2014 Kasım Anneleri

Yok arabamızdaym canım. E emmıyo memeden zorlucam yıne. Evde olsak biberonla verırım süt. Uyyo suanda. Bırde dr 5 kez ver mamayı gunde dedı. 60 ml bitirırse 90 ml dedi. Kaç saat arayla vemem lazım
En fazla 3 saatte bir cnm ztn kendi belli eder aciktigini hangi mamayi veriyorsun
30 yap ver bi 1 yarim saat sonra falan tekrardan 30 daha ver ..
Birden 60ligi bitiremeyebilir .

Bugun iki kere yapti yavrum ikinciside cok az henuz hicbisey vermedigim halde bakalim yarin ne olcak iyiki biogia ya baslamamisim ondan durdu ishali diycektim bakalim kulturumuzde ne cikicak

geçmiş olsun dşiyelim yoktur inş bişeyi kalbini ferah tut ellerini emmesi açlıktan olmasa gerek bizde de var meraklanma

Kızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
canım gecmış olun sana bır sorum olacak canım eger kaka resmı varsa görderırmisin yada tarıf edermısın benım bebektede gördüm ama emın degılım her kakada varmıydı? küçük mü büyükmü? bırde ne zaman başladı bebek 3 aylık degılmı? o zaman cıkmadıda şımdı cıktı ki? sagol canım efsunkar sende gecmış olsun ne olur kakasının resmını gönderın yoksa anlıyamıyacağım coooook sagolun

önceden yapabiliyorduk ama di mi? şu kadar zamandır evliyim nişanlıyım gibi.. bi saattir arıyorum forumda bulamadım..
evliyim nisanliyim gibi imzayi onceden yapabiliyorduk evet canim ama forum guncellendi kalkti o malesef..

sagol canim ama artik sut urunu yemediğimden olmuyor oncekileri de cekmemistim kii bende ayni soruyu sordum bu aylarda cikarmis.. Her kakamizda yoktu bizim bazen nokta nokta bazen iplik gibiydi kan..

sagol canim ama artik sut urunu yemediğimden olmuyor oncekileri de cekmemistim kii bende ayni soruyu sordum bu aylarda cikarmis.. Her kakamizda yoktu bizim bazen nokta nokta bazen iplik gibiydi kan..
canım u gin gördüm ben mama verıyorum sen sadeve anne sütümü? birde ne kadar süre devam ettı kac gün gördün kakası sümüksümüydü sagol canım

canım aleriı testı yaptılarmı testın adını yazarsan sevınırim

canım ne yaptın sinavlar iyi geçmiştir inşallah. Minik yaramaz da var mı duzelme

evet her ay gidiyoruz kilo boy ve kafa ölçüsü bir yıl boyunca takip edilmesi iyi oluyormuş
canım benı düşünmene çok sevindimm sınvlra çok çalışmıştım çok şükür hepsinden geçtim sen nasılsın canım yavrun nasıl

canım benı düşünmene çok sevindimm sınvlra çok çalışmıştım çok şükür hepsinden geçtim sen nasılsın canım yavrun nasıl
Cok sevindim geçmene. Biz iyiyiz çalışmaya başladim oğlum o duzene alışmaya çalışıyoruz. Senin bebiş nasıl biraz biraz düzelmeler başladı mı

İyi bişey vesselam

En fazla 3 saatte bir cnm ztn kendi belli eder aciktigini hangi mamayi veriyorsun
30 yap ver bi 1 yarim saat sonra falan tekrardan 30 daha ver ..
Birden 60ligi bitiremeyebilir .
Canım ben daha hiç mama vermedım doktor pepti junıor verdı. Gece ne sıklıkta versem mamayı acaba. Of bu mama olayı cok kafamı karıştrdı.

Canım ben aralık annesıyım bbegım 1,5 aylık. Kakasında ben kan gormedım sümüksüydu sadece onu gordum. Tahlılde cıktı kan oldugu. Sadece sabah sümüksü kaka yapmıştı ilk defa okadar ama dr kan önemlı dedı bidaha aen gorursen falan getr dedı. Haftaya tekrar kaka çiş tahlılı yapcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…