• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
instigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorum
Ah bizde isme karar versek instrgramda gerçekten çok güzel şeyler var

Eklentiler

• IMG_4346.webp
    IMG_4346.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_4309.webp
    IMG_4309.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4307.webp
    IMG_4307.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4308.webp
    IMG_4308.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4297.webp
    IMG_4297.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4550.webp
    IMG_4550.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4551.webp
    IMG_4551.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 12
Kapı süsünü ben evde odasından asmadım hastane odamdan asdım ve eve gelince dış kapıdan ama benimki sadeydi kendim öyle istemiştim.İlk oğlumda yalnışlık yaptım 10 lu isimli takım sipariş etmiştim ama sonuçta resimlerde bir tek tulum şapka eldiven battaniye kullanılmıştı ve peşiman olmuştum geri kalanına bu kadar para verdiğim için ondan bu defa böyle yapmadım benimkiler hazır☺️
Güle güle giysin inşallah paşamız
Çok hoşuma gitti fiyat alabilirmiyim😍

Güle güle giysin inşallah paşamız
Çok hoşuma gitti fiyat alabilirmiyim😍
Amin canım🤲🏻☺️980 TL fiyat değişiyor mesela ismini arkadan yazdırmasan daha ucuz ola bilir sonra benim seçtiğim örgü battaniye başkalarıda var desene görede fiyat farklı ola bilir

Amin canım🤲🏻☺️980 TL fiyat değişiyor mesela ismini arkadan yazdırmasan daha ucuz ola bilir sonra benim seçtiğim örgü battaniye başkalarıda var desene görede fiyat farklı ola bilib

Amin canım🤲🏻☺️980 TL fiyat değişiyor mesela ismini arkadan yazdırmasan daha ucuz ola bilir sonra benim seçtiğim örgü battaniye başkalarıda var desene görede fiyat farklı ola bilir
Canım link varmı

Kızlar hediyelikler ne kadar pahalıymış. Çok geldi fiyatlar siz aldınız mı ?
Evet malesef öyle ondan ben pek çok süslü sipariş etmicem hele Instagram'da hiç etmem iyice abartmışlar fiyatları öncedende trendyoldan etmiştim şimdide öyle yapıcam orda sanki daha uyğuna geliyor

Evet malesef öyle ondan ben pek çok süslü sipariş etmicem hele Instagram'da hiç etmem iyice abartmışlar fiyatları öncedende trendyoldan etmiştim şimdide öyle yapıcam orda sanki daha uyğuna geliyor
Ben bir de Trendyol dan bakayım dediğin gibi daha uygundur. bir tane model beğendim ama inanılmaz pahalı ne gerek var o paraya

Ben bir de Trendyol dan bakayım dediğin gibi daha uygundur. bir tane model beğendim ama inanılmaz pahalı ne gerek var o paraya
Benimde çok beğendiklerim var çok güzeller gerçekten ama pahalı yani benim burda kimsem yok bir tek eşimin ailesi mevlitte fazla kişi olmadı oğlumdan ondan hiç gerek görmedim anahtar sipariş etmiştim her keste çok beğenmişti şimdide öyle yapmayı düşünüyorum

Kızlar hediyelikler ne kadar pahalıymış. Çok geldi fiyatlar siz aldınız mı ?
Canım kısmet olursa kendim yapmayı düşünüyorum Eyüp Sabri Tuncer in mavi ve pembe renkli kolanyaları var.1 lt olarak 30cc veya 50 CC şiselerde satılıyor trendyolda üzerine de stickers yapiştiririm oldu da bitti.Hatta aynı renk ve model stickers dan fazla alıp çikolatalarinda üzerine yapiştirmayi düşünüyorum maliyet olarak baya uyguna geliyor.Bir bakın derim.

Canım kısmet olursa kendim yapmayı düşünüyorum Eyüp Sabri Tuncer in mavi ve pembe renkli kolanyaları var.1 lt olarak 30cc veya 50 CC şiselerde satılıyor trendyolda üzerine de stickers yapiştiririm oldu da bitti.Hatta aynı renk ve model stickers dan fazla alıp çikolatalarinda üzerine yapiştirmayi düşünüyorum maliyet olarak baya uyguna geliyor.Bir bakın derim.
E sticker nereden temin edeceksin.cok mantıklı aslında çikolata üstüne de yapıştır gitsin 😍

Kapı süsünü ben evde odasından asmadım hastane odamdan asdım ve eve gelince dış kapıdan ama benimki sadeydi kendim öyle istemiştim.İlk oğlumda yalnışlık yaptım 10 lu isimli takım sipariş etmiştim ama sonuçta resimlerde bir tek tulum şapka eldiven battaniye kullanılmıştı ve peşiman olmuştum geri kalanına bu kadar para verdiğim için ondan bu defa böyle yapmadım benimkiler hazır☺️
Yaaa ne kadar güzel olmuşlar maşallah 🥰 allah giydirmeyi nasip etsin canım 🤩fiyatı da iyi , bide kalabalık değil bende kullanılmayacak bi sürü şey almak istemiyorum. Kapı süsü de yaptırıcam galiba sade bi şey

Dedigin dogru cikti canim bugun idrar tahlili verdim eritrosit 560 cikti cok enfeksiyon var bende yarin doktoruma atacagim tahlil sonuclarimi bakalim ne olacak inşallah bebege zarar vermez enfeksiyon
Tüh ya üzüldüm 😕 ilaçlarını kullan geçer bence. Allah korusun

Kızzz temizlik yapmıyorsunuz dimi 😀ben yaptım 😅 ya izmir e yaz geldi valla. Klimayı ya allah bismilllah diye açtık. Bayramda çoğunlukla evde olmucaz ama alışkanlık arefe günü temizlik yapmadan duramadım. Eşim yardım etti sağolsun. Çok yormayın kendinizi

Yaaa ne kadar güzel olmuşlar maşallah 🥰 allah giydirmeyi nasip etsin canım 🤩fiyatı da iyi , bide kalabalık değil bende kullanılmayacak bi sürü şey almak istemiyorum. Kapı süsü de yaptırıcam galiba sade bi şey
Amin canım Amin sağolasın🤲🏻Yani canım bence boş masraflar yapılmamalı sade bir kapı süsü ala bilirsin

Kızzz temizlik yapmıyorsunuz dimi 😀ben yaptım 😅 ya izmir e yaz geldi valla. Klimayı ya allah bismilllah diye açtık. Bayramda çoğunlukla evde olmucaz ama alışkanlık arefe günü temizlik yapmadan duramadım. Eşim yardım etti sağolsun. Çok yormayın kendinizi
Eşim sağolsun camları sildi gözüme duruyordu genelde evim temiz ben ağustosta yeniden sıfırdan temizlik yapmayı düşünüyorum ondan pek yormadım kendimi.Kolay gelsin sanada

Ben tasiniyorum ama misafirim gelecek biraz toparladım ortalığı günlük temizlik gibi yaptım kapı duvar cam girismedim hiç

Toz al süpür sil yaptım ben eşime acaba camları sildirebilir miyim dedim ikna edemedim kızımızla sarkarım camlardan ben silerim bak dedim ama yemedi :KK48:silmedim tabi ki doğuma doğru iyi bi temizlik yaparız artık:halay:

Ya kızlar ben çok hayıflanıyorum ya instagramda görüyorum yok kayınbabamlar Fethiye’de oturuyo onların yanına gidiyoruz yok kayınvalidemlerin yazlığına gidiyoruz diye paylaşıyorlar ben kırıkkaleliyim eşim yozgatlı iç Anadolu’dan çıkamadık biz ya 😂bi denize bi tatile hasret kaldık hani hamişlerin duası kabul olurdu 😂:skandal:

Günde 8 damla dedi bana doktor
Ay bu arada hâlâ prilam mı kullanıyosunuz benim 13.haftada bitti çok şükür
Hiç sormayın ara ara bırakmayı deniyorum ama mide bulantım hala geçmemiş maalesef içmediğim zaman şiddetle geri dönüyor. Progestan almaya devam ediyorum vajinal ama belki o yüzden devam ediyordur diyorum bilmiyorum :(

Back
X