Valla dudukluye attim birseyler artik nasil oldu bilmiorum :)fırına at bişeyler oyalamaz fazla seni
patates sosis olur köfte olur hazırda varsa
Gez annesi tabi sıkıca giydirdikten sonra bişey olmaz inşallah cidden evde insan çok bunalıyor hafta sonunu iple çekiyorum bazen eşimle ve kızımla dışarı çıkmak için iyi gezmelerYarın hastane dışında işk defa kızımla gezmeye gıdıcez. Hasta olur doye korkuyorum ama. Kapalı bıryerlere gıderız buyuk ihtımal ama tedırgınım yınede. Cok bunaldm çünkü. Birde emmeme ve cok uyuma durumunu dr yazmıştım yarın getır bakalım bi dedı
Benım eşimde mlsf salı günlerı izinli oyuzden haftasonunu hiç sevmem ben.Gez annesi tabi sıkıca giydirdikten sonra bişey olmaz inşallah cidden evde insan çok bunalıyor hafta sonunu iple çekiyorum bazen eşimle ve kızımla dışarı çıkmak için iyi gezmeler
gazı olmasın?Aynı yaa
Aglayıp kendını oyle guclu gerı ıttırıyorkı
Parmagını emıyor benı emmek ıstemıyor
Canim 30ekimde bekleniyordu kizim ekim annelerini degil de burayi tercih ettim ben ki iyi ki de burda sizlerle olmus sizi tanimisim ama kizim biraz acele etti 20ekimde dogdu..Maaşallah olumsuz bir sey geçmemiş çok şükür bizde yarın gideceğiz 4ay bitecek dedin ya bizim 3bitiyor o zaman ekim ortası mi doğdu yani normal zamanda dogsa 4aylik olmayacaktı değil mi?
20ekim canim.. Erken dogan abla abilerimizden sonra biz dogduk sanirim..cnim sen.ne zaman dogum yaptin
canim bizimkinin diskisi hep oyle oluyordu bazen de kan goruyordum inek sutu alerjisindenmis hatta ev yapimi yiyince daha cok oluyordu ki paketlenmislerin katki maddeleriyle ineksutunden eser kalmiyor.. 6ayi dolana kadar yeme sonra yavas yavas yiyip gozlemleriz dedi..
Boyu kaç cm canım biz de cumartesi gideceğiz bizim boy kısaydı birazCanim 30ekimde bekleniyordu kizim ekim annelerini degil de burayi tercih ettim ben ki iyi ki de burda sizlerle olmus sizi tanimisim ama kizim biraz acele etti 20ekimde dogdu..
20ekim canim.. Erken dogan abla abilerimizden sonra biz dogduk sanirim..
canim bizimkinin diskisi hep oyle oluyordu bazen de kan goruyordum inek sutu alerjisindenmis hatta ev yapimi yiyince daha cok oluyordu ki paketlenmislerin katki maddeleriyle ineksutunden eser kalmiyor.. 6ayi dolana kadar yeme sonra yavas yavas yiyip gozlemleriz dedi..
3.100 49.5cm dogmustu 6.100 62cm olmus canim.. Senin bebeginin gelisimi nasil kac kg dogdu?Boyu kaç cm canım biz de cumartesi gideceğiz bizim boy kısaydı biraz
3.5 aylık olacaktı yani normalde ve 6 kilo iyi canımCanim 30ekimde bekleniyordu kizim ekim annelerini degil de burayi tercih ettim ben ki iyi ki de burda sizlerle olmus sizi tanimisim ama kizim biraz acele etti 20ekimde dogdu..
20ekim canim.. Erken dogan abla abilerimizden sonra biz dogduk sanirim..
Oğlum büyüdü de anasının saçlarini yoluyor. Saçlarını yol getir, git ara bul getir. Tilililililili
Kızlar afedersınız ama bişey sorucam druma hiç sormadım utandm.dogumdan sonra eş ilişkınız nezaman başladı yada başlamalı.
41. Gün[/QUOTE
Kızımın izin verdiği vakit başladık yani yeni başlayabildik çünkü kızım Sağolsun geceleri izin vermiyorKızlar afedersınız ama bişey sorucam druma hiç sormadım utandm.dogumdan sonra eş ilişkınız nezaman başladı yada başlamalı.
Bay hiç zaman kaybı yok he41. Gün
Olsun canım önemli olan eşinle ailecek vakit geçirmekBenım eşimde mlsf salı günlerı izinli oyuzden haftasonunu hiç sevmem ben.
Oyle.de ama napiyim caresizlik.insana hersey yaptiriyo napiyim bu sekilde deniyorum.ama cogumuzunki buyume atagiCiddi misin
Zararli degil mi ama
Benim oglumda emmeemeye basladil gogsumde kendini geriye dogru atiyor
Zorla emiyor napcam bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?