Bazı eczaneler alacağın zaman ilaçları depodan getirtiyorlar mama için de yapabilirler belki.Bazıları da kendilerinde yoksa o ilaç artık üretilmiyor dyor.bizim burdaki eczanelerden birisi öyle yapıyor istersen getirtiyorlar öyle sordur istersen birde.sen eczane eczane dolaşmamış ollursun.Yazın güneş kremi sordum kendilerinde yoktu alırsanız getirtelim dediler.Dun o karda eşin butun nobetçi eczanelerı dolaştı mama yok. Nerden bulcam o mamayı benya. Şimdi yıne başka eczanelere bakmaya gittı. Saat 1.5 tan bu saate sadece 20 dk emdı toplamda. Sagdım verıyorum onuda içmiyo. Napıcam ben. Aclıktan bişey olcak cocuga bu seferde. Burun gece meme açıkta ayaktaydm resmenya. Enzırme pozısyonunda yatırr yatrmax aglıyo ayakta hersekılde denedim yok yok. Uyudu şimdi yıne aç aç. Ben aglamaktan helak oldum. Resmen caresız kaldımya.
sıkıntı da orda zatenEvet bır gizli takipçi daha dayanamaz mesaj yazarbaştan kocaman bir maşallah diyim Kasım annelerime çok güzel iletişiminiz. Sonra da şu profil etiketi var ya hamilelik takvimi gibi olan ondan buldum. Tickerfactory diye bi sitede Yapılıyor. Ben yapıyorum ama profiline yapıştırmayı beceremiyorum. Belki bundan sonraki kısmı bilen birileri vardır, ben bildiğim kısmı paylaşayım dedim.
Ya kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.
Yaptır o zaman canım siyah yada kahve olmak tekrardan kolay bişey olmazthanks bebekkk
canmmbenmm teşekkür ederim..haklısın soluk duruyo makyajsız..ama yapmassamda içimde kalcak be
çok geçmiş olsun canmm..
oyy maşallah size
yupppiiii hiç olumsuz yorum almadımsanada ayrıcaa teşekkür ediyorum canmmcımm
ben ikisinide aldımm..çıngırağı eline verirsem kafasına gözüne vuruyoo sırtüstü yatarken iyi bir oyalama zımbırtısı ama
dişliği henüz elektif kullanamadık..eline bilinçsizce kemiriyo
al ikisinide derim tatlım
bence bi dr a götür canmm..çok önemli bişey değil ama gaita mikroskopisiyle altında yatan neden çıkar ortaya ona göre önlemini alırsın
yehuuuu
cesaretlendirdin beni canmbenmm..amonyaksız fikride ii miş..ombreyi yapabiliyosalar öle şansımı denerim bende
Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.
canım ya bu defa ateş olmadı hiç ilaç vermedim. inşallah sizin de sorunsuz olur.Ayyy şu aşı zamanları geriliyorum mart başı bizimde aşımız,karalar sarmaya başladımdemir ilacını sanırım bizim dr vermeyecek devit demişti başla birşey yok demişti sende iyi yapmışşın çocuk dr una sormadan başlamaman çok iyi olmuş
arkadaşlar ben yine nir araştırmayla karşınızdayım..
KAN ya da DEMİR ilacını test yaptırmadan kullanmamamız lazımmış. doktorlar, hemşireler vermeye pek meğilliler, bu onlem dozu diye ama bence dikkat edin. 6 aydan önce test yaptırıp eksiklik görmeden kesinlikle başlamayacağım. şu linki okumanızı tavsiye ederim.
http://bebekyapimbakimonarim.com.tr/2013/02/demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html
Canım ilk zamanki süt çocuğa göre zaman geçtikçe düzene biniyor birazda çocukların arasında 4 gün var seninle. Bende aynısını yaşadım ne yesem dolardı hemen burdan yazmıştı arkadaşlar balık salata süt yapıyor diye gerçekten öyle oldu ama şimdi o kadar fark etmiyor galiba çocuk iyi boşaltıyor çiş kaka var ayni ordan anlıyorum bide kilo takibinden yani mamaya ihtiyaç olduğunu nasıl anladın?Günaydın. Bn 14 kasım da doğum yapmıştım ıkı ay sadece emzırdım sütüm boldu,göğüs pedi kullanıyordum, duştan sonra bıle üstümü gıyene kadr boşa akardı.ama şimdi ne yesem ne içsem eskisi gıbı olmuyo!! Mama başlamışım 1 aydr ek olarak. Oda doyduğuna eminim içim rahat etsin dıye sırf.
Kantaron yağı sür canımYa kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.
Canim ben genel cerrahiden aldim . Doğum yaptığın doktordan iste belki verir. Ortopedi ye git sirtim belim ağrıyor de istirahat verebilir.Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.
Doğum yaptığım hastanede dr uma sormadım ama hastane yönetiminden birisi kadın doğum dr larımız rapor vermiyor demişti.Kendi doğum yaptigin Dr un versin
Doğum yaptığım hastanede dr uma sormadım ama hastane yönetiminden birisi kadın doğum dr larımız rapor vermiyor demişti.peki genel cerrah herhangi bir müdahale yaptı mı ? Müdahale yapmadan verebilir mi ki?Kantaron yağı sür canım
Canim ben genel cerrahiden aldim . Doğum yaptığın doktordan iste belki verir. Ortopedi ye git sirtim belim ağrıyor de istirahat verebilir.
doktorun kullan derse kullanacak msın peki? yani yazılanları okuyunca ben kesinlikle 6 ay öncesi vermemeyi, 6 aydan sonra da dr ne derse desin test yaptırıp vermeyi düşünüyorum. doktorların ilaç konusunda çoook eskilerde kaldığına inanıyorum. araştırınca bunu çok daha iyi anladım.canım ya bu defa ateş olmadı hiç ilaç vermedim. inşallah sizin de sorunsuz olur.
evet dün aşı sonrası direk verdi hemşire bize de. ama önce çocuk doktorunun fikrini alacağım.
Ama Aralık annelerinde bi üyede varsıkıntı da orda zatenartık eklenmiyormuş. çok üzüldüm duyunca
Ama Aralık annelerinde bi üyede vardur bi ona sorayım
geçmiş olsun, bir şey olmadı değil mi? bakalım biz ne zaman yaşıcaz ilk düşüşümüzüKızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Ultraproct diye bi krem kullandim ama tamamen gecmiyor. Beyaz Ekmek ve cok kati seyler yemezsen ve bu kremi kullanirsan kanama duruyor agri da kesiliyor. Tekrarliyor sureklu iste yediklerimize dikkat edicez yapacak bisey yokYa kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?