- 23 Kasım 2012
- 1.606
- 1.952
- 248
thanks bebekkkasii kız seniiiiiyakışır bebekkk
canmmbenmm teşekkür ederim..haklısın soluk duruyo makyajsız..ama yapmassamda içimde kalcak beCanım benimde siyah saçlarım yıllardır şimdi beyazlarım çıkmaya bAşladı dusunmuyor degildim ama maaşallah boyasiz da çok güzelsin daha genç duruyor insan renk değişimi sürekli makyaj istiyor olmayınca hasta gibi l
çok geçmiş olsun canmm..Kızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.
oyy maşallah sizeMerhaba.buda biziz.herkeese sevgiler.
yupppiiii hiç olumsuz yorum almadımCanım senin saç rengin yüzüne gitmiş ama arkadaşının saç rengi güzel benimkide onun gibi biraz daha açığı bnce değişiklik yapabilirsin :)
ben ikisinide aldımm..çıngırağı eline verirsem kafasına gözüne vuruyomerhaba kızlarr çıngırak mı almalı sulu dişlik mi?
dişliği henüz elektif kullanamadık..eline bilinçsizce kemiriyo
al ikisinide derim tatlım
bence bi dr a götür canmm..çok önemli bişey değil ama gaita mikroskopisiyle altında yatan neden çıkar ortaya ona göre önlemini alırsınSelam kasim anneleri hamileligimin son zamanlarina dogru gordum burayi ama yazmadim hic.lakin hep takipteyim yorumlarınızdan cok faydalaniyorum yalniz olmadigimi hissediiyorum sayenizde.benim.kizim 29 ekim dogumlu.cok memeci huysuz.genellikli mizmiz bi bebek.su siralar memeyle savas halinde ozellikle sol mememi hem emmek istiyor hem almiyor ya da oynuyor cekistiriyor.Allahtan herzaman degil emiyor yinede.bu durumda.normal dimi sanirim sizin bebiSleRde yapiyor.cok gazi var usuttu sanirim kakasi yesil ve kötü kokuyor bi de ip gibi cok az kaN gördüm bugun yorumlarda o da normal deniyor.öyle dimi???
Arkadaşinin saç rengi çok hoş. Boyat. Bence
cesaretlendirdin beni canmbenmm..amonyaksız fikride ii miş..ombreyi yapabiliyosalar öle şansımı denerim bendeCanim kaşlarimi boyamadim hiç... benim kaşlarimda siyah.arkadaşının sacinin ucu daha açık istersen ilk başta diplerindeki tonlarda boyayip gözün alistiktan sonra uçlarındaki renge donebilirsin.. ben emzirdigim donemde boyamadim hic..beyazlarim başladı garnier'in olia serisine boyayacagim amonyaksiz..
Boyatinca da görmek isterizzzz :))