2014 Kasım Anneleri

Gastroentolojı mi. Kendi doktoruna goturucem bugun o yonlendırır heralde dimi. Fenada kar yagıyoya. Dinsin biraz goturucem. Sadece 5 dk emiyo en fazla. Simdilik sıkındtı cıkarmadan alıyo geceden berı şükür
Hah canım o evet inşallah alerji yoktur

kızlar bişey sormam lazım yekta çok kusuyo ne yapmalıyım. birde ellerini çok ağzına sokuyo sanki kaşıyor ağzını acaba artık dişlik mi almalıyız ne dersiniz

Tatlım hiç takma ben 2900 48 cm doğmuşum şimdi 167 boy 57 kiloyum yani ne uzun ne kısa ne şişman ne zayıfım kardeşim 4500 54 cm doğdu şimdi 155 boyu yani bence doğuma bakmıyor ben çok iştahsızdım kardeşim herşeyi yerdi gelişim sırasında çevre dışarda oyunl zaman geçirmenin çok etkisi var ben at koştururken kardeşim evde otururdu bende salıcam kızımı sokaklara

kızlar bişey sormam lazım yekta çok kusuyo ne yapmalıyım. birde ellerini çok ağzına sokuyo sanki kaşıyor ağzını acaba artık dişlik mi almalıyız ne dersiniz
Tatlım senin bebekte benimki g
Bi aç olmadığı halde emiyorsa fazla geliyordur süt birde sırtına destek koy yatınca kusuyor benimki

canım ben kesinlikle ağlatma taraftarı değilim zaten huzurlu olduklarında uykuya geçebiliyorlar yani en azından benim minnoş öyle gazı varsa mümkün değil rutin mutin işlemiyor ama diğer zamanlarda 10 da ya da en geç 10 .30 da odaya geçiyoruz o ne istiyorsa onu yapıyoruz oyun oynuyor emiyor vs. En son altını değiştiriyorum sakinken yatağına koyuyorum emziğini tutturuyorum tabi tutmak isterse öyle öyle uykuya geçiyor sonra gece 2 ya da max 3 saatte bir uyanıp emip geri uyuyor .. Bir de uyku da yeme içme gibi ihtiyaç eninde sonunda uyuyacak diye düşünüyorum tabiki düzenli olsa fena olmaz ama napalım bu da böyle bir dönem hep birlikte atlatıcaz canımmm

ayışığı biliyorum çok çektin bu beslenme olayında ve aç kalmasına dayanamazsın her anne gibi ama inan çok zarar veriyorsun bebeğine canım yani başka bir tatlandırıcı bulsan, pekmez gibi falan. içim gidiyor bunu okudukça.

Tetanoz asimi ancak oldum.. :) sonraki bir sene sonra dedi hemsire bir doz daha mi varmis yaa..
Bu arada kizimin d vitamini bitmisti istedim bizde kalmadi eczanelerden al dedi iki eczaneye gittim elimizde yok saglik bakanligi da yenisini uretmiyor dediler.. Kafam allak bullak oldu.. Bu zararli fln diye konusulmustu ya onunla ilgili birsey olabilir mi acaba kizlar ya? Cok suphelendim.. E ne yapicam dedim karisik olanlar var dediler doktoruma soracagim bir bakalim.. Sizin kullandiklarinizin ismi neydi birkac vitamin iceren?

merhaba arkadaşlar nasılsınız. dün bebeğimi sağlıkocağına götürdüm. boy kilo ya bakıldı. 7400 olmuş:) yani 5 günde 400 gr almış :)) ebeye söyledim dr mama takviyesi dedi ama vermedim diye, hastane celtveline baktı dr neden böyle bir şey demiş 3 hafta 600 gr normal 4 hafta bile olmamış ki dedi. ben kesinlikle dr değiştiriyorum. bir de ben rota aşısı yaptıracaktım dr a gittiğimizde ama öyle konuşunca morelim çok bozuldu yaptırmadım. bebebk 11 de 3 ayına girdi ne zamana kadar vaktim var? son olarakta ben,m ki huy değiştirdi bir huzursuz sürekli ağlama modunda bu arada perşembe iş başı yapmalıyım doğum iznim bitiyor, rapor alabilirim inşallah

Tatlım senin bebekte benimki g
Bi aç olmadığı halde emiyorsa fazla geliyordur süt birde sırtına destek koy yatınca kusuyor benimki
evet emmeyi çok seviyo. ama yatsada kalksada kusuyo ya bazen sadece su gibi kusuyo

Cnm decatabs multivitamin
Gunde bes damla
Ama bitmedi bizim
Senin niye bittiki

kızlar burası yeri değil belki ama..sizin fikirleriniz önemli benim için
yıllardır siyah saç kullanıyorum..sıkıldım artık..hamileliğin başından beridirde hiç boyatmıyorum
arabada çekilmiş olan foto bana ait
kucağında çocuk olanda arkadaşım
sizce arkadaşımın saç rengi bana gidermi
benim saçlarda uzun ve dalgalı..
görüşlerinize ihtiyacım var..
şimdiden thanks kızlarr

Eklentiler

• image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 157
Sanirim
Hep atak donemindeyiz

Oy masallah pekde guzeli
Gider cok da tatli olur

Evet dislik lazim
Iki gundur kasiyorz damagini birakinca agliyor
Emzikle kasiyorum ben
Zaten emmiyor onu hic
Isiriyor verince

Eveet alabilirsin artik zamani bence bizim ki de ayni artik dis lik veriyorum eline tutulabilenden alirsan daha iyi olur bilincsizce goturuyo agzina:)

Cnm bencede daha surme
zarar veriyir olabilirsib organlarina
Yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…