Aaa gercekten ev yogurdu sutu yedikce dahada artti bizimkidemi ondan ya bugun kaka tahlilinde mukuslu kan yok eritrosit yok bol lokosit cikti doktorla gorusemedim sizde yaptirdinizmi bu alerji hangi tahlille anlasiliyo acaba kaka kulturumu yapilmali ayCanim 30ekimde bekleniyordu kizim ekim annelerini degil de burayi tercih ettim ben ki iyi ki de burda sizlerle olmus sizi tanimisim ama kizim biraz acele etti 20ekimde dogdu..
20ekim canim.. Erken dogan abla abilerimizden sonra biz dogduk sanirim..
canim bizimkinin diskisi hep oyle oluyordu bazen de kan goruyordum inek sutu alerjisindenmis hatta ev yapimi yiyince daha cok oluyordu ki paketlenmislerin katki maddeleriyle ineksutunden eser kalmiyor.. 6ayi dolana kadar yeme sonra yavas yavas yiyip gozlemleriz dedi..
aaa bende ellemiyim ozaman girdugum zaman cekiyorum hep eller agizdaCanım sakın ellerini ağzından çekme bebişinin. Onlar şimdi tam oral dönemde her şeyi tadarak tanımaya çalışıyorlar. Buna da elleriyle başlıyorlar. Bırak istediği gibi emsin ellerini, keşfetsin hiçbir sakıncası olmaz...
Canım ayışığı diye hatırlıyorumKizlar bise sorcam gecmis sayfalara dondun ama bi bulamadim biberonu bebeginin tutmasini basaran anne analucia miydi Ayışığı mi?
Kizlar bise sorcam gecmis sayfalara dondun ama bi bulamadim biberonu bebeginin tutmasini basaran anne analucia miydi Ayışığı mi?
Ayisigi canım. Reddediyordu oğlu ama artık aliyormus.Kizlar bise sorcam gecmis sayfalara dondun ama bi bulamadim biberonu bebeginin tutmasini basaran anne analucia miydi Ayışığı mi?
Ayisigi canım. Reddediyordu oğlu ama artık aliyormus.
Canım ayışığı diye hatırlıyorum
Cevap b şıkkı
cokokrem sürmüştü ya ben onu suremedim daha yiyemez diye ben de kaşıkla besliyorum ve cok zor oluyor pudra sekerine batirsam mi biberonu?Ayisigi canım. Reddediyordu oğlu ama artık aliyormus.
canim alerji testleri bebeklerde dogru sonuc vermiyormus ondan yapilmadi.. Sikayetlerimden dolayi bu kaniya varildi ki sutu kesince sikayetlerimizde gitti.. Sadece anne sutu veriyorum canim..Aaa gercekten ev yogurdu sutu yedikce dahada artti bizimkidemi ondan ya bugun kaka tahlilinde mukuslu kan yok eritrosit yok bol lokosit cikti doktorla gorusemedim sizde yaptirdinizmi bu alerji hangi tahlille anlasiliyo acaba kaka kulturumu yapilmali ayrica acaba
Bde sadece anne sutumu veriyosun mamayla karisikmi
Ben mamada veriyorumda anne sutu yaninda
yok canim elini degil parmagini emmeyi engellememi istedi.. Elini emince dokunmuyorum.. Zaten surekli elleri agzinda basparmagini emince cekiyorum hemen..
bizim 23unde canim bizi bilgilendirirsen sevinirim ates fln yapiyor mu acaba?Bizimki 36haftalık doğmuştu. 2500 47.5cm doğdu 3.ay 6000 boy 58.5tu hızlı kilo aldı ama boy alt sınıra yakındı bakalım bu ay nasıl cumartesi öğreneceğiz. Yarın da 4.ay aşısı var siz yaptırdınız mı
canim internete bebek persentebl gelisimi yaz dogum tarihini kilosunu boyunu fln yaziyorsun alt sinirda mi ogrenebilirsin.. Bence cok cok iyisiniz masallah bir ay once dogmus sen uc aylik gibi dusun..Ama gelişim bebekten bebeğe değişiyor 3.ay gelişimi daha iyiydi boy da cok kısa degil canım o zaman senin bebişe göre doktor panikle demedi ama alt sinir deyince panikledim galiba. Oysaki inşallah uzun bir ömürleri var şimdiden büyütmeye çalışıyoruz galiba. Sağlıklı olmaları en onemlisi
Cok saolun kizlar ama galiba forumda da degil size sorayim;
cokokrem sürmüştü ya ben onu suremedim daha yiyemez diye ben de kaşıkla besliyorum ve cok zor oluyor pudra sekerine batirsam mi biberonu?
once 40i bekledik sinra 3 ay sinra 4 5 6:)gececekya İnsallah insan onlara kiyamiyo.kivraninca ici gdiyorBu ilacta bagirsak bakterisi var bi zaman sonra musil etkisi yapiyo ilaci veriyosun kakayla beraber gazda cikarip rahatliyor ama gun icinde gaz devam ediyor.. Simdilik kullanmaya devam ediyoruz 1 hafta sonra 4 aylik olacak yuz ustu yatirdigimda kendi kendine gaz cikartiyor ama yine tamamen bitmiyor inşallah4. Ayda kurtuluruz artik
Ben ben o cileli ana benimmCok saolun kizlar ama galiba forumda da degil size sorayim;
cokokrem sürmüştü ya ben onu suremedim daha yiyemez diye ben de kaşıkla besliyorum ve cok zor oluyor pudra sekerine batirsam mi biberonu?
Amin canım cümlemizin inşallah.Rabbim agzinizin tadini bozmasin masallah size
Canim.pudra sekerinin.ise yariycagini zannetmiyorum.elbwtte bende seker vermek.istemem.ama oglum.hic bi sekilde almiyodu gece enjektirle veriyodum.kasikla veriyodum cookk.cok.zor.oluyo seni.cok.iyi anliyorum pudra sekeri.hemen tadi gecer cokokrem.suruyorum tadi bitene kadar 25 ml.aliyo.iste napiyim.o sekilde vercem bende yapbcokokrem.sur bence seker vermeyin diolar ama caresizlikkk yoksa ac ac duruyo.bi gun boyunca cis yapmiyo falan seni.cok.iyi anliyorum bide ben deldim.iki uc tanede biberon ucunu dene bi bakalim sonucu yazarsan sevinirimCok saolun kizlar ama galiba forumda da degil size sorayim;
Sagol teyzesi. Benim oğlan tuttumu bırakmıyor . Doğuda bi laf vardır. küçük bebek gücüyle yılanı boğarmiş diye. Bizimki i misal.Çok cicisiniZ maşallah minik paşaYa
Biraz soğukluk oluyor ama geçer. Prezervatif kullann ilişkide..hem kayganlastiriyor rahat oluyorsun hemde korunma yöntemi.Kızlar afedersınız ama bişey sorucam druma hiç sormadım utandm.dogumdan sonra eş ilişkınız nezaman başladı yada başlamalı.
Biberon ucunu denedim canim olmadi kabul ettiremedim bi turluCanim.pudra sekerinin.ise yariycagini zannetmiyorum.elbwtte bende seker vermek.istemem.ama oglum.hic bi sekilde almiyodu gece enjektirle veriyodum.kasikla veriyodum cookk.cok.zor.oluyo seni.cok.iyi anliyorum pudra sekeri.hemen tadi gecer cokokrem.suruyorum tadi bitene kadar 25 ml.aliyo.iste napiyim.o sekilde vercem bende yapbcokokrem.sur bence seker vermeyin diolar ama caresizlikkk yoksa ac ac duruyo.bi gun boyunca cis yapmiyo falan seni.cok.iyi anliyorum bide ben deldim.iki uc tanede biberon ucunu dene bi bakalim sonucu yazarsan sevinirim
Ben tulum giydiriyorum şapkası eldivenleri. Pusetine koyuyorum . Battaniyeyi 2 kat yapıyorum. Korumalığını da çekiyorum . Bazen dışarıda gezdiriyorm 15-20 dk.Ya kizlar benim bebegimde evde cok bunaliyor. Tabii bende. Siz bebisle nerelere gidiorsunuz? Nasil giydiriyorsunuz.? Tabii hala ishal durumu var. Bu yüzden korkuyorum ama gezmekle ishalin bi bağlantısı yok dimi ama.
ben soğuk hava alip boğazını usutmesinden korkuyorum çok.
Ayyy geçmiş olsun cnm...Bana kalırsa biraz daha sabredin. Tam bronşit zamani suan ve bi ortama girdiğinizde oksuren hapsuran birileri illaki oluyor.. gecen güneş cikti diye oglumu cikardim bi beş dk bile durmadik hemen hastalandi. Suan antibiyotik kullaniyoruz((
Cnm bendede öyleydi ama bende senden ayri birde amip kisti görüldü yaziodu. Sende parazit yoksa alerjide olabilir.Kac gundur ishaldi senin bebis
benimki 10 gun oldu bugun doktora goturum girunurde gayet saglikli duruyo karninida dinledi hersey normal dedi gaita tahlili verdi eritrosit yok bol lokosit cikti sizde yaptirmismiydiniz tahlil yada kizlar aranizda yaptiran varmi sonucu daha doktor gormedi oncesinde biogia verdi ishal icin
Genel cerraha gittim yüzümde küçük bi yağ bezesi vardi onu aldirmak istiyorum doktor bey ayni zamanda doğum iznim bitti bebeğim küçük bana biraz rapor verir misiniz dedim oda sağolsun heyet raporu verdi 21 günRapor isini naptin
Aynen. 3 kat giydiriom bende. Üstüne tulum. sonrada battaniye ile sariyorum. Ama haklisin herkes öksürük krizinde bu aralar.Cok sogukta kalmadijca bisey olmaz siki giydur annesi ekdivenini sapkasini unutma bide battaniyeye iki kat sararsan hicbise olmaz yalniz ortamda hasta birileri olmasin grip salgin bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?