeee

İsyan sen gatada mı çalışıyorsun geçen resminede yolladım gata gibi geldi fotoğrafından

hayır canım ben konyadayımmm...tıp fakültesinde çalışıyorummm...

akla kötü şeyle getirmekk yokk....
mde yanması içinsede soğuk şeyler ye biraz iyi geliyor gibi şekerimmm

Hepsini denedim canım ilk günlerde işe yaradı ama şimdi onlarıda midem almıyo ve ben resmen açım yanii 56 kilodan 54 'e düşmüşüm ne olucak böyle hiç bilmiyorum

Hepsini denedim canım ilk günlerde işe yaradı ama şimdi onlarıda midem almıyo ve ben resmen açım yanii 56 kilodan 54 'e düşmüşüm ne olucak böyle hiç bilmiyorum

Canım bi de maden suyuna dilim limon at onu da dene etkisi gidene kadar... Öyle zor ki ben de açım her zaman.. Gündüz işe gelince bir nebze iyi oluyorum ama akşam o uykuya dalana kadar ölüyorum Rabbim yardımcımız olsun

Tamam canım deniycem karnım açken gerçi hiç içesim yok ama bende gece daha bi kötü oluyorum uyuyana kadar böğürüyorum resmen off inşallah geçer...

Ben çilek , can erik felan çok fazla yiyorum hormonlu bu aralar sanırım ama bi tek meyve yiyebiliyorum çok mu zararlı olur ya :S

Tamam canım deniycem karnım açken gerçi hiç içesim yok ama bende gece daha bi kötü oluyorum uyuyana kadar böğürüyorum resmen off inşallah geçer...

Soda değil ama canım doğal maden suyu olsun... Bi iki dilim limon at bi dene beni iki üç gün rahatlatmıştı sonra o da fayda etmemeye başladı bünye alışıyor demekki

bende yaptırıcam yine.kızımda bizi çok üzdüler yok özürlü olabilir bilmem ne cillop gibi kızım var Allaha şükür
ama yine yaptırıcam mecbur napim istiyorlar

Canım yaa.. Bi de öyle kötü bir tecrübe yaşamışsın neden canını sıkıyorsun bir daha gebeliğinin tadını çıkar.. Doktor da illa yaptır derse bilmiyorum naparım ben de öyle arada kalıyorum

Ben de okuyunca korktum canım zaten o ilaçtan.. Doktoruma güvenim sarsıldı yazarken de güvenle kullanabilirsin dedi şimdi doktor mu değiştirsem diyorum abartıyor muyum :)
sadece bunun için doktor değiştirilmez ben kuzum sen ona güveniyorsun, güvenebileceğin bir doktor bulabilmen o kadar kolay değil biliyorsun. Bence biraz daha gözlemle doktorunu, yine de şüphe duyarsan o zaman değiştir tabi
Bu arada oralarda havalar nasıl, ısındı mı yoksa hala çok mu soğuk:18::18::18::18:

bende bendeee

hayır canım ben konyadayımmm...tıp fakültesinde çalışıyorummm...

akla kötü şeyle getirmekk yokk....
mde yanması içinsede soğuk şeyler ye biraz iyi geliyor gibi şekerimmm
yok sürekli aklımda değil zaten bu düşünceler, ama tedbirli hareket ediyorum elimde olmadan canım
soğuk süt biraz fayda ediyor ama o da midemi bulandırıyor sonradan sanki. çubuk kraker yedim, neyseki iyiyim şuanda

hadi ya, üzüldüm cnm ilaç fln kullanmıyor musun? bir doktoruna danışsan, belki serum takar, biraz rahatlarsın:26:

Haklısın.. Canım valla kışın yağmayan kar baharda yağdı ama şu an düzeldi havalar iyi yani artık 10-12 dereceyi görebiliyoruz gündüzleri :)

Ben çilek , can erik felan çok fazla yiyorum hormonlu bu aralar sanırım ama bi tek meyve yiyebiliyorum çok mu zararlı olur ya :S

bende domates yiyodum bitek canım..doktoruma sordum...mide bulantısı varken ne yiebiliosun kar dedi..zararlı diye düşünme dedi bana..

ya bende çileği yedim yedimmm kaç gün üst üstee.sonra bi güzelde hiç görmemiş gibi her yerim kızarana kadar dutt yedimmm
sonra aldımı beni bi leke korkusu
kızımda da 9 ay çektim bunu yaa
dünden beri düşünüyorum bi yerlerimi kaşıdım mı die Allah sonumu hayretsin

bende yaptırıcam yine.kızımda bizi çok üzdüler yok özürlü olabilir bilmem ne cillop gibi kızım var Allaha şükür
ama yine yaptırıcam mecbur napim istiyorlar

canım kötü bir tecrübe yaşamıssın neden yaptırmak zorundasınki...doktoruna sadece USG istediğini kan testini istemediğini sölersen o da onu yapar..zorunluı değilki bu testler..

Kız ne lekesi abuu ay ne bilim yaa şaşırdım kaldım

bende domates yiyodum bitek canım..doktoruma sordum...mide bulantısı varken ne yiebiliosun kar dedi..zararlı diye düşünme dedi bana..

Yaaaa ne bilim hormonlu diye bazı doktorlar yemeyin diyomuş ondan ben sormadım bile daha :))) Yiyorum sürekli

Planlıydı canım, zaten evlenmeden önce de hemen yapalım falan diye konuşmuştuk. Sonra bir kaç ay erteleyelim dedik doğum kontrol hapı kullandım. 29 Ocak doğum günümdü o gece karar verdik artık istiyoruz dedik, 7 şubatta adet oldum dk hapını bıraktım ve ilk aydan hamile kaldım Açıkçası herkes dk hapı kullandığın için hemen hamile kalamazsın falan demişti ama, bebişimizde bizim gibi aceleci çıktı hemencik geldi

Günaydın kızlar..
Benim de iştahsızlığım arttı. Canım hiç bir şey yemek istemiyor.Bulantım yok ancak çok sevdiğim yiyecekleri yemek istemiyorum...
Bu arada tatlıyı sevmem ancakk arada yerdim şimdi bilidiğinz ekşileri çok yiyorum...annem sağolsun olmasa yemek aramıyorum...açlık hissediyorum ama kalkıp kendime hazırlamak zor geliyor..bu arada evde dinleniyorum..iş yerindeki bayan amirim rapor aldığım için ağzına ne geliyorsa saydı....insanlık ölmüş mü ;///

Son düzenleme:
canım kötü bir tecrübe yaşamıssın neden yaptırmak zorundasınki...doktoruna sadece USG istediğini kan testini istemediğini sölersen o da onu yapar..zorunluı değilki bu testler..

değil ama işte kendi kendimi yicem sonra en ufak bişi çıkarsan Allah korusunn :26: yaptırıym gitsin yine napıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…