- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Verdık cnm sıpariş akşama gelıcekmiş.aagdıfımı veeuyorum yvs yvş şimdilik. Üç biberon denedık bir tanesını eh işte becerebildi tam olmasada. Buarada sagılan süt odada kaç saat kalıyoduucbucukta uyudu yarim saat araliklarla cigliklarla uyandi.. Sersem gibiyim suan
ah bir bilsem doktor da hicbir seyi yok sapasaglam bebek diyor.. Memede uyumaya alistigindan gazi tekrar gun yuzune cikti sanirim cunku gazini cikarmadan yatiyor direk ve kendi de cikaramiyor.. Kakasini yaparken cikariiyordu bir suru iki gundur yapamadi ondan sanirim icinde tum gazlarkarni yumusakti ama yine semsert olmus eski gecelere döndük evet tekim malesef esim de cok destekci olamiyor isten geliyor uyukluyor resmen yardimci olmaya calisiyor ama bir yere kadar kizim surekli meme istiyor..
masallah canim cok begendim.. Tosun pasaya da bak sen ne kadar da buyumus cok uzun boylu masallah annesi.. Basta farkedemedim bebegini kirmizilarin arasinda :) bu arada esine bu jesti yapman cok hoşuma gitti umarim sevginiz daim olur senin degerini kiymetini bilir uzmez seni..
canim netten baktin mi dicem ama acil lazim.. Netten kisa sürede getirenden al ya da eczaneden siparis ver getirtsin hemen.. Bu surecte sen de baska mama kullan canim.. Allah yardimcin olsun.. Sagdigini enjektorle fln vermeyi de denedin mi..
Cnm yatagimin beyaz carsafiTatlım nasıl yaptın bende yapıp watsapp fotoğafım yapayım
Mesela o fondaki beyaz yastık gibi olan fotoğraf çerçevesi mi
Senin profil fotonda cok guzel cok tatliTatlım senin foroğafında muhteşem olmuş
Cok zor uyku egitimi yaaKızlar dün demiştim ya memede değil emzikle uyudu diye erken final yaptım sanırım bugün reddetti ağladı bende aldım memeye gelir gelmez uyuduBebeğimin kafasını karıştırmak istemiyorum 4. Ayını doldurana kadar uyku eğitimi yapmayacağım Off off
3 saat yazıyor bakanlığın sayfasında ama aslında daha uzun sure dayanıyor. ben yine de hemen kaldırıyorum dolaba.Verdık cnm sıpariş akşama gelıcekmiş.aagdıfımı veeuyorum yvs yvş şimdilik. Üç biberon denedık bir tanesını eh işte becerebildi tam olmasada. Buarada sagılan süt odada kaç saat kalıyodu
anladm cnm sagol. Donduruyomusun normal dolabın gozundemı saklıyosun3 saat yazıyor bakanlığın sayfasında ama aslında daha uzun sure dayanıyor. ben yine de hemen kaldırıyorum dolaba.
Cnm bak senin beslemenle alakali bisey yok bebek ztn aciktiginda huysuzluk yapar..Kızlar bişey sırucam. Kızımı iki. Saatte bir beslesem nekadr süt nekadar mama vermelıyım. Yada bır saat arayla mı beslemeliyim.
anladm cnm sagol. Donduruyomusun normal dolabın gozundemı saklıyosun
Evet bır gizli takipçi daha dayanamaz mesaj yazarCnm yatagimin beyaz carsafi
Kirmizi carsafla harf yaptim
Yatagin uzerinde cekip
Fotorus denilen programda telefonumda yaptim hepsini
Bide carsafla uc yaptim
Ucun icinr koyup ucuncu ay fotosu cektim :)
Norml gözunde saklayabilirsin cnm...anladm cnm sagol. Donduruyomusun normal dolabın gozundemı saklıyosun
4 gun sonra iki aylık olak canımCnm bak senin beslemenle alakali bisey yok bebek ztn aciktiginda huysuzluk yapar..
Sen suan 60 lik vermeye calis almiyorsa aldigi kadarina bak eger 30 luk aldiysa 1 saat snra tekrardan 30 luk ver..
Suan bebegin ne kadarlik ?ayina gore yeme miktari degisiyor cunku..
su an genel olarak bir emme problemi var bizim tertipte :) geçici dönemler diye düşünüyorum ben. buyume atakları muhtemelen. bu arada hoşgeldin :)merhba bayanlar ben de aslında aralık annesiyim ancak bizim forum pek iyi gitmiyo. bazı aralık anneleri gibi ben de buraya kaymaya karar verdim2 aylık bebeğim. bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo. siz bizden öndesiniz böyle problem yaşayan oldu mu
Ztn 3 saate bir en fazla 90 yer suan..ki suan yemedigine gore sen 90ligi bitiremeyebilir4 gun sonra iki aylık olak canım
Bide biberonu kabul etmiyorsa biberondan gelen mamanin daha kolay oldugunu anladiginda alicaktir biberonu ..4 gun sonra iki aylık olak canım
canim.oyle.oluyo.bende biara yaptim dedim birhafta sonra yine.kucakta gezmeye gecti.yinede herdefasinda.dene belki yine dner o sekilde.uyumayaKızlar dün demiştim ya memede değil emzikle uyudu diye erken final yaptım sanırım bugün reddetti ağladı bende aldım memeye gelir gelmez uyuduBebeğimin kafasını karıştırmak istemiyorum 4. Ayını doldurana kadar uyku eğitimi yapmayacağım Off off
canim.ben dogumdan beri.cekiyorum iki.gun.geciyo sonra yine ayni.sicak suya batikon koy otur rahatlatacak sabah aksam.yap gecerR iki gune ama yediklerin ve hareketsizLikte.etkili dereotu falanda ye evdeyiz surekli ondan oluyo yoruluyoruz ama hareketsiziz .sYa kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?