Tutumluanne.com'a bakabilirsin..burada tavsiye uzerine inceledim çok talep goren bi site.. 2.el urunler yari fiyatina satiliyor henuz bir şey almadım ama sanirim @tugba2023 adli arkadas bebek arabasını oradan yari fiyata almisti..[/QUOTE]Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
canmm sanırım araba arayışındasınYa fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.
Ben suyun bi zarari olduğunu dusunmuyorum susuz kalmasindansa su alsin daha iyi diyorum 40 miz ciktiktan sonra da hergun vermeye basladim canim
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
Sadece anne sutu ve ben de icirmiyorum su canim.. Aynen kosturmaktan su da icireyim demek hic aklima gelmiyor kesin verilmesi gerektigini bilsem verirdim de boyle olunca unutuyorum..Ben de zararlı oldugunu dusunmuyorum cnm herkes beynimi yedi su vermiyo musun diye merak ettim sadece ben miyim kızıma içirirdim su mama yiyor diye. ben sarılık yüzünden kızım da cekmiştim baya korkudan oğluma ilk 10 gün az şekerli su verdim bıraktım sonra su işini. İtiraf ediyim su içirnek aklıma bıle gelmiyor bi ona bi buna koşturmaktan
Cevap veren herkese tesekkurler ayrıca
Sumuksu kaka dun ilk defa ben de gordum ama sonrasi normal formdaydi. Onu onemseyip sormadim ama yesil cikiyodu gunde 1-2defa onu sordum dr a normal dedi gazdan veya sindirimi tam gerceklesmediginden yesil olabilir dedi. Bizim dun 5ti bakalim 6.gunde biter insallah. Sizinde asidandir sorun ve bitm8stir insallah. Iyi olsun diye asi yaptirdik...
Ayni durum bizdedr vardi doktr. NOrml dedi yesil kaka oluur.Birsey İfade etmiyormus surekli yesilhep mukuus ve kan varsa onemli dedi arada mukus oluyo dedm sknti yokmus
Bende hem anne sütü hem de günde 2-3 kez mama veriyorum su vermiyorum 4. Aydan sonra ek gidaya baslicam o zaman veririm..
Canım benım başımdada var öyle yok orası kurur burası kurur ver su dıyenler. Ama şöyleki bebegın ilk bir kaç dakika emdıgı ön süt susuzlugu gıderen süt. Sonrakı besleyıcı süt. Yanı suya gerek yok. Ben vermıyorum kim ne derse desin
Sadece anne sutu ve ben de icirmiyorum su canim.. Aynen kosturmaktan su da icireyim demek hic aklima gelmiyor kesin verilmesi gerektigini bilsem verirdim de boyle olunca unutuyorum..
Bende ihlamur verince kusmustu yavrum agir geldi demekben geçen ıhlamur verdim ilk kez, grip gibi gelmişti bir kaşık vereyım dedim,bir öğürdu şaşırdım ek gıdada inşallah böyle yapmazz
Tabi ya yormazmi ben hayatimda bukadar yoruldugumu hatirlamiyorumTatlı ama ınan nasıl yoruluyorum
doğru söylüyorsun galiba bence de onlar deli etti herhalde insan çaresizlikten her şeye sarılıyor iştebende o kadar çok kullandım ki ...karnina her gün masaj yaptım çörek otu yagiyla, ayaklarına aci elma yagi surdum, biogaia metsil omnivit denedim..sabahlara kadar çığlık çığlığa ağlıyordu onunla beraber bende ağlıyordum. Bi gün gözümü kararttim hepsini bıraktım çocuğum rahatladi çığlıkları yerini normal huzursuzluklara bıraktı. .bence o ilaçlar bu kadar cildirtiyor yavrularımızı
valla bir değil beş değil canım bu ne bence yalanbu çok ii di :))süpersin
gercekten pratik evet ama diğerleri biraz daha genis galibaCnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
Estağfurullah 550ye aldık pusetli halini yağmurluk var pusetsiz halinde yağmurluk ve tulum var 380-350 falan di
aman kaç defa küstü yine geldi duramaz rahatlatıyor kendini burda valla bende okumuyordum napiyimCok aktif olamasamda hamileligimin ilk ayindan itibaren hep her gun takip ettim sayfalari..kendimi buraya ait hissediyorum burasi cok ozel bi topik umarim hep canli kalir..acikcasi ben de cok rahatsiz oluyordum o arkadastan.. yazdiklarini artik okumadan direk geciyordum..hic tarzim olmayan bi yorum yaptim su an, ama cidden artik gelmese de herkes rahat bi nefes alsa..
Tutumluanne.com'a bakabilirsin..burada tavsiye uzerine inceledim çok talep goren bi site.. 2.el urunler yari fiyatina satiliyor henuz bir şey almadım ama sanirim @tugba2023 adli arkadas bebek arabasını oradan yari fiyata almisti..[/QUOTE]Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.
Aynen yaa bu ara popüler cumlemiz ayy sen bunu kucağa alistirmisin benimki emer uyurdu bu ne böyleee.. Ne yapsaydım 15. Günden sonra kimse yoktu yanımda yere mi biraksaydim çocuğuYa bu insanlar komsu ablalar niye boyle!! Bebegimi emzirdigimi gorunce coookca sasirdi sonra aradan zaman gecince sezaryen dimi dedi normal deyince kadinin kalbine inecek sandim.. Yok cok kucaga sessizlige alistirmisim.. Onun bebegi emer emer uyurmus da.. Oyle de boyle dee...
Bu arada kizim da gogus ucumu cik fena acitiyor elleri hic ayrilmiyor agzindan parmagimlla disetlerini elledim hosuna gitti gibi sanki..
Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.
Ciddi misinSaolasinCokokrem surdum oyle alisti
doğru söylüyorsun
Ayni sryleri banada söylüyorlar kucsga alisti falan diye gazdann aglarken kendi.kendine.susmasinimi bekleyecektik cocuk ancak.kucakta gezerken rahatliyo bagirsaklari hareket ediyo zaten birkac ay sonra biz istesekte.kucaga gelmeyecekler simdi gaZ bahane.alallim.kucagimiza.sarilalim.mis.kokululara
Bizim doktor vermeye gerek yok verirsende bi zarari yok dediBen de zararlı oldugunu dusunmuyorum cnm herkes beynimi yedi su vermiyo musun diye merak ettim sadece ben miyim kızıma içirirdim su mama yiyor diye. ben sarılık yüzünden kızım da cekmiştim baya korkudan oğluma ilk 10 gün az şekerli su verdim bıraktım sonra su işini. İtiraf ediyim su içirnek aklıma bıle gelmiyor bi ona bi buna koşturmaktan
Cevap veren herkese tesekkurler ayrıca
Ciddi misin
Zararli degil mi ama
Benim oglumda emmeemeye basladi gogsumde kendini geriye dogru atiyor
Zorla emiyor napcam bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?