2014 Kasım Anneleri

Benim kadin dogumcum 10+10 verdi simdi kalan 20 yide heyet raporu vercem dedi
bizim kadın dogumcu da vermedi yaa. doğum da yaptın raporu vereceğim gerekçe kalmadı dedi. senin doktorun hangi teşhis ve gerekçeyle verdi canım. bizimki niye böyle ortopedi de emar çekince yani para alınca veriyor ne gıcık.

Kızlar bebışlerınız uyumuyo diye düşünmeyin. Benımkı açlıktan halsız düşüp uyuyo. Saatlerde gogsum acık bır ıkı kere cekıp uyuyo. Altını degstrdm soydm banamısın demedı sabhtan berı uyyo yavrum. Gercekten caresızım ya. Keske uyumasada karnını doyursam

belirli dönemlerde(haftalarda)oluyor.büyüme atakları yazarsan google a haftaların hangisi olduğu çıkıyor

Kızlar benim kel oğlum da bu
Tü tü tü maşallah çok tatlı çokta tarz olmuş bende oğluma kot aldım fakat henüz olmuyor bayıldım ayakkabılarını yerler seni

Ya hiç olmZdı ben de gebelikten kaldı bunlar. Dikkat edeyim bak beyaz ekmeği bilmiyordum. Çoksağol cnm
benimde gebelikten kaldı
beyaz ekmek katılık yapıyor tahıllı ekmek ye hem besleyici çavdar tam buğday veya tam tahıllı kilo da verirsin fazlan varsa benim var da

İdrar yolu enfeksiyonu yazdi galiba tam hatirlamiuorum yaa vermek istersele verirler rapor deyince hemen yok diyolar ben hemsireyim kendi hsstanemdeki Dr lar hic vermek istemiyor bu 45 gün heyet alabilen arkadaşlara hayranim

Allah allah beşe kadar nasıl oyaliyrsun sude çok zorlanıyorsun benim akşamları kollarim dökülüyor gezdiricem oynaticam diye allah kolaylik versin sana. Peki beş te uyuduğunda kaça kadar uyuyor?
Canım malesefki 5 te uyuyor tam yarım saat sonra tekrar uyanıyor zaten bileğim burkuldu kollarım tutmuyor tek elle bakıyorum ona diğer elimi de zorladığım için bir haftadır iyileşmedi.. Çok zorlanıyorum ama idare etmek zorundayım babamız akşam 9 da geliyor aşırı yorgun oluyor onada emanet edemiyorum uykusuzluğa alıştım ama kollarımın her bir hücresi ağrıyor biraz daha büyüsün umarım düzene girer uykuyu sevmeyen bir oğlum var teyzesi gaz problemide onu yedi bitirdi doktora gittik zamanla düzelecek şuan idare etmekten başka çare yok dedi

Aynen canım babası geliyor oynuyor bir saat onda az uzanıyım diyorum kas gevsetici sürüyorum kollarıma artık ama babasıyla yarım saat geçirdikten sonra gözlerini bNa dikip gözyaşlarıyla ağlıyor mecbur yine ben alıyorum İnan bana kollarımda derman kalmadı her yolu deniyorum ama kanmıyor tek umudum biraz daha büyüyüp düzene girmesi gündüz toplasan bir yada iki saat yatıyor ondada zaten elleriyle kendini vurarak uyandırıyor

Çok üzüldüm canım ya o meşhur çığlıklardan bizdede var umarım bir süre sonra düzene girerler

Aynı sorunlar bizdede var hiç üzülme olur mu umarım zamanla bu emme sorunları çözülecek

benımkı gbı alerjısı olan be emmeyen bebekler nekadar surede duzelı. Neler yaptınız emmedıı beslenmel istemedıgı zamanlarda. Cocuguma baktıkca aglıyorum sinirlerim bozuldu iyceya
Canım ağlama kendini üzme unutma bebeğin senden de etkilenir biraz zamana bırak sanırım bebekler bir müddet bu döneme giriyor ve zamanla tekrar düzene oturuyor

Cok geçmiş olsun Çok ama çok üzüldüm şimdi nasılsınız sorun yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…