2014 Kasım Anneleri

Uyuyan bir çocuk varmi acaba.yAA..
Telden girmek çok zor.oluyor..
Mart 15 te ise baslicam daha cçok gireeim sanirim.oglusla telden girmek zor oluyor..yada ben beceremiyorum
bence ise baslayinca dinlenirsin.eminim valla.agir.iscilik.bu.annelik :)yinede.cok.şükür yavrularimiz saglikli olsunda.agir falan katlanılıyor

ben de hamilelik boyunca beklenenn doğum tarihi 25 olması sebebiyle bu topikte takılmış, fakat nazlı oğlu ancak 2 Aralıkta doğmuş anneyim hiç bi topikte yok bizim topikteki muhabbet hemen hemen aynı yaşantılar. Daha küçükler. Hemen düzene girmelerini beklemiyorum. Arada olurmuş böyle emme süresi farklılıkları. Valla ilk ayda 'bebeğin önümüzdeki ay gece uyuyacak, iki kez uyanıp emip uyuyacak' deseler inanmazdım daha iyi olacak her şey inşallah zamanla.. Bu arada hoş geldin

İdrar yolu enfeksiyonu yazdi galiba tam hatirlamiuorum yaa vermek istersele verirler rapor deyince hemen yok diyolar ben hemsireyim kendi hsstanemdeki Dr lar hic vermek istemiyor bu 45 gün heyet alabilen arkadaşlara hayranim
valla rapor almak için 600 km yol gittim. Tanıdık bi doktordan, zatürre teşhisi ile rapor aldım. Yetmedi, ilaç yazdılar onu da aldım. Tahlil yapıldı gösterdiler.... 30 gün daha bebeğimle geçirmek için bi sürü para verdim... şu hale bak yaa.. Daha almaya da çekiniyorm açıkcası. Soruşturma açarlar bu seferde.. Oof of.. Pazartesi iş başı

Uyumakmi daga erken bu saat..içerde babası ile oynuo ben tek özgür alanim olan yer WC den yaziom size hahaga..
Senin pasa napio
Ben menisküslü bileğimle yazıyorum oda düzelte düzelte Hayırlısıyla kolaylıkla başlarsın işe inşallah annesi şimdi napıyor uyuyor mu paşa
İse bbaşlayınca daha zor olacak bence korkuyorum.
bence ise baslayinca dinlenirsin.eminim valla.agir.iscilik.bu.annelik :)yinede.cok.şükür yavrularimiz saglikli olsunda.agir falan katlanılıyor

Çok büyük geçmiş olsun önemli bişey olmamıştır inşallah

Kızlar oyun Halısı olarak ne tavsiye edersiniz. Tiny love tekmele oynaya bi de Güneşli günler e baktım ama karar veremedim

Kızlar oyun Halısı olarak ne tavsiye edersiniz. Tiny love tekmele oynaya bi de Güneşli günler e baktım ama karar veremedim

Bende kızımdan kalma tekmele oyna var oğlumu 1 haftadır içine koyuyorum sallanan oyuncaklar a bakıyor ilgisini çekecek inşallah memnunum şimdilik çünkü kızım hiç ilgilenmemisti gerçi 5. Ayında kullanmıştım ona dönüp dönüp içinden çıkıyordu geç kalmıştım biraz sanırım

Çok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm gün
Maşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum

Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?

Maşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Yorgun olunca agresif, agresifliği bebeğe yansıyınca depresif. Ben bebekli Hayat'la başetmeyi öğrenemedim galiba hala

Bu pazartesi mi başlıyorsun ? Mesain nasil acaba süt izni kullanabilecek misin

Bende adliyede çalışıyorum doktorlar adliye lafını duyunca rapor vermekten Çekiniyorlar
Evet canım önümüzdeki pazartesi başlayacağım ama korkuyorum. Oğlum biberon almıyor. Sütümü nasıl alacak.. Olmazsa izne ayrılcam ya da rapor alıcam yine :/ mesai 8.00-16.30dur şimdi kış olduğu için. Tamamını öğleden sonra kullanıp erken çıkmayı planlıyorum. Öğlen yarım saat de öğle arası olduğunu düşünürsek 13.00 de çıkmam gerek. Biraz da tolerans tanısalar 12.30 olur. Benim birimde doğru düzgün öğle arası yok ki. İdari bi kısımda değilim, adli kısımdayım. Ne zaman vakit olursa o zaman yemek yerdik çalışırken...

Sen nasıl planlıyorsun?

Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?
beeeennnn.. bazen uzun sürebiliyormuş. ne kadar oldu başvuralı?

bu arada bence buradaki herkesin başvurması lazım. bi kaç gündür inceliyorum, okuyorum falan. cok ciddi bir gurup. kurucusunun falan eğitimi çok iyi. blogdaki yazılar ciddi literatürlere dayalı, yani fikir dğil. hatta şimdi bir konuşmasını dinliyordum

https://m.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=y_WOyrS8RmQ&x-yt-ts=1421782837

ne kadarçokseyi yanlış yapıyoruz onu gördüm. uyku, ek gıda, ilaç verilmesi, emzirme, sütün yetmesi vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…