2014 Kasım Anneleri

Kızlar annisler naparsiniz... bebislerle keyifler yerindedir insallah. Sanirim benimki buyume atağı geciriyo suan. Bi acaip hallerde gene.

Selam kasim anneleri hamileligimin son zamanlarina dogru gordum burayi ama yazmadim hic.lakin hep takipteyim yorumlarınızdan cok faydalaniyorum yalniz olmadigimi hissediiyorum sayenizde.benim.kizim 29 ekim dogumlu.cok memeci huysuz.genellikli mizmiz bi bebek.su siralar memeyle savas halinde ozellikle sol mememi hem emmek istiyor hem almiyor ya da oynuyor cekistiriyor.Allahtan herzaman degil emiyor yinede.bu durumda.normal dimi sanirim sizin bebiSleRde yapiyor.cok gazi var usuttu sanirim kakasi yesil ve kötü kokuyor bi de ip gibi cok az kaN gördüm bugun yorumlarda o da normal deniyor.öyle dimi???

Arkadaşinin saç rengi çok hoş. Boyat. Bence

canım aleriı testı yaptılarmı testın adını yazarsan sevınırim
canım test yapılmadı doktorum süt alerjisinden oluyor süt ürünlerini yemeyi kes dedi kestim bir daha olmadı şükür ki.. bebeklerde alerji testi doğru sonuç vermiyor uygulanmıyor diye biliyorum.. anne sütü veriyorum sen mama veriyorsan özel mamalar oluyor.

Ay bi an 1 hafta onceki durumumu gördünm yorumunda. Aynen benimkide sol memeyi istemiyordu ve ben nedenini anlayamadim. Acaba gogsumde kistmi var sutumun tadini degistirdiye kadar götürdüm durumu. Sonra kendiliğinden duzeldI. Ve yine ayni hafta ishali basladi sumuksu ve iplik gibi kan gördüm. Dr test yapti amip çıktı. Ama Kan illa amip demek değil alerjide olabilir sen istersen bi dra al bebisi...

ne görmüştun canim
su yazdıgımız mesajların altında oluyor ya tarih sayacı gibi. evleneli şu kadar oldu, oglum/kızım şu kadar yaşında diye takvimler.. bi de anlatabilsem :)
hepimiz sorup duruyoruz ne kadarlık bebişin diye. eger yaparsak bu dediğimi çok daha iyi anlarız benzerlikleri falan diye düşündüm.

sevindim canmm çok saol
senin kaşlar ne renk..kaşlarınıda boyadınmı
benimkiler siyah
Canim kaşlarimi boyamadim hiç... benim kaşlarimda siyah.arkadaşının sacinin ucu daha açık istersen ilk başta diplerindeki tonlarda boyayip gözün alistiktan sonra uçlarındaki renge donebilirsin.. ben emzirdigim donemde boyamadim hic..beyazlarim başladı garnier'in olia serisine boyayacagim amonyaksiz..
Boyatinca da görmek isterizzzz :))

Valla benimki acayip memeci hala da oyle sayilir yarim saatte 1 saatte emer.boylr yapinca sasiriyorum cildiriyor bazen oyle agliyor ayakta fln emziyorum.kanda cok azdi nokta kadar cok onemsedemim.olabiliyormus sanirim ama devam ederse muhakkak gotururum cnm

Canım ben daha hiç mama vermedım doktor pepti junıor verdı. Gece ne sıklıkta versem mamayı acaba. Of bu mama olayı cok kafamı karıştrdı.

Cnm o dedign mamayi ilk defa duydum internetten arastirdigimda bebelagin bi urunu oldugu yaziyor.. ben aptamil bebelag sma humana kullandim uzerinde talimatlari yaziyodu..onlarin mesela 12 gibi 60 lik verip yatirabilirsin yaklasik 2 saat snra uyanir tam ayilmadan o kalkmasa bile siz yapip yine verin bi 60 lik daha uyurken icer buyuk ihtimal sonra o uyandikca 60 lik yapip verirsin...
aslinda uyanmadan saatini sasmadan verirsen uyanmadan uykusuna devamda eder...suanki ayina 120-150 cc uygun gorulmus buda hemen hemen her 3bucuk saate tekabul ediyo ama her bebek o kadar icmiyor malesef ...ki yeme problemi oldugu icin seninkide yemeyebilir zorlama sakin kusar ..uyudugu esnada her 10 saniyede bi yutkunma refleksi gosteriyorsa biberonun basligi kismindan sık agzina yavas yavas...
Bide not et istersen yedigi miktari gunluk 750-800 ml arasi mama aliyorsa zaten ust si irda doyuyor demektir...
bide kaka sayisibi kustugunu fala da not al doktora soylersin o konuda yardmci olur sana biz bu takiple yemedigini Fark ettik ve suan roparlu bi mamaya basladik...

zey
nepçim facebook grubu var bebek yapım bakım onarım diye. orada bir alerji gurubu var ve anneler hep resim paylaşıyor. o guruba uye ol istersen. arama kısmı var oraya alerji yazıp aratırsan diğer annelerin gönderilerini görürsün. resimler de hep yorumda oluyor.

hangi hastanedeki cengiz bey bu canım bizim hastanede de var tavsiye ediyor musunuz gittiğin diğer doktor kim

Cogumuz ayni seyleri yaşıyoruz derdimi yazicaktim ama bi okudum nerdeyse herkeste ayni sorun emmemekten sutum azaldi resmen mamada almiyor zorla 60 cc falan 5-6 saat ac kaliyor sagiyorum onuda istemiyor gunde 7-8 kere kaka yapan cocuk 3 gunde 1 kere yapti 15 gunluk kilosuna bi baktirayim... salliyorum yok gezdiriyorum yok pispis ninni hic bise kar etmiyor dogdugundan beri duzen saglayamadim hic saglayamiycam galba bu ara olan abiye oluyor onu ihmal ediyorum sonra üzülüyorum

Ya onu nerden yapioz biri bana da anlatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…