2014 Kasım Anneleri

ben bakıyorummmmm
kıza da erkeğe de

annem gitmişş bu bebek tulumlarından almış 5-6 tane...içine giyinmesi için pijamalardan almış 4-5 tane..
annem başladı şimdiden ama ben bakamıyoum daha erken gibi geliyor..
cinsiyeti belli olduğu gün kimse tutamaz ama sanırımm beniii

Bu savaşlar ne zaman bitecek bakalım :)

Ben hiç bakmıyorum daha ya.. Hala tedirginim herhalde 6-7 aylık olana kadar da elim gitmez..

Allah yardımcımız olsun..
bende akşam yemeğinde zorlanıyorum baya..

Aminn canımmmmmm evet gündüz yine öyle böyle geçiyor da akşam çok zor oluyor

6-7 aya kadar dayanabilcenmi kızzz...ben dayanamam o kadar...cinsiyeti belli olduğu gün başlarım sanırımmm

6-7 aya kadar dayanabilcenmi kızzz...ben dayanamam o kadar...cinsiyeti belli olduğu gün başlarım sanırımmm

Kız ben çok evhamlıyım biliyor musun? Ben de dayanamam herhalde ama içim içimi yer...
Ya bebeğime bişi olursa onlar elimde kalırsa kafayı yerim Rabbim korusun.. Onları düşünüyorum :S

Kız ben çok evhamlıyım biliyor musun? Ben de dayanamam herhalde ama içim içimi yer...
Ya bebeğime bişi olursa onlar elimde kalırsa kafayı yerim Rabbim korusun.. Onları düşünüyorum :S

annem şimdiden alınca bende kızdım birşey olursa çok üzülürüz diye..
annemde kötüyü çağırırsan kötü olu...böle şeyler düşünme..Allah onu verdi sağlıkla doğacağı günü beklicez dedi..
biz sizleri doktora gitmeden doğurduk Allah bekledi hep dedi..
kızdı bana bende şimdi hak veriyorummm...herşey Allahtan aklımıza kötü şeyler getirmeyelimmm...heyecanla bekleyelimm bebişlerimizi

Evet annen de çok haklı ama işte bi kere bi bebeğim gitti ya hep yüreğimde bir tedirginlik var atamıyorum... İyi düşünelim.. Hep meleğimi kucağıma alacağım günü çok düşünmeye çalışıyorum... Kuzumm ayyyyyy hemen gelse o günler Rabbim nasip et görmeyi hepimize

Günaydınnn güzel anne adayları

amin canım inşallah. yahu ben 4 gündür abartılı yiyorum zaten 6 haftam bitti göbek çıktı resmen rezillik

6 Haftalık ve göbek sen baya abartmışsın anlaşılan Ye ye boşver, vitamin olsun can olsun kan olsun bebişe
Ayyy nasıl imrendim sen yemek yiycem diyince offfff bende yemek istiyorum :84: neyse afiyet olsun size

İnşallah geçer bulantılarınızda siz de rahat rahat içinizden ne geliyorsa yersiniz

Valla bana kalsa ben almaya başlayacaktım ama annem 3-4 aylık olmadan almaya başlama uğursuzluk dedi. Saçlarımı kestirmem gerek dedim, ona da uğursuzluk dedi. Çokça modern bir annem olduğunu düşünüyordum halbuki ama sanırım onun içinde de gelenekçi bir yapı varmış

bende annemin tam tersi gelenekçi olduğunu düşünüyordum bizimkide ters çıktı...saçlarımı kestirmem lazım off dedim kestir dedi ben kestirdim uafe onlar dedi geçti kadıncağızz...
ben sanırım daha çok gelenekçityimm yada pinpirikimmmm

hah canım aynen öleee kucağını alacağın günü düşün...ve beğendiğin şeyide korkmadan al kuzucummm...Allaha emanetizzz

Ayy ne bileyim, ben daha yeni evliyim düğün öncesi uzattım saçlarımı hani topuzda falan güzel olsun diye. Düğünden sonra balayı falan , aile yemekleri derken ertelendi durdu, sonrada hamile olduğumu öğrendim işte kaldı saçlarım püskül püskül. Biraz ilerlesin öyle kestir dedi, ne yapayım benim de içime şüphe düşürdü, bu kadar sabrettim az daha bekliyim yapacak birşey yok

Ay kız zaten siz aldıkça ben de gördükçe duramam sanırım... Rabbim'e emanet ettik o korusun bizleri meleklerimizi.. Kuzum acaba prens mi prenses mi

Sorma canım aynı benim gibisin artık sadece örüyorum sürekli Rapunzel gibi dolanıyorum Eşim de kısa saç sevmiyor kestirme zaten böyle çok güzel diyo ama bunaldım biraz da kısa kullanmak istiyorum ama hayırlısı

Kısalık uzunluktan ziyade, artık uçları mısır püskülü gibi oldu. Bakımsızlıktan iyice öldüler. bende bir süre evde bakım kürü uygulamaya kararverdim. Bal+zeytinyağı+yumurta karıştırıp sürüyormuşsun iyi geliyormuş.

Rapunzell hee bu da güzelmiş

hehe benim annemde cinsiyeti bekliyor sanırım face den bana sürekli yolluyor bebek kıyafetleri

Benim henüz o raddeye gelmedi ama o yolda ilerliyoruz sanırım 1-2 aya kadar ben de o mısır püskülüne dönerim
Ya ben çok üşeniyorum hayatta kalkıp da evde maske felan yapamıyorum ya ne tembelimm ııyyy

kızlar bende çok heves ediyorum bebek kıyafetleri gördükçe alayım diye ama sonra bi aklsilik olursa allah korusun çok koyuyo o aldıkları insana 7 aydan önce kıyafet alışverişi yapılmaz aslında sabredebilirsek :)

aynen öylee
kız mı hissediyosun oğlan mı??

Ya canım öyle bir şey ki ağzımdan sürekli severken bile farketmeden oğluşum oğlum vs diye seviyorum sonradan diyorum bu ne acelecilik :) Eşim de diyo ki bu kadar mız mız bir şeyse kızdır o kızdır diyo ne bileyim

hehe benim eşim oğlan diyo ama kız olsa da sevinir bebek yaaa sevilmezmi ki...
bana da oğlan gibi geliyo ama severken kızım diye çıkıyo ağzımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…