2014 Kasım Anneleri

Kızlaaaaaaar sanırım kızım memede ve kucak dışında uyumayı öğrendi hala şoktayım ve çok mutluyum Daha bugünkü 2. Uykusu ama olsun benim için büyük bir kademe. Merak edenler için 3 gündür yol arıyorum nasıl uyutsam diye ama meme yerine bu sefede kucakta uyuyordu tabii biraz ağlayarak sonunda pes ediyordu bende pes ediyordum bari kucağımda uyusun diyordum bugün park yatak yerine reflü yatağını aldım bizim yatağın üstüne koydum memede uyuduğu pozisyonu yakalamaya çalıştım emdikten sonra uykuya geçtiğinde yanağını göğsüme değdirerek kollarımda uyuyordu kafasına yakamı açarak tenimi iyice yakınlaştırdım bu arada ağlamıyor ama mıg mıg yapıyor gözlerini kulaklarını kaşıyor uykudan, ağzınada emziği verdim kokumu alarak sakinleşti sonra ağlayacak gibi oldu hemen kafasını hafif tuttum kulağına tracy nin şşşş sesini fısıldar gibi söyledim bir anda sustu o an cebime altın dolduruyorlar gibi musmutlu oldum Devam dedim bu kız uyuyacak belli, öyle bir 5 dk şşş ledikten sonra bir baktım uyuduuuuuu Tracy göz kapaklarının hareketleri gidene kadar yanından ayrılmayın diyırdu bedenimi çektim ve beklemeye başladım iyiki beklemişim birden sıçrayarak gözlerini açtı hemen düşürdüğü emziğini verdim ağzına, kapadı gözlerini 10 dk kadar sonra gözlerinin hareketide durdu çıktım odadan. Bunları tamamen spontane yaptım okuduklarım benim kızımda işe yaramadı yani park yatakta şşş yapmam veya sırtına pat pat yapmam daha çok sinirlendiriyormuş meğer bugün onu anladım,şimdi ikinci kez öyle uyuyor inşallah şu uyku olayını çözmüştür kızım artık kollarım ve memelerim dayanmıyor çünkü...şuan çok mutluyum kızlar darısı tüm memeci ve kucakçı bebeklerin başına

ayy super İnsallah devam eder pekibesigine alırken uyanmiyormu

vallahi çok doğru demişsin canım ağzına sağlık:) ben söylemekten bıktım o bıkmadı gitti. sadece kendisi de yetmiyor bir de anası babası var işin. bazen diyorum benim sevdiğim adam cidden bu mu? bu aralar özellikle bebek olduktan sonra o kadar değişti ki beni resmen gıcık ediyor bazen duruşuna bile uyuz oluyorum

Eveeeeeet kolum her gece nasıl yorulduğunu hissettiryor inan

Dimi gunduz yine anlasilniyor gece yatinca uyusuyr gibi oluyo uyurken kucakta emiyo kucakta sonra kusmasin diye yrim saat kucakta sonra diger uyku saati geliyo zaten bizde boyle:)kucaktan kendi.nefret edip birakck.artik cocuk biktirma politikai uyguluyorum asiri doz kucakla:)))

Hepsi hormonal sana soyliyim bosuna kirma kocani 6aydan sonra gaz gibi bitiyormus bu dengesuzliklerimiz:)bende ayni seyleri hissettim sonra dedim napiyosun

Hepsi hormonal sana soyliyim bosuna kirma kocani 6aydan sonra gaz gibi bitiyormus bu dengesuzliklerimiz:)bende ayni seyleri hissettim sonra dedim napiyosun
inşallah canım sürekli kavga kavga bıktım. annesine babasını ne yapacağım :) annesinin öneride bulunması da çıldırtıyor o kadar saçma sapan konuşuyor ki anlatamam. mesela bebeğin salyası akıyor acaba yanaklarını dokunarak mı seviyorlar ondandır.... bu sanki zayıflamış hastamı oldu? yuhhhh be kadın daha ne oldun bebek geçen ay 6.500 dü şimdi olmuş 7.400 bebek mi zayıflamış tersine kilo aldı dedim. ben bunu dememişim gibi eşime de soruyor tekrara offfffffff

isin icine zatrn.buyukler girmese herks anlasacak.birsekildede iliskide 3. Kisi zor gercekten.s

sevindim canmm çok saol
senin kaşlar ne renk..kaşlarınıda boyadınmı
benimkiler siyah

Kizlar ya akşam yemeği önerisi olan var mi. :/ siz napionuz bu akşama ben gene tıkandım napsam bilmiorum.

Foto var mi
Bnm dislik almam lazim
Nasil birsey alsak
Telden giriyorum yukleyemedim canim elips seklinde yarisi ince kenarli yarisi kalin ince yeri tutuyo kalin yeri isiriyo ama cok da kalin değil isirabilecegi kadar ince bise. ayy bi yukleyemedim ki fotosunu

Bende boyatcam
Kahve tonuna sonra yazin ombre yaptircam :)
güzel fikir canmm hem saçın daha az hasar görür

yani mantıksız geliyor bana da ama ne bileyim korkak davranıyorum biraz yoksa hamilelikten her rengi denemişliğim var severim yani ayy gaza geliyorum
gel anam gel :) zararlı maddeler süte geçemiyo diye biliyorum ben

tebrikkklerrr..
Kızlar doğum çatlaklarınız ve cilt lekeleriniz için süper bir ürün buldum,kendim de kullanıyorum. İlgilenenler olursa özelden cevaplayabilirim.%100 doğal ürün
ben ilgileniyorum canmm

masallah canimm sizin adiniza cok cok sevindim.. Insallah daim olur.. Biz iste biz memeciyiz.. Suan isime geliyor sanirim uyaniyor bezini degistiriyorum oynuyoruz sonra emiyor ve uyuyor bizim duzen baya bir tersten gidiyor ama olsun.. Uykusu cok az oldugundan acikmamis oluyor henuz o yuzden boyle oluyor ama bazen defalarca emzirmek zorunda kaliyorum tok oldugu halde ancak oyle uyuyor.. Ilerde ne yapacagiz cok merak ediyorum.. Sizin avantajiniz emzik kullanmasi olmus.. Kizim asla kabul etmiyor emme gudusunu onunla gecirip uykuya dalabilirdi belki de

Kızlar doğum çatlaklarınız ve cilt lekeleriniz için süper bir ürün buldum,kendim de kullanıyorum. İlgilenenler olursa özelden cevaplayabilirim.%100 doğal ürün
canim ben beeen.. Her yerim catladi cok muzdaribimm (

Canim ben pudra sekeriyle denedim baya ise yaradi ikiside sagliksiz.. biliyorum acliktan bebegin aglmasinin verdigi caresizligi ve seni cok iyi anliyorum yine de bi pudra sekeriyle dene derim.cokokremi suremedim pudra sekeriyle de 10 ml fln yedi sonra kalanini antibiyotik surubun siringasi vardi onunla verdim yavas yavaş. Sarkilar soyleyerek elimde cingirakla fln yedirmeye calisiyorum işte. Gunduz bizimki de emmiyo geceleri de o uyanmadan veriyorum iki saate bir kalkip uyanmasa da agiz kenarlarini -once sutle hafif islatiyorum- gogsumu verince emiyor az az emiyor ama en azindan emip uyudugu icin daha kolay oluyor benim icin. Mamayi gargara gibi yapmasi ve oldugu gibi çıkarma olayi bizde de var. Kac mama denedim acaba tadini mi begenmiyor diye ama hep ayni. Bir kez de annemin israriyla pirinc unuyla mama yaptim gormen lazim hic agzinda bekletmedi kaşık kasik yedi:) ama işte o da faydasiz ve kabiz ediyormuş. anne olmak zor iş vesselam. .

Tatlım korkudan hiç oynatmadım reflü yatağında uyuyor bizim yataktan alıp park yatağına koymadım
Canım bebeğinin reflü yastığına boyu nasıl geliyor benim kızımın 2. Ay kontrolünde boyu 56 cm di ama bana yatak kısa geliyor artık gibi geldi 2 ay çok rahat etmiştim ama artık kullanamıyorum. Bide kızım kendini kaydırıyor üzerinden yan korumalıklara sıkışıp kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…