bence ise baslayinca dinlenirsin.eminim valla.agir.iscilik.bu.annelik :)yinede.cok.şükür yavrularimiz saglikli olsunda.agir falan katlanılıyorUyuyan bir çocuk varmi acaba.yAA..
Telden girmek çok zor.oluyor..
Mart 15 te ise baslicam daha cçok gireeim sanirim.oglusla telden girmek zor oluyor..yada ben beceremiyorum
ben de hamilelik boyunca beklenenn doğum tarihi 25 olması sebebiyle bu topikte takılmış, fakat nazlı oğlu ancak 2 Aralıkta doğmuş anneyimbayanlar ben de aslında aralık annesiyim ancak bizim forum pek iyi gitmiyo. bazı aralık anneleri gibi ben de buraya kaymaya karar verdim2 aylık bebeğim. bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo. siz bizden öndesiniz böyle problem yaşayan oldu mu
valla rapor almak için 600 km yol gittim. Tanıdık bi doktordan, zatürre teşhisi ile rapor aldım. Yetmedi, ilaç yazdılar onu da aldım. Tahlil yapıldı gösterdiler.... 30 gün daha bebeğimle geçirmek için bi sürü para verdim...İdrar yolu enfeksiyonu yazdi galiba tam hatirlamiuorum yaa vermek istersele verirler rapor deyince hemen yok diyolar ben hemsireyim kendi hsstanemdeki Dr lar hic vermek istemiyor bu 45 gün heyet alabilen arkadaşlara hayranim
İse bbaşlayınca daha zor olacak bence korkuyorum.Ben menisküslü bileğimle yazıyorum oda düzelte düzelteHayırlısıyla kolaylıkla başlarsın işe inşallah annesi şimdi napıyor uyuyor mu paşa
bence ise baslayinca dinlenirsin.eminim valla.agir.iscilik.bu.annelik :)yinede.cok.şükür yavrularimiz saglikli olsunda.agir falan katlanılıyor
Umarım korktuğun gibi olmaz ve çok yorulmazsın isyancımUyumakmi daga erken bu saat..içerde babası ile oynuo ben tek özgür alanim olan yer WC den yaziom size hahaga..
Senin pasa napio
İse bbaşlayınca daha zor olacak bence korkuyorum.
Umarım korktuğun gibi olmaz ve çok yorulmazsın isyancım
Kızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Kızlar oyun Halısı olarak ne tavsiye edersiniz. Tiny love tekmele oynaya bi de Güneşli günler e baktım ama karar veremedim
Maşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorumÇok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm gün
Kızlar oyun Halısı olarak ne tavsiye edersiniz. Tiny love tekmele oynaya bi de Güneşli günler e baktım ama karar veremedim
Maşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Evet canım@ yirmisekizonbirdoksan canım sen polis memuru muydun ?
Bu pazartesi mi başlıyorsun ? Mesain nasil acaba süt izni kullanabilecek misinEvet canım
Aynen bende Görümcemle bakıyorum ama şikayetimden yanıma yaklaşilmiyorYalniz degilsin bende oyleyim tek basima da bakmiyorum üstelik
Yorgun olunca agresif, agresifliği bebeğe yansıyınca depresif. Ben bebekli Hayat'la başetmeyi öğrenemedim galiba halaMaşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Ikinci el tekmele oyna takipteyim. Ama değmez dersen birinci el Güneşli günler alayımBende güneşli günler var oğlum çok seviyo çok para verme bence
Evet canım önümüzdeki pazartesi başlayacağımBu pazartesi mi başlıyorsun ? Mesain nasil acaba süt izni kullanabilecek misin
Bende adliyede çalışıyorum doktorlar adliye lafını duyunca rapor vermekten Çekiniyorlar
beeeennnn.. bazen uzun sürebiliyormuş. ne kadar oldu başvuralı?Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?