oooooy yerim onların süt kokan ağızlarını bennEveet alabilirsin artik zamani bence bizim ki de ayni artik dis lik veriyorum eline tutulabilenden alirsan daha iyi olur bilincsizce goturuyo agzina:)
teşekkürler ay inşallah geçer yaa3.bebek olur aaaa niye yaptin 2 neyine yetmiyordu derler derler derler
Erkek bebeklerinde ozellikle kusma daha fazla oluyor.doktorumuz yemek borusu daha kisa oldugundan demisti bi kac aya kadar gecer canim.benim cocuklarin hepsi kusardi..fiskirarak kusmadiktan sonra endiselenme
Canim bilakis çok talep gördüğü için bulunamiyor..yillar sonra d vitaminin ne kadar önemli olduğu anlasilinca talep artti...yegenimde ciddi d vit eksikligi var 1 ay aradık eczane eczane gezdik. .ben bebeğime monovıt kullanıyorum. .ben kendimde kullanıyorum
Cok ama cok güzel bu renk ve eminim sana da çok yakisir..yillarca bu renk tonlarini kullandım. bende sen gibi siyah sacliyim
hahhahahhhaahahhaaaaaynen ya . Bide hastayım . Uykusuda öyle ağırki mübarek top atsan uyanmaz. Tamm yoğun çalışıyor ona da günah anliyorm ama bana da günah. Bu gece bi bağırdım valla çocuk uyuyana kadar başında durdu. Arada böyle papara yedirmek lazım valla:)
metbell profil resmi çok iyiTatlım hiç takma ben 2900 48 cm doğmuşum şimdi 167 boy 57 kiloyum yani ne uzun ne kısa ne şişman ne zayıfım kardeşim 4500 54 cm doğdu şimdi 155 boyu yani bence doğuma bakmıyor ben çok iştahsızdım kardeşim herşeyi yerdi gelişim sırasında çevre dışarda oyunl zaman geçirmenin çok etkisi var ben at koştururken kardeşim evde otururdu bende salıcam kızımı sokaklara
asii kız seniiiiikızlar burası yeri değil belki ama..sizin fikirleriniz önemli benim için
yıllardır siyah saç kullanıyorum..sıkıldım artık..hamileliğin başından beridirde hiç boyatmıyorum
arabada çekilmiş olan foto bana ait
kucağında çocuk olanda arkadaşım
sizce arkadaşımın saç rengi bana gidermi
benim saçlarda uzun ve dalgalı..
görüşlerinize ihtiyacım var..
şimdiden thanks kızlarr
Bazen kakasını yapsın diye günlerce bekliyorduk şimdi yapıyor olması içimi rahatlattı biraz inşallah faydası devam eder sen nasılsın canım neler yapıyorsun minik nasıl
Aynı durum 3-4 gündür bizde de var. Çok üzülüyorum ya, memeyi ittiriyor parmaklarını emiyor. Üstelik zorla verince göğüs ucumu damaklarıyla kıstırıp kendine doğru çekiyorçok canım acıyor. Şimdi bu büyüme atağı mı acaba
Hemen hemen ayni boyda bende kara kara onu dusunuyorum diger aya mumkun degil olmaz park yataginin sungeride yumusak ne yapicam bipmiyorumCanım bebeğinin reflü yastığına boyu nasıl geliyor benim kızımın 2. Ay kontrolünde boyu 56 cm di ama bana yatak kısa geliyor artık gibi geldi 2 ay çok rahat etmiştim ama artık kullanamıyorum. Bide kızım kendini kaydırıyor üzerinden yan korumalıklara sıkışıp kalıyor
Benimkide gun icinde emzik almiyor uykusu gelince meme vermedim diretti ittirdi sonra aldi emzigi ama uykudan uyanir gibi olunca veriyorum meme sanip aliyormasallah canimm sizin adiniza cok cok sevindim.. Insallah daim olur.. Biz iste biz memeciyiz.. Suan isime geliyor sanirim uyaniyor bezini degistiriyorum oynuyoruz sonra emiyor ve uyuyor bizim duzen baya bir tersten gidiyor ama olsun.. Uykusu cok az oldugundan acikmamis oluyor henuz o yuzden boyle oluyor ama bazen defalarca emzirmek zorunda kaliyorum tok oldugu halde ancak oyle uyuyor.. Ilerde ne yapacagiz cok merak ediyorum.. Sizin avantajiniz emzik kullanmasi olmus.. Kizim asla kabul etmiyor emme gudusunu onunla gecirip uykuya dalabilirdi belki de
canim ben beeen.. Her yerim catladi cok muzdaribimm(
Benim kizimda 2kontrol once 500 gr almisti dr mama baslamadi bu ay 700 almis bakalim ayin basinda yine var konrtol asida var oyy oyyBetül iki ayda 1250 kilo almis ortalama 650 falan yapiyor ve doktor ropar cikarip bi mama verdi ınfatrini die %80nini devlet karsiliyor ...mesala humana da 100 ml lik icin kalori miktari 66 bu verilen mamada 101 yag orani 1.5 bunda 2.2
Bir de yaklasik 1 bucuk aydir resmen acikmiyordu hani yemiyodu ama ne agliyor ne eziyet ediyodu zorla zorla gunluk ortalama 500 ml iciyodu
Ins faydasini goruruz
Oyy yerim sizi disliklere mi gectiniz gelsin disleracaba tutabilirmi yani dişliği kontrol edebilir mi?
Benim kizimda 2kontrol once 500 gr almisti dr mama baslamadi bu ay 700 almis bakalim ayin basinda yine var konrtol asida var oyy oyy
Simdi tekrar kultur istedi doktor verdik uc gun sonra cikicakmis canim bakalim insallah alerji degildirCnm.normaldir belkide kakasi. Alerji testi var sanirim.
Cnm lr aloe vera ürünleri. Çatlak için ürün o bölgede onarım yapıyor,leke için de aynı.canım bana da söyle lütfen alnımda leke olru çatlaklarda var
Benimki de sadece gece alıyor uykuya dalinca atıyor çok garip bişey gün içinde almıyor kesinlikleBenimkide gun icinde emzik almiyor uykusu gelince meme vermedim diretti ittirdi sonra aldi emzigi ama uykudan uyanir gibi olunca veriyorum meme sanip aliyor
Canım benimde siyah saçlarım yıllardır şimdi beyazlarım çıkmaya bAşladı dusunmuyor degildim ama maaşallah boyasiz da çok güzelsin daha genç duruyor insan renk değişimi sürekli makyaj istiyor olmayınca hasta gibi lsevindim canmm çok saol
senin kaşlar ne renk..kaşlarınıda boyadınmı
benimkiler siyah
Kızlaaaaaaar sanırım kızım memede ve kucak dışında uyumayı öğrendi hala şoktayım ve çok mutluyumDaha bugünkü 2. Uykusu ama olsun benim için büyük bir kademe. Merak edenler için 3 gündür yol arıyorum nasıl uyutsam diye ama meme yerine bu sefede kucakta uyuyordu tabii biraz ağlayarak sonunda pes ediyordu bende pes ediyordum bari kucağımda uyusun diyordum bugün park yatak yerine reflü yatağını aldım bizim yatağın üstüne koydum memede uyuduğu pozisyonu yakalamaya çalıştım emdikten sonra uykuya geçtiğinde yanağını göğsüme değdirerek kollarımda uyuyordu kafasına yakamı açarak tenimi iyice yakınlaştırdım bu arada ağlamıyor ama mıg mıg yapıyor gözlerini kulaklarını kaşıyor uykudan, ağzınada emziği verdim kokumu alarak sakinleşti sonra ağlayacak gibi oldu hemen kafasını hafif tuttum kulağına tracy nin şşşş sesini fısıldar gibi söyledim bir anda sustu o an cebime altın dolduruyorlar gibi musmutlu oldum Devam dedim bu kız uyuyacak belli, öyle bir 5 dk şşş ledikten sonra bir baktım uyuduuuuuu Tracy göz kapaklarının hareketleri gidene kadar yanından ayrılmayın diyırdu bedenimi çektim ve beklemeye başladım iyiki beklemişim birden sıçrayarak gözlerini açtı hemen düşürdüğü emziğini verdim ağzına, kapadı gözlerini 10 dk kadar sonra gözlerinin hareketide durdu çıktım odadan. Bunları tamamen spontane yaptım okuduklarım benim kızımda işe yaramadı yani park yatakta şşş yapmam veya sırtına pat pat yapmam daha çok sinirlendiriyormuş meğer bugün onu anladım,şimdi ikinci kez öyle uyuyor inşallah şu uyku olayını çözmüştür kızım artık kollarım ve memelerim dayanmıyor çünkü...şuan çok mutluyum kızlar darısı tüm memeci ve kucakçı bebeklerin başına
inşallah canım sürekli kavga kavga bıktım. annesine babasını ne yapacağım :) annesinin öneride bulunması da çıldırtıyor o kadar saçma sapan konuşuyor ki anlatamam. mesela bebeğin salyası akıyor acaba yanaklarını dokunarak mı seviyorlar ondandır.... bu sanki zayıflamış hastamı oldu? yuhhhh be kadın daha ne oldun bebek geçen ay 6.500 dü şimdi olmuş 7.400 bebek mi zayıflamış tersine kilo aldı dedim. ben bunu dememişim gibi eşime de soruyor tekrara offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?