2014 Kasım Anneleri

Genelde 6. Aya kadar sürüyormuş inşallah kurtuluruz gazdan çok çekti yavrularım kıyamam onlara ama büyüyorlar hızla en zorları atlattık satılır ama bu ilaç iyi oldu bizim için en azından biraz olsa rahatlasınlar minnoşlar keşke çok önceden başlasaydım öp Paşa'nı yerime

Günaydın kızlar iki gündür canım çıktı forumu okumaktan cuma günü muhabbetini kaçırmışım buldum sonunda içim rahatladı tek takan ben değilmişim anneme söylüyorum anne kk da Bi çocuk var uyuyor bizim ki olmamış uyumayanını yapmışlar diye (tüp bebek bu arada) uyku eğitimi ile ilgili yazı paylaşmıştım ya te o zaman tak dediydi canıma :)

Bizimkide bundan memnunum 9 kg kadar yaziyo bebeginin kilosuna bagli cnm nekadar kullanacagin

Gunaydn kızlar. Kızım bugun sümüksü kaka yaptı rengı turuncuya yakındı. İlk defa oldu bu normalmidir acaba. Dun gece nerdeyse 5 6 saat aç kaldı. En son biberonla sut içtı onuda kustu. Sonra uyudu. Yarım saate zorla uyandrdım 5 dkda olsa emzrdım. Gece guzel emdı. Şimdi yine krıze gırıyo. Parmagımı verıyomuş gbı yapıyorum meme verıyorum kandırarak ancak öyle emdı az cok. Ya daha meme vermeden yatrr yatrmax aglıyo ellerını delı gbı emiyo

Canim bu kaka.olayi ayni benim.oglumunkide oyleydi ama.benimki.hastaydi grip bogaz agrisi oksuruk falan bayaa bi hastaydi omdanmi sumuksu.kaka.yapti baska sebeptenmi.bilmiyorum halada oyle yapiyo bi.ikincisi de benim.oglumda yatiir yatirmaz heen basiyo yaygarayi heen agliyo gogsume tutunca kafasini ittiriyo eliyle gogsumu itiyo kafasini kafasini salliyo falan istemiyo bende uyku arasinda veriyorum uyuyunca hemen.ih dediginde gogsumu dayiyorum besdakka surup.sureden cikariyo ama uyku esnasinda bes dakika emiyo sadece uykusumdan uyandir bi.iki hafta surer bu sekilde heralde uyuyunca uyandir ver gogsunu bizimki sekiz saat emedigi.oldu halada ayni uyutunca veriyorum besdakika falan suruyo buyume atagi bu bi.cogumuzunki.bu sekilde

Evet cokokreme.suruyorum.25 ml.iciyo.sonra tekrar suruyorum 25 ml daha beellki.iciyo gunduz hic bisekilde gogsumu kabul.etmiyo sadece uykuda uyandirim.yad uyanir uyanmaz veriyorum.oda cok az aliyo bes dakka falan sonra uc dort saat ac kaliyo ama biberonda sabitli.olmalisin ben.yatip.kalkip.dua ediyodum.biberom alsin diye kac tane biberon.ucu denedim deldim az akandan.verdim sonunda kiraz ucluyu iki tane deldim cokokremi surdum verdim oyle oyle az az aldi ama gece kasikla veriyodum.isiklari aciyodum.uyaniyodu esim bide gece gidiyo sonra agliyofu enjektor getirip.enjektorle.veriyodum bu sefer hoop.oldugu gibi cikartiyo diliyle agzini.kapatiyo hic bise bulamasa bogazina gelince mamayi hargara yapar gibi ses cikartiyo yine yutmuyodu ac ac bekliyodu ve bi.kilo vermis sidiazda olsa emiyo buna sukur 25 ml le uc saat durdugu.oluyo sen cokokremi bi dene istersen ama.az sur kalin tabaka surme canim o sekide bi dene banada sonucu yazarsan sevinirim

Ya tatlım şu uyku eğitimini ne yapıcaz ben birkaç kere denedim en azından memede değilde kucağımda uyutmayı başardım şimdide kucaktan yatakta uyumayı öğretmeye geçmem gerekiyor bebeğimi çok ağlatmamaya çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum Bu arada sanırım atak dönemindeyiz hiç yapmadığı şeyleri yapar oldu acaba onun geçmesini mi beklesem diyorum çok hırpalnmasını istemiyorum yavrumun

Ya bu insanları cidden anlamıyorum lise biter uni sorarlar uni biter is ne zaman is olur evlilik ne zaman evlilik olur çocuk ne zaman çocuk olur 2. Ne zaman çok merak ediyorum ne zaman bitecek bu kısır döngü sizene kardeşim insanlarin hayatlarindan sırf bu yüzden bi yere gidesim gelmiyo

Tatlım bebeğinin hala sümüksü kakası varsa alerji olabilir bi gastrocuya göster istersen beslenmeyi ondan da reddediyor olabilir bizim tanıdığın bebişide öyle özel alerji mamalarından yiyor

Tatlım senim bebişte bu aralar az emiyordu değil mi bence hemen bi gastroentorolojiye götür derim kusmuş sümüksü kakada yapmış alerji mi değil mi baksınlar yakınımda bşride öyle ordan biliyorum

Tatlım senim bebişte bu aralar az emiyordu değil mi bence hemen bi gastroentorolojiye götür derim kusmuş sümüksü kakada yapmış alerji mi değil mi baksınlar yakınımda bşride öyle ordan biliyorum
Gastroentolojı mi. Kendi doktoruna goturucem bugun o yonlendırır heralde dimi. Fenada kar yagıyoya. Dinsin biraz goturucem. Sadece 5 dk emiyo en fazla. Simdilik sıkındtı cıkarmadan alıyo geceden berı şükür

Ya benim premsesimde damaklarıyla kıstırıyor çok canım yanıyor diş çıkarınca ne yapıcaz Ama şunu farkettim karnı doyup oyuna geçtiğinde yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…