2014 Kasım Anneleri

Bu pazartesi mi başlıyorsun ? Mesain nasil acaba süt izni kullanabilecek misin

Bende adliyede çalışıyorum doktorlar adliye lafını duyunca rapor vermekten Çekiniyorlar
Rapor işi de ayrı bi sinir bozucu. Rapor almak için kilometrelerce yol gittim. Yine giderim aslında ama bizim meslekte rapor sıkıntılı.. Temiz sicilini kirletiverirler rapor aldın diye. Sonucunda ceza almasan da soruşturma geçirmiş olursun. Gerçi göze almıyor değilim yine de..

Kızlar ya şu facede bebek yapım bakım grubuna istek gönderdim ama sanırım tipimi beğenmediler hala kabul edilmemişim:) aranızda katılan var mı gruba?

ben de katılacaktım ama geçmişe doğru sayfayı inceleyince sayfada bebek/çocuk paylaşımının yanında siyasi içerikli başlıklar, resimler, yazılar paylaşıldığını gördüm ve bi daha bakmadım.

Canim ben aslında yıllık iznimi alıp işe başlayacaktım çünkü ev kredimiz var benim maaş direk kesiliyor ama oğlum çok memeci birakip yarım saat markete gidemiyorum onun için oglana gelen altınları fln bozdurduk iki ay ücretsiz izin alacağım biraz zorlanacagiz ama napalım. Evde gorumcem var ama baş edemiyor ben olmayınca. Oğlan ek gidaya baslayinca daha rahat bırakabilirim diye umut ediyorum.

valla ben onları okumuyorum geçiyorum.. önemli olan bebekle ilgili şeyler diye düşün. yasadığımız sıkıntıları yaşayanlar çözüm bulmuş mu bulmamış mı, nasıl yol izlemiş falan. kritik neler var onları kuyorum. mesela 38.5 üstüne çıkmadıkça ateş düşürücü verilmemesi gerektiğini öğrendim. şimdi onu araştırıyordum.

Ben de düşüyordum ücretsiz izin ama benim maaştan da arabanın kredisi kesiliyor. Hiç istemiyorum işe başlamayı haftasonu bütünleme sınavlarım var. O günler deneme olur, bakalım bensiz durabilecek mi? Ona göre çizeceğim yolumu. Aynen dediğin gibi 6 aylık olana kadar yanından ayrılmak istemiyorum.

senin görüşündür, saygı duyarım. Sen işe yarar bilgileri bizimle paylaşıyorsun :) ordan faydalanmış olayım ben de olma mı :)

alıntınyapmayı unutmusum :)

valla ben onları okumuyorum geçiyorum.. önemli olan bebekle ilgili şeyler diye düşün. yasadığımız sıkıntıları yaşayanlar çözüm bulmuş mu bulmamış mı, nasıl yol izlemiş falan. kritik neler var onları kuyorum. mesela 38.5 üstüne çıkmadıkça ateş düşürücü verilmemesi gerektiğini öğrendim. şimdi onu araştırıyordum.

senin görüşündür, saygı duyarım. Sen işe yarar bilgileri bizimle paylaşıyorsun :) ordan faydalanmış olayım ben de olma mı :)

bana uyar :) bazen diyorum sıkıyorum kızları ama belki sizin de işinize yarar. önemli bilgi gördükçe paylaşırıö sizinle o zaman :)

bu arada şimdi fark ettim, ne kadar akıllıca bi şey yapmışsın. bebişin doğum tarihini yazmışsın. ben de yapıcam şimdi, hatta nutun kızlar yapsın benc. sorup duruyoruz birbirimize bebişin kaç aylık diye yorum yapmadan önce. valla

bana uyar :) bazen diyorum sıkıyorum kızları ama belki sizin de işinize yarar. önemli bilgi gördükçe paylaşırıö sizinle o zaman :)
Ne sıkması canım ben sıkılmıyorum, kimsenin de sıkıldığını sanmıyorum. faydalı bilgileri paylaşıma devaamm :)
evet, şu çizelgeyi ekleyemiyoruz bari böyle yapalım

Sagol cnm anca girebildim. Gunduz bisekilde vakit gecıyor da akşam inanılmaz sınırlı oluyorum uyku vakti gelince. Sanırım benim de tahammülüm azalmış oluyor. Ikısı de bensız uyumuyor. Kızım yatardı eskiden 10 da. Şimdi oğlan uyumayınca o da yatmıyor. Oğlumun akşam emme krizi tutuyor bırakınca ağlıyor derin uyuyana kadar emiyor. Önce kızımı uyutsam (başında bekliyorum kitap okuyorum babası okusa bıle sonra beni çağırıyor) yarım saatı buluyor uyuması bazen 1 saat. Bütün düzeni kaçtı. Siz de böyle misiniz??

Ikı gundur takip edemiyorum koptum yine forumdan sayfalar baya ilerlemiş. Yavrularım uyursa okuyacagım inşallah (

Bu arada 1 ay kadar önce hipp bebek klubune uye olmuştum. 1 paket mama ve süt arttırıcı caylardan gondermişler. Kutuda 0-4 ay yazıyordu. Sizler de üye olun :))

İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım. 13 kasımda doğum yaptım kızımın makatında çatlak var doktor önce anestol verdi, daha sonra başka bir çocuk cerrahı emla sürün günde üç defa kulak çubuğuyla hafifçe popoya girin dedi yapıyoruz ama hiç bir düzelme yok. Aranızda bu durumda olan var mı. ve neler yapıyorlar.

Buraya yazdıktan 10 dk sonra kabul edildim cnm:) inceliyorum hemen bende.

Maşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Çok teşekkür ederim canım B'nde bazen çok gergin oluyorum ama napsınlar bebeklerin bizden başka kimsesi yok ki nazları bir tek bize geçiyor Hatta bazı zamanlar o gazını çıkaramadığı zaman saatlerce çığlıkla ağlıyor pilim tükendiği an aklıma regl günlerinde çektiğim acılar geliyor ben adet olduğumda ilk gün feci acı çekiyordum ağlamaktan duvarları tekmeliyordum aklıma o Halim geliyor hemen kendine gelip bu küçücük bedeniyle buna nasıl katlansın ki diyorum hemen toparlanıyorum.. Çünkü ne zaman kendimizi bıraksak bebekler bu elektriği alıp iki katı huysuzlanıyor

Kızlar hepinize teşekkür ederim ancak yazıyorum malum oglumdan fırsat buldukça şimdide uyutmaya çalışıyorum inş uyurda bende uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…