• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    139
Kızlar benim 2023 yılında 3 doz tetanoz aşım vardı yani bağışıklığım olduğu için aşı konusunu ben doktoruma sordum, boğmaca eklendiği için 28-36. haftalar arası tek doz boğmacalı olandan olmamı önerdi
28-36. haftada önermesinin sebebi var mı? Tetanoz olmadığı, çift doz olmayacağı için mi o tarih acaba? Ben de tetanoz ve diğerlerini ne zaman olsam diye hesaplıyorum da ondan soruyorum. Sürekli fikrim değişiyor 😂

İyi ki testi yaptırmışsın canım, umuyorum ki bir an önce çözersin bu testi görünce mecbur yazmaları gerekir. Bende tromboli paneli testi sonucuna göre başladım. Paı 4g/5g çıkmıştı bende.
Mecbur yazarlar mı emin değilim ya biraz araştırdım hala doktorun inisiyatifine kalmış bir durum olduğunu gördüm. Hala zorluk çıkarırlarsa şikayet ederim artık gerisini onlar düşünsün çünkü hamile birini bu kadar zorlamaları normal değil. Hepimize geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Haftaya cuma detaylım var aslında çok doktora gitmek istemiyorum ama aklımda karıştı. Teşekkür ederim canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum
Detaylı kaçıncı haftaya denk geliyor senin. Ben de sonraki hafta gidicem ama 22+3 olucam o zaman geç kalmış mı oluyorum bilmiyorum randevu alırken bir şey demediler ama emin olamadım genelde 20 22 arası deniyor.

Kızlar benimde alt ve ast ( karaciğer enzimleri ) yüksek çıktı Almanya’da randevu alamadım bayrama Türkiye’ye gelince burda baktıracağım bayramdan sonra. Multivitamin ve d vitamini aliyordum günlük onlardan olduğunu düşünüyorum şimdilik ara verdim sizde böyle bir durum yaşayan var mı tedavisi yada sebebi nedir?

28-36. haftada önermesinin sebebi var mı? Tetanoz olmadığı, çift doz olmayacağı için mi o tarih acaba? Ben de tetanoz ve diğerlerini ne zaman olsam diye hesaplıyorum da ondan soruyorum. Sürekli fikrim değişiyor 😂

Valla benim de aynı sürekli fikrim değişiyor 😂 detaylıyı yapan perinatolog bağışıklığın olduğu için boğmacalı olandan tek doz şimdi olabilirsin demişti ama kendi doktorum 28-36 diyince hiç sebebini sormadım, biraz çekincem olduğu için hemen tamam dedim 🙈

Kızlar arada karnımın altında sanki baskı oluyor arada. Hatta bazen uzanınca da oluyor baskı hissediyorum. Doğum böyle bişey değil dimi. Acaba bebek mi baskı yapıyor

Detaylı kaçıncı haftaya denk geliyor senin. Ben de sonraki hafta gidicem ama 22+3 olucam o zaman geç kalmış mı oluyorum bilmiyorum randevu alırken bir şey demediler ama emin olamadım genelde 20 22 arası deniyor.
22+6 benim randevu tarihim. 22 haftadan itibaren öneriliyor diye biliyorum

22+6 benim randevu tarihim. 22 haftadan itibaren öneriliyor diye biliyorum
Bana hastanelerde hep 20 22. hafta arası dediler de perinatolog da 21. haftada gelebilirsen iyi olur demişti. Neyse geç olmasın da, randevu alırken de söyledim haftamı bir şey demediler normal demek ki

Kızlar arada karnımın altında sanki baskı oluyor arada. Hatta bazen uzanınca da oluyor baskı hissediyorum. Doğum böyle bişey değil dimi. Acaba bebek mi baskı yapıyor
Bende de oluyor bazen özellikle kısa süreli bile olsa sırt üstü yatınca ya da çok yemek yediğimde. Doktorum normal demişti bebek büyüyor rahim büyüyor baskı, kasılma, hafif ağrı olabilirmiş.

Kızlar merhabalar 🌸 Benimde detaylı ultrason zamanım geldi. 20+1 şuan. Normalde istanbulda yaşıyoruz. 21+2 ye randevu almıştım istanbulda. Eşim ani bir görevlendirmeyle antalyaya geçti. Şimdi bayram sebebiyle Antalyadayız zaten. Ben İstanbul a geri döneceğim. Bir yandan eşimde yanımda olsun istiyorum. Detaylıya tek gidilir mi? Beni korkutuyor açıkçası sanki yanımda olması gerekiyormuş gibi geliyor 😅 sizce randevu falan bulabilirsem antalya da gitmeden yaptırayım mı eşim yanımdayken?

Kızlar merhabalar 🌸 Benimde detaylı ultrason zamanım geldi. 20+1 şuan. Normalde istanbulda yaşıyoruz. 21+2 ye randevu almıştım istanbulda. Eşim ani bir görevlendirmeyle antalyaya geçti. Şimdi bayram sebebiyle Antalyadayız zaten. Ben İstanbul a geri döneceğim. Bir yandan eşimde yanımda olsun istiyorum. Detaylıya tek gidilir mi? Beni korkutuyor açıkçası sanki yanımda olması gerekiyormuş gibi geliyor 😅 sizce randevu falan bulabilirsem antalya da gitmeden yaptırayım mı eşim yanımdayken?
Ay ayrıntılı çok zevkli oluyo görsün kız orda yap da 🤩 ama ben 21+1 de yaptırdım doktorum özellikle o haftada alıyormuş. Bazı dr 20 de gel diyor bazısı 22 de.

Bende de oluyor bazen özellikle kısa süreli bile olsa sırt üstü yatınca ya da çok yemek yediğimde. Doktorum normal demişti bebek büyüyor rahim büyüyor baskı, kasılma, hafif ağrı olabilirmiş.
Tamam canım teşekkürler

Back
X