2014 Kasım Anneleri

Aaa gercekten ev yogurdu sutu yedikce dahada artti bizimkidemi ondan ya bugun kaka tahlilinde mukuslu kan yok eritrosit yok bol lokosit cikti doktorla gorusemedim sizde yaptirdinizmi bu alerji hangi tahlille anlasiliyo acaba kaka kulturumu yapilmali ay
aaa bende ellemiyim ozaman girdugum zaman cekiyorum hep eller agizda

canim alerji testleri bebeklerde dogru sonuc vermiyormus ondan yapilmadi.. Sikayetlerimden dolayi bu kaniya varildi ki sutu kesince sikayetlerimizde gitti.. Sadece anne sutu veriyorum canim..

E efsunkarr maşallah canım kızına. Doktor bebeğinin elini emmesini engellemeni mi istiyor? Benim oğlum çok sık emiyor kanepeye koyar koymazda ellerini emmeye başlıyor
yok canim elini degil parmagini emmeyi engellememi istedi.. Elini emince dokunmuyorum.. Zaten surekli elleri agzinda basparmagini emince cekiyorum hemen..

bizim 23unde canim bizi bilgilendirirsen sevinirim ates fln yapiyor mu acaba?

canim internete bebek persentebl gelisimi yaz dogum tarihini kilosunu boyunu fln yaziyorsun alt sinirda mi ogrenebilirsin.. Bence cok cok iyisiniz masallah bir ay once dogmus sen uc aylik gibi dusun..

Bana kalirsa 1 yasina kadar şekerli biseyle tanistirma ama zorda kalsam yaparmiydim bilemiyorum
Cok saolun kizlar ama galiba forumda da degil size sorayim;

cokokrem sürmüştü ya ben onu suremedim daha yiyemez diye ben de kaşıkla besliyorum ve cok zor oluyor pudra sekerine batirsam mi biberonu?

once 40i bekledik sinra 3 ay sinra 4 5 6:)gececekya İnsallah insan onlara kiyamiyo.kivraninca ici gdiyor

Cok saolun kizlar ama galiba forumda da degil size sorayim;

cokokrem sürmüştü ya ben onu suremedim daha yiyemez diye ben de kaşıkla besliyorum ve cok zor oluyor pudra sekerine batirsam mi biberonu?
Canim.pudra sekerinin.ise yariycagini zannetmiyorum.elbwtte bende seker vermek.istemem.ama oglum.hic bi sekilde almiyodu gece enjektirle veriyodum.kasikla veriyodum cookk.cok.zor.oluyo seni.cok.iyi anliyorum pudra sekeri.hemen tadi gecer cokokrem.suruyorum tadi bitene kadar 25 ml.aliyo.iste napiyim.o sekilde vercem bende yapbcokokrem.sur bence seker vermeyin diolar ama caresizlikkk yoksa ac ac duruyo.bi gun boyunca cis yapmiyo falan seni.cok.iyi anliyorum bide ben deldim.iki uc tanede biberon ucunu dene bi bakalim sonucu yazarsan sevinirim

Kızlar afedersınız ama bişey sorucam druma hiç sormadım utandm.dogumdan sonra eş ilişkınız nezaman başladı yada başlamalı.
Biraz soğukluk oluyor ama geçer. Prezervatif kullann ilişkide..hem kayganlastiriyor rahat oluyorsun hemde korunma yöntemi.

Biberon ucunu denedim canim olmadi kabul ettiremedim bi turlu gercekten kaşık la yedirmek işkence mamayi agzinda bekletiyo, yarisindayken mama soguyor tekrar ısıt getir ne oyunlar yapiyorum da bi yerden sonra yutmamaya basliyo agzi doluyo yaşayan bilir.. Bise daha sorayim peki 25 ml yedikten sonra tekrar mi cokokreme surup veriyosun

Ben tulum giydiriyorum şapkası eldivenleri. Pusetine koyuyorum . Battaniyeyi 2 kat yapıyorum. Korumalığını da çekiyorum . Bazen dışarıda gezdiriyorm 15-20 dk.

Ayyy geçmiş olsun cnm... bende korkuyorum işte :/

Cnm bendede öyleydi ama bende senden ayri birde amip kisti görüldü yaziodu. Sende parazit yoksa alerjide olabilir.

Cok sogukta kalmadijca bisey olmaz siki giydur annesi ekdivenini sapkasini unutma bide battaniyeye iki kat sararsan hicbise olmaz yalniz ortamda hasta birileri olmasin grip salgin bu aralar
Aynen. 3 kat giydiriom bende. Üstüne tulum. sonrada battaniye ile sariyorum. Ama haklisin herkes öksürük krizinde bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…