diretmesin ama boşuna, sen zaten yiyebilecek olsan yersin. Metpamidi içme canım, premesis diye bir hap var, o hamileler için, daha doğal, bir de onu dene istersen, ama metpamid çok da masum değil dediğin gibi.Fikir güzel de eşim çok diretiyor ye ye ye diye.. Yemeyince de kızıyor.. Mide bulantısı için hap verdi ama masum bi hap değil sanırım bi kere içtim bıraktım metpamid canım.. Böyle kendim idare ediyorum...
.
Sabah sabah bir "yüksek lisans" öğrencisi 4 te 2 kutu + 5 tane hap içmiş de sabah 8 de gelmiş bizlere soruyor ölecek miyim yardım edin diye...
günaydın, iyilik sen nasılsın?Günaydın güzel anneler nasılsınız
Benim yine midem çok kötü bulantı habını içtim o dahada kötü etti sanki offf karnımda aç bişeyde yiyemiyorum ne olucak böyle günler geçmiyoo
diretmesin ama boşuna, sen zaten yiyebilecek olsan yersin. Metpamidi içme canım, premesis diye bir hap var, o hamileler için, daha doğal, bir de onu dene istersen, ama metpamid çok da masum değil dediğin gibi.
yüksek lisans öğrencisi bunu bilemiyorsa zaten denecek bir şey yok, komikmiş cidden
günaydın, iyilik sen nasılsın?
çubuk kraker, beyaz nohut, soda fln denedin mi hiç canım?
Ya insan kız kıyafetlerine eşyalarına baktıkça kendinden geçiyor Rabbim ne kadar şık güzel şeyler yapıyorlar yaa... Bu cinsiyet günü gelene kadar meraktan öleceğim
İsyan sen gatada mı çalışıyorsun geçen resminede yolladım gata gibi geldi fotoğrafından
günaydın perim, iyilik sen nasılsın?
Geçecek inşallah bu günler deilaç kullanmıyor musun bulantı için
benim de kaynıyor çokkkkkkartık ne yiyeceğimi bilemiyorum
ben kıyafet fln bakmıyorum hiç, hamilelik takvimi de yapmıyorum, ay ay hamilelik belirtilerini de okumuyorum... Hatta annem babam bile daha cumartesi günü öğrendiler, kimselere söylemiyoruz. İlk hamileliğimdeki kaybımdan sonra... Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş misali. Ben son aylarıma kadar birşey almayı planlamıyorum canım. Sonra insan çok üzülüyor
canım cidden sen daha yeni evliymişsin, çocuk sahibi olmak için biraz acele etmişsin gibiPlanlı mı oldu? Bu arada ben de kestirmiyorum saçlarımı, bir kaç ay önce kısa kestirdim, onunla idare ediyorum
teknolojik anneymiş seninkisi
Ben de benimkini erkek hissediyorum ya, hayırlısı olsun tabiki, sağlıklı olsun da
günaydın canımbenim de içime erkek doğuyor, bakalım tahminleri yazalım da, belli olduğunda kimler tahminlerini doğru yapmış görürüz
diretmesin ama boşuna, sen zaten yiyebilecek olsan yersin. Metpamidi içme canım, premesis diye bir hap var, o hamileler için, daha doğal, bir de onu dene istersen, ama metpamid çok da masum değil dediğin gibi.
yüksek lisans öğrencisi bunu bilemiyorsa zaten denecek bir şey yok, komikmiş cidden
günaydın, iyilik sen nasılsın?
çubuk kraker, beyaz nohut, soda fln denedin mi hiç canım?
Hepsini denedim canım ilk günlerde işe yaradı ama şimdi onlarıda midem almıyo ve ben resmen açım yanii 56 kilodan 54 'e düşmüşüm ne olucak böyle hiç bilmiyorum
Merhaba . .. Kasım annelerine eklenmek istiyorum 19 kasımda anne olmayı bekliyorum:)
Tamam canım deniycem karnım açken gerçi hiç içesim yok ama bende gece daha bi kötü oluyorum uyuyana kadar böğürüyorum resmen off inşallah geçer...Canım bi de maden suyuna dilim limon at onu da dene etkisi gidene kadar... Öyle zor ki ben de açım her zaman.. Gündüz işe gelince bir nebze iyi oluyorum ama akşam o uykuya dalana kadar ölüyorum Rabbim yardımcımız olsun
Tamam canım deniycem karnım açken gerçi hiç içesim yok ama bende gece daha bi kötü oluyorum uyuyana kadar böğürüyorum resmen off inşallah geçer...
Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
bende yaptırıcam yine.kızımda bizi çok üzdüler yok özürlü olabilir bilmem necillop gibi kızım var Allaha şükür
ama yine yaptırıcam mecbur napim istiyorlar
sadece bunun için doktor değiştirilmez ben kuzumBen de okuyunca korktum canım zaten o ilaçtan.. Doktoruma güvenim sarsıldı yazarken de güvenle kullanabilirsin dedi şimdi doktor mu değiştirsem diyorum abartıyor muyum :)
yok sürekli aklımda değil zaten bu düşünceler, ama tedbirli hareket ediyorum elimde olmadan canımbende bendeee
hayır canım ben konyadayımmm...tıp fakültesinde çalışıyorummm...
akla kötü şeyle getirmekk yokk....
mde yanması içinsede soğuk şeyler ye biraz iyi geliyor gibi şekerimmm
hadi ya, üzüldüm cnmHepsini denedim canım ilk günlerde işe yaradı ama şimdi onlarıda midem almıyo ve ben resmen açım yanii 56 kilodan 54 'e düşmüşüm ne olucak böyle hiç bilmiyorum
sadece bunun için doktor değiştirilmez ben kuzumsen ona güveniyorsun, güvenebileceğin bir doktor bulabilmen o kadar kolay değil biliyorsun. Bence biraz daha gözlemle doktorunu, yine de şüphe duyarsan o zaman değiştir tabi
Bu arada oralarda havalar nasıl, ısındı mı yoksa hala çok mu soğuk:18::18::18::18:
yok sürekli aklımda değil zaten bu düşünceler, ama tedbirli hareket ediyorum elimde olmadan canım
soğuk süt biraz fayda ediyor ama o da midemi bulandırıyor sonradan sanki. çubuk kraker yedim, neyseki iyiyim şuanda
hadi ya, üzüldüm cnmilaç fln kullanmıyor musun? bir doktoruna danışsan, belki serum takar, biraz rahatlarsın:26:
Ben çilek , can erik felan çok fazla yiyorum hormonlu bu aralar sanırım ama bi tek meyve yiyebiliyorum çok mu zararlı olur ya :S
Ben çilek , can erik felan çok fazla yiyorum hormonlu bu aralar sanırım ama bi tek meyve yiyebiliyorum çok mu zararlı olur ya :S
bende yaptırıcam yine.kızımda bizi çok üzdüler yok özürlü olabilir bilmem necillop gibi kızım var Allaha şükür
ama yine yaptırıcam mecbur napim istiyorlar
ya bende çileği yedim yedimmm kaç gün üst üstee.sonra bi güzelde hiç görmemiş gibi her yerim kızarana kadar dutt yedimmm
sonra aldımı beni bi leke korkusu
kızımda da 9 ay çektim bunu yaa
dünden beri düşünüyorum bi yerlerimi kaşıdım mı die Allah sonumu hayretsin
bende domates yiyodum bitek canım..doktoruma sordum...mide bulantısı varken ne yiebiliosun kar dedi..zararlı diye düşünme dedi bana..
günaydın perim, iyilik sen nasılsın?
Geçecek inşallah bu günler deilaç kullanmıyor musun bulantı için
benim de kaynıyor çokkkkkkartık ne yiyeceğimi bilemiyorum
ben kıyafet fln bakmıyorum hiç, hamilelik takvimi de yapmıyorum, ay ay hamilelik belirtilerini de okumuyorum... Hatta annem babam bile daha cumartesi günü öğrendiler, kimselere söylemiyoruz. İlk hamileliğimdeki kaybımdan sonra... Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş misali. Ben son aylarıma kadar birşey almayı planlamıyorum canım. Sonra insan çok üzülüyor
canım cidden sen daha yeni evliymişsin, çocuk sahibi olmak için biraz acele etmişsin gibiPlanlı mı oldu? Bu arada ben de kestirmiyorum saçlarımı, bir kaç ay önce kısa kestirdim, onunla idare ediyorum
teknolojik anneymiş seninkisi
Ben de benimkini erkek hissediyorum ya, hayırlısı olsun tabiki, sağlıklı olsun da
günaydın canımbenim de içime erkek doğuyor, bakalım tahminleri yazalım da, belli olduğunda kimler tahminlerini doğru yapmış görürüz
canım kötü bir tecrübe yaşamıssın neden yaptırmak zorundasınki...doktoruna sadece USG istediğini kan testini istemediğini sölersen o da onu yapar..zorunluı değilki bu testler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?