2014 Kasım Anneleri

Bazı eczaneler alacağın zaman ilaçları depodan getirtiyorlar mama için de yapabilirler belki.Bazıları da kendilerinde yoksa o ilaç artık üretilmiyor dyor.bizim burdaki eczanelerden birisi öyle yapıyor istersen getirtiyorlar öyle sordur istersen birde.sen eczane eczane dolaşmamış ollursun.Yazın güneş kremi sordum kendilerinde yoktu alırsanız getirtelim dediler.

Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.

sıkıntı da orda zaten artık eklenmiyormuş. çok üzüldüm duyunca

canım zaytinyağ ile pansuman yap olmadı kantaron yağı aktardan alırsın o da iyi geliyor sıcak tut sıcak duş sıcak suda oturma yumuşatıyo çok geçmiş olsun bilirm...

Günaydın. Bn 14 kasım da doğum yapmıştım ıkı ay sadece emzırdım sütüm boldu,göğüs pedi kullanıyordum, duştan sonra bıle üstümü gıyene kadr boşa akardı.ama şimdi ne yesem ne içsem eskisi gıbı olmuyo!! Mama başlamışım 1 aydr ek olarak. Oda doyduğuna eminim içim rahat etsin dıye sırf.

Yaptır o zaman canım siyah yada kahve olmak tekrardan kolay bişey olmaz

Kendi doğum yaptigin Dr un versin
Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.

canım ya bu defa ateş olmadı hiç ilaç vermedim. inşallah sizin de sorunsuz olur.

evet dün aşı sonrası direk verdi hemşire bize de. ama önce çocuk doktorunun fikrini alacağım.

Canım ilk zamanki süt çocuğa göre zaman geçtikçe düzene biniyor birazda çocukların arasında 4 gün var seninle. Bende aynısını yaşadım ne yesem dolardı hemen burdan yazmıştı arkadaşlar balık salata süt yapıyor diye gerçekten öyle oldu ama şimdi o kadar fark etmiyor galiba çocuk iyi boşaltıyor çiş kaka var ayni ordan anlıyorum bide kilo takibinden yani mamaya ihtiyaç olduğunu nasıl anladın?

Kantaron yağı sür canım
Canim ben genel cerrahiden aldim . Doğum yaptığın doktordan iste belki verir. Ortopedi ye git sirtim belim ağrıyor de istirahat verebilir.

Kantaron yağı sür canım

Canim ben genel cerrahiden aldim . Doğum yaptığın doktordan iste belki verir. Ortopedi ye git sirtim belim ağrıyor de istirahat verebilir.
Doğum yaptığım hastanede dr uma sormadım ama hastane yönetiminden birisi kadın doğum dr larımız rapor vermiyor demişti.peki genel cerrah herhangi bir müdahale yaptı mı ? Müdahale yapmadan verebilir mi ki?

canım ya bu defa ateş olmadı hiç ilaç vermedim. inşallah sizin de sorunsuz olur.

evet dün aşı sonrası direk verdi hemşire bize de. ama önce çocuk doktorunun fikrini alacağım.
doktorun kullan derse kullanacak msın peki? yani yazılanları okuyunca ben kesinlikle 6 ay öncesi vermemeyi, 6 aydan sonra da dr ne derse desin test yaptırıp vermeyi düşünüyorum. doktorların ilaç konusunda çoook eskilerde kaldığına inanıyorum. araştırınca bunu çok daha iyi anladım.

Kızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.

geçmiş olsun, bir şey olmadı değil mi? bakalım biz ne zaman yaşıcaz ilk düşüşümüzü ( maalesef hepimizin başına gelecek öyle ya da böyle. üzülme hiç bir sey olmadıysa.

Ultraproct diye bi krem kullandim ama tamamen gecmiyor. Beyaz Ekmek ve cok kati seyler yemezsen ve bu kremi kullanirsan kanama duruyor agri da kesiliyor. Tekrarliyor sureklu iste yediklerimize dikkat edicez yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…