2014 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar bende enson adetim 24/02/14 dü şimdi ben kaç haftalık oluyorum 07/04/14 tarihli ultrason kağında 5+2 diyor da şaşırdım yani

ay bende ctesi 8+6 oluyorum :) 27 sine dr randevumuz var ikili test icin. insallah hersey yolunda gidiyordur tum herkes icin dua ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah sen de göreceksin canım, ben 1-2 gün önce internetten haftamı incelerken bir videoda görmüştüm kafasını kaldırıyordu, o bile çok heyecanlandırmıştı beni ama bizim bıdıklar takla atıyordu resmen bugün

Tebriklerrr canmm saglicakla alirz kucaklarmiza insllhh

Teşekkür ederim canım, amin inşallah..

ayyyyy süpperrrrrrrrrrrrrr çokk çokk sevindimm Allah yardımcınn olsunnn bebelerin sağlıkla doğsunn inşallahhh

Sağol canım, yardıma ihtiyacım olacağı kesin

Tatlım ben iki gün hastanede kaldığımda, 1 gün öncesi kalp atışını dinlemeye gittik, 3. kese görülmedi, ertesi gün kanamayla gittik başka bir doktor acaba 3 kese mi dedi, ben yok ikiz 2 tane deyince hiç bu konudan bahsetmedi başka, toplamda 3 günde 4-5 kez usg yapıldı farklı kişilerce ama durum 10 gün sonra bugün anlaşıldı.. Sana da çok geçmiş olsun canım ama doktorum herşey olabilir gebelik sürecinde net konuşamıyoruz dedi..

Gecmis olsn canm geciyor ama sabret ben suan iyiyim sukurlr olsn senn aksine sut yumurta peynir fazla yiyorm portakal ve elmada cok yiyrmm

ne guzel masallah yiyebliosn. ben su bile icemiorm dogru duzgun. en kisa zamanda normale donup eski neseme kavusmak istiyorum.

ya ben 11+2 de gidicem doktora 19 nisanda.baya baya bi hareketli olcak demekki :) unutmuşum resmen ya ilk hamileliğimi =)

selamlar arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Allah nasip ederse..
herkese merhaba

insallah 1 ay kaldi 3 ayin dolmasina gecerde eskisi gbi olurum. bak masallah ari gbi oluom diosun ne guzel hep bole sursun insallah seninde darisi benim
basima

ne guzel:) akrep burcu bebislerimiz olacak Allahiz izniyle insallah:)

inşallah canım senin ne kadarlık bebişin?

canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına..nasılsın benim bebiş baya büyüdü teysesi 22 haftadayız darısı sana inş teknik servisim benim

Geçmiş olsun, haklısın çok zor.Benim akşamları bulantım fazla oluyor ne yazık ki yediklerim çıkıyor ama sabah iyiyim, mümkün olduğunca kendini zorlama çünkü daha kötü oluyor.

ben yaptım kız çıktı, bakalım hayırlısı ama hislerimle çelişti bu durum

Son düzenleme:
bAS donmesı yasıyan varmı?

evet canım basım dönüyor ara ara ama benim başım hep dönerdi zaten:26::26:

oy oy maaşallahhh tebrik ederim, hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah, kocaman bir aile olacaksınız tek seferde normal mi oldu?

benim oğluma kız dedi oğlum oldu:)

kendim için yaptım erkek olmam gerekiyor

çok tatlısın yaaaa:))))

beni de ekler misin canım, doğum tarihi : 13 kasım 2014 şehir istanbul yaş 30 hamilelik 1.

Merhaba canım ekledim bile

Bu arada bende yaptım bir kaç takvime göre hesaplama hep kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum, çünkü içten içe kız istiyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…