2014 Kasım Anneleri

Okuyunca içimden Allah kolaylık versin arkadaşım dedim..bizde bir tane var düzen alt üst durumda senin iki tane meleğin var Allah yardımcın olsun canım..emme krizleri malesef bizde De var ama zor kısımları atlatıyoruz bir kaç aya inşallah daha iyi olacaz ve minikler düzene girecek en azından öyle umuyorum

Emzirdim uyudu beşiğine yatırdım eller kollar uyandiriyo ya sürekli sallıyorum mecbur bide çok ses alıyo benim oğlum odada nefes almıyorum şu an
Ya kıyamam ben ona :) benimki bildigin kendini pataklıyor sırf uyanmak için oda yetmiyor yanımdaysa benim gözümü oyuyor kalk hadi ve benimle ilgilen der gibi benim ki ses te uyuyor da kokumu alınca hemen fıldır fıldır oluyor gözleri kendimi mumyalamayı bile hayal ettiğim oluyor artık sırf kokumu almasın diye

Bu arada oyun halısı konuşulmus sanırım ben oğluma plygro mutlu çiftlik aldım çok memnunum hatta güneş oyuncağını heryerde kullanıyorum oğlum çok sevdi ışıklı ve sesli öld icin

uyumuyor bu çocuk bu gece hopppp memedeyiz yine benden ses gelmezse bilki uyuyoz biz

Kızlar hazır girebilmisken sorayım ben cvp ları okurum sonra malum bebislerin dişler cikicakya dış bugdayi partisi yapmayı düşünen varmı ben çok hevesliyim hatta başladım hazirliga inş diş geç gelmez

Tesekkur ederim cnm rabbim hepimize kolaylık versın. Ben kendimi geçtim artık da kızıma üzülüyorum karmakarısık oldu hayatı. Yattıgı kalktıgı yedıgı içti saat belli değil bebek dogdugundan beri. dogum iznine ayrıldıgımdan beri gercı oyle. Hayatındaki hersey değişti şimdi diyorki anneler işe gitmez Oğlan biraz duzene girerse inşallah eski halimize döneriz. Ücretsiz izin alıcam inşallah haftaya vericem dilekçe.

Kızıyorum sınırleniyorum bazen ama dıyorumki hep boyle dızımın dıbınde dursalar keske uyumasalar da olur. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Çok haklısın canım iki çocuğun sorumluluğu eminim daha ağırdır eminim bebek düzene girince ablasıda düzene girecek kıyamam ben o akıllı yavruna..umarım izne ayrılırsın..bende onu çok düşünüyorum yarın büyüdüklerinde çok öZlicez bu zamanlarını şimdi dizimizin dibinde koynumuzdalar Allah I'm yokluklarını göstermesin

Ikinci el tekmele oyna takipteyim. Ama değmez dersen birinci el Güneşli günler alayım
tekmele oyna ebebekten 200 e almış bulundum ama diğer oyun halilarının daha pahali olmasına sebep olan tekmele kısmı çok zor. Ben bile vurunca zor çalıyor müziği çocuk vuramiyor ayrıca çok ince. Gerçi tüm oyun halıları ince... velhasil ben iade ettim.

ben de bu yüzden hoslanmadim keşke sadece ismiyle musemma şeyler paylaşsalar. yine de faydali seyler var, uye olanlardan ricam benim gibi face kullanmayanlar için ogrendiklerinizi aktariverin.

kızlar sonuna kadar izleyin derim kadın dayanışmacası
işte bu çok iyi..paylaşım için thanks canımm

Dişlik ne aldınız kızlar? @carputi sen ne aldın onu alıcam:) Önerdiğin halıdan çok memnun ksldım da. :)
bebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmm
Iyi aksamlar kizlar @belindamm gecmis olsun cnm.

Kizlar ya bebisleriniz oyuncaklara uzanmaya başladı mi? Benimki 10 gün sonra 4. Ayina girecek.

Birde bebislerinizin oyuoyuncaklarini nasil temizliyor sunuz?
bilinçli uzandığını sanmıyorum defnenin
ama son bi haftadır sırt üstü yatırınca yana dönme hareket yapıyo tüm bedeniyle sizinkiler yapıyomu erken değilmi
oyuncakları ağzına soktuğu için biberon deterjanıyla yıkıyorumm canmm

Canim.o kadar yoğun geciyorki günler..sürekli hasta olduk oğlum la...
Sen nasilsin arada girdim.okudum hep..
geçmiş olsun canmmm..kıyamam mustiye

Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?
çok güldümm

Yorgun olunca agresif, agresifliği bebeğe yansıyınca depresif. Ben bebekli Hayat'la başetmeyi öğrenemedim galiba hala
yalnız değilsin arkadaşım
ben çok önce üye olmuştum zaten ama gelen giden yok..hediyeler için üye olmanın dışında bişe yapılıyomu canmm..
(bkz:bedava sirke baldan tatlıdır)

anestol ve emla anestezik ajandır canmm..dolayısıyla tedavi etmezler..ağrı acı kaşınma keserler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…