2014 Kasım Anneleri

Kızlar valla yatın kalkın o saatte yattığına dua edin benim ki sabaha karşı 5 te uyuyor
Allah allah beşe kadar nasıl oyaliyrsun sude çok zorlanıyorsun benim akşamları kollarim dökülüyor gezdiricem oynaticam diye allah kolaylik versin sana. Peki beş te uyuduğunda kaça kadar uyuyor?

Al benden de o kadar.. Sinirden agliyorum artik saatlerdir uyutmaya calisiyorum karni tikabasa dolu gazi yok ne istiyor benim yavrum yaa.. Her yerim uyustu her yerim agriyor..
Senin kızın gazı da kalmadi derdi ne acaba uykuyu sevmiyor demekki . Valla ben gorumcemle yaşıyorum beraber büyütuyoruz bana çok yardımcı oluyor sen tek başınasin bravo diyorum sana allah yardımcın olsun

Kızlarrr bnm oğlum çok sık kaka yapıo 2 saate 1 emziriyorum ve her emzirmemde kaka yapıo köpüklü falan çıkarıo kakasını önceden günde en fazla 4 kezdi şimdi 2 saate 1 ishal mi acaba die Dr a gittik tahlil temiz çıktı ama bu kadar sık ve köpüklü kaka normal mi ishalden çok korkuyorum ateşi ve kusması yok anormal derecede ama çok huzursuz bu sık kaka olayı başladğndan beri geceleri çok uyanıo günde sürekli ağlıo ishal mi anlayamadk ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba. Bi süredir sizi takip ediyorum çok güzel paylaşımlarınız var. Benim bebeğim 19 kasım doğumlu. Doğduğu günden beri maalesef mama takviyesi yapıyorum. Sanırım aranızda aynı durumda olanlar var insan gerçekten kendisini kötü hissediyor. 1 haftadır çok mutluyum çünkü sütüm gözle görülür şekilde arttı, daha önce denemediğim şey kalmamıştı. Solgar ın bira mayası tabletini kullanıyorum tam adı Brewers yeast with vitamin b 12. Aynı şekilde GNC nin de varmış. Hemen üye olup paylaşmak istedim ki benim oğluşum gibi diğer bebişler de doysun. Artık emdikten sonra daha çok süt sağıyorum mama yerine doymadığında sağdığımı veriyorum. Hepinize bol sütlü günler..

Kızlar valla yatın kalkın o saatte yattığına dua edin benim ki sabaha karşı 5 te uyuyor
Allah sana kolaylık versin canım ben memnunum uyuyor ya ona şükür zaten eşim sabah 8:30 işe gidip gece 21:30 da geliyor gerçi 45 dk anca oyalıyor sonra annesi seni istiyor bende ağlıyor beni sevmiyor diyor hop kız yine benim kucağımda işine öyle geliyor gece yattığımda kollarımın ağrısını hissediyorum sabah beşte uyusaydı dayanabilirmiydim bilmiyorum eşim başını yastığa başını koyar koymaz uyuyanlardan yatar uyurdu büyük ihtimal

Dun o karda eşin butun nobetçi eczanelerı dolaştı mama yok. Nerden bulcam o mamayı benya. Şimdi yıne başka eczanelere bakmaya gittı. Saat 1.5 tan bu saate sadece 20 dk emdı toplamda. Sagdım verıyorum onuda içmiyo. Napıcam ben. Aclıktan bişey olcak cocuga bu seferde. Burun gece meme açıkta ayaktaydm resmenya. Enzırme pozısyonunda yatırr yatrmax aglıyo ayakta hersekılde denedim yok yok. Uyudu şimdi yıne aç aç. Ben aglamaktan helak oldum. Resmen caresız kaldımya.

Ağlama sen bebegin daha çok huzursuz olur annesi şuanda nasıl umarım uyumuştur sende dinlenirsin biraz
ucbucukta uyudu yarim saat araliklarla cigliklarla uyandi.. Sersem gibiyim suan

Senin kızın gazı da kalmadi derdi ne acaba uykuyu sevmiyor demekki . Valla ben gorumcemle yaşıyorum beraber büyütuyoruz bana çok yardımcı oluyor sen tek başınasin bravo diyorum sana allah yardımcın olsun
ah bir bilsem doktor da hicbir seyi yok sapasaglam bebek diyor.. Memede uyumaya alistigindan gazi tekrar gun yuzune cikti sanirim cunku gazini cikarmadan yatiyor direk ve kendi de cikaramiyor.. Kakasini yaparken cikariiyordu bir suru iki gundur yapamadi ondan sanirim icinde tum gazlar karni yumusakti ama yine semsert olmus eski gecelere döndük evet tekim malesef esim de cok destekci olamiyor isten geliyor uyukluyor resmen yardimci olmaya calisiyor ama bir yere kadar kizim surekli meme istiyor..

masallah canim cok begendim.. Tosun pasaya da bak sen ne kadar da buyumus cok uzun boylu masallah annesi.. Basta farkedemedim bebegini kirmizilarin arasinda :) bu arada esine bu jesti yapman cok hoşuma gitti umarim sevginiz daim olur senin degerini kiymetini bilir uzmez seni..

canim netten baktin mi dicem ama acil lazim.. Netten kisa sürede getirenden al ya da eczaneden siparis ver getirtsin hemen.. Bu surecte sen de baska mama kullan canim.. Allah yardimcin olsun.. Sagdigini enjektorle fln vermeyi de denedin mi..

Tatlım çok yeni son bir haftadır göreceği şekilde oyuncağı tuttuğum zaman eliyle uzanıp alıyor geçen hafta yapamıyordu elini titrek tştrek sallıyor uzanıyor ama tutturamıyordu Çok ilginç bir haftada bazen çok şey değişiyor

Kızlar dün demiştim ya memede değil emzikle uyudu diye erken final yaptım sanırım bugün reddetti ağladı bende aldım memeye gelir gelmez uyudu Bebeğimin kafasını karıştırmak istemiyorum 4. Ayını doldurana kadar uyku eğitimi yapmayacağım Off off

Ayyy şu aşı zamanları geriliyorum mart başı bizimde aşımız,karalar sarmaya başladım demir ilacını sanırım bizim dr vermeyecek devit demişti başla birşey yok demişti sende iyi yapmışşın çocuk dr una sormadan başlamaman çok iyi olmuş

Kızlar benim oğlum bu ara 11:30 civarı uyuyor çok geç değil mi sizinkiler derin uykuya saat kaçta geçiyor ?
Benim kizim 8:30 uyuyor gecede genelde 2 de ve 5 te mikirdanirken alip emziriyorum ve mama veriyorum sabaha kadar kesintisiz uyumuyoruz yani zaten gece emzirmesi cok gerekliymis sut icin ve bebegin cok uzun derin derin uyumasi iyi degilmis diye okudum

Real'e Migros'a felanda bakın oralarda olabilir bizim mamada benim oturduğum yerde sadece 1eczanede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…