Okuyunca içimden Allah kolaylık versin arkadaşım dedim..bizde bir tane var düzen alt üst durumda senin iki tane meleğin var Allah yardımcın olsun canım..emme krizleri malesef bizde De var ama zor kısımları atlatıyoruz bir kaç aya inşallah daha iyi olacaz ve minikler düzene girecek en azından öyle umuyorumSagol cnm anca girebildim. Gunduz bisekilde vakit gecıyor da akşam inanılmaz sınırlı oluyorum uyku vakti gelince. Sanırım benim de tahammülüm azalmış oluyor. Ikısı de bensız uyumuyor. Kızım yatardı eskiden 10 da. Şimdi oğlan uyumayınca o da yatmıyor. Oğlumun akşam emme krizi tutuyor bırakınca ağlıyor derin uyuyana kadar emiyor. Önce kızımı uyutsam (başında bekliyorum kitap okuyorum babası okusa bıle sonra beni çağırıyor) yarım saatı buluyor uyuması bazen 1 saat. Bütün düzeni kaçtı. Siz de böyle misiniz??
Ikı gundur takip edemiyorum koptum yine forumdan sayfalar baya ilerlemiş. Yavrularım uyursa okuyacagım inşallah(
Bu arada 1 ay kadar önce hipp bebek klubune uye olmuştum. 1 paket mama ve süt arttırıcı caylardan gondermişler. Kutuda 0-4 ay yazıyordu. Sizler de üye olun :))
Hadi uyusun annesi de azıcık dinlensinKızlar hepinize teşekkür ederim ancak yazıyorum malum oglumdan fırsat buldukça şimdide uyutmaya çalışıyorum inş uyurda bende uyurum
Emzirdim uyudu beşiğine yatırdım eller kollar uyandiriyo ya sürekli sallıyorum mecbur bide çok ses alıyo benim oğlum odada nefes almıyorum şu anHadi uyusun annesi de azıcık dinlensin
Ya kıyamam ben ona :) benimki bildigin kendini pataklıyor sırf uyanmak için oda yetmiyor yanımdaysa benim gözümü oyuyor kalk hadi ve benimle ilgilen der gibiEmzirdim uyudu beşiğine yatırdım eller kollar uyandiriyo ya sürekli sallıyorum mecbur bide çok ses alıyo benim oğlum odada nefes almıyorum şu an
Ya kıyamam ben ona :) benimki bildigin kendini pataklıyor sırf uyanmak için oda yetmiyor yanımdaysa benim gözümü oyuyor kalk hadi ve benimle ilgilen der gibibenim ki ses te uyuyor da kokumu alınca hemen fıldır fıldır oluyor gözleri kendimi mumyalamayı bile hayal ettiğim oluyor artık sırf kokumu almasın diye
Afiyet olsun yarasın paşaya bizimkide memede anca gece sersemken alıyor:) o uyuduğunda sende uyu hemen dinlen annesi ben zaten 5e kadar buralardayımuyumuyor bu çocuk bu gece hopppp memedeyiz yine benden ses gelmezse bilki uyuyoz biz
Uyudu galibaAfiyet olsun yarasın paşaya bizimkide memede anca gece sersemken alıyor:) o uyuduğunda sende uyu hemen dinlen annesi ben zaten 5e kadar buralardayım
Okuyunca içimden Allah kolaylık versin arkadaşım dedim..bizde bir tane var düzen alt üst durumda senin iki tane meleğin var Allah yardımcın olsun canım..emme krizleri malesef bizde De var ama zor kısımları atlatıyoruz bir kaç aya inşallah daha iyi olacaz ve minikler düzene girecek en azından öyle umuyorum
Uyudu galiba
paylas canim yaa benimde face yok faydalanirim ayrica sikmiyorsun bilakis gayet iyi geliyosun:)bana uyar :) bazen diyorum sıkıyorum kızları ama belki sizin de işinize yarar. önemli bilgi gördükçe paylaşırıö sizinle o zaman :)
Eğer oğlum bir kaç ay daha bu şekilde devam eder ve kollarım dinlenmezse sonum böyle olacakEki Görüntüle 1422207
Çok haklısın canım iki çocuğun sorumluluğu eminim daha ağırdır eminim bebek düzene girince ablasıda düzene girecek kıyamam ben o akıllı yavruna..umarım izne ayrılırsın..bende onu çok düşünüyorum yarın büyüdüklerinde çok öZlicez bu zamanlarını şimdi dizimizin dibinde koynumuzdalar Allah I'm yokluklarını göstermesinTesekkur ederim cnm rabbim hepimize kolaylık versın. Ben kendimi geçtim artık da kızıma üzülüyorum karmakarısık oldu hayatı. Yattıgı kalktıgı yedıgı içti saat belli değil bebek dogdugundan beri. dogum iznine ayrıldıgımdan beri gercı oyle. Hayatındaki hersey değişti şimdi diyorki anneler işe gitmezOğlan biraz duzene girerse inşallah eski halimize döneriz. Ücretsiz izin alıcam inşallah haftaya vericem dilekçe.
Kızıyorum sınırleniyorum bazen ama dıyorumki hep boyle dızımın dıbınde dursalar keske uyumasalar da olur. Rabbim korusun evlatlarımızı.
Gece gece ne güldümpaylas canim yaa benimde face yok faydalanirim ayrica sikmiyorsun bilakis gayet iyi geliyosun:)
Supersinn ya:)
tekmele oyna ebebekten 200 e almış bulundum ama diğer oyun halilarının daha pahali olmasına sebep olan tekmele kısmı çok zor. Ben bile vurunca zor çalıyor müziği çocuk vuramiyor ayrıca çok ince. Gerçi tüm oyun halıları ince... velhasil ben iade ettim.Ikinci el tekmele oyna takipteyim. Ama değmez dersen birinci el Güneşli günler alayım
ben de bu yüzden hoslanmadim keşke sadece ismiyle musemma şeyler paylaşsalar. yine de faydali seyler var, uye olanlardan ricam benim gibi face kullanmayanlar için ogrendiklerinizi aktariverin.ben de katılacaktım ama geçmişe doğru sayfayı inceleyince sayfada bebek/çocuk paylaşımının yanında siyasi içerikli başlıklar, resimler, yazılar paylaşıldığını gördüm ve bi daha bakmadım.
HepimiZ minikler uğraşıyoruz sen nasılsın neler yapıyorsun bebişin nAsıl annesiselam arkadaşlar,uzun süredir foruma girmeye fırsat bulamıyordum...herkes iyidir inşallah
kızlar sonuna kadar izleyin derim kadın dayanışmacası
bebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmmDişlik ne aldınız kızlar? @carputi sen ne aldın onu alıcam:) Önerdiğin halıdan çok memnun ksldım da. :)
bilinçli uzandığını sanmıyorum defneninIyi aksamlar kizlar @belindamm gecmis olsun cnm.
Kizlar ya bebisleriniz oyuncaklara uzanmaya başladı mi? Benimki 10 gün sonra 4. Ayina girecek.
Birde bebislerinizin oyuoyuncaklarini nasil temizliyor sunuz?
geçmiş olsun canmmm..kıyamam mustiyeCanim.o kadar yoğun geciyorki günler..sürekli hasta olduk oğlum la...
Sen nasilsin arada girdim.okudum hep..
çok güldümmKızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?
yalnız değilsin arkadaşımYorgun olunca agresif, agresifliği bebeğe yansıyınca depresif. Ben bebekli Hayat'la başetmeyi öğrenemedim galiba hala
ben çok önce üye olmuştum zaten ama gelen giden yok..hediyeler için üye olmanın dışında bişe yapılıyomu canmm..Sagol cnm anca girebildim. Gunduz bisekilde vakit gecıyor da akşam inanılmaz sınırlı oluyorum uyku vakti gelince. Sanırım benim de tahammülüm azalmış oluyor. Ikısı de bensız uyumuyor. Kızım yatardı eskiden 10 da. Şimdi oğlan uyumayınca o da yatmıyor. Oğlumun akşam emme krizi tutuyor bırakınca ağlıyor derin uyuyana kadar emiyor. Önce kızımı uyutsam (başında bekliyorum kitap okuyorum babası okusa bıle sonra beni çağırıyor) yarım saatı buluyor uyuması bazen 1 saat. Bütün düzeni kaçtı. Siz de böyle misiniz??
Ikı gundur takip edemiyorum koptum yine forumdan sayfalar baya ilerlemiş. Yavrularım uyursa okuyacagım inşallah(
Bu arada 1 ay kadar önce hipp bebek klubune uye olmuştum. 1 paket mama ve süt arttırıcı caylardan gondermişler. Kutuda 0-4 ay yazıyordu. Sizler de üye olun :))
anestol ve emla anestezik ajandır canmm..dolayısıyla tedavi etmezler..ağrı acı kaşınma keserlerİyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım. 13 kasımda doğum yaptım kızımın makatında çatlak var doktor önce anestol verdi, daha sonra başka bir çocuk cerrahı emla sürün günde üç defa kulak çubuğuyla hafifçe popoya girin dedi yapıyoruz ama hiç bir düzelme yok. Aranızda bu durumda olan var mı. ve neler yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?