2014 Kasım Anneleri

Bebek arabasi alacağım kızlar. Sizler hangi markayi kullaniyorsunuz? Ve internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde alan var mi ?

Bebek arabasi alacağım kızlar. Sizler hangi markayi kullaniyorsunuz? Ve internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde alan var mi ?
Canım chicco liteway güzel ilerde baston almana gerek kalmıyor hafif yani biz pusetli olan modeli aldık (liteway plus) ama sana gerek kalmaz artık pusetsizi hem çok hafif hemde bagaja falan rahat sigiyor şemsiye gibi kesinlikle tavsiye ederim

Cnm zinco çok etkili degil sanırım. Bende de ise yaramio. Birakali ay oldu yani. İshal diye şuan prebiyotik damla kullanıyorum o biraz ise yario gibi.
Aslında iyi gibiydi ama büyüdükçe kudurdu acı elma yağı kullandım nurse harveys gaz ilacı kullandım zinco biraz ise yaradiydi yada bana öyle geliyodu

Son düzenleme:
Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
Kız yok cin gibiydi biri dert yandı ya çocuktan hemen yorum yapıyordu aa bugün ne uyuduk bilemezsiniz bi uyumusum kanepede çocuk kendini sallamis kendi kendine uyumus annem uyanmasin demiş önceki emdikleriyle idare etmiş altına bile yapmamış sabah bi uyandım saat 11 çocuk hala derin uykuda hadi yavrum kalk dedim besledim bu bi daha uyudu akşam oldu babası gelene kadar çok sıkıldım yaaa neyse biraz film izleyelim biz bak şimdi yine uyudu

Aslında iyi gibiydi ama büyüdükçe kudurdu acı elma yağı kullandım nurse harveys gaz ilacı kullandım zinco biraz ise yaradiydi yada bana öyle geliyodu
Senin bebisin kaç aylik cnm ? Artik yavas yavaş azalir sanirim bu gaz sıkıntısı. Yani inşallah.

Cevabın için çok teşekkür ederim canim. .bizim doktorumuz krem vermedi çabuk kurusun diye..dikişi sizden daha fazla, dikisle alakali buyuk ihtimal bir de suya girdikten sonra oluyor o dikkatimi çekti. .bi dikişleri düşseydi rahat rahat kucagimiza alamiyoruz..sıkıntı yapmamaya çalışıyorum doktorumuza guveniyorim ama kani görünce hemen elim ayağım boşaliyor

bende o kadar çok kullandım ki ...karnina her gün masaj yaptım çörek otu yagiyla, ayaklarına aci elma yagi surdum, biogaia metsil omnivit denedim..sabahlara kadar çığlık çığlığa ağlıyordu onunla beraber bende ağlıyordum. Bi gün gözümü kararttim hepsini bıraktım çocuğum rahatladi çığlıkları yerini normal huzursuzluklara bıraktı. .bence o ilaçlar bu kadar cildirtiyor yavrularımızı

bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle

bu çok ii di :))süpersin

Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.

[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle[/QUOTE]

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.

Cok aktif olamasamda hamileligimin ilk ayindan itibaren hep her gun takip ettim sayfalari..kendimi buraya ait hissediyorum burasi cok ozel bi topik umarim hep canli kalir..acikcasi ben de cok rahatsiz oluyordum o arkadastan.. yazdiklarini artik okumadan direk geciyordum..hic tarzim olmayan bi yorum yaptim su an, ama cidden artik gelmese de herkes rahat bi nefes alsa..

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.[/QUOTE]
Tutumluanne.com'a bakabilirsin..burada tavsiye uzerine inceledim çok talep goren bi site.. 2.el urunler yari fiyatina satiliyor henuz bir şey almadım ama sanirim @tugba2023 adli arkadas bebek arabasını oradan yari fiyata almisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…