2014 Kasım Anneleri

Ben guya normal doğuma fayda eder diye 40+3 e kadar ara vermedim 40+5 de sezaryenle dogurdum yoruldugumla kaldim hormonlardan oluyo iste bu sogukluk halleri gecer merak etme
Bay hiç zaman kaybı yok he Biz ıkı aylık olduk bende tık yok. Kocam boşıcak artık benı. Ya ben eşimden cok sogudum. Bunu ona tabiki soyleyemiyorum. Nıye böyle oldum bilmiyrum

Gez annesi tabi sıkıca giydirdikten sonra bişey olmaz inşallah cidden evde insan çok bunalıyor hafta sonunu iple çekiyorum bazen eşimle ve kızımla dışarı çıkmak için iyi gezmeler

Ya kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
ben soğuk hava alip boğazını usutmesinden korkuyorum çok.

3. Şişe bitti bizim

Hadi hayırlı haberler gelin inşallah bebegi kalın giydir annesi battaniyeyle dışarda oldugun anlar iyice sarmala hiç bişeycik olmaz.

Bana kalırsa biraz daha sabredin. Tam bronşit zamani suan ve bi ortama girdiğinizde oksuren hapsuran birileri illaki oluyor.. gecen güneş cikti diye oglumu cikardim bi beş dk bile durmadik hemen hastalandi. Suan antibiyotik kullaniyoruz ((

Kac gundur ishaldi senin bebis
benimki 10 gun oldu bugun doktora goturum girunurde gayet saglikli duruyo karninida dinledi hersey normal dedi gaita tahlili verdi eritrosit yok bol lokosit cikti sizde yaptirmismiydiniz tahlil yada kizlar aranizda yaptiran varmi sonucu daha doktor gormedi oncesinde biogia verdi ishal icin

Aaa gercekten ev yogurdu sutu yedikce dahada artti bizimkidemi ondan ya bugun kaka tahlilinde mukuslu kan yok eritrosit yok bol lokosit cikti doktorla gorusemedim sizde yaptirdinizmi bu alerji hangi tahlille anlasiliyo acaba kaka kulturumu yapilmali ayrica acaba
Bde sadece anne sutumu veriyosun mamayla karisikmi
Ben mamada veriyorumda anne sutu yaninda

Oğlumun yüzünde özellikle alninda dermatit oluştu Kaşıniyor yazık çok rahatsız ediyor doktor Hametan krem verdi baya rahatladi sizinde aklınızda olsun kızlar

Bu ilacta bagirsak bakterisi var bi zaman sonra musil etkisi yapiyo ilaci veriyosun kakayla beraber gazda cikarip rahatliyor ama gun icinde gaz devam ediyor.. Simdilik kullanmaya devam ediyoruz 1 hafta sonra 4 aylik olacak yuz ustu yatirdigimda kendi kendine gaz cikartiyor ama yine tamamen bitmiyor inşallah4. Ayda kurtuluruz artik
Ya keşke bende çok daha önceden başlasaymışım ilk zamanlar hiç takip edemedim yazılanları sizde durumlar nasıl paşa ya iyi geldi mi inşallah

3.100 49.5cm dogmustu 6.100 62cm olmus canim.. Senin bebeginin gelisimi nasil kac kg dogdu?
Bizimki 36haftalık doğmuştu. 2500 47.5cm doğdu 3.ay 6000 boy 58.5tu hızlı kilo aldı ama boy alt sınıra yakındı bakalım bu ay nasıl cumartesi öğreneceğiz. Yarın da 4.ay aşısı var siz yaptırdınız mı

Bay hiç zaman kaybı yok he Biz ıkı aylık olduk bende tık yok. Kocam boşıcak artık benı. Ya ben eşimden cok sogudum. Bunu ona tabiki soyleyemiyorum. Nıye böyle oldum bilmiyrum
yalniz degilsin canim 6. Aydan sonra duzelirmis

3.100 49.5cm dogmustu 6.100 62cm olmus canim.. Senin bebeginin gelisimi nasil kac kg dogdu?
Ama gelişim bebekten bebeğe değişiyor 3.ay gelişimi daha iyiydi boy da cok kısa degil canım o zaman senin bebişe göre doktor panikle demedi ama alt sinir deyince panikledim galiba. Oysaki inşallah uzun bir ömürleri var şimdiden büyütmeye çalışıyoruz galiba. Sağlıklı olmaları en onemlisi

Cok sogukta kalmadijca bisey olmaz siki giydur annesi ekdivenini sapkasini unutma bide battaniyeye iki kat sararsan hicbise olmaz yalniz ortamda hasta birileri olmasin grip salgin bu aralar

Ben tulumunu giydiriyorum battaniyesine sarıp pusetini koyuyorum pusetin korumalığı bide arabanınkinide kapatıyorum içinde sıcacık kalıyor gittiğim yerde tulumunu çıkarıp öyle geziyoruz zaten kışın avm ye felan gidebiliyoruz dışarda gezmeyi sahile gitmeyi o kadar özledimki geçenlerde kar yağınca içim gitti bebiş olmasaydı çıkıp gezmek ne güzel olurdu

Kizlar bise sorcam gecmis sayfalara dondun ama bi bulamadim biberonu bebeginin tutmasini basaran anne analucia miydi Ayışığı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…