Cnm bugun baslamam gerekte insan kaynaklarindan yazim gelmemis gelme dediler :) benimde canima minnetGunaydin lilipit :)ise basladinmi
Evet iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor oyuncaklarını ağzına götürüyo ama diş sık sık uyanmasına sebep midir diye dusunuyorumMerhaba cani
Merhaba canim ayni gun dogum yapmidiz ama benimki kiz :) huysuzluklar bizdede basladi ben dis kasintilarina yoruyorum agzi surekli akmaya basladi artik ellerini ve eline ne gecse hirsla agzina goturmeye ve aglamaya basliyor her ay yeni yeni seylerle karsilasicaz
Maalesef emzik tutmadı bi turlu ama gogsumlr bogusuyo resmen çekiştiriyordu ağzıyla sıkıyor canimi acitiyo artkEmzik biberonu veya göğsünü ısırıyor mu emerken Benimki bu ara onu öğrendi canımı acıtıyor bazen. Diş belirtisi mi bu da
oyy kiyamam sana yaa sukretmeli ku kahvalti hazirliyorsun.. Ben esime kahvaltisini eksik etmezken hamileligimin sonundan beri kahvaltiyi unuttu yazik.. canim benim birsey diyemeyecegim umarim anlayisli olur yardimci olur uzmez seni..Off esimden vok sikayetciyim
Bi onceki gece cok iyi uyuyamadim
Dunde oglumla beraber 7,5 da uyumusum
Sonra tabi bizimki gece durmadan kalkti
Ucbucukta uyandi
Sabaha kadar pek durmadi ve ben uyjusuz kaldim
Yinede ona kahvalti hazirladim ama suratim bi karis cunku uykusuzum
Neymis suratim niye oyleymis
Ben mi uykusuzmusum, durmadan uyuyormusum, yedi bucukta yatmisim
Gece kac kere kalmisimki
Eger cocuk durmuyorsa rezene cayi icmeliymisim, illa omu soylemeliymis
Ben neden dusunmuyormusum
Cocugu erkenden uyuyormusum
Bi suru laf soyledi
Cildirtiyor beni, bi ise yaramadigi gibi oyle de cok biliyor ki
Cok insafsiz cook
Sagol cnmoyy kiyamam sana yaa sukretmeli ku kahvalti hazirliyorsun.. Ben esime kahvaltisini eksik etmezken hamileligimin sonundan beri kahvaltiyi unuttu yazik.. canim benim birsey diyemeyecegim umarim anlayisli olur yardimci olur uzmez seni..
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
İlk ay mama çok çok.az.verdim hep memedeydi uyuyunca 10 dk sonra ağlayarak uyaniyodu tekrar tekrar emiyodu artik sürekli memede olduğundan sütte gelmiyordu.. Annem ve ablam çocuk acliktan agliyo mama vermiyosun kilo almiyo dediler.. Tamam dedim gittim mama yaptim bizimki saniyede.içti uyudu.. Dr a gittim kilo alimi az dedi mama yi ver dedi.. Basta emziriyodum her emzirme sonrasi mama veriyodum..Sonra pompa aldim bazen.emmek istemiyordu çünkü.. Simdi emziriyorum.üzerine sagdigim sütü veriyorum yetmediği yerde mama yapiyorum bazen baya geliyo sut gece sadece mama yiyo bazen 2-3 kez vermem gerekiyor.. Doymadigini nerden anliyorum dersen yaman la tanissan sende anlarsin kiyameti kopariyor tabi ister istemez biberona alistigindan memeyi kuvvetli çekmiyor..Bir hafta kadar sonra 4 aylik olacak bu aya kadar her ay 1 kilo aldi
Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
Ben bi bebegimle bile hic biseye vakit bulamiyorum birde kizin var demek Allah kolaylik versin canim o kac yasinda peki kendi kendini idare edebiliyo muBen de zararlı oldugunu dusunmuyorum cnm herkes beynimi yedi su vermiyo musun diye merak ettim sadece ben miyim kızıma içirirdim su mama yiyor diye. ben sarılık yüzünden kızım da cekmiştim baya korkudan oğluma ilk 10 gün az şekerli su verdim bıraktım sonra su işini. İtiraf ediyim su içirnek aklıma bıle gelmiyor bi ona bi buna koşturmaktan
Cevap veren herkese tesekkurler ayrıca
Aynı anlattığın durum bizde de var. Bende Eren doymadığı için günde 2 kez mama veriyorum. Bir gün eşime dedim ki ben mama vermek istemiyorum sadece anne sütü alsın. Deneyelim dedik, denemez olaydım. 1. si oğlum sadece benim sütümle doymadı. Emziriyorum 1 saat sonra yaygara kopuyor, tekrar emziriyorum. Sürekli bütün gün aynı. Bu durumda sütün birikmesine fırsat vermiyor. 2. Si gece sürekli uyandı, saat başı emmek istiyor, sütte az gelince nasıl ağlıyor anlatamam. Kısacası benim sütüm Oğlumu doyurmuyor, sütümden vitaminini alıyor, mamayla da Karnı doyuyor.
Canan karatay karısı çıldırdı gene kızlar. Gazı olan bebek,anneleri ekmek yemesin, bulgur yemesin, arpa, şeker bilmem ne yemesin. Yok ekmek kestiği bıçakla lahana kesmesin gaz olurmuş. Ne yiyelim biz zikkimin körünü mü? En iyisi gazı olan bebek anneleri ölelim olsun bitsin)))
seninki emzik kullanmadigindsn oyle canim bence bzmkide.alistrmadan oyleydi simdi uyumaya yakin.veriyorum.emzigi.uyuyacgni anliyo hem hemde.emme.ihtiyacini gideriyor alistrmaya calis.emzigi tut agzinda kolay olmuyo ugrastirir biraz ama rahat edersinKızlar benim bebeğim bugün 82 günlük 2,3 saatte bir emzirmeyi aralarını böyle uzun tutmayı nasıl beceriyorsunuz kızım saat başı beş dk emiyor en uzun oyalaya oyalaya gün içinde 1,5 saat tutabildim basıyor yaygarayı iyice kızıyor sonra emerken genzine kaçırıyor hızlı emeceğim derken beş Dakika'dan fazlada emziremiyorum damaklarına sıkıştırıp çekmeye başlıyor emzik niyetine kullanıyor ama gece 23:00. 23:30 gibi emdikten sonra uyuyor ve 4:30 5:00' e kadar uyuyor sonrasında iki saatte bir uyanıp emmek istiyor en son 9:00 da ayakta oluyoruz zaten
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
emzik kullanıyoruz hemde doğduğu ilk günden itibaren emZiğimizle aşk yaşıyoruz hatta uykuyada emziği ağzında olmazsa geçemiyor zaten iki gündürde yeni bir huy edindi emziği ağZının yanına alıyor bi kenardanda 3 parmağını sokuyor ağzına ben çıkartıyorum görmez yerimden bi bakıyorum emzikte parmaklarda ağızdaseninki emzik kullanmadigindsn oyle canim bence bzmkide.alistrmadan oyleydi simdi uyumaya yakin.veriyorum.emzigi.uyuyacgni anliyo hem hemde.emme.ihtiyacini gideriyor alistrmaya calis.emzigi tut agzinda kolay olmuyo ugrastirir biraz ama rahat edersin
Ben bide grip oldum üstüne dnden beri c vitamini depoluyorum. Bence çocuğun gazı varsa var anne ne yapsa boş. Mama yiyen bebek hiç gazlı olmamalı o zamnAynen ya atlayalım bir yerden olsun bitsin:) bende hiç sıcak ılık su içemem annem dünden beri sen soğuk su içiyorsun ondan böyle gaz olur çocukta diyor. Bir of çekip Allah dedim diye bağırasım varrrr:)
Ben bi bebegimle bile hic biseye vakit bulamiyorum birde kizin var demek Allah kolaylik versin canim o kac yasinda peki kendi kendini idare edebiliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?