Cnm bende burdan duydumcanım nedir atak dönemi ? ne zaman geçer, neler yapabilirim. banyo yaptığında bebek yatagına koyunca uyuyordu kendi kendine şimdi ağla ağla harap oluyor
bence olur cnm ten rengin beyaz hatta bende heves ettim boyaya ama emzirirken olmaz diyenler var cesaret edemiyorumkızlar burası yeri değil belki ama..sizin fikirleriniz önemli benim için
yıllardır siyah saç kullanıyorum..sıkıldım artık..hamileliğin başından beridirde hiç boyatmıyorum
arabada çekilmiş olan foto bana ait
kucağında çocuk olanda arkadaşım
sizce arkadaşımın saç rengi bana gidermi
benim saçlarda uzun ve dalgalı..
görüşlerinize ihtiyacım var..
şimdiden thanks kızlarr
ayy canmmbenmm o senin güzelliğin..Oy masallah pekde guzeli
Gider cok da tatli olur
saol canmm..ya hamileyken bile boyatan varbence olur cnm ten rengin beyaz hatta bende heves ettim boyaya ama emzirirken olmaz diyenler var cesaret edemiyorum
ben bunu aldım canmm..bebedorunFoto var mi
Bnm dislik almam lazim
Nasil birsey alsak
Bende boyatcamayy canmmbenmm o senin güzelliğin..
tamamdır fikrin değerlendirmeye alındı :)
dort aylik olcaz biz canim ayrica benimki monovit d idi unuttugum gunler cok olmustur gunde 3damlaydi bitti yine de.. Hatta dort gundur kullanamadik.. Tskler cvbin icin..Cnm decatabs multivitamin
Gunde bes damla
Ama bitmedi bizim
Senin niye bittiki
canimgecen haberlerdr duydim.cok fazla tuketildiginden piyasaada iki aydir kalmamis d vitamini o yuzden ozel olanlardan alirsin ben kizima multitabs kullnıyorum alabilrsin sende ondanTetanoz asimi ancak oldum.. :) sonraki bir sene sonra dedi hemsire bir doz daha mi varmis yaa..
Bu arada kizimin d vitamini bitmisti istedim bizde kalmadi eczanelerden al dedi iki eczaneye gittim elimizde yok saglik bakanligi da yenisini uretmiyor dediler.. Kafam allak bullak oldu.. Bu zararli fln diye konusulmustu ya onunla ilgili birsey olabilir mi acaba kizlar ya? Cok suphelendim.. E ne yapicam dedim karisik olanlar var dediler doktoruma soracagim bir bakalim.. Sizin kullandiklarinizin ismi neydi birkac vitamin iceren?
Firlama bunlar küçük zırzoplar:))Buna çok güldüm, aynı durum bizde de var, işimiz var bu miniklerle
haha araba lastiği de bomba bi benzetme olmuş. Şimdiki prezervatifler kayganlastirici . Bi de jeller var onlardan dene canım. Daha rahat oluyor.O isteksizlik bende de var bir de bizim aile hekimliği araba lastiği gibi bi prezervatif verdi hayyattan soğuttu bizi :)
surekli yazmasamda takip ediyorum forumu. Bahsedilen arkadasın yazdıkları bazen komigime gidiyor. daha el kadar bebeklere uyku egitimi verilebilecegine inanmıyorum. bebek ya usludur ya degildir, ya memeyi sever ya da sevmez, gazlıdır ya da boyle bir sıkıntısı yoktur. bunların hiç biri anneyle alakalı durumlar degil yani. biz 8 kardeşiz ve annem hepmizin birb irinden farklı oldugunu soyler bebekken. aynı anne 8 farklı huya sahip bebek büyütmüş yani. benim kızım 4 aylık olacak bir günü bir gününü tutmuyor. biri görüp cok uslu derse korkuyorum cunku aksamında kesin aglama ve mızmızlanma saatleri baslıyor. kimse komik olmasın daha bir kaç aylık anneyiz. anneliği zamanla cocuklarımızı buyuttukce daha iyi ögrenicez.Günaydın kızlar iki gündür canım çıktı forumu okumaktan cuma günü muhabbetini kaçırmışım buldum sonundaiçim rahatladı tek takan ben değilmişim anneme söylüyorum anne kk da Bi çocuk var uyuyor bizim ki olmamış uyumayanını yapmışlar diye (tüp bebek bu arada) uyku eğitimi ile ilgili yazı paylaşmıştım ya te o zaman tak dediydi canıma :)
Canim bu kaka.olayi ayni benim.oglumunkide oyleydi ama.benimki.hastaydi grip bogaz agrisi oksuruk falan bayaa bi hastaydi omdanmi sumuksu.kaka.yapti baska sebeptenmi.bilmiyorum halada oyle yapiyo bi.ikincisi de benim.oglumda yatiir yatirmaz heen basiyo yaygarayi heen agliyo gogsume tutunca kafasini ittiriyo eliyle gogsumu itiyo kafasini kafasini salliyo falan istemiyo bende uyku arasinda veriyorum uyuyunca hemen.ih dediginde gogsumu dayiyorum besdakka surup.sureden cikariyo ama uyku esnasinda bes dakika emiyo sadece uykusumdan uyandir bi.iki hafta surer bu sekilde heralde uyuyunca uyandir ver gogsunu bizimki sekiz saat emedigi.oldu halada ayni uyutunca veriyorum besdakika falan suruyo buyume atagi bu bi.cogumuzunki.bu sekilde
aynen ya . Bide hastayım . Uykusuda öyle ağırki mübarek top atsan uyanmaz. Tamm yoğun çalışıyor ona da günah anliyorm ama bana da günah. Bu gece bi bağırdım valla çocuk uyuyana kadar başında durdu. Arada böyle papara yedirmek lazım valla:)aman amanüç çocuk demesi kolay bi erkeğe. ben bütün gece çocuk emzirirken babası bile yan gelip yatıyo
Canım kızma bana nolur ama başka bisey denemeye çalış cokokrem yerine. Onların içinde palmiye yağı var. Çok ağır seyler. Inşallah düzelir kuzun normal yer mamasini .Evet cokokreme.suruyorum.25 ml.iciyo.sonra tekrar suruyorum 25 ml daha beellki.iciyo gunduz hic bisekilde gogsumu kabul.etmiyo sadece uykuda uyandirim.yad uyanir uyanmaz veriyorum.oda cok az aliyo bes dakka falan sonra uc dort saat ac kaliyo ama biberonda sabitli.olmalisin ben.yatip.kalkip.dua ediyodum.biberom alsin diye kac tane biberon.ucu denedim deldim az akandan.verdim sonunda kiraz ucluyu iki tane deldim cokokremi surdum verdim oyle oyle az az aldi ama gece kasikla veriyodum.isiklari aciyodum.uyaniyodu esim bide gece gidiyo sonra agliyofu enjektor getirip.enjektorle.veriyodum bu sefer hoop.oldugu gibi cikartiyo diliyle agzini.kapatiyo hic bise bulamasa bogazina gelince mamayi hargara yapar gibi ses cikartiyo yine yutmuyodu ac ac bekliyodu ve bi.kilo vermis sidiazda olsa emiyo buna sukur 25 ml le uc saat durdugu.oluyo sen cokokremi bi dene istersen ama.az sur kalin tabaka surme canim o sekide bi dene banada sonucu yazarsan sevinirim
3.bebek olur aaaa niye yaptin 2 neyine yetmiyordu derler derler derlerYa bu insanları cidden anlamıyorum lise biter uni sorarlar uni biter is ne zaman is olur evlilik ne zaman evlilik olur çocuk ne zaman çocuk olur 2. Ne zaman çok merak ediyorum ne zaman bitecek bu kısır döngü sizene kardeşim insanlarin hayatlarindan sırf bu yüzden bi yere gidesim gelmiyo
Erkek bebeklerinde ozellikle kusma daha fazla oluyor.doktorumuz yemek borusu daha kisa oldugundan demisti bi kac aya kadar gecer canim.benim cocuklarin hepsi kusardi..fiskirarak kusmadiktan sonra endiselenmekızlar bişey sormam lazım yekta çok kusuyo ne yapmalıyım. birde ellerini çok ağzına sokuyo sanki kaşıyor ağzını acaba artık dişlik mi almalıyız ne dersiniz
Canim bilakis çok talep gördüğü için bulunamiyor..yillar sonra d vitaminin ne kadar önemli olduğu anlasilinca talep artti...yegenimde ciddi d vit eksikligi var 1 ay aradık eczane eczane gezdik. .ben bebeğime monovıt kullanıyorum. .ben kendimde kullanıyorumTetanoz asimi ancak oldum.. :) sonraki bir sene sonra dedi hemsire bir doz daha mi varmis yaa..
Bu arada kizimin d vitamini bitmisti istedim bizde kalmadi eczanelerden al dedi iki eczaneye gittim elimizde yok saglik bakanligi da yenisini uretmiyor dediler.. Kafam allak bullak oldu.. Bu zararli fln diye konusulmustu ya onunla ilgili birsey olabilir mi acaba kizlar ya? Cok suphelendim.. E ne yapicam dedim karisik olanlar var dediler doktoruma soracagim bir bakalim.. Sizin kullandiklarinizin ismi neydi birkac vitamin iceren?
Cok ama cok güzel bu renk ve eminim sana da çok yakisir..yillarca bu renk tonlarini kullandım. bende sen gibi siyah sacliyimkızlar burası yeri değil belki ama..sizin fikirleriniz önemli benim için
yıllardır siyah saç kullanıyorum..sıkıldım artık..hamileliğin başından beridirde hiç boyatmıyorum
arabada çekilmiş olan foto bana ait
kucağında çocuk olanda arkadaşım
sizce arkadaşımın saç rengi bana gidermi
benim saçlarda uzun ve dalgalı..
görüşlerinize ihtiyacım var..
şimdiden thanks kızlarr
Yaparsın canım. Annelik sabır işi. Koca meselesine gelince artık ben de tartışmaktan bıktım yorumsuz kalıyorum. :) Çalışan annelere kocaların köle olması lazım. Kimse kusura bakmasın ama öyle. Bazen keşke ev hanımı olsam diyorum. Bi düşğnün eve gelince onların Tüm gün yaptıgı işi de eve gelince yapıyoruz. Kimse de bize sen yoruldun demiyo valla. :) Allah yardımcımız olsun.Sagol cnm
Hic kiymet dger vermiyor valla
Ne bileyim onlada tartisma istemiyorum
Buraya yazinca rahatliyorum
Bunaliyorum bazen
Sagol destegin icin canim
Oglum bu gunlerde cok huysuz
Patmagini emiyor
Beni emmek istemiyor
Sanirim gercekten dis cikaracak
Bende ise baslayacagim yazimin gelmesini bekliyorum insan kaynaklarindan, normalde bugun baslayacaktim
Sikintili gunler bizi bekliyor
Kpds min suresi doldu
Yds ye basvurucam dil tazminatim kesilecek haziranda
Sinav nisanda, ders calismam lazim
Nasil yapabilirim bilmiyorum
İsten 7:30 da eve gelicem, oglrnleri emzirmeye gelicem, o kosusturmanin yorgunlugu, is yorgunlugu, bebegimin ozlemin, ona bakmak, gece uyjusuz kalmak ve ingilizce calismak
Annelerin gucu adina dicem galiba
Yapabilirmiyim, herseyin ustesinden gelebilirmiyim acaba
aynen ya . Bide hastayım . Uykusuda öyle ağırki mübarek top atsan uyanmaz. Tamm yoğun çalışıyor ona da günah anliyorm ama bana da günah. Bu gece bi bağırdım valla çocuk uyuyana kadar başında durdu. Arada böyle papara yedirmek lazım valla:)
yani mantıksız geliyor bana da ama ne bileyim korkak davranıyorum biraz yoksa hamilelikten her rengi denemişliğim var severim yani ayy gaza geliyorumsaol canmm..ya hamileyken bile boyatan var
benimki zaten mama ağırlıklı besleniyo
Parazitle ilgili bisi yazmiyo alerji icin ayri bi testmi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?