çok fenasınnnnnnn :)
bizim kadın dogumcu da vermedi yaa. doğum da yaptın raporu vereceğim gerekçe kalmadı dedi. senin doktorun hangi teşhis ve gerekçeyle verdi canım. bizimki niye böyle ortopedi de emar çekince yani para alınca veriyor ne gıcık.Benim kadin dogumcum 10+10 verdi simdi kalan 20 yide heyet raporu vercem dedi
Bende cok uzuldum canim ya Allah korumus gecmis olsunçok sağol canım. Yüreğim ağzıma geldi valla
Tü tü tü maşallah çok tatlı çokta tarz olmuş bende oğluma kot aldım fakat henüz olmuyor bayıldım ayakkabılarını yerler seniKızlar benim kel oğlum da bu
benimde gebelikten kaldıYa hiç olmZdı ben de gebelikten kaldı bunlar.Dikkat edeyim bak beyaz ekmeği bilmiyordum. Çoksağol cnm
bizim kadın dogumcu da vermedi yaa. doğum da yaptın raporu vereceğim gerekçe kalmadı dedi. senin doktorun hangi teşhis ve gerekçeyle verdi canım. bizimki niye böyle ortopedi de emar çekince yani para alınca veriyor ne gıcık.
Canım malesefki 5 te uyuyor tam yarım saat sonra tekrar uyanıyor zaten bileğim burkuldu kollarım tutmuyor tek elle bakıyorum ona diğer elimi de zorladığım için bir haftadır iyileşmedi.. Çok zorlanıyorum ama idare etmek zorundayım babamız akşam 9 da geliyor aşırı yorgun oluyor onada emanet edemiyorum uykusuzluğa alıştım ama kollarımın her bir hücresi ağrıyor biraz daha büyüsün umarım düzene girer uykuyu sevmeyen bir oğlum var teyzesi gaz problemide onu yedi bitirdi doktora gittik zamanla düzelecek şuan idare etmekten başka çare yok dediAllah allah beşe kadar nasıl oyaliyrsun sude çok zorlanıyorsun benim akşamları kollarim dökülüyor gezdiricem oynaticam diye allah kolaylik versin sana. Peki beş te uyuduğunda kaça kadar uyuyor?
Seviyorum seni
Aynen canım babası geliyor oynuyor bir saat onda az uzanıyım diyorum kas gevsetici sürüyorum kollarıma artık ama babasıyla yarım saat geçirdikten sonra gözlerini bNa dikip gözyaşlarıyla ağlıyor mecbur yine ben alıyorum İnan bana kollarımda derman kalmadı her yolu deniyorum ama kanmıyor tek umudum biraz daha büyüyüp düzene girmesi gündüz toplasan bir yada iki saat yatıyor ondada zaten elleriyle kendini vurarak uyandırıyorAllah sana kolaylık versin canım ben memnunum uyuyor ya ona şükür zaten eşim sabah 8:30 işe gidip gece 21:30 da geliyor gerçi 45 dk anca oyalıyor sonra annesi seni istiyor bende ağlıyor beni sevmiyor diyor hop kız yine benim kucağımda işine öyle geliyor gece yattığımda kollarımın ağrısını hissediyorum sabah beşte uyusaydı dayanabilirmiydim bilmiyorum eşim başını yastığa başını koyar koymaz uyuyanlardan yatar uyurdu büyük ihtimal
Çok üzüldüm canım ya o meşhur çığlıklardan bizdede var umarım bir süre sonra düzene girerlerucbucukta uyudu yarim saat araliklarla cigliklarla uyandi.. Sersem gibiyim suan
ah bir bilsem doktor da hicbir seyi yok sapasaglam bebek diyor.. Memede uyumaya alistigindan gazi tekrar gun yuzune cikti sanirim cunku gazini cikarmadan yatiyor direk ve kendi de cikaramiyor.. Kakasini yaparken cikariiyordu bir suru iki gundur yapamadi ondan sanirim icinde tum gazlarkarni yumusakti ama yine semsert olmus eski gecelere döndük evet tekim malesef esim de cok destekci olamiyor isten geliyor uyukluyor resmen yardimci olmaya calisiyor ama bir yere kadar kizim surekli meme istiyor..
masallah canim cok begendim.. Tosun pasaya da bak sen ne kadar da buyumus cok uzun boylu masallah annesi.. Basta farkedemedim bebegini kirmizilarin arasinda :) bu arada esine bu jesti yapman cok hoşuma gitti umarim sevginiz daim olur senin degerini kiymetini bilir uzmez seni..
canim netten baktin mi dicem ama acil lazim.. Netten kisa sürede getirenden al ya da eczaneden siparis ver getirtsin hemen.. Bu surecte sen de baska mama kullan canim.. Allah yardimcin olsun.. Sagdigini enjektorle fln vermeyi de denedin mi..
oyyy maşallahhhhKızlar benim kel oğlum da bu
Çok güzel olmuşşşşşş
Aynı sorunlar bizdede var hiç üzülme olur mu umarım zamanla bu emme sorunları çözülecekmerhba bayanlar ben de aslında aralık annesiyim ancak bizim forum pek iyi gitmiyo. bazı aralık anneleri gibi ben de buraya kaymaya karar verdim2 aylık bebeğim. bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo. siz bizden öndesiniz böyle problem yaşayan oldu mu
Canım ağlama kendini üzme unutma bebeğin senden de etkilenir biraz zamana bırak sanırım bebekler bir müddet bu döneme giriyor ve zamanla tekrar düzene oturuyorbenımkı gbı alerjısı olan be emmeyen bebekler nekadar surede duzelı. Neler yaptınız emmedıı beslenmel istemedıgı zamanlarda. Cocuguma baktıkca aglıyorum sinirlerim bozuldu iyceya
41 kere maşallah çok güZel bir prensesin var annesiEki Görüntüle 1421231 Kızlar Buda benim tatlı cadım sevgililer gününde 80 günlükte o zaman çekmiştim fotoyu uyurken çok masum bu kuzular :)))
Cok geçmiş olsunKızlar bugün oglumla düştük . Anakucagina koymuştum bi mağazaya giriyorduk ayağım takıldı oğlum cok ağladı bende tabi. Gece çok kötü rüya görmüştüm. Oğlmun gözlerinden kan akıyordu böyle . Çok moralsizim ya içim aciyor.
Bayıldım tarzına maşallah sana minik yakışıklıKızlar benim kel oğlum da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?