Allah allah beşe kadar nasıl oyaliyrsun sude çok zorlanıyorsun benim akşamları kollarim dökülüyor gezdiricem oynaticam diye allah kolaylik versin sana. Peki beş te uyuduğunda kaça kadar uyuyor?Kızlar valla yatın kalkın o saatte yattığına dua edin benim ki sabaha karşı 5 te uyuyor
Senin kızın gazı da kalmadi derdi ne acaba uykuyu sevmiyor demekki . Valla ben gorumcemle yaşıyorum beraber büyütuyoruz bana çok yardımcı oluyor sen tek başınasin bravo diyorum sana allah yardımcın olsunAl benden de o kadar.. Sinirden agliyorum artik saatlerdir uyutmaya calisiyorum karni tikabasa dolu gazi yok ne istiyor benim yavrum yaa.. Her yerim uyustu her yerim agriyor..
Benimki de memede uyumaya bayılır. Uyuyunca gazını nasıl çıkarıyorsun benimki çıkarmıyor yinede kucağımda dik olarak gezdiriyorum bi süre2 3 gün önce 01.00 de uyuyordu..bugün 11.30 da uyutabildim şükür ..memede uyudu ama
Akşam yatmayi bilmiyor sabah kalkmayi bilmiyor dicem ama sabah kalkmayi gayet iyi biliyor maalesefBenim oğlum da yarım saat önce falan uyudu bana da geç geliyor ama su an icin yapacak bişey bulamıyorum ☺
Allah sana kolaylık versin canım ben memnunum uyuyor ya ona şükür zaten eşim sabah 8:30 işe gidip gece 21:30 da geliyor gerçi 45 dk anca oyalıyor sonra annesi seni istiyor bende ağlıyor beni sevmiyor diyor hop kız yine benim kucağımda işine öyle geliyor gece yattığımda kollarımın ağrısını hissediyorum sabah beşte uyusaydı dayanabilirmiydim bilmiyorum eşim başını yastığa başını koyar koymaz uyuyanlardan yatar uyurdu büyük ihtimalKızlar valla yatın kalkın o saatte yattığına dua edin benim ki sabaha karşı 5 te uyuyor
ucbucukta uyudu yarim saat araliklarla cigliklarla uyandi.. Sersem gibiyim suanAğlama sen bebegin daha çok huzursuz olur annesişuanda nasıl umarım uyumuştur sende dinlenirsin biraz
ah bir bilsem doktor da hicbir seyi yok sapasaglam bebek diyor.. Memede uyumaya alistigindan gazi tekrar gun yuzune cikti sanirim cunku gazini cikarmadan yatiyor direk ve kendi de cikaramiyor.. Kakasini yaparken cikariiyordu bir suru iki gundur yapamadi ondan sanirim icinde tum gazlarSenin kızın gazı da kalmadi derdi ne acaba uykuyu sevmiyor demekki . Valla ben gorumcemle yaşıyorum beraber büyütuyoruz bana çok yardımcı oluyor sen tek başınasin bravo diyorum sana allah yardımcın olsun
masallah canim cok begendim.. Tosun pasaya da bak sen ne kadar da buyumus cok uzun boylu masallah annesi.. Basta farkedemedim bebegini kirmizilarin arasinda :) bu arada esine bu jesti yapman cok hoşuma gitti umarim sevginiz daim olur senin degerini kiymetini bilir uzmez seni..
canim netten baktin mi dicem ama acil lazim.. Netten kisa sürede getirenden al ya da eczaneden siparis ver getirtsin hemen.. Bu surecte sen de baska mama kullan canim.. Allah yardimcin olsun.. Sagdigini enjektorle fln vermeyi de denedin mi..Dun o karda eşin butun nobetçi eczanelerı dolaştı mama yok. Nerden bulcam o mamayı benya. Şimdi yıne başka eczanelere bakmaya gittı. Saat 1.5 tan bu saate sadece 20 dk emdı toplamda. Sagdım verıyorum onuda içmiyo. Napıcam ben. Aclıktan bişey olcak cocuga bu seferde. Burun gece meme açıkta ayaktaydm resmenya. Enzırme pozısyonunda yatırr yatrmax aglıyo ayakta hersekılde denedim yok yok. Uyudu şimdi yıne aç aç. Ben aglamaktan helak oldum. Resmen caresız kaldımya.
Tatlım çok yeni son bir haftadır göreceği şekilde oyuncağı tuttuğum zaman eliyle uzanıp alıyor geçen hafta yapamıyordu elini titrek tştrek sallıyor uzanıyor ama tutturamıyordugözün aydın canım.
yaa demek ki her şeyin bir vakti var. artık senin bebeğin senden yavaş yavaş kopmaya başlıyor.
yani yenidoğanların kucak ve anne ihtiyacı oluyor ya demek ki geçiyor yavaş yavaş.
bizim uyku şeklimiz her gün farklı. ayakta sallama kucakta sallama memede yatırma emzirme yastığında yatırma omuzda gezdirme vss.. :)
beyfendi hangisini severse o şekilde uyuyo.
canım senin bebiş oyuncağını çok güzel tutmuş maşallah 41 kere ne zaman tutmaya başladı?
Ayyy şu aşı zamanları geriliyorum mart başı bizimde aşımız,karalar sarmaya başladımBugün 4.ay aşısı olduk henüz ateşimiz çıkmadı inşallah çıkmaz da. Bi de sağlık ocagi artık kan için damlaya başlayacağız dedi doktor verdi bi tane almadım henüz cumartesi kontrolde çocuk doktoru kullan derse kullanacagim
Bayıldımmmmmmmmm ne şahane olmuş
Tatlım nasıl yaptın bende yapıp watsapp fotoğafım yapayım
Benim kizim 8:30 uyuyor gecede genelde 2 de ve 5 te mikirdanirken alip emziriyorum ve mama veriyorum sabaha kadar kesintisiz uyumuyoruz yani zaten gece emzirmesi cok gerekliymis sut icin ve bebegin cok uzun derin derin uyumasi iyi degilmis diye okudumKızlar benim oğlum bu ara 11:30 civarı uyuyor çok geç değil misizinkiler derin uykuya saat kaçta geçiyor ?
Ahh bu memede uyumalar ahhBenimki de memede uyumaya bayılır. Uyuyunca gazını nasıl çıkarıyorsun benimki çıkarmıyor yinede kucağımda dik olarak gezdiriyorum bi süre
Tatlım senin foroğafında muhteşem olmuşoo süper işte..bi taşla 2kuş :)..istiyosan yaptır gitsin..saç rengimiz koyu olduğu için dönmesi kolay olur ..aklımızda durcana,saçımızda dursun
Real'e Migros'a felanda bakın oralarda olabilir bizim mamada benim oturduğum yerde sadece 1eczanede varDun o karda eşin butun nobetçi eczanelerı dolaştı mama yok. Nerden bulcam o mamayı benya. Şimdi yıne başka eczanelere bakmaya gittı. Saat 1.5 tan bu saate sadece 20 dk emdı toplamda. Sagdım verıyorum onuda içmiyo. Napıcam ben. Aclıktan bişey olcak cocuga bu seferde. Burun gece meme açıkta ayaktaydm resmenya. Enzırme pozısyonunda yatırr yatrmax aglıyo ayakta hersekılde denedim yok yok. Uyudu şimdi yıne aç aç. Ben aglamaktan helak oldum. Resmen caresız kaldımya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?