2014 Kasım Anneleri

canım nedir atak dönemi ? ne zaman geçer, neler yapabilirim. banyo yaptığında bebek yatagına koyunca uyuyordu kendi kendine şimdi ağla ağla harap oluyor
Cnm bende burdan duydum
Atak haftalari var
Mesela 12 hafta
Yeni seyler ogreniyorlar ya bu onlara garip geliyor tam duzeldi derken basa sariyor ve bi kac gun suren uyku ve beslenme problemleri bas gosteriyor

bence olur cnm ten rengin beyaz hatta bende heves ettim boyaya ama emzirirken olmaz diyenler var cesaret edemiyorum

merhaba kızlar ya ben bir şey soracagm bugün rota asisi boy kilo ölçümü yapıldı yarın tam 3 aylık oluyor monovit kullanıyoruz devit verecem demişti hemşire unuttu bir iki günden bir şey olur mu ki

Cnm decatabs multivitamin
Gunde bes damla
Ama bitmedi bizim
Senin niye bittiki
dort aylik olcaz biz canim ayrica benimki monovit d idi unuttugum gunler cok olmustur gunde 3damlaydi bitti yine de.. Hatta dort gundur kullanamadik.. Tskler cvbin icin..

canimgecen haberlerdr duydim.cok fazla tuketildiginden piyasaada iki aydir kalmamis d vitamini o yuzden ozel olanlardan alirsin ben kizima multitabs kullnıyorum alabilrsin sende ondan

O isteksizlik bende de var bir de bizim aile hekimliği araba lastiği gibi bi prezervatif verdi hayyattan soğuttu bizi :)
haha araba lastiği de bomba bi benzetme olmuş. Şimdiki prezervatifler kayganlastirici . Bi de jeller var onlardan dene canım. Daha rahat oluyor.

surekli yazmasamda takip ediyorum forumu. Bahsedilen arkadasın yazdıkları bazen komigime gidiyor. daha el kadar bebeklere uyku egitimi verilebilecegine inanmıyorum. bebek ya usludur ya degildir, ya memeyi sever ya da sevmez, gazlıdır ya da boyle bir sıkıntısı yoktur. bunların hiç biri anneyle alakalı durumlar degil yani. biz 8 kardeşiz ve annem hepmizin birb irinden farklı oldugunu soyler bebekken. aynı anne 8 farklı huya sahip bebek büyütmüş yani. benim kızım 4 aylık olacak bir günü bir gününü tutmuyor. biri görüp cok uslu derse korkuyorum cunku aksamında kesin aglama ve mızmızlanma saatleri baslıyor. kimse komik olmasın daha bir kaç aylık anneyiz. anneliği zamanla cocuklarımızı buyuttukce daha iyi ögrenicez.

Ne kadarlikken hasta oldu ne zaman iyileşti? İlaç kullandiniz mi? Biz de hastayiz öksürüyor burnu akıyor. Dr antibiyotik verdi ama içim hiç rahat değil ya çok üzülüyorum vermesem bir dert versem ayri dert

aman aman üç çocuk demesi kolay bi erkeğe. ben bütün gece çocuk emzirirken babası bile yan gelip yatıyo
aynen ya . Bide hastayım . Uykusuda öyle ağırki mübarek top atsan uyanmaz. Tamm yoğun çalışıyor ona da günah anliyorm ama bana da günah. Bu gece bi bağırdım valla çocuk uyuyana kadar başında durdu. Arada böyle papara yedirmek lazım valla:)

Canım kızma bana nolur ama başka bisey denemeye çalış cokokrem yerine. Onların içinde palmiye yağı var. Çok ağır seyler. Inşallah düzelir kuzun normal yer mamasini .

3.bebek olur aaaa niye yaptin 2 neyine yetmiyordu derler derler derler
kızlar bişey sormam lazım yekta çok kusuyo ne yapmalıyım. birde ellerini çok ağzına sokuyo sanki kaşıyor ağzını acaba artık dişlik mi almalıyız ne dersiniz
Erkek bebeklerinde ozellikle kusma daha fazla oluyor.doktorumuz yemek borusu daha kisa oldugundan demisti bi kac aya kadar gecer canim.benim cocuklarin hepsi kusardi..fiskirarak kusmadiktan sonra endiselenme
Canim bilakis çok talep gördüğü için bulunamiyor..yillar sonra d vitaminin ne kadar önemli olduğu anlasilinca talep artti...yegenimde ciddi d vit eksikligi var 1 ay aradık eczane eczane gezdik. .ben bebeğime monovıt kullanıyorum. .ben kendimde kullanıyorum
Cok ama cok güzel bu renk ve eminim sana da çok yakisir..yillarca bu renk tonlarini kullandım. bende sen gibi siyah sacliyim

Yaparsın canım. Annelik sabır işi. Koca meselesine gelince artık ben de tartışmaktan bıktım yorumsuz kalıyorum. :) Çalışan annelere kocaların köle olması lazım. Kimse kusura bakmasın ama öyle. Bazen keşke ev hanımı olsam diyorum. Bi düşğnün eve gelince onların Tüm gün yaptıgı işi de eve gelince yapıyoruz. Kimse de bize sen yoruldun demiyo valla. :) Allah yardımcımız olsun.

Ayy yazik adamlara ya :) benimki de uykucudur. Normalde sakin birisi ama uykusuz kaldigi zaman sapitiyo sacma sapan şeylere sinirleniyor. Bisey soruyorum suan beynimi calistirmak istemiyorum diyor
Akşam olduğu zaman yardim istemiyom sen bi git uyu gözünü seveyim diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…