emzik kullanıyoruz hemde doğduğu ilk günden itibaren emZiğimizle aşk yaşıyoruz hatta uykuyada emziği ağzında olmazsa geçemiyor zaten iki gündürde yeni bir huy edindi emziği ağZının yanına alıyor bi kenardanda 3 parmağını sokuyor ağzına ben çıkartıyorum görmez yerimden bi bakıyorum emzikte parmaklarda ağızda
Ayy yerim onun parmaklariyaa:)ozaman bilemicem canim emme asigi seninki demekki :)hem.emzik hem parmak ha cok tatli:)aman olur ya gececek bu zamnalr hatrlamiycaz bilee sağlıklı olsunlardaemzik kullanıyoruz hemde doğduğu ilk günden itibaren emZiğimizle aşk yaşıyoruz hatta uykuyada emziği ağzında olmazsa geçemiyor zaten iki gündürde yeni bir huy edindi emziği ağZının yanına alıyor bi kenardanda 3 parmağını sokuyor ağzına ben çıkartıyorum görmez yerimden bi bakıyorum emzikte parmaklarda ağızda
Canım sakın ellerini ağzından çekme bebişinin. Onlar şimdi tam oral dönemde her şeyi tadarak tanımaya çalışıyorlar. Buna da elleriyle başlıyorlar. Bırak istediği gibi emsin ellerini, keşfetsin hiçbir sakıncası olmaz...
Ben bide grip oldum üstüne dnden beri c vitamini depoluyorum. Bence çocuğun gazı varsa var anne ne yapsa boş. Mama yiyen bebek hiç gazlı olmamalı o zamn
Vallaya ya bende sasırdım ne yıyıp ne yemıceme. Önceden insanlar ne bulursa yermiş gazmaz hikaye. Şimdi cıktı bu onu yeme bınu yeme. Tamam gaz yapan seyler varda ıyce cırkını çıkarttı milletCanan karatay karısı çıldırdı gene kızlar. Gazı olan bebek,anneleri ekmek yemesin, bulgur yemesin, arpa, şeker bilmem ne yemesin. Yok ekmek kestiği bıçakla lahana kesmesin gaz olurmuş. Ne yiyelim biz zikkimin körünü mü? En iyisi gazı olan bebek anneleri ölelim olsun bitsin)))
Kızlar benim bebeğim bugün 82 günlük 2,3 saatte bir emzirmeyi aralarını böyle uzun tutmayı nasıl beceriyorsunuz kızım saat başı beş dk emiyor en uzun oyalaya oyalaya gün içinde 1,5 saat tutabildim basıyor yaygarayı iyice kızıyor sonra emerken genzine kaçırıyor hızlı emeceğim derken beş Dakika'dan fazlada emziremiyorum damaklarına sıkıştırıp çekmeye başlıyor emzik niyetine kullanıyor ama gece 23:00. 23:30 gibi emdikten sonra uyuyor ve 4:30 5:00' e kadar uyuyor sonrasında iki saatte bir uyanıp emmek istiyor en son 9:00 da ayakta oluyoruz zaten
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
Canim bana dik emzir diyen sendin dimi Allah razi olsun yaa ne dilegin varsa versin İnsallah cok sukur kusmasi azalddii bugun saglik icagin gtcem.İnsallh almistr kilo kiizm bu hafta
Tatlım kimler laf söylüyor sen kaale alacağın kişileri iyi seç onun dışındakilerin lafı kulaklarına bile değmesin bu konuda dr undan başka kimsenin sözünü takma. Soruna gelince benim kızımda sadece anne sütü alıyor bende su vermiyorum nedeni bebek memeyi ağzına aldığı ilk 5 dk içinde sütünün içeriğinin yoğun su olması o yüzden derler ya minimum 20 dk emzir ki sonda gelen yoğun kremamsı yağlı besleyici sütü bebiş alsın boşa doldurmasın midesiniKızlar
Bebeği sadece anne sütü alanlar su verıyor musunuz bebişlerınıze. Ben sadece anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıye bılıyorum. Nitekim doktor da 6 ay su bıle vermicez dedi sadece emdiği için.
Fakat gelin görün ki su vermedıgım için kötü anne ilan edildim herkes bi laf söylüyor. Merak ettım sizler verıyor musunuz??? Bilgisi olan var mı ?
Kızlar benim bebeğim bugün 82 günlük 2,3 saatte bir emzirmeyi aralarını böyle uzun tutmayı nasıl beceriyorsunuz kızım saat başı beş dk emiyor en uzun oyalaya oyalaya gün içinde 1,5 saat tutabildim basıyor yaygarayı iyice kızıyor sonra emerken genzine kaçırıyor hızlı emeceğim derken beş Dakika'dan fazlada emziremiyorum damaklarına sıkıştırıp çekmeye başlıyor emzik niyetine kullanıyor ama gece 23:00. 23:30 gibi emdikten sonra uyuyor ve 4:30 5:00' e kadar uyuyor sonrasında iki saatte bir uyanıp emmek istiyor en son 9:00 da ayakta oluyoruz zaten
Bizim bebişler safi yanakaynen canim benim kizmda oyle uc ay doldu5kilo 100 onemli olan saglikli olmasi cok şükür fotolardan senin kizin gibi tontis cikiyo ama gercekte oyle degil:)
Benim prenseste hep meme hep meme şaşırıyorum 3 saat arayla nasıl besliyimCanım benimki de aynı. Emzik vermeyi basaramadım. 6 emzik denedim cok nadir 2 saat oyalayabılıyorum. Pusete koyuyorum sallıyorum ablamızın oyuncaklarından başonlarından alıp sallıyorum önünde. Kucagımda gezdıroyorum. Surekli emmek istiyor. Karnı toksa 5 dk emip sakınleşip bırakıyor. Gece de aynı senin bebiş gibi. Doymuyor dıyorum bazen ama ayda 1 kilo alıyor. Doymasa gece de uyumaz zaten o kadar. Emzik miyetıne kullanıyolar işte.
Kış bebeği gerçekten çok zor hepimizin evi çok şükür sıcak o konuda sıkıntı yok ama anneler kışın hep gazlı yiyeceklere maruz kalıyor taze sebze yok ki kışın olanlarda hep gaz yapan şeyler yazı sabırsızlıkla bekliyorumVallaya ya bende sasırdım ne yıyıp ne yemıceme. Önceden insanlar ne bulursa yermiş gazmaz hikaye. Şimdi cıktı bu onu yeme bınu yeme. Tamam gaz yapan seyler varda ıyce cırkını çıkarttı millet
Ben geçen gün mutfakta iş yaparken kızımı çorabını çıkartmış ağzına götürürkrn yakaladım o çorap nasıl çıktı nasıl yakaladı şaştım kaldım hıı hıı yapıyo diye çok bakmadım yanımda zaten diyerekten işe dalmışım sesi kesilince ağzına çorap tıkarken buldumemzik kullanıyoruz hemde doğduğu ilk günden itibaren emZiğimizle aşk yaşıyoruz hatta uykuyada emziği ağzında olmazsa geçemiyor zaten iki gündürde yeni bir huy edindi emziği ağZının yanına alıyor bi kenardanda 3 parmağını sokuyor ağzına ben çıkartıyorum görmez yerimden bi bakıyorum emzikte parmaklarda ağızda
tek ellerini soktuğu zaman dokunmuyorum hersabah ellerini yıkıyorum zaten gün içindede sık sık nemli bezle siliyorum mikrop kapmasın diye ama ağızda hem emzik hem eller eller olunca miğdesini bulandırıyor gözler kıpkırmızı oluyorCanım sakın ellerini ağzından çekme bebişinin. Onlar şimdi tam oral dönemde her şeyi tadarak tanımaya çalışıyorlar. Buna da elleriyle başlıyorlar. Bırak istediği gibi emsin ellerini, keşfetsin hiçbir sakıncası olmaz...
sanırım öyle canım ilk 20 gün 20 dakikada bir emiyordu zaten anca bir saate çektim kurulu saat gibi uyusada tam emdiği saatte uyanıyor geçen hafta meme savaşları bizdede vardı emzikle eli birlikte emmede ondan sonra peydah oldu birde emerken bana laf atmalar emerken iki çekip etrafı inceleyip sonra emmeye devam etmeler başladı ben meme savaşlarını büyüme atağı diye pek ciddiye almıyorum her seferinde bakıyorum meme savaşları bitince yeni bişey öğrenmiş oluyorAyy yerim onun parmaklariyaa:)ozaman bilemicem canim emme asigi seninki demekki :)hem.emzik hem parmak ha cok tatli:)aman olur ya gececek bu zamnalr hatrlamiycaz bilee sağlıklı olsunlarda
Tatlım hepimiz öyleyiz en azından hepimizin bir derdi tavan yapmış durumda birinin gaz birinin (benim bebeğim )sürekli meme istemesi birinin uyumaması birinin beslenmeyi reddetmesi gibi gibi... O mükemmel arkadaş bir adetti kendisinin iddiası tabii biz tepki gösterince uğramıyor çok şükürMerabalar uykusuz geceler bi bardak su bile icemedigim günler var neredeyse biz 3 aylık olduk uykusu var mizmizlanir gazimiz tavan yapmış durumda gece 20 dakikada bi uyanır valla BN bu durumdayken burada aksam onda deliksiz uyuyup sabah onda kalkan bi bebegin varlihgindan bahsedilince hatayı kendinde arıyorum acaba bn mi bakamirum düzen olusturamiyorum oğlum için diye şimdide gündüz on dakika uykuya dalsin öyle ağlayarak uyanıyor sanki onu bırakıp gittk ya da dayak yedi yani çok üzülüyorum hic boyle aglamazdi bunu yasayanlar var mi aranızda
Ayy yerim onuyaa:)gerckten dikkt etmk lazim ya napacaklari belli olmyo gecen gecede benim kizm bi bagrdi korktum klktim baktiim yuz ustu kapanmis ona agliyo yan yatrdgmicin donuvermis,:)Ben geçen gün mutfakta iş yaparken kızımı çorabını çıkartmış ağzına götürürkrn yakaladım o çorap nasıl çıktı nasıl yakaladı şaştım kaldım hıı hıı yapıyo diye çok bakmadım yanımda zaten diyerekten işe dalmışım sesi kesilince ağzına çorap tıkarken buldumArtık daha da dikkat etmemiz gereken zamanlar geliyor iyi yönü büyüyor sevgi pıtırcıklarımız
Carputim bende oyun halısı istiyorum dün e bebek e gittim istediğim oyun halısı stokta yokmuş diğer oyun halılarına baktım birtek 250 tl lik ler fonksiyonlu diğerleri o kadar para verecek kadar iyi gelmedi gözüme 250 tl de az para değil diğerlerinde de oyuncakları asmışlar öyle sendw hangisi var ben müzikli oyuncakları öten möten bişey isitoyorum fısher pricein piyanolusunu beğendim ama stokta yokSüper tespit aynen oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?