2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar:) yarın kontrolumuz var inşallah iyidir ufaklik...her usg bir panik benim için :) inşallah güzel haberlerle dönerim...yarın taö 10+0 oluyorum 12.haftayı bitirmeme 2 hafta kalacak.29.nisanda da iki testimiz var inşallah temiz çıkar.daha şimdiden heyecan yapıp aklıma geldikçe dua ediyorum temiz çıksın diye:) henüz yaptıran yok herhalde dimi iki testi?

merh canım 1 var aramızda benm ikili testte 30 nisanda Rabbim korusun bebişlrimizi inş sonçlar güzl çıkr

hehe canım ben işte 7+0 da gitmiştim embriyoyu gördü tek bebek dedi direk...kalp atışını dinledik geldik...bu gidişimde adamda şaşırdı :1: iki taneymiş bunlar dedi :1: valla seninkide arkasına saklandıysa kardeşinin bilemiyorum :1:

Bakalım salıya randevu aldım ne olacak görücez :49: merak etmiyor değilim :52:

merh canım 1 var aramızda benm ikili testte 30 nisanda Rabbim korusun bebişlrimizi inş sonçlar güzl çıkr

amin canım ya en çok endişelendiğim test bu:( inşallah temiz çıkar...doğum tarihlerimiz arasında da 1 gün var canım...peş peşe doğurcaz inşallah:)

Kızlar ya ben çok kötüyüm uykusuzluktan çalışmak bile zor geliyor hatta işyerinde ayakta uyuyorum. Sabahları zor kalkıyorum. Bir de inanilmaz baş dönmesi var gün içinde 1 saate yakın süren baş dönmem var halbuki kan testinde iyi çıktı kansızlığımda yok. Bir an önce bir kaç hafta atlatmak istiyorum :((

Canım bende de aynı durum söz konusu,

Ama bu tansiyondan, uykusuzluktan ziyade progestan kullanıyorsan ondan kaynaklı oluyor. Sürekli uyutuyor, daş dönmesi ve halsizlik yapıyor. Uyuşturucu kullanıyor gibiyim. Eğer Progestron kullanıyorsan doktoruna sor. En azından rapor falan almaya calış..

Canım bende de aynı durum söz konusu,

Ama bu tansiyondan, uykusuzluktan ziyade progestan kullanıyorsan ondan kaynaklı oluyor. Sürekli uyutuyor, daş dönmesi ve halsizlik yapıyor. Uyuşturucu kullanıyor gibiyim. Eğer Progestron kullanıyorsan doktoruna sor. En azından rapor falan almaya calış..

Evet kanamam oldu o yüzden ciddi düşük tehlikesinden dolayı kullanıyorum hemde çok ağır :(( dr randevun ayın 23unde :((

Kızlarrr kilolar napıyo bakalım 1 haftadır var mı artış? Benim dikkatlerim işe yaramaya başladı, kilo alışım duruldu, 400 gr fln aldım son hafta. Sizde durumlar nedir?:49:

Benim en korktugum sey kilo simdiye kadar 1kg almisim;)))

Kızlarrr kilolar napıyo bakalım 1 haftadır var mı artış? Benim dikkatlerim işe yaramaya başladı, kilo alışım duruldu, 400 gr fln aldım son hafta. Sizde durumlar nedir?:49:

Canım ben dün işe döndüm. Evdeyken saat geçmeden birşey yiyordum. Sürekli yemekten midem pörtlemişti. Evde son günümde tartıldığımda 67.6 kg çıkmıştım. Bu sabak tartldım 66.8 kg çıktım zaten başladığımda 65.9 kg idim. 4 haftada 1 kg kadar almış oluyorum.

Birde dün doktorumdan diyetisyene yönlendirmesini istedim ama sadece iç hastalıkları ile endokrnoloji nin yönlendirme yetkisi varmış. İstersen dahilliye ile görüş yönlendirsinler dedi. Uğraşmak istemedim. Kendim özel bir diyetisyene gitmek istiyorum önümüsdeki hafta..

arkadaşlar doktorum beyin kanaması geçirdi ismi Aysel Sözer Özgezer lütfen dualarınıza katarsanız bu mübarek günde çok sevinirim:5:

Benim en korktugum sey kilo simdiye kadar 1kg almisim;)))

Ohohoo dostum, sende gel aramıza, kilo kontrolü yapan hamileleriz biz :) Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım :31:

Canım ben dün işe döndüm. Evdeyken saat geçmeden birşey yiyordum. Sürekli yemekten midem pörtlemişti. Evde son günümde tartıldığımda 67.6 kg çıkmıştım. Bu sabak tartldım 66.8 kg çıktım zaten başladığımda 65.9 kg idim. 4 haftada 1 kg kadar almış oluyorum.

Birde dün doktorumdan diyetisyene yönlendirmesini istedim ama sadece iç hastalıkları ile endokrnoloji nin yönlendirme yetkisi varmış. İstersen dahilliye ile görüş yönlendirsinler dedi. Uğraşmak istemedim. Kendim özel bir diyetisyene gitmek istiyorum önümüsdeki hafta..

Ben diyetisyenlerden nefret ettim, beni mutsuz ediyo listeler. O yüzden bu dönemimde listesiz sadece sağlıklı beslenen tontik olmaya karar verdim. Acıktıkça çekmecemden kutu süt yoğurt elma vs çıkarıp yiyorum. 73 ile kaldım, 76 yım şu an. işşalla 80 i geçmem :52:

kızlarrr son aylarda yani 7-8-9 su içseniz yarıyor aman dikkat şimdi çok almayın ilerde zaten alacaksınız..

Benim bu sıpalar tam dayaklık kızlar ya, 2 gündür evde oturuyorum hiçbirşey yok, tam bugün gezme modum herşeyi ayarlamışım sabahtan beri kusma-bulantı, çarşıyı gezdirmediler döndüm hemen eve tekrar kös kös :43: Allahtan banyoyu ziyaret etmeme izin veriyorlar :33:

benim canım hep yaz meyveleri istiyor yemek yiyemiyorum burnuma kavun kokuları geliyor:27::27::27::27:

Ohohoo dostum, sende gel aramıza, kilo kontrolü yapan hamileleriz biz :) Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım :31:

Ben diyetisyenlerden nefret ettim, beni mutsuz ediyo listeler. O yüzden bu dönemimde listesiz sadece sağlıklı beslenen tontik olmaya karar verdim. Acıktıkça çekmecemden kutu süt yoğurt elma vs çıkarıp yiyorum. 73 ile kaldım, 76 yım şu an. işşalla 80 i geçmem :52:

Canım benim gittiğim diyetisyenler hiç liste vermiyorlar. Limitli beslenme sistemini uyguluyorlar. Yani ne yiyeceğini limitler dahilinde sen seçiyorsun. Daha kolay oluyor.

İlk aylar zaten kilo almamak derdindeyim. Son aylar her hafta katlanarak artacak zaten kilolar. Benim derdim 20-24 haftaya kadar 1 kg den fazla almamak. doğuma kadar da 8-10 kilo ile bitirmek.

kızlar canınız neler çekiyor :56::56:

Sürekli ekşi yeşil elma yiyorum. Birde soğuk olursa offf. Bir haftada 3 kilo falan bitirdim.

Benim randevumda sali gunu simdiden kalbim kut kut atiyor. İnsallah hersey guzel gider.

ben ilk testlerimi yaptırdım kalp atışlarını dinledik doktorum bir ay sonra tekrar gel dedi ama hafta söylemedi acaba hafta önemlimi ben 13. haftayı bekliyeyim diyorum belki cinsiyetini de öğreniriz diye daha erken mi gitmeliyim acaba :49:

Canım benim gittiğim diyetisyenler hiç liste vermiyorlar. Limitli beslenme sistemini uyguluyorlar. Yani ne yiyeceğini limitler dahilinde sen seçiyorsun. Daha kolay oluyor.

İlk aylar zaten kilo almamak derdindeyim. Son aylar her hafta katlanarak artacak zaten kilolar. Benim derdim 20-24 haftaya kadar 1 kg den fazla almamak. doğuma kadar da 8-10 kilo ile bitirmek.

Sürekli ekşi yeşil elma yiyorum. Birde soğuk olursa offf. Bir haftada 3 kilo falan bitirdim.

canım 24.haftaya kadar 1 kilo nasıl olacak. bizlerle de paylaşsan neler yediğini?

Back
X