2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun rüyanıda hayra yor hayır çıksın kötü şeyler getirme aklına bebeklerde yatıp bebeklerle kalkıyoruz sürekli onlara bişey olursa endişesindeyiz bilinç altımızda rüyalarda bunu dışa vuruyor çok üstünde durma rüyanın

burada erken ek gıdaya baslamayı düşünen arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. bir şeyler okudukça paylaşmak istiyorum burada umarım sıkmam canınızı

6 aydan önce ek gıdaya başlamayın. Doktorum dedi deyip hele hiç başlamayın.
Hayır anne sütü almıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!
Hayır, kilo almıyor ya da az alıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!!!
Hayır, yemeye, yutmaya, katı gıdaya alışsın diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!.
İlk 6 ay sadece Anne sütü ya da formül mamadır. Ek gıda katı besinlere alıştırmak içindir. İlk 1 yıl asıl besin anne sütü/ formül mamadır. Sindirim sistemi ilk 6 ay sadece anne sütü/ formül mamayı sindirebilir.

Bir kaç sene sonra belki de bir daha hiç görmeyeceğiniz bir doktora çocuğunuzun geleceğini emanet etmeyin. 4 ayda başladığınız ek gıda doktor takibindeyken ona verdiği zararı göstermez, ve evet kilo da alıyor oh iyi deyip, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan "ciddi" sindirim sorunlarında o doktorun nerede olduğunu bile bilmeyeceksiniz belki de..
Hayatınız da bir kaç sene var olacak bir insan için pişmanlık yaşamayın.
Akıllı olun, araştırın..
Çocuğunuzun geleceğini kimseye emanet etmeyin....

Cnm bendede var dogumdan beri uğraşıyorum azcık acısı geçti ama hala oluyo şimdi eczaneden hemoclin diye bi krem aldım sabah akşam sürüyorum bide doktorum kabızlık için ilaç vermişti bu kremle onuda 1 hafta kullanicam inş geçer çok sıkıntı yaratıyor

Çok teşekkürler cnm bi deneyeyim

Ultraproct diye bi krem kullandim ama tamamen gecmiyor. Beyaz Ekmek ve cok kati seyler yemezsen ve bu kremi kullanirsan kanama duruyor agri da kesiliyor. Tekrarliyor sureklu iste yediklerimize dikkat edicez yapacak bisey yok
Ya hiç olmZdı ben de gebelikten kaldı bunlar. Dikkat edeyim bak beyaz ekmeği bilmiyordum. Çoksağol cnm

Ultraproct diye bi krem kullandim ama tamamen gecmiyor. Beyaz Ekmek ve cok kati seyler yemezsen ve bu kremi kullanirsan kanama duruyor agri da kesiliyor. Tekrarliyor sureklu iste yediklerimize dikkat edicez yapacak bisey yok
evetyaa kesin bi çözmu yok

Kesinlikle ktiliyorumzi bazlari diyorya eskiden veriliyordu bize birseymi oldu bunlarin etkisiilerleyen zamnalrdaa gorulecek belkide oyuzden 6 ayverilmesin deniliyorsa verilmemeli bencede su bile 5.ay olabilir belki ama daha erken olmamali

kabizligi onledimi.peki bende korkudan tuvalaete gidemiyorun erteliyorun oda daha kotu kabiz ypiyor

Çok sağol cnm onu da deneyeyim. Evet yürüyüş bile yapmıyoruz ondan oluyo.

canım zaytinyağ ile pansuman yap olmadı kantaron yağı aktardan alırsın o da iyi geliyor sıcak tut sıcak duş sıcak suda oturma yumuşatıyo çok geçmiş olsun bilirm...
Bilmez miyim canım ne çektin sen gebelikte. Ay valla zormuş. Sürekli tekrar ediyo. ( çok sağol cnm kantaronu deneyeveğim.

Evet cnm onu içinde afedersin ishal gibi oluyo çok rahatliyorum ama

Kızım 12 13 saattır aççç her yolu denedim bir damla kabul etmıyo hep uyumak istıyo

kilosu
Iyı aslında ayda 1 alıyo. Sadece sütüm kaynamıyo ona takmışım.ayva kompostosu maden suyu bile eski sertliği vermiyor.ama şuda var ıyı emıyo cenesi kuvvetlenmş )
Demekki bıtırıyo hmde daha kısa zamnda.

Ahh ahh erken sevinmisim memede uyumaya kolu agritmaya anneye is yaptirmamaya tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…