Ayy benim de hafta sonu randevum var, cumartesi günü Allah kısmet ederse 8+6 haftalık olacağım hareket ettiğini görebilecek miyim yani bende, ayyy bu harikaaaa şimdi kontrol için acayip heyecanlandım. Demek bu zamanlarda hareketleri görünüyor ultrasonda.
Ayy benim de hafta sonu randevum var, cumartesi günü Allah kısmet ederse 8+6 haftalık olacağım hareket ettiğini görebilecek miyim yani bende, ayyy bu harikaaaa şimdi kontrol için acayip heyecanlandım. Demek bu zamanlarda hareketleri görünüyor ultrasonda.
Tebriklerrr canmm saglicakla alirz kucaklarmiza insllhh
ayyyyy süpperrrrrrrrrrrrrrçokk çokk sevindimm Allah yardımcınn olsunnn bebelerin sağlıkla doğsunn inşallahhh
benimde pazar günü kanamam oldu keseye bebeğe baktılar sıkıntı yok dediler kan uyuşmazlığı var eşimle iğnesini vurdular...çok şükür bugün yok ama düne kadar lekelenme tarzında kanamam vardı ... sen böyle diyince acaba mı dedim şimdi :/ ama olsa görünürdü heral... hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişlerinii:13:
Gecmis olsn canm geciyor ama sabret ben suan iyiyim sukurlr olsn senn aksine sut yumurta peynir fazla yiyorm portakal ve elmada cok yiyrmm
İnşallah sen de göreceksin canım, ben 1-2 gün önce internetten haftamı incelerken bir videoda görmüştüm kafasını kaldırıyordu, o bile çok heyecanlandırmıştı beni ama bizim bıdıklar takla atıyordu resmen bugün
Teşekkür ederim canım, amin inşallah..
Sağol canım, yardıma ihtiyacım olacağı kesin
Tatlım ben iki gün hastanede kaldığımda, 1 gün öncesi kalp atışını dinlemeye gittik, 3. kese görülmedi, ertesi gün kanamayla gittik başka bir doktor acaba 3 kese mi dedi, ben yok ikiz 2 tane deyince hiç bu konudan bahsetmedi başka, toplamda 3 günde 4-5 kez usg yapıldı farklı kişilerce ama durum 10 gün sonra bugün anlaşıldı.. Sana da çok geçmiş olsun canım ama doktorum herşey olabilir gebelik sürecinde net konuşamıyoruz dedi..
3 ayı dolduran arkadaşlarım yorgunluğunda azaldığını söylüyor canım ilk ve son 3 ay böle oluyormuş tabi kişiden kişiye gelişen bi durum bu zaman içerisinde de zaman zaman benim ağzımda acılık flnda oluyor uyuşukluk faln bi bakıosun arı gibiyim bi bakıosun kaplumbağa :)
selamlar arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Allah nasip ederse..
herkese merhaba
ne guzel:) akrep burcu bebislerimiz olacak Allahiz izniyle insallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım senin ne kadarlık bebişin?
slm anneler..nasılsınız,ayy herkes miğde bulantısından şikayetci..bende yok ama bendede doyma hissi yok..ye allah yee korkuyom çatlıyacam diye:18::18::18::18::18:
haftaya nasipse bizde kesemizi kalp atışını görmek için dr gitcez..
uyku çok bi türlü kalkamıyom..hepinize geçmiş olsun
bugun ilk defa bulanti hapi kullandim artik dayanamaz oldum cunku. hicbiseyden zevk almiorm yattigim yerde kaliorm. yemek yemeyi ozledim. yemek gorunce midem agzima gelior, hele et yumurta sut gormek dahi istemiorm. kizlar napacam ben. sen 9+4 ymissin masallah bak 1 haftada neler degisio demek ki, insallah bende iyi olurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar bende enson adetim 24/02/14 dü şimdi ben kaç haftalık oluyorum 07/04/14 tarihli ultrason kağında 5+2 diyor da şaşırdım yani
benimde kızım var sanki bu da kız gibi doğuyor yabizim ev pempe panterin evine döner artık
Merhabalar, bebeğin haftası ultrasonda görülendir benim doktorum öyle söylemişti.
Merhaba tatlım
aldım bilgilerini düzelteceğim gün içinde
Kizlar eglenelim zaman gecsin diye bi test varms hucre yenilenmesi ile cinsyet tahmini net olmayabilr bisediyemm ama bakn istersenz mesela ben 88 dogumluyum esim 81 bayan dogdugu yilin ustune 3 koya koya simdiki yila gelck erkek ise 4koyck en son kimin kani yenilenmisse kansa kiz erkegnse erkekmisss bakalm ne cikackk
bAS donmesı yasıyan varmı?
Kızlar yazmasam çatlarım,
Geçen haftalarda kanamam nedeniyle 2 gün hastanede yatmıştım belki hatırlayanınız vardır. Bugün kontrolümde tam tamına 3 adet kese görüldüKesenin birisi boşmuş ve kanamaya o neden olmuş, neden nasıl oldu bilmiyorum ama doktorum hamilelik bu herşey mümkün dedi.. Bebeklerim çok iyi maşşallah, önden bile gidiyor gelişimleri ama asıl heyecanım, bugün 8+2 olduk ama ultrasonda onları hareket ederken gördüm, hele birisi nasıl zıplıyordu. Bu kadar erken bir zamanda denk geldiği için çok şanslıyım sanırım Biri yaramaz, biri uslu bir bebek dedi doktorumuz Darısı bütün bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah, kendimle beraber hepiniz için de dua ediyorum her zaman..
benim oğluma kız dedi oğlum oldu:)
evet canım basım dönüyor ara ara ama benim başım hep dönerdi zaten:26::26:
oy oy maaşallahhh tebrik ederim, hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah, kocaman bir aile olacaksınız tek seferdenormal mi oldu?
kendim için yaptım erkek olmam gerekiyor
beni de ekler misin canım, doğum tarihi : 13 kasım 2014 şehir istanbul yaş 30 hamilelik 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?