2014 Kasım Anneleri

Canım senin saç rengin yüzüne gitmiş ama arkadaşının saç rengi güzel benimkide onun gibi biraz daha açığı bnce değişiklik yapabilirsin :)

Kızın evde mi canım
Yok canım yanmda. Ama emme problemı var üç gundur. Memede kıyametı kopartıyo. 5 dk zor emıyo tutturursam oda memeyı. Biberon yada kaşıkla verıyorum. Hep uyyo aclıktan buyuk ıhtımal gunduz hep uyyo ama gece guzel emıyo uyku halıyle. Gunduz emmıyo krıze gırıyo aglamaktan

Aynısı benim oğlumdada var ama dışarda oldugun Zamanlar için biberona yani mamaya alıştırmayı denesen canım çünkü benim akıllı oğlumda gündüz memeyle savaşıyor ama gece uykuluyken sapır şupur emiyor .. Hadi yok açılsın hemen yavrum benim helak olmasın

Ya fiyati biraz fazla geldi sanki. Chicco litewayin.[/QUOTE]

Bende aynı arabayı aldım çok memnunum 479 liraya aldık. Ama internetten değil Joker den

kızlar a bi şey söylicem, surekli birbirimize bebeğin ne kadarlık deyip duruyoruz. hamilelik takvimi gibi bir takvim varsa hepimiz eklesek ya.. adı neydı bu olayın hatırlayamıyorum, hatırlasam yapıcam ama bileniniz var mı neydi bu aşağıdaki zımbırtının adı..

10 dkda olsa emdı yavrum şükür trafıkte acıld

Karar verdim bu Kasım bebekleri tamamen anlaşmalı bak sen ya hepsi aynı anda memeyi red etmeye zorla almaya başlamış Benimkide gece uykuluyken alıyor birtek
aynen ya bazen 6saat emmedigi oluyo nasil dayaniyolarya kiloda alamadi oyuzden zaten.s

Kızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
Gecmis olsun canim ayni durumdayiz ben de yemiyorum artik kan gormedim bir daha.. Umarim cabuk atlatirlar bu alerjiyi..

hamilelik takvimi canim ama gebelikte oluyor sanirim bebegimiz icin biyle birsey yok..

Canım Sak'ın Sıkma Can'ını Cengiz beye gittin demi banada aynılarını yaptırdı daha da bir sürü tahlil yaptırır kızımda 90 gr almıştı ben çok üzülmüştüm bana dediki idrar yollarımda iltihap var dedi ve antibiyotik verdi 40 günlükken bende Abi'm lerin dr Una gittim sonuçlar temiz Sak'ın kullanma dedi

Cnmm bak biz daha bugun geldik doktordan bu yuzden bizde 2 ayda 1250 aldik ztn mama yiyorduk ama iice azaltti mamayi acikmiyor resmen zorla agzina sıka sıka yedirdim 1 haftada 100 gr almis ve doktor bugun devlet tarafindan karsilanan raporlu mama yazdi bize ..onu deniycez bakalim simdi ...moralini bozma en azindan kilo vermemis ..

Gecmis olsun canim ayni durumdayiz ben de yemiyorum artik kan gormedim bir daha.. Umarim cabuk atlatirlar bu alerjiyi..

hamilelik takvimi canim ama gebelikte oluyor sanirim bebegimiz icin biyle birsey yok..

önceden yapabiliyorduk ama di mi? şu kadar zamandır evliyim nişanlıyım gibi.. bi saattir arıyorum forumda bulamadım..

benim.kizimda buay 300 gram almis ama.doktor 15gundaha emzir.bskalim ona gore deditahlil falan istemedi.s
Ala ala anlasmislar gibi sanki..bizde 1 bucuk aydir boyleyiz suan 1 haftada agzina sıka sıka zorla icirdim 100 gr almis ayda 400 eder vala bende anlamadim ya

Valla seni çok ii anlıyorum aynı durum bizdeki de . Kızım ağustosta 4 olacak oğlum doğduktan sonra tek çocuk hiç bir şey mis diyorum. Bebeği kucağıma alınca anlamsız hiç yapmadığı hareketler yapıyor tuvalete bensiz gitmiyor Allah yardımcımız olsun

Ben onu gaz ilacı sanıyordum değil mi??
Bagirsak hastaliklar,altta yatan herhangi bir organik hastaligin saptanamadigi,mide-bagirsak sistemiyle ilgili semptomlarin gözlendigi bozukluklardr.
BIOGAIA bozulmus bagirsak florasinda dengeyi saglayarak ishal, kabizlik ,gaz ,karin agrisi, bagirsaklarin sancili durumlari gibi sindirim sistemi bozukluklarinin ve immün sistem bozukluklarinin tedavisinde kullanilir diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…