2014 Kasım Anneleri

Verdık cnm sıpariş akşama gelıcekmiş.aagdıfımı veeuyorum yvs yvş şimdilik. Üç biberon denedık bir tanesını eh işte becerebildi tam olmasada. Buarada sagılan süt odada kaç saat kalıyodu

Tatlım nasıl yaptın bende yapıp watsapp fotoğafım yapayım
Mesela o fondaki beyaz yastık gibi olan fotoğraf çerçevesi mi
Cnm yatagimin beyaz carsafi
Kirmizi carsafla harf yaptim
Yatagin uzerinde cekip
Fotorus denilen programda telefonumda yaptim hepsini
Bide carsafla uc yaptim
Ucun icinr koyup ucuncu ay fotosu cektim :)

Cok zor uyku egitimi yaa

Kızlar bişey sırucam. Kızımı iki. Saatte bir beslesem nekadr süt nekadar mama vermelıyım. Yada bır saat arayla mı beslemeliyim.

Verdık cnm sıpariş akşama gelıcekmiş.aagdıfımı veeuyorum yvs yvş şimdilik. Üç biberon denedık bir tanesını eh işte becerebildi tam olmasada. Buarada sagılan süt odada kaç saat kalıyodu
3 saat yazıyor bakanlığın sayfasında ama aslında daha uzun sure dayanıyor. ben yine de hemen kaldırıyorum dolaba.

arkadaşlar ben yine nir araştırmayla karşınızdayım..

KAN ya da DEMİR ilacını test yaptırmadan kullanmamamız lazımmış. doktorlar, hemşireler vermeye pek meğilliler, bu onlem dozu diye ama bence dikkat edin. 6 aydan önce test yaptırıp eksiklik görmeden kesinlikle başlamayacağım. şu linki okumanızı tavsiye ederim.

http://bebekyapimbakimonarim.com.tr/2013/02/demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html

Kızlar bişey sırucam. Kızımı iki. Saatte bir beslesem nekadr süt nekadar mama vermelıyım. Yada bır saat arayla mı beslemeliyim.
Cnm bak senin beslemenle alakali bisey yok bebek ztn aciktiginda huysuzluk yapar..
Sen suan 60 lik vermeye calis almiyorsa aldigi kadarina bak eger 30 luk aldiysa 1 saat snra tekrardan 30 luk ver..
Suan bebegin ne kadarlik ?ayina gore yeme miktari degisiyor cunku..

Cnm yatagimin beyaz carsafi
Kirmizi carsafla harf yaptim
Yatagin uzerinde cekip
Fotorus denilen programda telefonumda yaptim hepsini
Bide carsafla uc yaptim
Ucun icinr koyup ucuncu ay fotosu cektim :)
Evet bır gizli takipçi daha dayanamaz mesaj yazar baştan kocaman bir maşallah diyim Kasım annelerime çok güzel iletişiminiz. Sonra da şu profil etiketi var ya hamilelik takvimi gibi olan ondan buldum. Tickerfactory diye bi sitede Yapılıyor. Ben yapıyorum ama profiline yapıştırmayı beceremiyorum. Belki bundan sonraki kısmı bilen birileri vardır, ben bildiğim kısmı paylaşayım dedim.

merhba bayanlar ben de aslında aralık annesiyim ancak bizim forum pek iyi gitmiyo. bazı aralık anneleri gibi ben de buraya kaymaya karar verdim 2 aylık bebeğim. bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo. siz bizden öndesiniz böyle problem yaşayan oldu mu

4 gun sonra iki aylık olak canım

su an genel olarak bir emme problemi var bizim tertipte :) geçici dönemler diye düşünüyorum ben. buyume atakları muhtemelen. bu arada hoşgeldin :)

Ya kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.

Ztn 3 saate bir en fazla 90 yer suan..ki suan yemedigine gore sen 90ligi bitiremeyebilir
Sen yine 3 saate böl 90 ni bitirmeye calis 70-80 falan yerse zorlama mamanin uzerinde yazan yeme programina aldanma cok nadir cocuk o duzende yiyor..mamaya gelincede normal mamaya donerseniz humananin tadi en iisi aptamil bebelag sma nin icinde ...organik oldugu icin sanirim...biz hepsini kullandik humanada kaldik en son...
Normalde brnim kizin suan 3 saatte bir 120 ile 150 arasinda almasi gerekiyo ama ne mumkun almuyor ne yaparsam yapayim yemiyor o kdr..
sen al eline bi kagit kalem binprogram omustur 3er saate böl hedef 90 yaz ne kadr ictigine bak not et ...bir seferde 90 mama yapma icemez cubku o kadarini 30 ar seklinde yap taze olucak her seferinde artan mamayida en fazla 1 saat icinde tüket tekrardan..
bu seklin aynisini anne sutunede uygulayabilirsin sagip bnm kizim 2 aylikken 3 saatte bir en fazla 70 cc tuketiyordu

benımkı gbı alerjısı olan be emmeyen bebekler nekadar surede duzelı. Neler yaptınız emmedıı beslenmel istemedıgı zamanlarda. Cocuguma baktıkca aglıyorum sinirlerim bozuldu iyceya

Bide biberonu kabul etmiyorsa biberondan gelen mamanin daha kolay oldugunu anladiginda alicaktir biberonu ..
Bebekler cok zeki hangisinden daha kolay geldigini anladiklarinda ona yö eliyolar bu yuzden biberon hep galip cikiyor:)
Baktin almiyor dun dedigim gibi sok agzina hafifi hafif sık yutkunma rekleksi gosteriyorsa usanmadan sıkılmadan hareket edip ilgisini dagitmadan mamayi sık agzina

canim.oyle.oluyo.bende biara yaptim dedim birhafta sonra yine.kucakta gezmeye gecti.yinede herdefasinda.dene belki yine dner o sekilde.uyumaya

canim.ben dogumdan beri.cekiyorum iki.gun.geciyo sonra yine ayni.sicak suya batikon koy otur rahatlatacak sabah aksam.yap gecerR iki gune ama yediklerin ve hareketsizLikte.etkili dereotu falanda ye evdeyiz surekli ondan oluyo yoruluyoruz ama hareketsiziz .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…