Canım şimdi okudum çok çok geçmiş olsun allah korumuş üzülme artıkŞükür yok bişey . Inşallah kimsenin başına gelmez oğlum için çok korktum.
Ne güzel. Yarın gidip kendi kadın doğum dr dan da isteyeceğim bakalım, isteyenin bir yüzü kara :))inşallah verir.Benim kadin dogumcum 10+10 verdi simdi kalan 20 yide heyet raporu vercem dedi
İterken ne söyledin dr?Ne güzel. Yarın gidip kendi kadın doğum dr dan da isteyeceğim bakalım, isteyenin bir yüzü kara :))inşallah verir.
ya o mamayı başlamanız şartmı..ben hipp tavsiye ederim canmm..kolayda bulunuyoDun o karda eşin butun nobetçi eczanelerı dolaştı mama yok. Nerden bulcam o mamayı benya. Şimdi yıne başka eczanelere bakmaya gittı. Saat 1.5 tan bu saate sadece 20 dk emdı toplamda. Sagdım verıyorum onuda içmiyo. Napıcam ben. Aclıktan bişey olcak cocuga bu seferde. Burun gece meme açıkta ayaktaydm resmenya. Enzırme pozısyonunda yatırr yatrmax aglıyo ayakta hersekılde denedim yok yok. Uyudu şimdi yıne aç aç. Ben aglamaktan helak oldum. Resmen caresız kaldımya.
canm canmm canmmmTatlım senin foroğafında muhteşem olmuş
teşekkür ederizzarkadaşlar ben yine nir araştırmayla karşınızdayım..
KAN ya da DEMİR ilacını test yaptırmadan kullanmamamız lazımmış. doktorlar, hemşireler vermeye pek meğilliler, bu onlem dozu diye ama bence dikkat edin. 6 aydan önce test yaptırıp eksiklik görmeden kesinlikle başlamayacağım. şu linki okumanızı tavsiye ederim.
http://bebekyapimbakimonarim.com.tr/2013/02/demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html
git psikeatriye..azcık ağlak,ben postpartum depresyona girdim deKızlar rapor alanlar nerden nasıl aldınız acaba?Benim iznim yarın bitiyor.Sağlık ocağındaki dr 3 gün verebilirim dedi ısrar edince en fazla 5 gün verebilirim dedi.Hiç değilse 1-2 hafta alabilseydim.
aynenn öyle,yaptırcam sanırımYaptır o zaman canım siyah yada kahve olmak tekrardan kolay bişey olmaz
Eki Görüntüle 1421231 Kızlar Buda benim tatlı cadım sevgililer gününde 80 günlükte o zaman çekmiştim fotoyu uyurken çok masum bu kuzular :)))
canmmbenmm geçmiş olsun..Kızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
anuvvv jean ını yesinler onunKızlar benim kel oğlum da bu
isterken ne söyledin dr?Benim kadin dogumcum 10+10 verdi simdi kalan 20 yide heyet raporu vercem dedi
merhba bayanlar ben de aslında aralık annesiyim ancak bizim forum pek iyi gitmiyo. bazı aralık anneleri gibi ben de buraya kaymaya karar verdim2 aylık bebeğim. bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo. siz bizden öndesiniz böyle problem yaşayan oldu mu
sıkıntı da orda zatenartık eklenmiyormuş. çok üzüldüm duyunca
Kızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Benimki de memede uyumaya bayılır. Uyuyunca gazını nasıl çıkarıyorsun benimki çıkarmıyor yinede kucağımda dik olarak gezdiriyorum bi süre
ya o mamayı başlamanız şartmı..ben hipp tavsiye ederim
git psikeatriye..azcık ağlak,ben postpartum depresyona girdim de
yada dürüst ol doğum iznim bitiyo,bana bi heyet raporu lazım de
psikeatriden alınan raporların kabul olmama ihtimalide yok canmm ben öle yaptım
raporu alabilsem onayda sorun yok canım.ama ben bu işi beceremiyorum.
isterken ne söyledin dr?
burada erken ek gıdaya baslamayı düşünen arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. bir şeyler okudukça paylaşmak istiyorum burada umarım sıkmam canınızı
6 aydan önce ek gıdaya başlamayın. Doktorum dedi deyip hele hiç başlamayın.
Hayır anne sütü almıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!
Hayır, kilo almıyor ya da az alıyor diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!!!
Hayır, yemeye, yutmaya, katı gıdaya alışsın diye erken ek gıdaya BAŞLANMAZ!!!.
İlk 6 ay sadece Anne sütü ya da formül mamadır. Ek gıda katı besinlere alıştırmak içindir. İlk 1 yıl asıl besin anne sütü/ formül mamadır. Sindirim sistemi ilk 6 ay sadece anne sütü/ formül mamayı sindirebilir.
Bir kaç sene sonra belki de bir daha hiç görmeyeceğiniz bir doktora çocuğunuzun geleceğini emanet etmeyin. 4 ayda başladığınız ek gıda doktor takibindeyken ona verdiği zararı göstermez, ve evet kilo da alıyor oh iyi deyip, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan "ciddi" sindirim sorunlarında o doktorun nerede olduğunu bile bilmeyeceksiniz belki de..
Hayatınız da bir kaç sene var olacak bir insan için pişmanlık yaşamayın.
Akıllı olun, araştırın..
Çocuğunuzun geleceğini kimseye emanet etmeyin....
kesinlikle super bi siteBu ara hepsinde aynı problem var,gelişim atağından oluyor,kusma da var
Canim bende sen gibi bu konularda çok katiyim(kan damlası,ek gida vb) bybodan çok faydalanıyorum bende:))
Çok çok geçmiş olsunrüyalar normal ben çoğu gece yorgani tutuyorum sıkıca bebek diye
niye carputi? gerci okmuştum daha önc sen erken başlamayı düşünüyordun, ondan mı? bi daha gözden geçir canım bence kararınıDoğum iznim bitti bana rapor verir misiniz dedim tabi veririm dedi yazdi
Canım sıkıldı
niye carputi? gerci okmuştum daha önc sen erken başlamayı düşünüyordun, ondan mı? bi daha gözden geçir canım bence kararını
Benim de ya. 4. Ay gelsin diye sabirsizlaniyorumdu :)
Bu ara hepsinde aynı problem var,gelişim atağından oluyor,kusma da var
Her donemde oluyo mu bu buyume atagi ya. Aynen soylediklerinizi yasiyoruz biz de. Daha 70 gunluk halbuki. Sizinkilerden kucuk yani
çok fenasınnnnnnn :)Seni sinir etmek için yazdim kihkihkihhhkararım kati
Benim kararimi etkilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?