2014 Kasım Anneleri

Kızlar benim gibi kablosuz internet kullanan var mı? İnternette hem zararlı hem zararlı değil diyor. Gerçi bu ancak 20-30 yıl sonra belli olabilir yine de korkuyorum....

Ayyy canım çok ama çok sevindim ikizlerin mi olacak gıcıl dr ya biraz daha açıklama yapsa para alıcaz sanki şöyle dr ları hiç sevmiyorum :19: tatlım ben en son 8 haftalıkken gördüm tekti bebek haftaya kontrole gittiğimde bi sürpriz yaşamam değil mi :9: sen dHa önce bebişini görmüş müydün ?

hehe canım ben işte 7+0 da gitmiştim embriyoyu gördü tek bebek dedi direk...kalp atışını dinledik geldik...bu gidişimde adamda şaşırdı :1: iki taneymiş bunlar dedi :1: valla seninkide arkasına saklandıysa kardeşinin bilemiyorum :1:

Günaydın kızlar, ben dün gece ateşlendim terledim terledim uyandıım giysilerim su içindeydi ama uyuyakalmışım değiştiremedim. Burnum da akıyo. :(

Kızlar benim gibi kablosuz internet kullanan var mı? İnternette hem zararlı hem zararlı değil diyor. Gerçi bu ancak 20-30 yıl sonra belli olabilir yine de korkuyorum....

Bende kablosuz kullanıyorum, yapıcak bişiy yok, oldu olası cep telefonu ile de mi konuşmayalım, çocuklarımızın geleceği dünyada bunlar artık hep var, kaçmak mümkün olmayacak, en azından hazırlıklı olsunlar bari

Son düzenleme:
Günaydın anneler...Cumamız mübarek olsun :16:

Son düzenleme:

bende kablosuz kullanıyorum..
hatta hamile olduğumu öğrendiğimde geceleri kapatalım dedik..
bi baktıkki bizim evin içinde 10 tane ağ görünüyo apartmandan...
kaçış yok yani...

bende kablosuz kullanıyorum..
hatta hamile olduğumu öğrendiğimde geceleri kapatalım dedik..
bi baktıkki bizim evin içinde 10 tane ağ görünüyo apartmandan...
kaçış yok yani...

Ahahah aynen öyle otobüse minibüse biniyosun herkesin 3g si içinden içinden geçiyo. Malesef yaylada yaşamadıkça bu böyle olacak.:50:

kızlar kablolu kullanın komşudan dolmuştan gelecek yayınımla evde direk açık olması aynı şey değil. eski ben olsam ilk hamileliğimdeki ben olsam buna hararetle bilimsel açıklamamı yapardım laaaakin yorgunum. kim ne kullanırsa kullansın:))

Gunaydin guzel aanneler cumamiz mubarek olsun kizlar dun esimle birlikte nette 11 12 13 haftalik bebislere baktk esim diyoki aa boynu ezildi yaa dusuyo bu cocuk ya diyo sonrada bana diyoki dikkatli otur kalk bak bebis nasil eziliyo diyo:))))iyi guldm amaa

günaydınn güzell annişşlerrr...inş mide bulantısız bir gün olur hepimizeeee

Herkese günaydın bende bu wifi hakkinda çok huzursuzum kablosuz internet kullanıyoruz bizde en azından geceleri kapatıyorum modemede bir metreden fazla yanaşmamak gerekiyomuş allah hepimizin bebişlerini korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne güzel anlattın ya içim açıldı vallahi. Doğumdan önceki iznimde ilk ay bol bol denize giricem, 2. ay da doğumu bekleyeceğimden istanbulda olurum artık, bakalım suda nasıl tepki verecek minik:52:

ay bende mayısın sonunda tatile gidiyorum antalyaya,denize giricem havuza girmemem lazım :(( kızıma hamileyken hiç yüzmedim şimdi çok merak ediyorum nasıl olcak :1::27::49:

Son düzenleme:
ay bende mayısın sonunda tatile gidiyorum antalyaya,denize giricem havuza girmemem lazım :(( kızıma hamileyken hiç yüzmedim şimdi çok merak ediyorum nasıl olcak :1::27::49:

Güzel olcek güzel, ohhh tankini de alıcam, rahat hissettiğim yerde açarım karnımı, rahatsız olduum yerde kapar güneşlenir yüzerim mis :32:

kızlar bepanten losyon çıkarmış hamilelik çatlakları için..dün ondan aldım göğüs ve karnıma kullandım kaşıntım geçti...bakalım daha 1 kere kullandım ama güzel nemlendirdi...onu kullanmaya devam edicem...

kızlar bepanten losyon çıkarmış hamilelik çatlakları için..dün ondan aldım göğüs ve karnıma kullandım kaşıntım geçti...bakalım daha 1 kere kullandım ama güzel nemlendirdi...onu kullanmaya devam edicem...

bende baktım 60 tl idi, erteledim evdeki bebe yağımı sürüyorum, bebe yağı da iyi hoş ama yağlı kalmak rahatsız etti beni, kakao yağı fln kullan demişlerdi, kararsızım, bepantene de sonsuz güvenirim, haftaya doktora sorucam bişi demezse artık karar veririm bi ürüne napem. :9:

Back
X