2014 Kasım Anneleri

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.
Tutumluanne.com'a bakabilirsin..burada tavsiye uzerine inceledim çok talep goren bi site.. 2.el urunler yari fiyatina satiliyor henuz bir şey almadım ama sanirim @tugba2023 adli arkadas bebek arabasını oradan yari fiyata almisti..[/QUOTE]
Cnm ben yanlış bakmisim. :) travel Sistem fiyatiini tek araba fiyati sandim :)

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.[/QUOTE]
canmm sanırım araba arayışındasın
nuna aldım ben e bebek te indirim oluyo bazen puset hariç arabanın 400 e düştüğü oluyo..ben çok memlunum hafif sürüş bakımından çok iyi,az yer kaplıyo

canmm sanırım araba arayışındasın
nuna aldım ben e bebek te indirim oluyo bazen puset hariç arabanın 400 e düştüğü oluyo..ben çok memlunum hafif sürüş bakımından çok iyi,az yer kaplıyo[/QUOTE]

Ewet cnm. Ben herseyi yeni yeni alıyorum :/ memleketteydim izmire hepsini nasil tasiycam orda alurim dedim bıraktım. Bu yuzden bu konularda bayagi bi gec kaldim. Nuna yi çok methettiler. Indirimde bulursam alicam. Sağol cnm.

Ya bu insanlar komsu ablalar niye boyle!! Bebegimi emzirdigimi gorunce coookca sasirdi sonra aradan zaman gecince sezaryen dimi dedi normal deyince kadinin kalbine inecek sandim.. Yok cok kucaga sessizlige alistirmisim.. Onun bebegi emer emer uyurmus da.. Oyle de boyle dee...

Bu arada kizim da gogus ucumu cik fena acitiyor elleri hic ayrilmiyor agzindan parmagimlla disetlerini elledim hosuna gitti gibi sanki..

Ben suyun bi zarari olduğunu dusunmuyorum susuz kalmasindansa su alsin daha iyi diyorum 40 miz ciktiktan sonra da hergun vermeye basladim canim

Ben de zararlı oldugunu dusunmuyorum cnm herkes beynimi yedi su vermiyo musun diye merak ettim sadece ben miyim kızıma içirirdim su mama yiyor diye. ben sarılık yüzünden kızım da cekmiştim baya korkudan oğluma ilk 10 gün az şekerli su verdim bıraktım sonra su işini. İtiraf ediyim su içirnek aklıma bıle gelmiyor bi ona bi buna koşturmaktan

Cevap veren herkese tesekkurler ayrıca

Canım ben de chicco lite way öneririm. Benim kızım mayısta 4 yaşında olacsk hala içinde uyuyabiliyor. rahat bir araba. Ben aldıgımda yağmurluk ve tulumla birlikte satılıyordu.

Sadece anne sutu ve ben de icirmiyorum su canim.. Aynen kosturmaktan su da icireyim demek hic aklima gelmiyor kesin verilmesi gerektigini bilsem verirdim de boyle olunca unutuyorum..

teşekkürler canım normaldi bugünde

Ayni durum bizdedr vardi doktr. NOrml dedi yesil kaka oluur.Birsey İfade etmiyormus surekli yesilhep mukuus ve kan varsa onemli dedi arada mukus oluyo dedm sknti yokmus

sürekli değil saol canım

Bende hem anne sütü hem de günde 2-3 kez mama veriyorum su vermiyorum 4. Aydan sonra ek gidaya baslicam o zaman veririm..

ben geçen ıhlamur verdim ilk kez, grip gibi gelmişti bir kaşık vereyım dedim,bir öğürdu şaşırdım ek gıdada inşallah böyle yapmazz

hiç su vermiyorum çok şükür hiçbir yeri kurumadı

Sadece anne sutu ve ben de icirmiyorum su canim.. Aynen kosturmaktan su da icireyim demek hic aklima gelmiyor kesin verilmesi gerektigini bilsem verirdim de boyle olunca unutuyorum..

:) benim bir de öteki büyük ya ne istiyosa gelip söylüyor. Sanki bu da söyleyecek :)) unutmuşum bebek bakmayı ilk zamanlar bezini bile değiştirmeyi unutuyordum oğlumun :)) Gerçi büyüğü idare etmek bebek bakmaktan daha zor da o konuya hıc gırmıyım.

Ya ne meraklandım bu bayan mükemmeli bende göreyim diye sayfalarca geçmişe döndüm gözlerim şaşı oldu resmen ama bulamadım Biri hayrına özelden yazsın kızlar ya

doğru söylüyorsun galiba bence de onlar deli etti herhalde insan çaresizlikten her şeye sarılıyor işte

bu çok ii di :))süpersin
valla bir değil beş değil canım bu ne bence yalan

gercekten pratik evet ama diğerleri biraz daha genis galiba

kesinlikle tutumluanne yada sahibindene bak sürekli oluyor bence mantıklı

aman kaç defa küstü yine geldi duramaz rahatlatıyor kendini burda valla bende okumuyordum napiyim
Tutumluanne.com'a bakabilirsin..burada tavsiye uzerine inceledim çok talep goren bi site.. 2.el urunler yari fiyatina satiliyor henuz bir şey almadım ama sanirim @tugba2023 adli arkadas bebek arabasını oradan yari fiyata almisti..[/QUOTE]
komisyon alıyorlar güzel bi site haklısın Öyle bi yerden al gerçekten

Aynen yaa bu ara popüler cumlemiz ayy sen bunu kucağa alistirmisin benimki emer uyurdu bu ne böyleee.. Ne yapsaydım 15. Günden sonra kimse yoktu yanımda yere mi biraksaydim çocuğu

Canım ben de chicco lite way öneririm. Benim kızım mayısta 4 yaşında olacsk hala içinde uyuyabiliyor. rahat bir araba. Ben aldıgımda yağmurluk ve tulumla birlikte satılıyordu.[/QUOTE]
Ne guzel ya bizde o ümitle aldık valla

Bizim doktor vermeye gerek yok verirsende bi zarari yok dedi
On gunde bir zemzem suyu veriyrm cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…