- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
İnş canımya trafık hiç ilerlemıyo.Kıyamam ben kızıma hadi rahatça eve yetiş miniğimiz doysun annesi
Canım senin saç rengin yüzüne gitmiş ama arkadaşının saç rengi güzel benimkide onun gibi biraz daha açığı bnce değişiklik yapabilirsin :)kızlar burası yeri değil belki ama..sizin fikirleriniz önemli benim için
yıllardır siyah saç kullanıyorum..sıkıldım artık..hamileliğin başından beridirde hiç boyatmıyorum
arabada çekilmiş olan foto bana ait
kucağında çocuk olanda arkadaşım
sizce arkadaşımın saç rengi bana gidermi
benim saçlarda uzun ve dalgalı..
görüşlerinize ihtiyacım var..
şimdiden thanks kızlarr
Kızın evde mi canımİnş canımya trafık hiç ilerlemıyo.
Yok canım yanmda. Ama emme problemı var üç gundur. Memede kıyametı kopartıyo. 5 dk zor emıyo tutturursam oda memeyı. Biberon yada kaşıkla verıyorum. Hep uyyo aclıktan buyuk ıhtımal gunduz hep uyyo ama gece guzel emıyo uyku halıyle. Gunduz emmıyo krıze gırıyo aglamaktanKızın evde mi canım
Aynısı benim oğlumdada var ama dışarda oldugun Zamanlar için biberona yani mamaya alıştırmayı denesen canım çünkü benim akıllı oğlumda gündüz memeyle savaşıyor ama gece uykuluyken sapır şupur emiyor .. Hadi yok açılsın hemen yavrum benim helak olmasınYok canım yanmda. Ama emme problemı var üç gundur. Memede kıyametı kopartıyo. 5 dk zor emıyo tutturursam oda memeyı. Biberon yada kaşıkla verıyorum. Hep uyyo aclıktan buyuk ıhtımal gunduz hep uyyo ama gece guzel emıyo uyku halıyle. Gunduz emmıyo krıze gırıyo aglamaktan
Karar verdim bu Kasım bebekleri tamamen anlaşmalı bak sen ya hepsi aynı anda memeyi red etmeye zorla almaya başlamışBenimki de sadece gece alıyor uykuya dalinca atıyor çok garip bişey gün içinde almıyor kesinlikle
Cnm sormasi ayip kaca aldin.. internete biraz baktım.pahali geldi biraz. Ondan soruyorum.
[UOTE="mrymerhn, post: 39451832, member: 626731"]bende hepsi buradadsn kanz bremen aldm memnunum canim.ama.baston tipi katlanmiuo.rahat ge is birsey istoyorsan iyi ama pratik olsun diyosan chicco liteway demis arkads.bencede oyle
10 dkda olsa emdı yavrum şükür trafıkte acıldAynısı benim oğlumdada var ama dışarda oldugun Zamanlar için biberona yani mamaya alıştırmayı denesen canım çünkü benim akıllı oğlumda gündüz memeyle savaşıyor ama gece uykuluyken sapır şupur emiyor .. Hadi yok açılsın hemen yavrum benim helak olmasın
aynen ya bazen 6saat emmedigi oluyo nasil dayaniyolarya kiloda alamadi oyuzden zaten.sKarar verdim bu Kasım bebekleri tamamen anlaşmalı bak sen ya hepsi aynı anda memeyi red etmeye zorla almaya başlamışBenimkide gece uykuluyken alıyor birtek
ferrum die ismi bizimki dogdugundan beri kullaniyoruz kani dusuk die verilmisti bizeCanım e reçete yazdı eczaneden almadım doktora da sormadım adını. Size de verdi mi
Gecmis olsun canim ayni durumdayiz ben de yemiyorum artik kan gormedim bir daha.. Umarim cabuk atlatirlar bu alerjiyi..Kızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
hamilelik takvimi canim ama gebelikte oluyor sanirim bebegimiz icin biyle birsey yok..kızlar a bi şey söylicem, surekli birbirimize bebeğin ne kadarlık deyip duruyoruz. hamilelik takvimi gibi bir takvim varsa hepimiz eklesek ya.. adı neydı bu olayın hatırlayamıyorum, hatırlasam yapıcam ama bileniniz var mı neydi bu aşağıdaki zımbırtının adı..
Canım Sak'ın Sıkma Can'ını Cengiz beye gittin demi banada aynılarını yaptırdı daha da bir sürü tahlil yaptırır kızımda 90 gr almıştı ben çok üzülmüştüm bana dediki idrar yollarımda iltihap var dedi ve antibiyotik verdi 40 günlükken bende Abi'm lerin dr Una gittim sonuçlar temiz Sak'ın kullanma dediMama hangısını tavsiye edersınız bakalım dr verıcekmı hangısını verıcek. Ama ne sıklıkta nekadar verıcem mama onuda bilmıyorum sorup ogrencez artık. Sizinde fıkırlerınızı almak isterim.
Cengiz bey bana bebelac Nutri konfor yazmıştı onu kullanıyorum günde 2 kez veriyorum ben sma sen 2 saat arayla ver o zaman10 dkda olsa emdı yavrum şükür trafıkte acıld
Cnmm bak biz daha bugun geldik doktordan bu yuzden bizde 2 ayda 1250 aldik ztn mama yiyorduk ama iice azaltti mamayi acikmiyor resmen zorla agzina sıka sıka yedirdim 1 haftada 100 gr almis ve doktor bugun devlet tarafindan karsilanan raporlu mama yazdi bize ..onu deniycez bakalim simdi ...moralini bozma en azindan kilo vermemis ..Morale oyle ıhtıyacım varkı mal kocam aglıyorum dıye bana kızıyo anlamıyokı. İçim gıdıyo bebegımı o halde gorunce. Saglıklı olsunda mama yesınya yeterkı. İnş bişey cıkmaz. Amanil zamanda ıkı kere mama vermiştim hemen kusmuştu. Onuda kabıl etmeZse naparım bilmıyorum. Bugun 5 er dkda olsa minnacık emdı zar zor Ama aç biliyorum yanı şuandada.
Gecmis olsun canim ayni durumdayiz ben de yemiyorum artik kan gormedim bir daha.. Umarim cabuk atlatirlar bu alerjiyi..
hamilelik takvimi canim ama gebelikte oluyor sanirim bebegimiz icin biyle birsey yok..
Ala ala anlasmislar gibi sanki..bizde 1 bucuk aydir boyleyiz suan 1 haftada agzina sıka sıka zorla icirdim 100 gr almis ayda 400 eder vala bende anlamadim yabenim.kizimda buay 300 gram almis ama.doktor 15gundaha emzir.bskalim ona gore deditahlil falan istemedi.s
Sağol cnm kızım mayısta 4 olacak kendını oyalıyor artık şükür ama yemek canı ısterse yıyor genelde ben yedırıyorum. Tuvalete ben goturuyorum. Yarım gun krese gıdıyordu ama bebek olunca hazırlayıp gönderemedim tek başıma. ara verdik o yuzden annem gidince. Eşim kızımı oyalıyor baya akşamları falan. Zor oluyor ama alıştık. Kızımı ıhmal etmemek için elimden geleni yapıyorum. Tek çocuk hiçbirşey değilmiş diyorum şimdi :))
Annem kaldı bıraz yanımda. 1 ay kadar yanlızdım memlekete geldim şimdi anneme. Şu gaz işinden kurtulursak biraz eve dönücem, kızımı da okula vericem tekrar bıraz rahatlarım.
Bagirsak hastaliklar,altta yatan herhangi bir organik hastaligin saptanamadigi,mide-bagirsak sistemiyle ilgili semptomlarin gözlendigi bozukluklardr.Ben onu gaz ilacı sanıyordum değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?