neden acaba bu bizdede varBen çevremdeki çoğu kadindan bebeklerin dördüncü ayda memeyle kavga ettiklerini duymuştum ve gerçekten haklılarmis
Maşallah ona 41 kere annesiSagol teyzesi. Benim oğlan tuttumu bırakmıyor . Doğuda bi laf vardır. küçük bebek gücüyle yılanı boğarmiş diye. Bizimki i misal.
Genelde 6. Aya kadar sürüyormuş inşallah kurtuluruz gazdan çok çekti yavrularım kıyamam onlara ama büyüyorlar hızla en zorları atlattık satılır ama bu ilaç iyi oldu bizim için en azından biraz olsa rahatlasınlar minnoşlar keşke çok önceden başlasaydım öp Paşa'nı yerimeBu ilacta bagirsak bakterisi var bi zaman sonra musil etkisi yapiyo ilaci veriyosun kakayla beraber gazda cikarip rahatliyor ama gun icinde gaz devam ediyor.. Simdilik kullanmaya devam ediyoruz 1 hafta sonra 4 aylik olacak yuz ustu yatirdigimda kendi kendine gaz cikartiyor ama yine tamamen bitmiyor inşallah4. Ayda kurtuluruz artik
Parazitle ilgili bisi yazmiyo alerji icin ayri bi testmi var acabaCnm bendede öyleydi ama bende senden ayri birde amip kisti görüldü yaziodu. Sende parazit yoksa alerjide olabilir.
Bizimkide bundan memnunum 9 kg kadar yaziyo bebeginin kilosuna bagli cnm nekadar kullanacaginCok soruldu belki ama inanin cevaplar kalmadi aklimda.. Kizlar kanguru tavsiye edebilir misiniz? Bebegim 4aylik olacak sizce ne kadar kullanabilirim bundan sonra.. Hicbir sey yapamaz oldum evde elim kolum baglandi surekli kucaktayiz disarda da cok isimi gorur diye dusundum ama..Eki Görüntüle 1412392 bu kanguruyu gordum uygun fiyata ama yorumlari kafami karistirdi..
Canim bu kaka.olayi ayni benim.oglumunkide oyleydi ama.benimki.hastaydi grip bogaz agrisi oksuruk falan bayaa bi hastaydi omdanmi sumuksu.kaka.yapti baska sebeptenmi.bilmiyorum halada oyle yapiyo bi.ikincisi de benim.oglumda yatiir yatirmaz heen basiyo yaygarayi heen agliyo gogsume tutunca kafasini ittiriyo eliyle gogsumu itiyo kafasini kafasini salliyo falan istemiyo bende uyku arasinda veriyorum uyuyunca hemen.ih dediginde gogsumu dayiyorum besdakka surup.sureden cikariyo ama uyku esnasinda bes dakika emiyo sadece uykusumdan uyandir bi.iki hafta surer bu sekilde heralde uyuyunca uyandir ver gogsunu bizimki sekiz saat emedigi.oldu halada ayni uyutunca veriyorum besdakika falan suruyo buyume atagi bu bi.cogumuzunki.bu sekildeGunaydn kızlar. Kızım bugun sümüksü kaka yaptı rengı turuncuya yakındı. İlk defa oldu bu normalmidir acaba. Dun gece nerdeyse 5 6 saat aç kaldı. En son biberonla sut içtı onuda kustu. Sonra uyudu. Yarım saate zorla uyandrdım 5 dkda olsa emzrdım. Gece guzel emdı. Şimdi yine krıze gırıyo. Parmagımı verıyomuş gbı yapıyorum meme verıyorum kandırarak ancak öyle emdı az cok. Ya daha meme vermeden yatrr yatrmax aglıyo ellerını delı gbı emiyo
Evet cokokreme.suruyorum.25 ml.iciyo.sonra tekrar suruyorum 25 ml daha beellki.iciyo gunduz hic bisekilde gogsumu kabul.etmiyo sadece uykuda uyandirim.yad uyanir uyanmaz veriyorum.oda cok az aliyo bes dakka falan sonra uc dort saat ac kaliyo ama biberonda sabitli.olmalisin ben.yatip.kalkip.dua ediyodum.biberom alsin diye kac tane biberon.ucu denedim deldim az akandan.verdim sonunda kiraz ucluyu iki tane deldim cokokremi surdum verdim oyle oyle az az aldi ama gece kasikla veriyodum.isiklari aciyodum.uyaniyodu esim bide gece gidiyo sonra agliyofu enjektor getirip.enjektorle.veriyodum bu sefer hoop.oldugu gibi cikartiyo diliyle agzini.kapatiyo hic bise bulamasa bogazina gelince mamayi hargara yapar gibi ses cikartiyo yine yutmuyodu ac ac bekliyodu ve bi.kilo vermis sidiazda olsa emiyo buna sukur 25 ml le uc saat durdugu.oluyo sen cokokremi bi dene istersen ama.az sur kalin tabaka surme canim o sekide bi dene banada sonucu yazarsan sevinirimBiberon ucunu denedim canim olmadi kabul ettiremedim bi turlugercekten kaşık la yedirmek işkence mamayi agzinda bekletiyo, yarisindayken mama soguyor tekrar ısıt getir ne oyunlar yapiyorum da bi yerden sonra yutmamaya basliyo agzi doluyo yaşayan bilir.. Bise daha sorayim peki 25 ml yedikten sonra tekrar mi cokokreme surup veriyosun
Ya tatlım şu uyku eğitimini ne yapıcaz ben birkaç kere denedim en azından memede değilde kucağımda uyutmayı başardım şimdide kucaktan yatakta uyumayı öğretmeye geçmem gerekiyor bebeğimi çok ağlatmamaya çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorumGünaydın kızlar iki gündür canım çıktı forumu okumaktan cuma günü muhabbetini kaçırmışım buldum sonundaiçim rahatladı tek takan ben değilmişim anneme söylüyorum anne kk da Bi çocuk var uyuyor bizim ki olmamış uyumayanını yapmışlar diye (tüp bebek bu arada) uyku eğitimi ile ilgili yazı paylaşmıştım ya te o zaman tak dediydi canıma :)
Tatlım bebeğinin hala sümüksü kakası varsa alerji olabilir bi gastrocuya göster istersen beslenmeyi ondan da reddediyor olabilir bizim tanıdığın bebişide öyle özel alerji mamalarından yiyorCanim bu kaka.olayi ayni benim.oglumunkide oyleydi ama.benimki.hastaydi grip bogaz agrisi oksuruk falan bayaa bi hastaydi omdanmi sumuksu.kaka.yapti baska sebeptenmi.bilmiyorum halada oyle yapiyo bi.ikincisi de benim.oglumda yatiir yatirmaz heen basiyo yaygarayi heen agliyo gogsume tutunca kafasini ittiriyo eliyle gogsumu itiyo kafasini kafasini salliyo falan istemiyo bende uyku arasinda veriyorum uyuyunca hemen.ih dediginde gogsumu dayiyorum besdakka surup.sureden cikariyo ama uyku esnasinda bes dakika emiyo sadece uykusumdan uyandir bi.iki hafta surer bu sekilde heralde uyuyunca uyandir ver gogsunu bizimki sekiz saat emedigi.oldu halada ayni uyutunca veriyorum besdakika falan suruyo buyume atagi bu bi.cogumuzunki.bu sekilde
Tatlım senim bebişte bu aralar az emiyordu değil mi bence hemen bi gastroentorolojiye götür derim kusmuş sümüksü kakada yapmış alerji mi değil mi baksınlar yakınımda bşride öyle ordan biliyorumGunaydn kızlar. Kızım bugun sümüksü kaka yaptı rengı turuncuya yakındı. İlk defa oldu bu normalmidir acaba. Dun gece nerdeyse 5 6 saat aç kaldı. En son biberonla sut içtı onuda kustu. Sonra uyudu. Yarım saate zorla uyandrdım 5 dkda olsa emzrdım. Gece guzel emdı. Şimdi yine krıze gırıyo. Parmagımı verıyomuş gbı yapıyorum meme verıyorum kandırarak ancak öyle emdı az cok. Ya daha meme vermeden yatrr yatrmax aglıyo ellerını delı gbı emiyo
Gastroentolojı mi. Kendi doktoruna goturucem bugun o yonlendırır heralde dimi. Fenada kar yagıyoya. Dinsin biraz goturucem. Sadece 5 dk emiyo en fazla. Simdilik sıkındtı cıkarmadan alıyo geceden berı şükürTatlım senim bebişte bu aralar az emiyordu değil mi bence hemen bi gastroentorolojiye götür derim kusmuş sümüksü kakada yapmış alerji mi değil mi baksınlar yakınımda bşride öyle ordan biliyorum
Ya benim premsesimde damaklarıyla kıstırıyor çok canım yanıyor diş çıkarınca ne yapıcazCanim bence bu yeni öğrendikleri bişey benim oğlum da yapıyor mememi damagina sıkıştırip kafasını geriye atıyor bende kafasini tutuyorum yapmasin diye canım yanıyor çünkü bir iki böyle yapıp sonra cok cok emmeye devam ediyor tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?