2014 Kasım Anneleri

kızlar yaa sizin bebıslerın kakası nasıl?benımkı hep sumuklu gıbı ıcınde sankı parcalar var.dogdugundan beri böyle.bikac gundurde yesil gb ve kötü kokuyor hiç kokmazdı önceden gazıda hafiflemişti tekrr cogaldı cok huysuz.üşüttü galiba

Ohhhh caim.çok şükür bin şükür herşey normalmis..
O gerizekali asistan ve hemşireler dayaklik iste..
Bizdede kansizlik dikti csnim ama küçükvbebeklerde normalmis..
Allah bir daha böyle korku yasatmasin ins

Iyi aksamlar kizlar B belindamm gecmis olsun cnm.

Kizlar ya bebisleriniz oyuncaklara uzanmaya başladı mi? Benimki 10 gün sonra 4. Ayina girecek.

Birde bebislerinizin oyuoyuncaklarini nasil temizliyor sunuz?

Isyancım çok geçmiş olsun ikinizede uzun zamandır göremedim seni mustafa paşayı öp yerimize

Canim.o kadar yoğun geciyorki günler..sürekli hasta olduk oğlum la...
Sen nasilsin arada girdim.okudum hep..
Çok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm gün

Uyuyan bir çocuk varmi acaba.yAA..
Telden girmek çok zor.oluyor..
Mart 15 te ise baslicam daha cçok gireeim sanirim.oglusla telden girmek zor oluyor..yada ben beceremiyorum
Çok geçmiş olsun kendine ve paşaya çok dikkat et annesi bndede aynı durumlar uyumayan bi minik var kucagımda onla uğraşıyorum tüm gün

Uyuyan bir çocuk varmi acaba.yAA..
Telden girmek çok zor.oluyor..
Mart 15 te ise baslicam daha cçok gireeim sanirim.oglusla telden girmek zor oluyor..yada ben beceremiyorum
Ben menisküslü bileğimle yazıyorum oda düzelte düzelte Hayırlısıyla kolaylıkla başlarsın işe inşallah annesi şimdi napıyor uyuyor mu paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…