2014 Kasım Anneleri

Bır anı bir anını tutmuyo benım cimcimenın. Karnı aç aynı zamanda uykusu var. Memeye gelır gelmez doymadan uyyo sonra ac oldugundan uyanıyo. Bu boyle alşama kadar devam edıcek galiba meme açık bir saattr kucagmda iki çekiyo uyyo sonra uyanıp yıne emiyo. Ama uyandgndan berı duzgun emmedı hep böyle

Ayynen tipatip benimki de öyle dogdugundan beri 94 günlük olduk böyle böyle :)
babam bile biz günde üç öğün yiyoruz bu 13 öğün yiyor diyo :)

kızım emzikte kullanıyor ama illa saat başı emecek biz doğduğundan beri hep beş dakikacıyız anca gece uykusunda on dakika emiyor oda uzun süre uyuduğu için bende diyorum doymasa gecede bu kadar uzun uyumaz kızımda ayda 850 gr alıyor doktorumuz gayet iyi diyor

Vaktiniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz burda örneği var cok hosuma gitti basit bir de.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ev-yapimi-oyun-halimiz.582314/page-3

Ben ilk zamanlar bebelac verdim sonra hipp combiotice gectim o zamanlar 60lik iciodu bi fark gormedim ikisinide iciodu hippin tadi kotu die biliorum bi sure sonra sevmeyip istemeyebiliolarmis demislerdi daha baska tadi bilmedigi icin icio bizimki belkide yada sevio gerci sarkili turkulu birakiosa emmeyi demekki doyuo bebisin

Ayy yerim onuyaa:)gerckten dikkt etmk lazim ya napacaklari belli olmyo gecen gecede benim kizm bi bagrdi korktum klktim baktiim yuz ustu kapanmis ona agliyo yan yatrdgmicin donuvermis,:)

evet büyüyorlar büyüdükçe yeni yaramazlıklar yapmaya başlıyorlar ama dahada sevimli oluyorlar :)

Ben tinylove güneşli günler aldim gitti gidiyorda 99 TL bi incele bakalim şarki çalan güneşi var ama bebisin tokatlamasi lazim işlevsel değil ben vuruyorum müzik hoşuna gidiyo

benim kızımda gündüz bir iki sefer aynısını yapıyor dikkat ettim böyle olduğunda emziğini ağzından uykusunda atmış oluyor gözler kapalı dayak yemiş gibi ağlıyor hemen emziğini ağzına verip başını yüzünü okşuyorum burdayım annecim diyorum sakinleşiyor yine uyuyor ben emziğiyle uyuyup uykusunu tam alamayıp tekrar uykuya geçmek istediği ama emziği ağzında olmadığı için böyle yaptığını sanıyorum çünkü uykusunu alıp uyandığında ağzında emziği yoksa karnıda çok aç değilse ağlamıyor

Bizim ilk ayda göz capaklanmasi sorunumuz vardı tobrex damla kullandık sik sik temizledim geçmişti simdi 3 ayligiz tekrarladı temiz tutmaya çalışıyorum tekrar damla kullandık ama gecmio Dr gecmezse teramisin merhem yazmıştı ama korkuyorum yan etkisi olur mu diye

Allah yardımcın olsun canım gelirsin inşallah hepsinin üstesinden.

bence bu bebekten bebeğe değişyor benim oğlum 4gün sonra 4aylık oluyor ama gece de dahil en cok 2saat uyuyor emmek istiyor. Emzik de alıyor üstelik

benim oğlum beğenmedi hipp mamayı hiç yemedi seninki yemiş yine

ewt canım be ve çoğu ae senin durumunda sede ya da yavrunda bir sorun olduğunu sanmıyorum atak zamanları oluyo gazları oluyo oluyo da oluyoı işte sonuç uykusuz aç yorgun anneler......

Bnmkıde emmıyor ya ıkı fırt alıp kendını gerı ıttırıyor ya

Bnmkıde emmıyor ya ıkı fırt alıp kendını gerı ıttırıyor ya
Saatlerdır emmıyo. Biberon denedim kaşıkla denedm yok yok çıldırcam. Hiç aç dgılmış gbı keyfide yerınde. Üç saattr emmiyo nerdeyse. Memeye gelınce kıyamet kopuyo. Karnıda yumuşak oyle cok gazıda yok dünkü gbi anlamadm gittiya

Aynı yaa
Aglayıp kendını oyle guclu gerı ıttırıyorkı
Parmagını emıyor benı emmek ıstemıyor

Aynı yaa
Aglayıp kendını oyle guclu gerı ıttırıyorkı
Parmagını emıyor benı emmek ıstemıyor
Benımkıde oyle. Uyyo şimdi. Cok uzuluyorum niye böyle oluyoki acabaya. İki gundur böyle hadı dün baya gazı vardı. Bugun oda yok çaresızlık çok kotu. Yarım saatte bîr emer normalde. Nasıl duruyo üç saattırya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…