Ya benim dikkatimi çeken 2 kişi vardi. kimden bbahsediyorsunuz :)canmm topiğin yüzde doksanı resmen nefret etmiş kızdan..herkes tuaf bi omu normal yani..geç bile kaldık bence tepkimizi belli etmekte
Canım zinco kullaniyodum damla sayısını 5e çıkardım günde iki bazen üç defa ama şimdi o da paklamıyor belli olduaynı sorun canım. Sana dq gaz ilacı falan verir muhtemelen. Allah yardımcimiz olsun
kesinlikle canım çok geç kaldıkcanmm topiğin yüzde doksanı resmen nefret etmiş kızdan..herkes tuaf bi omu normal yani..geç bile kaldık bence tepkimizi belli etmekte
Tatlı ama ınan nasıl yoruluyorumAynen benmkide ole vuruyo emerken cok tatli ya
Canım zinco kullaniyodum damla sayısını 5e çıkardım günde iki bazen üç defa ama şimdi o da paklamıyor belli oldu
Canım chicco liteway güzel ilerde baston almana gerek kalmıyor hafif yani biz pusetli olan modeli aldık (liteway plus) ama sana gerek kalmaz artık pusetsizi hem çok hafif hemde bagaja falan rahat sigiyor şemsiye gibi kesinlikle tavsiye ederimBebek arabasi alacağım kızlar. Sizler hangi markayi kullaniyorsunuz? Ve internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde alan var mi ?
Aslında iyi gibiydi ama büyüdükçe kudurdu acı elma yağı kullandım nurse harveys gaz ilacı kullandım zinco biraz ise yaradiydi yada bana öyle geliyoduCnm zinco çok etkili degil sanırım. Bende de ise yaramio. Birakali ay oldu yani. İshal diye şuan prebiyotik damla kullanıyorum o biraz ise yario gibi.
Kız yok cin gibiydi biri dert yandı ya çocuktan hemen yorum yapıyordu aa bugün ne uyuduk bilemezsiniz bi uyumusum kanepede çocuk kendini sallamis kendi kendine uyumus annem uyanmasin demiş önceki emdikleriyle idare etmiş altına bile yapmamış sabah bi uyandım saat 11 çocuk hala derin uykuda hadi yavrum kalk dedim besledim bu bi daha uyudu akşam oldu babası gelene kadar çok sıkıldım yaaa neyse biraz film izleyelim biz bak şimdi yine uyuduYa yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
Senin bebisin kaç aylik cnm ? Artik yavas yavaş azalir sanirim bu gaz sıkıntısı. Yani inşallah.Aslında iyi gibiydi ama büyüdükçe kudurdu acı elma yağı kullandım nurse harveys gaz ilacı kullandım zinco biraz ise yaradiydi yada bana öyle geliyodu
Bizde 3-4 tane deneyip en son aldık avent ikili emzik ek hava delikli mi ne zimbirti sadece uyurken alıyor 5-10 dakika canımAy sormayı unuttum. Emzık ben avent anne gogus ucu olanndan aldm dogrumu. Nettede 1 yas oncesı damaksız 1 yasından sonra damaklı kullanılmalı diyo
3 oluyor 2-3 güne inşallah azalır ya artık farklı bir boyuta geçti karnındaki sesler asabiyeti çığlık atıyor bideSenin bebisin kaç aylik cnm ? Artik yavas yavaş azalir sanirim bu gaz sıkıntısı. Yani inşallah.
Cevabın için çok teşekkür ederim canim. .bizim doktorumuz krem vermedi çabuk kurusun diye..dikişi sizden daha fazla, dikisle alakali buyuk ihtimal bir de suya girdikten sonra oluyor o dikkatimi çekti. .bi dikişleri düşseydi rahat rahat kucagimiza alamiyoruz..sıkıntı yapmamaya çalışıyorum doktorumuza guveniyorim ama kani görünce hemen elim ayağım boşaliyorCanım bizimki 23 günlükken oldu. Üroloji uzmanı bir tanıdık yaptı. Kanama olmadı hiç ama doktor amcamız normalde dikiş atılmıyo ben 4 tane attım dedi onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum. Dikiş döküldü kendisi. Bactropan isimli antibakterıyel bir krem vermişti onu kullandık 5 gün demişti ama ben bitene kadar kullandım. Doktor sorun yok dediyse sıkıntı yapma.
Aslında iyi gibiydi ama büyüdükçe kudurdu acı elma yağı kullandım nurse harveys gaz ilacı kullandım zinco biraz ise yaradiydi yada bana öyle geliyodu
bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyleBebek arabasi alacağım kızlar. Sizler hangi markayi kullaniyorsunuz? Ve internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde alan var mi ?
3 oluyor 2-3 güne inşallah azalır ya artık farklı bir boyuta geçti karnındaki sesler asabiyeti çığlık atıyor bide
bu çok ii di :))süpersinKız yok cin gibiydi biri dert yandı ya çocuktan hemen yorum yapıyordu aa bugün ne uyuduk bilemezsiniz bi uyumusum kanepede çocuk kendini sallamis kendi kendine uyumus annem uyanmasin demiş önceki emdikleriyle idare etmiş altına bile yapmamış sabah bi uyandım saat 11 çocuk hala derin uykuda hadi yavrum kalk dedim besledim bu bi daha uyudu akşam oldu babası gelene kadar çok sıkıldım yaaa neyse biraz film izleyelim biz bak şimdi yine uyudu
Canım chicco liteway güzel ilerde baston almana gerek kalmıyor hafif yani biz pusetli olan modeli aldık (liteway plus) ama sana gerek kalmaz artık pusetsizi hem çok hafif hemde bagaja falan rahat sigiyor şemsiye gibi kesinlikle tavsiye ederim
Cok aktif olamasamda hamileligimin ilk ayindan itibaren hep her gun takip ettim sayfalari..kendimi buraya ait hissediyorum burasi cok ozel bi topik umarim hep canli kalir..acikcasi ben de cok rahatsiz oluyordum o arkadastan.. yazdiklarini artik okumadan direk geciyordum..hic tarzim olmayan bi yorum yaptim su an, ama cidden artik gelmese de herkes rahat bi nefes alsa..Kız yok cin gibiydi biri dert yandı ya çocuktan hemen yorum yapıyordu aa bugün ne uyuduk bilemezsiniz bi uyumusum kanepede çocuk kendini sallamis kendi kendine uyumus annem uyanmasin demiş önceki emdikleriyle idare etmiş altına bile yapmamış sabah bi uyandım saat 11 çocuk hala derin uykuda hadi yavrum kalk dedim besledim bu bi daha uyudu akşam oldu babası gelene kadar çok sıkıldım yaaa neyse biraz film izleyelim biz bak şimdi yine uyudu
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?