- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Rapor işi de ayrı bi sinir bozucu. Rapor almak için kilometrelerce yol gittim. Yine giderim aslında ama bizim meslekte rapor sıkıntılı.. Temiz sicilini kirletiverirler rapor aldın diye. Sonucunda ceza almasan da soruşturma geçirmiş olursun. Gerçi göze almıyor değilim yine de..Bu pazartesi mi başlıyorsun ? Mesain nasil acaba süt izni kullanabilecek misin
Bende adliyede çalışıyorum doktorlar adliye lafını duyunca rapor vermekten Çekiniyorlar
Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?
ben de katılacaktım ama geçmişe doğru sayfayı inceleyince sayfada bebek/çocuk paylaşımının yanında siyasi içerikli başlıklar, resimler, yazılar paylaşıldığını gördüm ve bi daha bakmadım.beeeennnn.. bazen uzun sürebiliyormuş. ne kadar oldu başvuralı?
bu arada bence buradaki herkesin başvurması lazım. bi kaç gündür inceliyorum, okuyorum falan. cok ciddi bir gurup. kurucusunun falan eğitimi çok iyi. blogdaki yazılar ciddi literatürlere dayalı, yani fikir dğil. hatta şimdi bir konuşmasını dinliyordum
https://m.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=y_WOyrS8RmQ&x-yt-ts=1421782837
ne kadarçokseyi yanlış yapıyoruz onu gördüm. uyku, ek gıda, ilaç verilmesi, emzirme, sütün yetmesi vs..
Canim ben aslında yıllık iznimi alıp işe başlayacaktım çünkü ev kredimiz var benim maaş direk kesiliyor ama oğlum çok memeci birakip yarım saat markete gidemiyorum onun için oglana gelen altınları fln bozdurduk iki ay ücretsiz izin alacağım biraz zorlanacagiz ama napalım. Evde gorumcem var ama baş edemiyor ben olmayınca. Oğlan ek gidaya baslayinca daha rahat bırakabilirim diye umut ediyorum.Evet canım önümüzdeki pazartesi başlayacağımama korkuyorum. Oğlum biberon almıyor. Sütümü nasıl alacak.. Olmazsa izne ayrılcam ya da rapor alıcam yine :/ mesai 8.00-16.30dur şimdi kış olduğu için. Tamamını öğleden sonra kullanıp erken çıkmayı planlıyorum. Öğlen yarım saat de öğle arası olduğunu düşünürsek 13.00 de çıkmam gerek. Biraz da tolerans tanısalar 12.30 olur. Benim birimde doğru düzgün öğle arası yok ki. İdari bi kısımda değilim, adli kısımdayım. Ne zaman vakit olursa o zaman yemek yerdik çalışırken...
Sen nasıl planlıyorsun?
Ben de düşüyordum ücretsiz izin ama benim maaştan da arabanın kredisi kesiliyor. Hiç istemiyorum işe başlamayıCanim ben aslında yıllık iznimi alıp işe başlayacaktım çünkü ev kredimiz var benim maaş direk kesiliyor ama oğlum çok memeci birakip yarım saat markete gidemiyorum onun için oglana gelen altınları fln bozdurduk iki ay ücretsiz izin alacağım biraz zorlanacagiz ama napalım. Evde gorumcem var ama baş edemiyor ben olmayınca. Oğlan ek gidaya baslayinca daha rahat bırakabilirim diye umut ediyorum.
valla ben onları okumuyorum geçiyorum.. önemli olan bebekle ilgili şeyler diye düşün. yasadığımız sıkıntıları yaşayanlar çözüm bulmuş mu bulmamış mı, nasıl yol izlemiş falan. kritik neler var onları kuyorum. mesela 38.5 üstüne çıkmadıkça ateş düşürücü verilmemesi gerektiğini öğrendim. şimdi onu araştırıyordum.
alıntınyapmayı unutmusum :)ben de katılacaktım ama geçmişe doğru sayfayı inceleyince sayfada bebek/çocuk paylaşımının yanında siyasi içerikli başlıklar, resimler, yazılar paylaşıldığını gördüm ve bi daha bakmadım.
senin görüşündür, saygı duyarım. Sen işe yarar bilgileri bizimle paylaşıyorsun :) ordan faydalanmış olayım ben de olma mı :)
bu arada şimdi fark ettim, ne kadar akıllıca bi şey yapmışsın. bebişin doğum tarihini yazmışsın. ben de yapıcam şimdi, hatta nutun kızlar yapsın benc. sorup duruyoruz birbirimize bebişin kaç aylık diye yorum yapmadan önce. vallasenin görüşündür, saygı duyarım. Sen işe yarar bilgileri bizimle paylaşıyorsun :) ordan faydalanmış olayım ben de olma mı :)
Ne sıkması canımbana uyar :) bazen diyorum sıkıyorum kızları ama belki sizin de işinize yarar. önemli bilgi gördükçe paylaşırıö sizinle o zaman :)
evet, şu çizelgeyi ekleyemiyoruz bari böyle yapalımbu arada şimdi fark ettim, ne kadar akıllıca bi şey yapmışsın. bebişin doğum tarihini yazmışsın. ben de yapıcam şimdi, hatta nutun kızlar yapsın benc. sorup duruyoruz birbirimize bebişin kaç aylık diye yorum yapmadan önce. valla
Valla seni çok ii anlıyorum aynı durum bizdeki de . Kızım ağustosta 4 olacak oğlum doğduktan sonra tek çocuk hiç bir şey mis diyorum. Bebeği kucağıma alınca anlamsız hiç yapmadığı hareketler yapıyor tuvalete bensiz gitmiyor Allah yardımcımız olsun
Sulu olanlardan düşündüm ama faydası ne bilmşyorum. Fisher price ın var bi tane. Ondan alıcam sanırım. :)Bende chicco var ama agir biraz yaman doğmadan almistim bu defa sen bana de sen ne alirsan ben ondan alayim
Nereye yazıyoruz onu profilimizi düzenlerkenNe sıkması canımben sıkılmıyorum, kimsenin de sıkıldığını sanmıyorum. faydalı bilgileri paylaşıma devaamm :)
evet, şu çizelgeyi ekleyemiyoruz bari böyle yapalım
beeeennnn.. bazen uzun sürebiliyormuş. ne kadar oldu başvuralı?
bu arada bence buradaki herkesin başvurması lazım. bi kaç gündür inceliyorum, okuyorum falan. cok ciddi bir gurup. kurucusunun falan eğitimi çok iyi. blogdaki yazılar ciddi literatürlere dayalı, yani fikir dğil. hatta şimdi bir konuşmasını dinliyordum
https://m.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=y_WOyrS8RmQ&x-yt-ts=1421782837
ne kadarçokseyi yanlış yapıyoruz onu gördüm. uyku, ek gıda, ilaç verilmesi, emzirme, sütün yetmesi vs..
Çok teşekkür ederim canımMaşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Sen şimdi hiç düşünme bunları annesi inşallah işe başladığın zaman hiç bir Zorluk çekmezsinİnş canim bilmiyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?