2014 Kasım Anneleri

asii kız seniiiii yakışır bebekkk
thanks bebekkk

canmmbenmm teşekkür ederim..haklısın soluk duruyo makyajsız..ama yapmassamda içimde kalcak be

çok geçmiş olsun canmm..

Merhaba.buda biziz.herkeese sevgiler.
oyy maşallah size

Canım senin saç rengin yüzüne gitmiş ama arkadaşının saç rengi güzel benimkide onun gibi biraz daha açığı bnce değişiklik yapabilirsin :)
yupppiiii hiç olumsuz yorum almadımsanada ayrıcaa teşekkür ediyorum canmmcımm

merhaba kızlarr çıngırak mı almalı sulu dişlik mi?
ben ikisinide aldımm..çıngırağı eline verirsem kafasına gözüne vuruyoo sırtüstü yatarken iyi bir oyalama zımbırtısı ama
dişliği henüz elektif kullanamadık..eline bilinçsizce kemiriyo
al ikisinide derim tatlım

bence bi dr a götür canmm..çok önemli bişey değil ama gaita mikroskopisiyle altında yatan neden çıkar ortaya ona göre önlemini alırsın

Arkadaşinin saç rengi çok hoş. Boyat. Bence
yehuuuu

cesaretlendirdin beni canmbenmm..amonyaksız fikride ii miş..ombreyi yapabiliyosalar öle şansımı denerim bende

merhaba.genelde hepimizin bebeğinde aynı problemler var..benim bebeğimde de aynı senin yazdıklarını yaşıyoruz,bu görülen mukuslu kaka 3 ayını dolduran her bebekte genelde nasıl oluyor onu çözemedim..herkeste aynı anda mukuslu kaka başlıyorsa bu alerji testlerini anlayamıyorum

ayy canım sonradan farkettim benim oyun halısında ikiside varmış:)) bu arada kendi saçlarında çokkk güzelmiş..ama ombre bende istiyorum..diplere değmediği için problem olmaz diye düşünüyorum ama kararsızım hala

Hakkaten hep ayni zamanlarda cikiyor ne enteresan bisey yaaa.alerjik olmasinlar insallah cok zor...bu arada benim kizim hala uyumadi son demlerinde artik pufpuff yapip tukuruk cikartip duruyor

Hemen hemen ayni boyda bende kara kara onu dusunuyorum diger aya mumkun degil olmaz park yataginin sungeride yumusak ne yapicam bipmiyorum
Ben malesef 16 gündür kullanamıyorum bugün 83 günlük kızım heryerde onun üzerinde uyutuyordum ama artık hem ayakları alttan çıkıyor hemde iyice hareketlenmeye başladığından kendini kaydırıyor üzerinden yanlardaki korumslıklarına kolları sıkışıp uyanınca şaşkın şaşkın bakıyordu suratıma sanırım sendede tiny love ana kucağı var ben gece gündüz onda uyutuyorum pedinin altına battaniyelerle destek yaptım gece onda uyuduğundan çocuğu çok sert zeminde yatırıyorum gibi geldi ben park yatağın içine yorgancıda pamuk yatak yaptırdım ama oda çok yumuşak gibi geliyor yüzü koyun yatarsa nefes alamazsa diye korkuyorum zaten benim cadı park yatakta yatırdığımda 10 dkda uyanıyor bende dönmeye başlayınca gece ana kucağında yatıramayacağım park yatağa nasıl alıştıracağım bilmem

İnan hepinmiz aynı sorunları yasıyoruz bizde düzen oturtmadık denedik denemedik deil ama boş istediği saatte emecek istediği saatte uyanacak istediği saatte yatacak aman olsun dedik sağlıklı olsunlarda biraz daha büyüsünler o zaman el ele verip bir düzen oluştururuz en azından onlarda az cok dertlerini belli eder ona göre daha iyi yardımcı oluruz miniklere

oo süper işte..bi taşla 2kuş :)..istiyosan yaptır gitsin..saç rengimiz koyu olduğu için dönmesi kolay olur ..aklımızda durcana,saçımızda dursun

Kızlar benim oğlum bu ara 11:30 civarı uyuyor çok geç değil mi sizinkiler derin uykuya saat kaçta geçiyor ?
Benim kızımda 11:30 da uyuyor ben buna şükür diyorum doğduğundan onbeş gün öncesine kadar gece dokuzdan 1:30'a kadar uyumuyordu anca 1:30 da derin uykuya dalıyordu anca onbeş gün önce kendiliğinden uyku saatini önce 12:30'a sonra 11:30'a çekti ben onca uğraştım daha erken uyutmak için ama onlar istemeyince sen ne yapsanda uyumuyorlar artık yine kendiliğinden daha erken uyumasını bekleyeceğim ısrar edince daha ters tepiyor çünkü bide bizim babamız işten 9:30da geliyor daha erken uyursa hiç babayı görmeyecek sabah eşim işe giderkende uyuyor zaten

Kızlar valla yatın kalkın o saatte yattığına dua edin benim ki sabaha karşı 5 te uyuyor

Al benden de o kadar.. Sinirden agliyorum artik saatlerdir uyutmaya calisiyorum karni tikabasa dolu gazi yok ne istiyor benim yavrum yaa.. Her yerim uyustu her yerim agriyor..

Al benden de o kadar.. Sinirden agliyorum artik saatlerdir uyutmaya calisiyorum karni tikabasa dolu gazi yok ne istiyor benim yavrum yaa.. Her yerim uyustu her yerim agriyor..
Ağlama sen bebegin daha çok huzursuz olur annesi şuanda nasıl umarım uyumuştur sende dinlenirsin biraz

hangi hastanedeki cengiz bey bu canım bizim hastanede de var tavsiye ediyor musunuz gittiğin diğer doktor kim
Cengiz bey medi life da benim gittiğim Dr Çorlu'da bende her zaman gidemiyorum uzak kalıyo bana ama onun gibi Dr arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…