2014 Kasım Anneleri

canım ben de seninle benzer sorun yaşamıştım. canı sağolsun da mama yesin. burdaki arkadaşlar bana çok sağolsunlar destek oldular ve ben çok şükür hallettim.

Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.
canım benimde yarın iş başı yapmam lazım. doğum yaptığım hastaneyle konuşmuştum. kadın doğum değil ama farklı bölümlerden veriliyormuş. mesela ortopediden falaq ama emar vs çektiriyorlarmış.

Eki Görüntüle 1421231 Kızlar Buda benim tatlı cadım sevgililer gününde 80 günlükte o zaman çekmiştim fotoyu uyurken çok masum bu kuzular :)))
maşallah süphanallah:)

Canım doktorumuz kullan demiyecektir diye düşünüyorum. Kontrollerde ilerde yapacaklarımizi da söylüyor hiç bahsetmedi dün sağlık ocaginda cok şaşırdım hatta böyle bir şeyin rutin kullanılıyor olmasına. Kullanılacaksa da bi yere dayanarak verir. Çocuk doktorumuza gerçekten güveniyorum

denedim bakalım olacak mi

Geçmiş olsun üzülme annesi.. ruyanda hayr olsun. Kan görülen rüya yorulmaz. Bilincaltidir merak etme.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya bişey olmamıştır Inş. Ayrıca kan görülen rüya olmazmış xilerixx ablanın dediği gibi bilinç altidir

Kızım 12 13 saattır aççç her yolu denedim bir damla kabul etmıyo hep uyumak istıyo
Kan sekeri düşmüş olabilir mi. Sarilik yok dimi? Biz kuvezde kaldik sarilktan. Orda bi bebek vardi kan şekeri düşmüş hep uyuyormus diye grtirmisler serum veriliyodu. Bi dr mi ciksaniz acaba ?

Cok saol canim bu faydali bilgiler icin bunlari okumasam heralde annemin ve kv nin israrlaryla başlamış olurdum. Biraz da arastirinca ilk bir yil bebeklerin sekeri sindiremedigini ogrendim

Kan sekeri düşmüş olabilir mi. Sarilik yok dimi? Biz kuvezde kaldik sarilktan. Orda bi bebek vardi kan şekeri düşmüş hep uyuyormus diye grtirmisler serum veriliyodu. Bi dr mi ciksaniz acaba ?
Yok canım sarılık bile olmadı kzım. Dün de dr daydık zaten tahlıl falan herseyı yaptı çok şükür süt urunlerıne alerjısı dışında bişey çıkmadı. Ama beslenmeyı hiç istememesını anlamıyorum. Uyku arasnda en faxla 5 dk emıyo

Aynı durum canım o zaman ama sana naçizane tavsiyem madem kilo alımı bez doluluk durumu güzel yavaş yavaş mamayı azaltarak bırakmayı dene çünkü memeler daha az üretim yapmaya başlıyor ihtiyaç görmeyince işte o zaman gerçekten azalıyor süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…