2014 Kasım Anneleri

Off esimden vok sikayetciyim
Bi onceki gece cok iyi uyuyamadim
Dunde oglumla beraber 7,5 da uyumusum
Sonra tabi bizimki gece durmadan kalkti
Ucbucukta uyandi
Sabaha kadar pek durmadi ve ben uyjusuz kaldim
Yinede ona kahvalti hazirladim ama suratim bi karis cunku uykusuzum
Neymis suratim niye oyleymis
Ben mi uykusuzmusum, durmadan uyuyormusum, yedi bucukta yatmisim
Gece kac kere kalmisimki
Eger cocuk durmuyorsa rezene cayi icmeliymisim, illa omu soylemeliymis
Ben neden dusunmuyormusum
Cocugu erkenden uyuyormusum
Bi suru laf soyledi
Cildirtiyor beni, bi ise yaramadigi gibi oyle de cok biliyor ki
Cok insafsiz cook

Evet iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor oyuncaklarını ağzına götürüyo ama diş sık sık uyanmasına sebep midir diye dusunuyorum
Emzik biberonu veya göğsünü ısırıyor mu emerken Benimki bu ara onu öğrendi canımı acıtıyor bazen. Diş belirtisi mi bu da
Maalesef emzik tutmadı bi turlu ama gogsumlr bogusuyo resmen çekiştiriyordu ağzıyla sıkıyor canimi acitiyo artk

oyy kiyamam sana yaa sukretmeli ku kahvalti hazirliyorsun.. Ben esime kahvaltisini eksik etmezken hamileligimin sonundan beri kahvaltiyi unuttu yazik.. canim benim birsey diyemeyecegim umarim anlayisli olur yardimci olur uzmez seni..

oyy kiyamam sana yaa sukretmeli ku kahvalti hazirliyorsun.. Ben esime kahvaltisini eksik etmezken hamileligimin sonundan beri kahvaltiyi unuttu yazik.. canim benim birsey diyemeyecegim umarim anlayisli olur yardimci olur uzmez seni..
Sagol cnm
Hic kiymet dger vermiyor valla
Ne bileyim onlada tartisma istemiyorum
Buraya yazinca rahatliyorum
Bunaliyorum bazen
Sagol destegin icin canim
Oglum bu gunlerde cok huysuz
Patmagini emiyor
Beni emmek istemiyor
Sanirim gercekten dis cikaracak
Bende ise baslayacagim yazimin gelmesini bekliyorum insan kaynaklarindan, normalde bugun baslayacaktim
Sikintili gunler bizi bekliyor
Kpds min suresi doldu
Yds ye basvurucam dil tazminatim kesilecek haziranda
Sinav nisanda, ders calismam lazim
Nasil yapabilirim bilmiyorum
İsten 7:30 da eve gelicem, oglrnleri emzirmeye gelicem, o kosusturmanin yorgunlugu, is yorgunlugu, bebegimin ozlemin, ona bakmak, gece uyjusuz kalmak ve ingilizce calismak
Annelerin gucu adina dicem galiba
Yapabilirmiyim, herseyin ustesinden gelebilirmiyim acaba

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.[/QUOTE]
Canım chicconun ki fazla geldiyse fiyatı o tarzda sunyy baby de var bide ona bak istersen kullandınmı desen hayır ama fiyatı 400 civarıydı bi bakmistersen

Aynı anlattığın durum bizde de var. Bende Eren doymadığı için günde 2 kez mama veriyorum. Bir gün eşime dedim ki ben mama vermek istemiyorum sadece anne sütü alsın. Deneyelim dedik, denemez olaydım. 1. si oğlum sadece benim sütümle doymadı. Emziriyorum 1 saat sonra yaygara kopuyor, tekrar emziriyorum. Sürekli bütün gün aynı. Bu durumda sütün birikmesine fırsat vermiyor. 2. Si gece sürekli uyandı, saat başı emmek istiyor, sütte az gelince nasıl ağlıyor anlatamam. Kısacası benim sütüm Oğlumu doyurmuyor, sütümden vitaminini alıyor, mamayla da Karnı doyuyor.

Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...

valla bana da
acaba bizim bilmediğimiz başka olaylar mı var diyorum sadece.. yoksa aramızdaki şanslı diye düşünmüştüm ben.

Gunaydn arkadaşlar. Dun akşam 7 den berı gazla ve kızımı emzırmeyle mücadele edıyorum. Masajlar sıcak kompresler neler denemedım yok cıkmadı bır pırt bile cıkmadı kızımdan. Memeye yatırr yatrma kıyametı koparttı. Sonra uyudu aç aç. Butun gece uyumadım her mıkırdandıgında emzırdım Cok şükür doydu inş. Sinirimden agladm butun gece o aç ıyuyunca.

Ben bi bebegimle bile hic biseye vakit bulamiyorum birde kizin var demek Allah kolaylik versin canim o kac yasinda peki kendi kendini idare edebiliyo mu

Aynen öyle beyazinci basta bende çok taktim şuan sadece dusuncem saglikla büyümesi napalim Rabbim rızklarini boyle vermiş sut vericem.diye acliktan aglattim çocuğu kaç gün boşver mamada yesinler yarasin tosunlarimiza

Canan karatay karısı çıldırdı gene kızlar. Gazı olan bebek,anneleri ekmek yemesin, bulgur yemesin, arpa, şeker bilmem ne yemesin. Yok ekmek kestiği bıçakla lahana kesmesin gaz olurmuş. Ne yiyelim biz zikkimin körünü mü? En iyisi gazı olan bebek anneleri ölelim olsun bitsin)))

Kızlar benim bebeğim bugün 82 günlük 2,3 saatte bir emzirmeyi aralarını böyle uzun tutmayı nasıl beceriyorsunuz kızım saat başı beş dk emiyor en uzun oyalaya oyalaya gün içinde 1,5 saat tutabildim basıyor yaygarayı iyice kızıyor sonra emerken genzine kaçırıyor hızlı emeceğim derken beş Dakika'dan fazlada emziremiyorum damaklarına sıkıştırıp çekmeye başlıyor emzik niyetine kullanıyor ama gece 23:00. 23:30 gibi emdikten sonra uyuyor ve 4:30 5:00' e kadar uyuyor sonrasında iki saatte bir uyanıp emmek istiyor en son 9:00 da ayakta oluyoruz zaten

Aynen ya atlayalım bir yerden olsun bitsin:) bende hiç sıcak ılık su içemem annem dünden beri sen soğuk su içiyorsun ondan böyle gaz olur çocukta diyor. Bir of çekip Allah dedim diye bağırasım varrrr:)

seninki emzik kullanmadigindsn oyle canim bence bzmkide.alistrmadan oyleydi simdi uyumaya yakin.veriyorum.emzigi.uyuyacgni anliyo hem hemde.emme.ihtiyacini gideriyor alistrmaya calis.emzigi tut agzinda kolay olmuyo ugrastirir biraz ama rahat edersin

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.[/QUOTE]
cnmbende oğluma chicco liteway almıştım teee 4,5 sene önce. o kadar kullanmamıza ragmen hala taş gibi şimdi kızımda da kullanıyorum diğer bastonlar gibi değil tamamen yatabiliyor oldugundan doğumdan itibaren kullanılabiliyor. iyiki turuncu almışım. unisex olunca sorun olmadı. şimddi pahalı gelebilir ama eğerilk çocugunuzsa ve ikinciyi de düşünüyorsanız pahalı demeyin. kaliteli şey eskimiyor ve kullanışlı oluyor. ben park yatagı da araba koltugunu da pastonu da oglumdan kalanı kullanıyorum şimdi hatta bazı kıyafetleri bile.

Ben onceden ediyordum.dikkat artik etmiyorumya annem.yogurdu bile isitiyordu yanimdaykn.petegin üZerinde:)bazen.kuru fsulye yiyorum birsey olmuyo baEn hic gaz yapamayacak.seyler.yiyorum hic rahat edemiyo.oyuzden.dikkat.etmiyorum artik.napiyim.s

seninki emzik kullanmadigindsn oyle canim bence bzmkide.alistrmadan oyleydi simdi uyumaya yakin.veriyorum.emzigi.uyuyacgni anliyo hem hemde.emme.ihtiyacini gideriyor alistrmaya calis.emzigi tut agzinda kolay olmuyo ugrastirir biraz ama rahat edersin
emzik kullanıyoruz hemde doğduğu ilk günden itibaren emZiğimizle aşk yaşıyoruz hatta uykuyada emziği ağzında olmazsa geçemiyor zaten iki gündürde yeni bir huy edindi emziği ağZının yanına alıyor bi kenardanda 3 parmağını sokuyor ağzına ben çıkartıyorum görmez yerimden bi bakıyorum emzikte parmaklarda ağızda

Son düzenleme:
Aynen ya atlayalım bir yerden olsun bitsin:) bende hiç sıcak ılık su içemem annem dünden beri sen soğuk su içiyorsun ondan böyle gaz olur çocukta diyor. Bir of çekip Allah dedim diye bağırasım varrrr:)
Ben bide grip oldum üstüne dnden beri c vitamini depoluyorum. Bence çocuğun gazı varsa var anne ne yapsa boş. Mama yiyen bebek hiç gazlı olmamalı o zamn

Ben bi bebegimle bile hic biseye vakit bulamiyorum birde kizin var demek Allah kolaylik versin canim o kac yasinda peki kendi kendini idare edebiliyo mu

Sağol cnm kızım mayısta 4 olacak kendını oyalıyor artık şükür ama yemek canı ısterse yıyor genelde ben yedırıyorum. Tuvalete ben goturuyorum. Yarım gun krese gıdıyordu ama bebek olunca hazırlayıp gönderemedim tek başıma. ara verdik o yuzden annem gidince. Eşim kızımı oyalıyor baya akşamları falan. Zor oluyor ama alıştık. Kızımı ıhmal etmemek için elimden geleni yapıyorum. Tek çocuk hiçbirşey değilmiş diyorum şimdi :))

Annem kaldı bıraz yanımda. 1 ay kadar yanlızdım memlekete geldim şimdi anneme. Şu gaz işinden kurtulursak biraz eve dönücem, kızımı da okula vericem tekrar bıraz rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…