Aynı durum 3-4 gündür bizde de var. Çok üzülüyorum ya, memeyi ittiriyor parmaklarını emiyor. Üstelik zorla verince göğüs ucumu damaklarıyla kıstırıp kendine doğru çekiyorAynı yaa
Aglayıp kendını oyle guclu gerı ıttırıyorkı
Parmagını emıyor benı emmek ıstemıyor
Ya sorma. Bizde deniz kenarina aksam gider yürürdük eşimle romantik romantik. Bu aralar bildiğin ewe tikildik. :/ olsun sağlıklı olsunlar da napalim biraz öyle takilaxazBen tulumunu giydiriyorum battaniyesine sarıp pusetini koyuyorum pusetin korumalığı bide arabanınkinide kapatıyorum içinde sıcacık kalıyor gittiğim yerde tulumunu çıkarıp öyle geziyoruz zaten kışın avm ye felan gidebiliyoruz dışarda gezmeyi sahile gitmeyi o kadar özledimki geçenlerde kar yağınca içim gitti bebiş olmasaydı çıkıp gezmek ne güzel olurdu
Canim bence bu yeni öğrendikleri bişey benim oğlum da yapıyor mememi damagina sıkıştırip kafasını geriye atıyor bende kafasini tutuyorum yapmasin diye canım yanıyor çünkü bir iki böyle yapıp sonra cok cok emmeye devam ediyor tosuncukAynı durum 3-4 gündür bizde de var. Çok üzülüyorum ya, memeyi ittiriyor parmaklarını emiyor. Üstelik zorla verince göğüs ucumu damaklarıyla kıstırıp kendine doğru çekiyorçok canım acıyor. Şimdi bu büyüme atağı mı acaba
İşte ben dah bu bebek arabasi işini halledemedigim için :/Ben tulum giydiriyorum şapkası eldivenleri. Pusetine koyuyorum . Battaniyeyi 2 kat yapıyorum. Korumalığını da çekiyorum . Bazen dışarıda gezdiriyorm 15-20 dk.
Bizde eşimle çok gezerdik ama ben iki düşük yapmıştım ve pko yüzünden zor hamile kalıyordum gezdiğimiz yerlerde gözüm hep hamilelere küçük bebekli annelere takılır iç geçirirdimYa sorma. Bizde deniz kenarina aksam gider yürürdük eşimle romantik romantik. Bu aralar bildiğin ewe tikildik. :/ olsun sağlıklı olsunlar da napalim biraz öyle takilaxaz
Buna çok güldüm, aynı durum bizde de var, işimiz var bu miniklerleOğlum büyüdü de anasının saçlarini yoluyor. Saçlarını yol getir, git ara bul getir. Tilililililili
Ayy canim ya bak Allah senin kucaginida doldurdu. Bi melek bıraktı. Şimdi senin daha bi anlamlıdır oralari gezmek miniginlw :)Bizde eşimle çok gezerdik ama ben iki düşük yapmıştım ve pko yüzünden zor hamile kalıyordum gezdiğimiz yerlerde gözüm hep hamilelere küçük bebekli annelere takılır iç geçirirdim
sana yazmıştım ama görmedin sanırım canım. Casual zero ve casual micro ya baksana. Özellikle micro. Tam yatıyormş. Fiyatları da uygun gibi .İşte ben dah bu bebek arabasi işini halledemedigim için :/
O isteksizlik bende de var bir de bizim aile hekimliği araba lastiği gibi bi prezervatif verdi hayyattan soğuttu bizi :)Biraz soğukluk oluyor ama geçer. Prezervatif kullann ilişkide..hem kayganlastiriyor rahat oluyorsun hemde korunma yöntemi.
Yok cnm görmedim. Sağol tekrar yazdığın için bakiyim hemen...sana yazmıştım ama görmedin sanırım canım. Casual zero ve casual micro ya baksana. Özellikle micro. Tam yatıyormş. Fiyatları da uygun gibi .
Gece gece çok güldürdün beni yaaO isteksizlik bende de var bir de bizim aile hekimliği araba lastiği gibi bi prezervatif verdi hayyattan soğuttu bizi :)
Hehehe süper benzetme yaa :) banada doğumdan sonra acaip bişey oldu. Emziriyorsaniz ondan olabilir kizlar. Emzirme ve ilişkide ayni hormonlar salgilandigindanmis o da.O isteksizlik bende de var bir de bizim aile hekimliği araba lastiği gibi bi prezervatif verdi hayyattan soğuttu bizi :)
Canim bence bu yeni öğrendikleri bişey benim oğlum da yapıyor mememi damagina sıkıştırip kafasını geriye atıyor bende kafasini tutuyorum yapmasin diye canım yanıyor çünkü bir iki böyle yapıp sonra cok cok emmeye devam ediyor tosuncuk
Allah'a şükür artık sende annesin canım, ne kadar şükretsek azdır. Allah'ım bizlere bağışlasın yavrularımızı. Isteyen herkese de bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın.Bizde eşimle çok gezerdik ama ben iki düşük yapmıştım ve pko yüzünden zor hamile kalıyordum gezdiğimiz yerlerde gözüm hep hamilelere küçük bebekli annelere takılır iç geçirirdim
Kesinlikle ! şükürler olsun RabbimeAyy canim ya bak Allah senin kucaginida doldurdu. Bi melek bıraktı. Şimdi senin daha bi anlamlıdır oralari gezmek miniginlw :)
Valla çok kalın ve sert . Korunmayi bırakıp en az üç çocuk dogursunlar diye bi devlet politikası olabilir buGece gece çok güldürdün beni yaa
Ben burda mi okudum bilmiyorum ama emzirmenin kuruluk yaptığı yazıyordu bide söylemesi ayıp ilişkide göğüslerim çok rahatsız ediyor beni sanki yabancilastim gibi enteresan bi duyguHehehe süper benzetme yaa :) banada doğumdan sonra acaip bişey oldu. Emziriyorsaniz ondan olabilir kizlar. Emzirme ve ilişkide ayni hormonlar salgilandigindanmis o da.
Kesinlikle bol bol doğuralım diye beş para etmez lastikleri veriyorlardırKesinlikle ! şükürler olsun Rabbime
Valla çok kalın ve sert . Korunmayi bırakıp en az üç çocuk dogursunlar diye bi devlet politikası olabilir bu
Ben burda mi okudum bilmiyorum ama emzirmenin kuruluk yaptığı yazıyordu bide söylemesi ayıp ilişkide göğüslerim çok rahatsız ediyor beni sanki yabancilastim gibi enteresan bi duygu
Ben çevremdeki çoğu kadindan bebeklerin dördüncü ayda memeyle kavga ettiklerini duymuştum ve gerçekten haklılarmisBende parmağımı Ağzına koyup memeyi çıkarmasını sağlıyorum ama sonra yaygarayı koparıyor, susturamıyoruz. Bu tosuncuklarla işimiz var, bunların Dişi çıkınca naparız bilemiyorum valla.
Amiiin amiinn.. Bu duyguyu tatmış, anneliğe kavuşmuş biri olarak en içten amin diyorum.Allah'a şükür artık sende annesin canım, ne kadar şükretsek azdır. Allah'ım bizlere bağışlasın yavrularımızı. Isteyen herkese de bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın.
Kesinlikle bol bol doğuralım diye beş para etmez lastikleri veriyorlardır
Aman dikkat!!
koptum gece gece:)alemsiniz yaa:)Ben çevremdeki çoğu kadindan bebeklerin dördüncü ayda memeyle kavga ettiklerini duymuştum ve gerçekten haklılarmis
aman amanKesinlikle bol bol doğuralım diye beş para etmez lastikleri veriyorlardır
Aman dikkat!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?