Ciddi misinAyy yerim onuyaa:)gerckten dikkt etmk lazim ya napacaklari belli olmyo gecen gecede benim kizm bi bagrdi korktum klktim baktiim yuz ustu kapanmis ona agliyo yan yatrdgmicin donuvermis,:)
Ciddi misinNeler yapıyolar artık [/QUOTEevett yaa korkutuyolar insani buyuyolar annesi napsinlar:)
babam bile biz günde üç öğün yiyoruz bu 13 öğün yiyor diyo :)Ayynen tipatip benimki de öyle dogdugundan beri 94 günlük olduk böyle böyle :)
kızım emzikte kullanıyor ama illa saat başı emecek biz doğduğundan beri hep beş dakikacıyız anca gece uykusunda on dakika emiyor oda uzun süre uyuduğu için bende diyorum doymasa gecede bu kadar uzun uyumaz kızımda ayda 850 gr alıyor doktorumuz gayet iyi diyorCanım benimki de aynı. Emzik vermeyi basaramadım. 6 emzik denedim cok nadir 2 saat oyalayabılıyorum. Pusete koyuyorum sallıyorum ablamızın oyuncaklarından başonlarından alıp sallıyorum önünde. Kucagımda gezdıroyorum. Surekli emmek istiyor. Karnı toksa 5 dk emip sakınleşip bırakıyor. Gece de aynı senin bebiş gibi. Doymuyor dıyorum bazen ama ayda 1 kilo alıyor. Doymasa gece de uyumaz zaten o kadar. Emzik miyetıne kullanıyolar işte.
Carputim bende oyun halısı istiyorum dün e bebek e gittim istediğim oyun halısı stokta yokmuş diğer oyun halılarına baktım birtek 250 tl lik ler fonksiyonlu diğerleri o kadar para verecek kadar iyi gelmedi gözüme 250 tl de az para değil diğerlerinde de oyuncakları asmışlar öyle sendw hangisi var ben müzikli oyuncakları öten möten bişey isitoyorum fısher pricein piyanolusunu beğendim ama stokta yok
Ben ilk zamanlar bebelac verdim sonra hipp combiotice gectim o zamanlar 60lik iciodu bi fark gormedim ikisinide iciodu hippin tadi kotu die biliorum bi sure sonra sevmeyip istemeyebiliolarmis demislerdi daha baska tadi bilmedigi icin icio bizimki belkide yada sevio gerci sarkili turkulu birakiosa emmeyi demekki doyuo bebisinBebegine hipp mama veren var mi? Bebelac veriyordum 75 ml bi cirpida icip bitiriyordu daha versem içecek gibiydi. Iki gündür hipp veriyorum 30 ml içiyor sonra gülmeye konusmaya başlıyor turku soyluyo gibi yapiyo :)) kesinlikle iciremedim. Daha mi doyurucu hipp mama acaba ki ?
Ben geçen gün mutfakta iş yaparken kızımı çorabını çıkartmış ağzına götürürkrn yakaladım o çorap nasıl çıktı nasıl yakaladı şaştım kaldım hıı hıı yapıyo diye çok bakmadım yanımda zaten diyerekten işe dalmışım sesi kesilince ağzına çorap tıkarken buldumArtık daha da dikkat etmemiz gereken zamanlar geliyor iyi yönü büyüyor sevgi pıtırcıklarımız
Ayy yerim onuyaa:)gerckten dikkt etmk lazim ya napacaklari belli olmyo gecen gecede benim kizm bi bagrdi korktum klktim baktiim yuz ustu kapanmis ona agliyo yan yatrdgmicin donuvermis,:)
Carputim bende oyun halısı istiyorum dün e bebek e gittim istediğim oyun halısı stokta yokmuş diğer oyun halılarına baktım birtek 250 tl lik ler fonksiyonlu diğerleri o kadar para verecek kadar iyi gelmedi gözüme 250 tl de az para değil diğerlerinde de oyuncakları asmışlar öyle sendw hangisi var ben müzikli oyuncakları öten möten bişey isitoyorum fısher pricein piyanolusunu beğendim ama stokta yok
benim kızımda gündüz bir iki sefer aynısını yapıyor dikkat ettim böyle olduğunda emziğini ağzından uykusunda atmış oluyor gözler kapalı dayak yemiş gibi ağlıyor hemen emziğini ağzına verip başını yüzünü okşuyorum burdayım annecim diyorum sakinleşiyor yine uyuyor ben emziğiyle uyuyup uykusunu tam alamayıp tekrar uykuya geçmek istediği ama emziği ağzında olmadığı için böyle yaptığını sanıyorum çünkü uykusunu alıp uyandığında ağzında emziği yoksa karnıda çok aç değilse ağlamıyorMerabalar uykusuz geceler bi bardak su bile icemedigim günler var neredeyse biz 3 aylık olduk uykusu var mizmizlanir gazimiz tavan yapmış durumda gece 20 dakikada bi uyanır valla BN bu durumdayken burada aksam onda deliksiz uyuyup sabah onda kalkan bi bebegin varlihgindan bahsedilince hatayı kendinde arıyorum acaba bn mi bakamirum düzen olusturamiyorum oğlum için diye şimdide gündüz on dakika uykuya dalsin öyle ağlayarak uyanıyor sanki onu bırakıp gittk ya da dayak yedi yani çok üzülüyorum hic boyle aglamazdi bunu yasayanlar var mi aranızda
Sagol cnm
Hic kiymet dger vermiyor valla
Ne bileyim onlada tartisma istemiyorum
Buraya yazinca rahatliyorum
Bunaliyorum bazen
Sagol destegin icin canim
Oglum bu gunlerde cok huysuz
Patmagini emiyor
Beni emmek istemiyor
Sanirim gercekten dis cikaracak
Bende ise baslayacagim yazimin gelmesini bekliyorum insan kaynaklarindan, normalde bugun baslayacaktim
Sikintili gunler bizi bekliyor
Kpds min suresi doldu
Yds ye basvurucam dil tazminatim kesilecek haziranda
Sinav nisanda, ders calismam lazim
Nasil yapabilirim bilmiyorum
İsten 7:30 da eve gelicem, oglrnleri emzirmeye gelicem, o kosusturmanin yorgunlugu, is yorgunlugu, bebegimin ozlemin, ona bakmak, gece uyjusuz kalmak ve ingilizce calismak
Annelerin gucu adina dicem galiba
Yapabilirmiyim, herseyin ustesinden gelebilirmiyim acaba
Kızlar benim bebeğim bugün 82 günlük 2,3 saatte bir emzirmeyi aralarını böyle uzun tutmayı nasıl beceriyorsunuz kızım saat başı beş dk emiyor en uzun oyalaya oyalaya gün içinde 1,5 saat tutabildim basıyor yaygarayı iyice kızıyor sonra emerken genzine kaçırıyor hızlı emeceğim derken beş Dakika'dan fazlada emziremiyorum damaklarına sıkıştırıp çekmeye başlıyor emzik niyetine kullanıyor ama gece 23:00. 23:30 gibi emdikten sonra uyuyor ve 4:30 5:00' e kadar uyuyor sonrasında iki saatte bir uyanıp emmek istiyor en son 9:00 da ayakta oluyoruz zaten
Bebegine hipp mama veren var mi? Bebelac veriyordum 75 ml bi cirpida icip bitiriyordu daha versem içecek gibiydi. Iki gündür hipp veriyorum 30 ml içiyor sonra gülmeye konusmaya başlıyor turku soyluyo gibi yapiyo :)) kesinlikle iciremedim. Daha mi doyurucu hipp mama acaba ki ?
Merabalar uykusuz geceler bi bardak su bile icemedigim günler var neredeyse biz 3 aylık olduk uykusu var mizmizlanir gazimiz tavan yapmış durumda gece 20 dakikada bi uyanır valla BN bu durumdayken burada aksam onda deliksiz uyuyup sabah onda kalkan bi bebegin varlihgindan bahsedilince hatayı kendinde arıyorum acaba bn mi bakamirum düzen olusturamiyorum oğlum için diye şimdide gündüz on dakika uykuya dalsin öyle ağlayarak uyanıyor sanki onu bırakıp gittk ya da dayak yedi yani çok üzülüyorum hic boyle aglamazdi bunu yasayanlar var mi aranızda
Bnmkıde emmıyor ya ıkı fırt alıp kendını gerı ıttırıyor yaBır anı bir anını tutmuyo benım cimcimenın. Karnı aç aynı zamanda uykusu var. Memeye gelır gelmez doymadan uyyo sonra ac oldugundan uyanıyo. Bu boyle alşama kadar devam edıcek galiba meme açık bir saattr kucagmda iki çekiyo uyyo sonra uyanıp yıne emiyo. Ama uyandgndan berı duzgun emmedı hep böyle
Bnmkıde oyleAyynen tipatip benimki de öyle dogdugundan beri 94 günlük olduk böyle böyle :)
Bnmkıde emmıyor ya ıkı fırt alıp kendını gerı ıttırıyor ya
Saatlerdır emmıyo. Biberon denedim kaşıkla denedm yok yok çıldırcam. Hiç aç dgılmış gbı keyfide yerınde. Üç saattr emmiyo nerdeyse. Memeye gelınce kıyamet kopuyo. Karnıda yumuşak oyle cok gazıda yok dünkü gbi anlamadm gittiyaBnmkıde emmıyor ya ıkı fırt alıp kendını gerı ıttırıyor ya
Napcaz abla boyle
Aynı yaaSaatlerdır emmıyo. Biberon denedim kaşıkla denedm yok yok çıldırcam. Hiç aç dgılmış gbı keyfide yerınde. Üç saattr emmiyo nerdeyse. Memeye gelınce kıyamet kopuyo. Karnıda yumuşak oyle cok gazıda yok dünkü gbi anlamadm gittiya
Benımkıde oyle. Uyyo şimdi. Cok uzuluyorum niye böyle oluyoki acabaya. İki gundur böyle hadı dün baya gazı vardı. Bugun oda yok çaresızlık çok kotu. Yarım saatte bîr emer normalde. Nasıl duruyo üç saattıryaAynı yaa
Aglayıp kendını oyle guclu gerı ıttırıyorkı
Parmagını emıyor benı emmek ıstemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?