- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
En fazla 3 saatte bir cnm ztn kendi belli eder aciktigini hangi mamayi veriyorsunYok arabamızdaym canım. E emmıyo memeden zorlucam yıne. Evde olsak biberonla verırım süt. Uyyo suanda. Bırde dr 5 kez ver mamayı gunde dedı. 60 ml bitirırse 90 ml dedi. Kaç saat arayla vemem lazım
Bugun iki kere yapti yavrum ikinciside cok az henuz hicbisey vermedigim halde bakalim yarin ne olcak iyiki biogia ya baslamamisim ondan durdu ishali diycektim bakalim kulturumuzde ne cikicakBiz onu kullandik hatta gunde 3 4 kere kaka yapiyo suan betul ama kivami normal yaptigi kakalar gibi doktor 4.aya kadar kullanicaz biogaia yi dedi bugun tekrar aldik hatta digerinin kullanim tarigini gecirmisim .bize bu ikisi iyi gelmisti bitirmisti paraziti..bide o surubu verdigimizde cok rahat yatiyodu betul hic uyanmadan 4 saat falan antibiyotik die sanirim
ne görmüştun canimburda bir arkadaşta da görmüştümkimdi o yaaa
Bana sprial onermedi dr cnmTedbiri elden.birakmamak.lazim.canim bende cok.korkuyorum o yuzden.gidip.30.gunlukken.spral.taktirdim
Kızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.
canım gecmış olun sana bır sorum olacak canım eger kaka resmı varsa görderırmisin yada tarıf edermısın benım bebektede gördüm ama emın degılım her kakada varmıydı? küçük mü büyükmü? bırde ne zaman başladı bebek 3 aylık degılmı? o zaman cıkmadıda şımdı cıktı ki? sagol canım efsunkar sende gecmış olsun ne olur kakasının resmını gönderın yoksa anlıyamıyacağım coooook sagolunKızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
evliyim nisanliyim gibi imzayi onceden yapabiliyorduk evet canim ama forum guncellendi kalkti o malesef..önceden yapabiliyorduk ama di mi? şu kadar zamandır evliyim nişanlıyım gibi.. bi saattir arıyorum forumda bulamadım..
Kızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
sagol canim ama artik sut urunu yemediğimden olmuyor oncekileri de cekmemistim kiicanım gecmış olun sana bır sorum olacak canım eger kaka resmı varsa görderırmisin yada tarıf edermısın benım bebektede gördüm ama emın degılım her kakada varmıydı? küçük mü büyükmü? bırde ne zaman başladı bebek 3 aylık degılmı? o zaman cıkmadıda şımdı cıktı ki? sagol canım efsunkar sende gecmış olsun ne olur kakasının resmını gönderın yoksa anlıyamıyacağım coooook sagolun
canım u gin gördüm ben mama verıyorum sen sadeve anne sütümü? birde ne kadar süre devam ettı kac gün gördün kakası sümüksümüydü sagol canımsagol canim ama artik sut urunu yemediğimden olmuyor oncekileri de cekmemistim kiibende ayni soruyu sordum bu aylarda cikarmis.. Her kakamizda yoktu bizim bazen nokta nokta bazen iplik gibiydi kan..
canım aleriı testı yaptılarmı testın adını yazarsan sevınırimcanım gecmış olun sana bır sorum olacak canım eger kaka resmı varsa görderırmisin yada tarıf edermısın benım bebektede gördüm ama emın degılım her kakada varmıydı? küçük mü büyükmü? bırde ne zaman başladı bebek 3 aylık degılmı? o zaman cıkmadıda şımdı cıktı ki? sagol canım efsunkar sende gecmış olsun ne olur kakasının resmını gönderın yoksa anlıyamıyacağım coooook sagolun
canım benı düşünmene çok sevindimm sınvlra çok çalışmıştım çok şükür hepsinden geçtim sen nasılsın canım yavrun nasılcanım ne yaptın sinavlar iyi geçmiştir inşallah. Minik yaramaz da var mı duzelme
evet her ay gidiyoruz kilo boy ve kafa ölçüsü bir yıl boyunca takip edilmesi iyi oluyormuş
Cok sevindim geçmene. Biz iyiyiz çalışmaya başladim oğlum o duzene alışmaya çalışıyoruz. Senin bebiş nasıl biraz biraz düzelmeler başladı mıcanım benı düşünmene çok sevindimm sınvlra çok çalışmıştım çok şükür hepsinden geçtim sen nasılsın canım yavrun nasıl
Akrep burcu zor derlerdi İnanıyorumKarar verdim bu Kasım bebekleri tamamen anlaşmalı bak sen ya hepsi aynı anda memeyi red etmeye zorla almaya başlamışBenimkide gece uykuluyken alıyor birtek
İyi bişey vesselamBagirsak hastaliklar,altta yatan herhangi bir organik hastaligin saptanamadigi,mide-bagirsak sistemiyle ilgili semptomlarin gözlendigi bozukluklardr.
BIOGAIA bozulmus bagirsak florasinda dengeyi saglayarak ishal, kabizlik ,gaz ,karin agrisi, bagirsaklarin sancili durumlari gibi sindirim sistemi bozukluklarinin ve immün sistem bozukluklarinin tedavisinde kullanilir diyor:)
Canım ben daha hiç mama vermedım doktor pepti junıor verdı. Gece ne sıklıkta versem mamayı acaba. Of bu mama olayı cok kafamı karıştrdı.En fazla 3 saatte bir cnm ztn kendi belli eder aciktigini hangi mamayi veriyorsun
30 yap ver bi 1 yarim saat sonra falan tekrardan 30 daha ver ..
Birden 60ligi bitiremeyebilir .
simdiden.belli ediyorlar kendilerini.ozaman desene.s bizİmkide bi uykuusunu.alamasin.kiyameti kiopariyo diger uykusuna yarim saatte dalacaksa iki saat suruyo pispis salla saril gezdr.hicbise fayda etmiyoAkrep burcu zor derlerdi İnanıyorum
Canım ben aralık annesıyım bbegım 1,5 aylık. Kakasında ben kan gormedım sümüksüydu sadece onu gordum. Tahlılde cıktı kan oldugu. Sadece sabah sümüksü kaka yapmıştı ilk defa okadar ama dr kan önemlı dedı bidaha aen gorursen falan getr dedı. Haftaya tekrar kaka çiş tahlılı yapcak zatencanım gecmış olun sana bır sorum olacak canım eger kaka resmı varsa görderırmisin yada tarıf edermısın benım bebektede gördüm ama emın degılım her kakada varmıydı? küçük mü büyükmü? bırde ne zaman başladı bebek 3 aylık degılmı? o zaman cıkmadıda şımdı cıktı ki? sagol canım efsunkar sende gecmış olsun ne olur kakasının resmını gönderın yoksa anlıyamıyacağım coooook sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?