2014 Kasım Anneleri

Biz doktordan geldikk.. Kizim ayda 700gr almis cok cok iyi dedi.. 600gr alip da mamaya baslayalim diyen doktoru olmustu burda bir arkadasin hic az degil bu aylarda cok iyi kilo alimi azalacak artik dedi.. Sadece annesutuyle bu kadar aldigindan ek gidaya 6aydan once baslamiyoruz dedi.. AslInda kilomuz 6kilo olmus dort ayimizi dolduracagiz birkac gune sizinkilere gore az ama kilo alimi iyi dedi..
Mukuslu kanli diskisi sut alerjisindenmis sut urunlerini altinci aya kadar yemeyecekmisim ekgidada da devam eder yogurt yiyemezse dedim ne gerek var anne sutu en iyi sut urunu dedi..
Oturtma isini sordum kucaginda belki oturur gibi tutabilirsin ama 5ayi doldurduktan sonra oturtmaya basliyoruz dedi..
Ayrica kizimin huysuzluklarindan bahsettim kakasini yapmadan once cok aglamasindan bu donemde ikinirken karin kaslariyla birlikte makatindaki kaslar da gelisecek ondan agliyor hicbir seyi yok dedi bakti her yerine..
Emmeyi cok seviyor seninki parmagini emmesin diye parmagini her emdiginde emzireceksin dedi..
Sizin de isinize yarar birsey olur diye yazayim dedim..
Ayrica kizim doktorunun kucaginda cok uslu oluyor yaa bir gulucukler gulucukler sormayin.. Komsuda kizim onu yemez dersin de istahla yer ye onun gibi bir durum oluyor..

Canim buyume atagi olabilir kimi bebek bu atagi emmeyerek kimi cokca emerek kimi cokca uyuyarak kimi de aksine uyumayarak atlatiyormus bu donemi.. Umarim birkac gune atlatirsiniz.. Bezleri nasil kirli mi? Ac olsa aglar ama ah iste biz annelerin yurekleri dayanmiyor..

mamayı da reddetdi hadi tmm dedik ona da eyvallah
memeyi bari alın ya yavrular
uyumadıkça uyumuyolar 10 dk uyku mu olur koca gün
Ah ablam ah hala gece nobetlerimiz de var ne zaman uyuyacak bu yavrular bbilmiyorum.. Umarim buyuduklerinde rahat ederiz Allah sihhat versin de..

Çiş yapıyo gınde 6 7 defa ama kaka bir yada iki kez yapıyo. Daha iki aylık bile degıl bukadar erken atakmı olur yavrucumya. Cok emerek geçirse atagı ne guzel olur. Aglamıyoda canım. Hep uykulu uykulu durıyo uyyo uyanıyo hep

Kizlar ya. Akşam yemeği yapicam bebeğim uyumuyor. AklimA yapacak birsey de gelmio. Önerisi olan var mı?

atak haftalarına bak netten küçük değil....

ağlamasın atakta ağlayınca morarıyor kasılıyor hiç dilemem..... yaşamayan bilmez 3 gün sürüyor bizim

atak haftalarına bak netten küçük değil....

ağlamasın atakta ağlayınca morarıyor kasılıyor hiç dilemem..... yaşamayan bilmez 3 gün sürüyor bizim
Yok canım açlıktan aglamıyoda demek istedım ben. Hep uyku halınde uyumak istıyo emzik verıyorum küt gıdıyo hemen

Maaşallah olumsuz bir sey geçmemiş çok şükür bizde yarın gideceğiz 4ay bitecek dedin ya bizim 3bitiyor o zaman ekim ortası mi doğdu yani normal zamanda dogsa 4aylik olmayacaktı değil mi?

cnim sen.ne zaman dogum yaptin

Kızlar nasılsınız paşalarınız ve minik prensesleriniz iyidir inşallah.. Biliyorsunuz doğduğu günden beri aşırı gaz sorunu yaşayan minik bi prensim var gün içinde ona Anason da içiriyordum oda yarım saatlik bi rahatlamadan sonra hoop tekrar başa dönüyor ve çok acı çekiyor.. Artık dayanamadım doktora gittik damla yazıyor sandım ama eli boş döndük derken araştırmaya başladım kullanan tanıdıklara da sordum biogaia diye bir gaz damlası buldum.. Kullanalı 4 gün oldu başlarda öyle çok aman da aman birsey bekleme dediler ki öylede oldu gün geçtikçe faydası artacak günde bi kere her gün aynı saatte olmak şartıyla 5 damla içiriyorum bir nebzede olsa oğlum rahatladı en azından gece 4 te uyuyoruz sabah hersey tekrar başa sarıyor ama en iyi yanı bebek kendi kendine pırtlayabiliyor birde sindirim sistemine yardımcı olduğu için 2 günde yada en geç üç günde bir kakasını yapıyor.. Belki sizede a yardımcı olur diye yazmak istedim en azından bu zor günleri atlatana kadar bir müddet idare ederiZ

canım mrb

kullanan arkadaşlarımız var bu forumda diye biliyorum inş fayda eder

canım mrb

kullanan arkadaşlarımız var bu forumda diye biliyorum inş fayda eder
Bazen kakasını yapsın diye günlerce bekliyorduk şimdi yapıyor olması içimi rahatlattı biraz inşallah faydası devam eder sen nasılsın canım neler yapıyorsun minik nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…