Bayıldım tarzına maşallah sana minik yakışıklı
Dişlik ne aldınız kızlar?carputi sen ne aldın onu alıcam:) Önerdiğin halıdan çok memnun ksldım da. :)
Çok teşekkürler canım o senin güzelliğin :))41 kere maşallah çok güZel bir prensesin var annesi
Burda parayla da vermiolar:bizim kadın dogumcu da vermedi yaa. doğum da yaptın raporu vereceğim gerekçe kalmadı dedi. senin doktorun hangi teşhis ve gerekçeyle verdi canım. bizimki niye böyle ortopedi de emar çekince yani para alınca veriyor ne gıcık.
Cok gecmis olsunKızlar çoklu alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim .Allah razı olsun.
Selam.kizlar nasilsiniz ? Hersey gecen hafta cuma gunu emmeme.sikayetiyle hastaneye asvurmamizla basladi doktorumuz damagina bakti ve damaginda yer yer sarilik.beyazlik.var ama diste olabilir pamukcukt olabilir ama kemikte olabilir dedi bende anlayamafim dedi ve baska biaistan dr agirdi cocugu mahvettiler biri kafasini tutuyo biri agzina odunu bogazina kadar sokuyo ocugum ogure ogure aglaya aglaya morardi kafasini tutan asistan tirnagini kafasina gecirdi simsiki tutmaktan sonra kan verdik.ilk verdigimiz kanda oglum cok.kasilmadi rahat verdik sonra sonuclari aldik oktor agzinda ne oldugunu bilmiyorum anlayamafim ama uyusturmak icin ilac veriyim dedi ve kan sonuclarina bakti lokositin beyaz kure miktarinin az ciktigini ve pazartesi ihmal.etmeyin.mutlaka jlhastaneye basvurun dedi v pqzadtesi hastaneye basvurduk tamm bi rezillikti universite hastanesi es yasindaki cocuklarida iki aylik.o uklarida ayni odada muayne ettiler sadece ilk.bi aylik.beeklere oncelik tanidilar ve onun dusinda zaten herpsi buyuktu tek benim.oglum iki bucuk aylikti doktora girdim ve daha cok.kucuk iki tane asistan arkadas var dedim hocam burda tum cocuklar dort bes yasinda bnim.oglum.daha iki bucuk aylik ve durmuyo sadece kan icin istem aticaksiniz dedigimde ben.numaratoru bilirim dedi ciktim emzirme odasina gittik full.dolu millet ayakta emziriyo bende arabada emzirdim.artik sonra sekizde gittigim hastanede 11 bucukta anc girebildim.biliyosunuz devlet hastanelerinde.onun yakini bunun yakini onden.onden girerler ha diyceksiniz randevu neden almadin alicaktim.fakat hafta sonu oldugu icin vermediler kapaliydi hastane randevu sistemi universite hastanelerine 182 randevu vermiyo ve iceri girdik doktor ayni sekilde eziyet etti biri kafasina bastiriyo biri agzina bakiyo biri.kollarini tutuyo doktor kan istedi ve kan vereye gittik size cookk samimi soyluyorum vovugumun bes bi elinin ustunune bes diger elinin ustune igne soktular ve oglum.cildirdi resmen titreye titrete agladi cok.korktu sonra kan cikmadigi icin ogleden.sonra gel dedi ve ogleden sonrada uc kez denedi ucuncude anca kan geldi kanlari elden teslim ettik sonuclari aldik gosterdik asistan arkadas gozlerini aarak annesi kanlari cookk cookk dusuk.iligi yeterli hucre uretemiyo.sinirin bile altinda dedi bide mikroskoptan inceleyelim bid kan ver dedi ve tekrar verdik ondada tup bozukmus bidaha verdikama cildircam.yani bagirmamak.icten deyil doktor uzmana yonlendirdi bi afra bi tafra uzman bakti evet annesi dusuk.ilik uretemiyo hucreyi dedi ve haftaya tekrar gekin dedi bizde devlet hastanesine goturduk.cunki.ozledeki.doktorumuz devlete basvurun hemotoloji cocuk.uzmanlari baksin dedi goturdum.hic beklemedim.dusunun devlette hersey tikir tikit isledi ve dpktor muayne etti kan istedi ve bize bu hucrelerin vucutta bi enfeksiyon varsa ona baglida dusebilecegini emfeksiyonun baskilayabilecegini soyledi eski sonuclarimiza bakti yeni sonuclarimiz bakti bi sikinti yok degerleri.normal.bi.yasina gelene kadar dusuklukte normal.beegin.kemikleri.yeni.yeni geliysiyo.buyuk.insandaki gibi.olmazki dedi ve bi sikinti yok.ivinizi rahat tutun dedi uzman ordaki.hemsire kan alirkne elinin.ustunden.denedi dort kez mahvolmus cocugun eli napmislar boyle dedi yine kan cikmadi. Gorumcem khemsireye bagirdi falan bu sefer hemsirede Koluna bi soktu aniden cocugumun gozunden yaslar resmen akti bu sefer o.koluna bagladigi seyi ikartmayi unuttu hemsirenin ustu.oglumun.ustu benim.ustum hep.kan.oldu fayanslar hem.kan oldu kayinbabam.onu gorunce hemsireye bagirdi cagirdik. Hepimizin gozu dondu zaten cocukta kan yok.o.bandaj simsiki dururken.tupu cekti ve her taraf kan olunca kayinbabam.needeyse kendi.i.kaybetti hemsireyi parcaliycakti ki oda bilerek.buyuk.igne.takti.ugrasmak.istemedi tabi.pusat morardi aglamaktan nefes alamadi.koluna dokundrtmadi bi saat agladi co ugum.dun.gece uykusunda bile icini cwkiyodu sonra baska dort uzmana daha gosterdik.sonuclarini ve hepsi normal dedi universite hastanesindeki.uc dort asistan.yuzunden. Bi.hafta yemedim.icmedim.agladim.ruh gibi.dolastim sadeve akiyodum.nerdeyse sutum.kesilcekti sonra bu konuda alaninin uzmani bi doktor hanim.vardi allah razi.olsun ondan tek tek tirnagindan sacina kadar inceledi tam yarim saat inanin muayne etti hertafani bakmadik.yer birakmadi ve siz bosuna kendinizide beegide huzursuz etmissiniz dedi oglum simdi her emzirek.icin.yatirdigimda igne.vurulcak zannediyo ve agliyo.doktora anlattim.huzuru bulmasi bi ayi iki haftayi alir cocuk.herseyden jorkqn dedi ve oyle sevmek.icin pusat diye adiyla bileseslenince ellerini acip tittreyip agliyo sicriyo uykudan bagorqrak.uyaniyo hemen guzunu oksuyorum.elini tutuyorum.susuyo ben elimi cekince agliyo tekrar bizim.o.universite hastanesine gittigimzdeki doktor ani bebek.olumlerini akraba olup.olmadigimizi cocugun.kanlarinin cok.dusuk.olfuvunu hersey olabilir basit bise deyil vecook.cook.obmeli bi.konu oldugunu acil.incelemeye alinmasini soyledi ve bizim.bi hafta ruh gibi tatsiz tutsuz yasadigimizi biliriz kizlar bu bi haftada hemotoloji.onkolojide.o kadar cok sete sahit oldumki.kucucuk.bi aylik.bebelere.kan serumlari ilac serumlari makineler.oksijen tupleri hele bi tanesi bes alti aylik oyle.kan.aliyolardi.ve cocuk.durdan.da.anlamiyo.bebek.daha ve yikti.ortaligi kemigini.kare seklinde.kesmislerdi ilac vermek.icinmi tam.bilmiyorum ama daha bes aylik. Size diyecegim.okadar cok.sukredicegimiz sey varki.sonsuzz sonsuzz sukurler.olsun.hamd.olsunki rabbime.bizi.korktugumuz.ugratmadi sonsuz sukurler.olsun burda bemde dahil.hep.gazdi.kolikti.kaka.yapamamasiydi uykusuzluktu hep.sikayet ettik tek.uyumayim.hic hep.uykusuz kaliyim.varsin kiloda almasin anne sutude ama sagligi yerinde.olsun sulretcek cok.seyimiz var arkadaslar kollarinda bi can varsa kokusuda burnundaysa sukur sukur sukur sana anneligi tattiran yuce allaha bu donemde.okadar cok.msj attiniz bana destek.oldunuzki bi cogunuza dinemedim.hepinize ayri ayri cik.teskkur ederim cok.saolun rabbim.cumlemizin evladini.korusunsaglik.sihhat versin burda sikintimizi acimizi.mutlulugumuzu paylastik.hep.bu forum.hep.canli.kalsin hep.canli tutalim.iyiki varsiniz canlarim hep.destek.olup.dualariniz icin cok.tesekkur ederim.allah razi.olsun bu arada foruma.simdiye kadar en.uzun.yaziyida ben yazdim.galiba kusura bakmayin rabbim.cumlemizin evladina saglik.huzur versin hepinize ayri ayri teskkur ederim yanimda ilup.destek.verdiginiz iyi dileklerde dularda bulundugunuz icin
Alinti yapilan mesajdaki ok isaretine tiklayinca o mesajin olduğu sayfaya gidiyorYa bi ben göremedim şu foto kacinci sayfada
Alinti yapilan mesajdaki ok isaretine tiklayinca o mesajin olduğu sayfaya gidiyor( yukarda carputi dedi yazisinin yanindaki ok isareti)
Isyancım çok geçmiş olsun ikinizede uzun zamandır göremedim seni mustafa paşayı öp yerimizeSlm kızlar kaç gündürggöremedim berbat grip oldum annemlerde kaldim..sonra mustafa huysuzlandi hastaneye gittik kansizlik cikti kan ilacina basliyoruz..gaz hala bitmedi bizde..
Sizde ne var ne yok..
Ayisigi 11 un bebeğinin durumu oldu kizlar..
Isyancım çok geçmiş olsun ikinizede uzun zamandır göremedim seni mustafa paşayı öp yerimize
8572. Sayfada carputicim oklara basınca hemen gidiveriyoruzz sayfayaYa bi ben göremedim şu foto kacinci sayfada
Çok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm günCanim.o kadar yoğun geciyorki günler..sürekli hasta olduk oğlum la...
Sen nasilsin arada girdim.okudum hep..
Çok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm gün
Ben menisküslü bileğimle yazıyorum oda düzelte düzelteUyuyan bir çocuk varmi acaba.yAA..
Telden girmek çok zor.oluyor..
Mart 15 te ise baslicam daha cçok gireeim sanirim.oglusla telden girmek zor oluyor..yada ben beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?