2014 Kasım Anneleri

teşekkürler ay inşallah geçer yaa

hahhahahhhaahahhaaaa kız birkeresinde gaz bile kaçırdı

metbell profil resmi çok iyi

asii kız seniiiii yakışır bebekkk

Bazen kakasını yapsın diye günlerce bekliyorduk şimdi yapıyor olması içimi rahatlattı biraz inşallah faydası devam eder sen nasılsın canım neler yapıyorsun minik nasıl

ne yapayım bende bir gazman var onun gazıyla haşır neşirim canım sen nasılsın bebiş nasıl

Betül iki ayda 1250 kilo almis ortalama 650 falan yapiyor ve doktor ropar cikarip bi mama verdi ınfatrini die %80nini devlet karsiliyor ...mesala humana da 100 ml lik icin kalori miktari 66 bu verilen mamada 101 yag orani 1.5 bunda 2.2
Bir de yaklasik 1 bucuk aydir resmen acikmiyordu hani yemiyodu ama ne agliyor ne eziyet ediyodu zorla zorla gunluk ortalama 500 ml iciyodu
Ins faydasini goruruz

Hemen hemen ayni boyda bende kara kara onu dusunuyorum diger aya mumkun degil olmaz park yataginin sungeride yumusak ne yapicam bipmiyorum

Benimkide gun icinde emzik almiyor uykusu gelince meme vermedim diretti ittirdi sonra aldi emzigi ama uykudan uyanir gibi olunca veriyorum meme sanip aliyor

Benim kizimda 2kontrol once 500 gr almisti dr mama baslamadi bu ay 700 almis bakalim ayin basinda yine var konrtol asida var oyy oyy

Benim kizimda 2kontrol once 500 gr almisti dr mama baslamadi bu ay 700 almis bakalim ayin basinda yine var konrtol asida var oyy oyy

Biz bugun vurulduk 4.ay asisini iki tane bi sag ayaktan bi sol...sonrasinda bi aglayis sormayin gitsin ben denemek amacli mamasinin icine azicik seker attim 120 lik icti ki normalde 60 cclik zor bitirir..artik baska tatlar mi istiyolat bilmyrm..
Erken dogduk ya biraz daha nazli buyuyoruz sanki:\

Bugün 4.ay aşısı olduk henüz ateşimiz çıkmadı inşallah çıkmaz da. Bi de sağlık ocagi artık kan için damlaya başlayacağız dedi doktor verdi bi tane almadım henüz cumartesi kontrolde çocuk doktoru kullan derse kullanacagim

sevindim canmm çok saol
senin kaşlar ne renk..kaşlarınıda boyadınmı
benimkiler siyah
Canım benimde siyah saçlarım yıllardır şimdi beyazlarım çıkmaya bAşladı dusunmuyor degildim ama maaşallah boyasiz da çok güzelsin daha genç duruyor insan renk değişimi sürekli makyaj istiyor olmayınca hasta gibi l

Darisi basimiza

Şu 3. Şahıslar bi rahat verse zaten ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…