Bay hiç zaman kaybı yok heBiz ıkı aylık olduk bende tık yok. Kocam boşıcak artık benı . Ya ben eşimden cok sogudum. Bunu ona tabiki soyleyemiyorum. Nıye böyle oldum bilmiyrum
Gez annesi tabi sıkıca giydirdikten sonra bişey olmaz inşallah cidden evde insan çok bunalıyor hafta sonunu iple çekiyorum bazen eşimle ve kızımla dışarı çıkmak için iyi gezmeler
Kızlar nasılsınız paşalarınız ve minik prensesleriniz iyidir inşallah.. Biliyorsunuz doğduğu günden beri aşırı gaz sorunu yaşayan minik bi prensim var gün içinde ona Anason da içiriyordum oda yarım saatlik bi rahatlamadan sonra hoop tekrar başa dönüyor ve çok acı çekiyor.. Artık dayanamadım doktora gittik damla yazıyor sandım ama eli boş döndükderken araştırmaya başladım kullanan tanıdıklara da sordum biogaia diye bir gaz damlası buldum.. Kullanalı 4 gün oldu başlarda öyle çok aman da aman birsey bekleme dediler ki öylede oldu gün geçtikçe faydası artacak günde bi kere her gün aynı saatte olmak şartıyla 5 damla içiriyorum bir nebzede olsa oğlum rahatladı en azından gece 4 te uyuyoruz sabah hersey tekrar başa sarıyor ama en iyi yanı bebek kendi kendine pırtlayabiliyor birde sindirim sistemine yardımcı olduğu için 2 günde yada en geç üç günde bir kakasını yapıyor.. Belki sizede a yardımcı olur diye yazmak istedim en azından bu zor günleri atlatana kadar bir müddet idare ederiZ
Ya keşke bende çok daha önceden başlasaymışım ilk zamanlar hiç takip edemedim yazılanları3. Şişe bitti bizim
Hadi hayırlı haberler gelin inşallah bebegi kalın giydir annesi battaniyeyle dışarda oldugun anlar iyice sarmala hiç bişeycik olmaz.Yarın hastane dışında işk defa kızımla gezmeye gıdıcez. Hasta olur doye korkuyorum ama. Kapalı bıryerlere gıderız buyuk ihtımal ama tedırgınım yınede. Cok bunaldm çünkü. Birde emmeme ve cok uyuma durumunu dr yazmıştım yarın getır bakalım bi dedı
Çok cicisiniZ maşallah minik paşaYaOğlum büyüdü de anasının saçlarini yoluyor. Saçlarını yol getir, git ara bul getir. Tilililililili
Aynen maşallahınız varBiz de 45.gün çok mu hızlıyız ne
Ya kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
ben soğuk hava alip boğazını usutmesinden korkuyorum çok.
Kac gundur ishaldi senin bebisYa kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
Aaa gercekten ev yogurdu sutu yedikce dahada artti bizimkidemi ondan ya bugun kaka tahlilinde mukuslu kan yok eritrosit yok bol lokosit cikti doktorla gorusemedim sizde yaptirdinizmi bu alerji hangi tahlille anlasiliyo acaba kaka kulturumu yapilmali ayrica acabaCanim 30ekimde bekleniyordu kizim ekim annelerini degil de burayi tercih ettim ben ki iyi ki de burda sizlerle olmus sizi tanimisim ama kizim biraz acele etti 20ekimde dogdu..
20ekim canim.. Erken dogan abla abilerimizden sonra biz dogduk sanirim..
canim bizimkinin diskisi hep oyle oluyordu bazen de kan goruyordum inek sutu alerjisindenmis hatta ev yapimi yiyince daha cok oluyordu ki paketlenmislerin katki maddeleriyle ineksutunden eser kalmiyor.. 6ayi dolana kadar yeme sonra yavas yavas yiyip gozlemleriz dedi..
Ya keşke bende çok daha önceden başlasaymışım ilk zamanlar hiç takip edemedim yazılanlarısizde durumlar nasıl paşa ya iyi geldi mi inşallah
Bizimki 36haftalık doğmuştu. 2500 47.5cm doğdu 3.ay 6000 boy 58.5tu hızlı kilo aldı ama boy alt sınıra yakındı bakalım bu ay nasıl cumartesi öğreneceğiz. Yarın da 4.ay aşısı var siz yaptırdınız mı3.100 49.5cm dogmustu 6.100 62cm olmus canim.. Senin bebeginin gelisimi nasil kac kg dogdu?
yalniz degilsin canimBay hiç zaman kaybı yok heBiz ıkı aylık olduk bende tık yok. Kocam boşıcak artık benı . Ya ben eşimden cok sogudum. Bunu ona tabiki soyleyemiyorum. Nıye böyle oldum bilmiyrum
Ama gelişim bebekten bebeğe değişiyor 3.ay gelişimi daha iyiydi boy da cok kısa degil canım o zaman senin bebişe göre doktor panikle demedi ama alt sinir deyince panikledim galiba. Oysaki inşallah uzun bir ömürleri var şimdiden büyütmeye çalışıyoruz galiba. Sağlıklı olmaları en onemlisi3.100 49.5cm dogmustu 6.100 62cm olmus canim.. Senin bebeginin gelisimi nasil kac kg dogdu?
Cok sogukta kalmadijca bisey olmaz siki giydur annesi ekdivenini sapkasini unutma bide battaniyeye iki kat sararsan hicbise olmaz yalniz ortamda hasta birileri olmasin grip salgin bu aralarYa kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
Ben tulumunu giydiriyorum battaniyesine sarıp pusetini koyuyorum pusetin korumalığı bide arabanınkinide kapatıyorum içinde sıcacık kalıyor gittiğim yerde tulumunu çıkarıp öyle geziyoruz zaten kışın avm ye felan gidebiliyoruz dışarda gezmeyi sahile gitmeyi o kadar özledimki geçenlerde kar yağınca içim gitti bebiş olmasaydı çıkıp gezmek ne güzel olurduYa kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?