Sağol ablacimçok geçmiş olsun
canım ben de seninle benzer sorun yaşamıştım. canı sağolsun da mama yesin. burdaki arkadaşlar bana çok sağolsunlar destek oldular ve ben çok şükür hallettim.Kızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.
canım benimde yarın iş başı yapmam lazım. doğum yaptığım hastaneyle konuşmuştum. kadın doğum değil ama farklı bölümlerden veriliyormuş. mesela ortopediden falaq ama emar vs çektiriyorlarmış.Kızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.
maşallah süphanallah:)Eki Görüntüle 1421231 Kızlar Buda benim tatlı cadım sevgililer gününde 80 günlükte o zaman çekmiştim fotoyu uyurken çok masum bu kuzular :)))
Sağol ablacim
Şükür yok bişey . Inşallah kimsenin başına gelmez oğlum için çok korktum.geçmiş olsun, bir şey olmadı değil mi? bakalım biz ne zaman yaşıcaz ilk düşüşümüzü( maalesef hepimizin başına gelecek öyle ya da böyle. üzülme hiç bir sey olmadıysa.
Canım doktorumuz kullan demiyecektir diye düşünüyorum. Kontrollerde ilerde yapacaklarımizi da söylüyor hiç bahsetmedi dün sağlık ocaginda cok şaşırdım hatta böyle bir şeyin rutin kullanılıyor olmasına. Kullanılacaksa da bi yere dayanarak verir. Çocuk doktorumuza gerçekten güveniyorumdoktorun kullan derse kullanacak msın peki? yani yazılanları okuyunca ben kesinlikle 6 ay öncesi vermemeyi, 6 aydan sonra da dr ne derse desin test yaptırıp vermeyi düşünüyorum. doktorların ilaç konusunda çoook eskilerde kaldığına inanıyorum. araştırınca bunu çok daha iyi anladım.
denedim bakalım olacak miEvet bır gizli takipçi daha dayanamaz mesaj yazarbaştan kocaman bir maşallah diyim Kasım annelerime çok güzel iletişiminiz. Sonra da şu profil etiketi var ya hamilelik takvimi gibi olan ondan buldum. Tickerfactory diye bi sitede Yapılıyor. Ben yapıyorum ama profiline yapıştırmayı beceremiyorum. Belki bundan sonraki kısmı bilen birileri vardır, ben bildiğim kısmı paylaşayım dedim.
çok sağol canım. Yüreğim ağzıma geldi vallaAllah'tan bişey olmamış canım. Çok gecmiş olsun
maşallah ayakkabılarini yerim onun.Kızlar benim kel oğlum da bu
Kızlar benim kel oğlum da bu
Allah daha kötüsünden korusun. Şükür ki birşey olmamışŞükür yok bişey . Inşallah kimsenin başına gelmez oğlum için çok korktum.
gecmis olsun yaa Allah korumuss meleginimaşallah ayakkabılarini yerim onun.
Kızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya bişey olmamıştır Inş. Ayrıca kan görülen rüya olmazmış xilerixx ablanın dediği gibi bilinç altidirKızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Kan sekeri düşmüş olabilir mi. Sarilik yok dimi? Biz kuvezde kaldik sarilktan. Orda bi bebek vardi kan şekeri düşmüş hep uyuyormus diye grtirmisler serum veriliyodu. Bi dr mi ciksaniz acaba ?Kızım 12 13 saattır aççç her yolu denedim bir damla kabul etmıyo hep uyumak istıyo
Yaa onu ben dedimdi :) avatarlarimiz aynı karistik :)Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya bişey olmamıştır Inş. Ayrıca kan görülen rüya olmazmış xilerixx ablanın dediği gibi bilinç altidir
Cok saol canim bu faydali bilgiler icinburada erken ek gıdaya baslamayı düşünen arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. bir şeyler okudukça paylaşmak istiyorum burada umarım sıkmam canınızı
6 aydan önce ek gıdaya başlamayın. Doktorum dedi deyip hele hiç başlamayın.
Hayır anne sütü almıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!
Hayır, kilo almıyor ya da az alıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!!!
Hayır, yemeye, yutmaya, katı gıdaya alışsın diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!.
İlk 6 ay sadece Anne sütü ya da formül mamadır. Ek gıda katı besinlere alıştırmak içindir. İlk 1 yıl asıl besin anne sütü/ formül mamadır. Sindirim sistemi ilk 6 ay sadece anne sütü/ formül mamayı sindirebilir.
Bir kaç sene sonra belki de bir daha hiç görmeyeceğiniz bir doktora çocuğunuzun geleceğini emanet etmeyin. 4 ayda başladığınız ek gıda doktor takibindeyken ona verdiği zararı göstermez, ve evet kilo da alıyor oh iyi deyip, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan "ciddi" sindirim sorunlarında o doktorun nerede olduğunu bile bilmeyeceksiniz belki de..
Hayatınız da bir kaç sene var olacak bir insan için pişmanlık yaşamayın.
Akıllı olun, araştırın..
Çocuğunuzun geleceğini kimseye emanet etmeyin....
Yok canım sarılık bile olmadı kzım. Dün de dr daydık zaten tahlıl falan herseyı yaptı çok şükür süt urunlerıne alerjısı dışında bişey çıkmadı. Ama beslenmeyı hiç istememesını anlamıyorum. Uyku arasnda en faxla 5 dk emıyoKan sekeri düşmüş olabilir mi. Sarilik yok dimi? Biz kuvezde kaldik sarilktan. Orda bi bebek vardi kan şekeri düşmüş hep uyuyormus diye grtirmisler serum veriliyodu. Bi dr mi ciksaniz acaba ?
canım benimde yarın iş başı yapmam lazım. doğum yaptığım hastaneyle konuşmuştum. kadın doğum değil ama farklı bölümlerden veriliyormuş. mesela ortopediden falaq ama emar vs çektiriyorlarmış.
Kızımda iznim bittiğinde beyin cerrahına gitmiştim emar falan çekti siyatik çıktı ama rapor vermedi.sonra başhekime yönlendirdi o izin verirse dedi başhekim izin verdi kendi vermedi.1-2 ay sonra da öğrendim ki o hastane rapor yüzünden soruşturma geçirmiş.herkese verdiler bende siyatik de çıktı vermedi.rapor vermezse boş yere emar falan çektirmek istemiyorum.
Aynı durum canım o zaman ama sana naçizane tavsiyem madem kilo alımı bez doluluk durumu güzel yavaş yavaş mamayı azaltarak bırakmayı dene çünkü memeler daha az üretim yapmaya başlıyor ihtiyaç görmeyince işte o zaman gerçekten azalıyor sütkilosu
Iyı aslında ayda 1 alıyo. Sadece sütüm kaynamıyo ona takmışım.ayva kompostosu maden suyu bile eski sertliği vermiyor.ama şuda var ıyı emıyo cenesi kuvvetlenmş)
Demekki bıtırıyo hmde daha kısa zamnda.
Doğum yaptığım hastanede dr uma sormadım ama hastane yönetiminden birisi kadın doğum dr larımız rapor vermiyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?